So I followed the path of a typical upper class Dutch child: To the Gymnasium(highest education for Dutch childeren)...

So I followed the path of a typical upper class Dutch child: To the Gymnasium(highest education for Dutch childeren). Joint a fraternity at University. I thought I was set for life.
But now I realize what's going on: The mass immigration, the indoctrination, the destruction of history.
This will not end well... If I walk through other neighbourhoods I don't see 1 dutchman, all immigrants. I've been living in a bubble my whole life!!!

What can I do concretely for my country?

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=OQb9QaOXNK0
youtube.com/watch?v=1JABdS-HN5A&index=14&list=PL76yL3nJnw1GFIFoPCAuIHexhPnbAM-XS
twitter.com/SFWRedditVideos

Make dutch children

Fund Geert

Besides that.
Where do I I find a girl who hasn't had 10 dicks in her btw? In university towns they are all pretty slutty, not that I am complaining but finding a wife like that? I'm 24 now so I should start thinking of those things

>Socialist Geert

Church

You can find them overal, mongool. You moet not think that er geen normal, shy girls zijn. They're there, but ze zijn not on tinder.

You should have not chosen amsterdam/Rotterdam

Do sports, get active, help the community (only dutch), get status, speak your opinion, redpill people, stand for your beliefs, get educated

if you cant find the ultimate woman, then redpill the woman yourself.
oh and vote FvD ofcourse.

Nice english heb je daar geused
I don't want shy, shy sucks

/leiden/ here,

Can we have something like a Dutch guide to normie-dom? What can a 24 yo student do, without ever having joined a fraternity? I honestly don't even know where dutch boys find girls besides class/fraternity. Romantically speaking, our country is the worst in Europe.

Here ook btw.

What, I thought the Germans were worse.

De Nederlanders zijn de zoutste mensen op aarde. Wanneer u hun vlag op / pol / ziet, zijn ze boos op Amerika en Brazilië. Nederland zal nooit zo relevant zijn als de VS, China, Brazilië of andere Europese bevoegdheden. Hun 'golden age' wordt vertegenwoordigd door te veroveren wat nu Indonesië is, een eilandland met honderden etnische stammen, die nooit iets betekenisvol hebben bereikt. Zoveel als mensen in Frankrijk lachen om overgave-apen te zijn, onthoud dat de Nederlanders gewoon een welkome mat op de deur van Frankrijk in de ogen van Duitsland zijn. Zelfs de verloren Britse, Braziliaanse en Franse rijken hebben alles 10 keer beter gedaan dan jij. Je bent vuil. Nee, je bent minder dan vuil. Je bent een vuil van een hond aan de onderkant van een boot van een dode kraut. Jullie belachelijk alle landen boven jou omdat je denkt dat je woorden iets waard zijn, dat naties van alle maten die je in een oogwenk kunnen vertrappen, je pathetische shrill helemaal op de wereld van hun wereld kunnen horen. Windmolen niggers zijn de betas van West-Europa. Dood jezelf, maar voordat je dat doet, vertel iedereen in je godverlaten land om hetzelfde te doen.

Wew. Zuurpruim. Verder alles oke?

Have a lot of Dutch bastards. Fill you trunk with fertilizer and screws and drive to the halal market......jk

Wat zei je over mij, jij kleine klootzak? Ik moet je mededelen dat ik cum laude ben geslaagd aan de mariniers academie. Ik heb deelgenomen aan verscheidene geheime aanvallen op Al-Quaeda en heb meer dan 300 bevestigde doden op mijn geweten. Ik ben getraind in gorilla oorlogsvoering en de beste sluipschutter in het Nederlandse leger. Je bent niks anders dan een doelwit. Ik roei je uit met precisie ongekend op deze aarde, markeer mijn woorden godverdomme! Je de denkt dat je weg kan komen met vuil over mij te spuiten op het internet? Schrijf dat maar op je buik eikel. Terwijl we spreken ben ik contact aan het opnemen met mijn geheime netwerk van spionnen in Nederland en je IP adres wordt op dit moment getraceerd dus je kunt je maar beter voorbereiden voor de komende storm, onderkruipsel. De storm die het zielige ding wat je je leven noemt weg vaagt. Je bent ******* dood, jochie. Ik ben overal, elk uur en kan je doden in zevenhonderd manieren. En dat zijn alleen nog maar mijn blote handen. Ik ben niet alleen extensief getraind in ongewapend vechten, ik heb ook toegang tot het complete arsenaal van het Nederlandse corps mariniers en zal dat tot zijn volledige vermogen gebruiken om je smerige gezicht van het continent te vegen, jij vuile huichelaar. Had je maar geweten wat de voor onheilige vergelding jouw “Slimme” opmerking ter weeg zou brengen. Misschien had je dan je bek gehouden. Maar dat kon je niet, deed je niet en nu ga je er voor betalen jij stomme idioot. Ik schijt zoveel furie over je heen dat je er in verdrinkt, Je bent neukend dood jochie!

Hahaha 'gorilla' oorlogsvoering? wat moet ik me daar bij voorstellen?

weldraa mijn broeder
bereidt uw voor

negers die oorlogje spelen

Get out of the Randstad. That is not our country and never has been.

he's a zionist kike

Also /leiden/ here.

(((Rubs hands)))

Why is there so much /leiden/ pol
Are you /lid/ ergens?

Ach zoo
Wij willen vechten voor onze god, voor ons land, en elkaar

Wees een mooie gast en wordt gewoon lid op je 21ste

*24ste

Zou wel willen, maar niemand in mijn omgeving is lid, en desu ik heb geen idee wat voor houding ik daar zou moeten aannemen.
Ik heb echt geen zin om bij een ontgroening door een pik van 20 te worden gecommandeerd om naakt door het rapenburg te zwemmen oid. Plus, ik drink niet graag. Ik kan mij voorstellen dat je dan ook meteen al buiten de boot valt. Ik weet dat het enorm goed voor me zou zijn, maar het voelt voor mij als een stap té ver van mijn bed. Zeker omdat iedereen er altijd zo gesloten over is.

I just moved here. Don't actually speak any Dutch but I'm going to try to pick up as much as possible. It's tough when everyone speaks good English and just switches over when they realize I'm not Dutch.

Iedereen is er zo gesloten over omdat ze zich soms heel wat voelen maar daar moet je gewoon doorheen kijken. Bij de tent is mss een brug te(al is het absoluut mogelijk als je je een beetje verdiept) ver en aug vereist denk ik ook wel wat stuko gedoe maar mss is quintus of ssr iets voor je? Of een subvereniging.
Aan de andere kant je studie gewoon goed af maken, ja daar is ook wat voor te zeggen.

Het zijn idd wel echt sektes hier in leiden die verenigingen

Ik denk dat lid zijn juist een positieve invloed heeft op je studie hoor. Niet lid zijn en doelloos als neet thuiszitten is veel contra-productiever... De tent is het enige wat ik zou overwegen eerlijk gezegd. Wat groepsgenoten van het 1e jaar zijn lid van aug/quintus, maar ik pas echt niet in die catagorie. Mensen nemen altijd aan dat ik een of andere Chad Minervaan ben maar dat ben ik ab-so-luut niet. Het is zo fucking pijnlijk als mensen continu aannemen dat alles in je schoot valt terwijl je als neet thuiszit.
Het kan toch niet zo zijn dat ik de enige ben die wil socializen buiten corpsverband? Waarom is lid zijn een sine qua non geworden voor sociaal contact?

>Chad Minervaan
>dgw clubje kut

>>dgw clubje kut
wat bedoel jij vriend

Better join the army and learn some real useful skills boet. Total war is nearing.

Hzo pas je niet in die categorie dan? Tent is wel mooi alleen weten meeste leden wel van te voren dat ze erbij wilden.
In andere steden wordt er wel meer gesocialized om de vereniging heen. Nog sterker daar is bijna niemand ergens lid. Maar ook in Leiden is 60% van de mensen nergens lid dus er moet toch zat aanbod zijn

Ja je hebt een soort hierarchie onder de jaarclubs op de tent en ik zit redelijk onderaan. Voelt kut man

Maar het is nog steeds heel mooi heeeerrr

Precies, tijd om die 60% een rode pil te geven over hoe scholen precies indoctrineren. Vertel hen daarna hoe het komt dat een grote hoeveelheid mensen zeggen dat de integratie mislukt is.

stay safe, toothpaste anons

Het soort jongen dat ik bij die verenigingen associeer is een slimme socialite/een beetje een nerd ofzo of van die ''haha bier" figuren.
Ik, daarentegen, heb de social skills van een aardappel, ben /fit/, en niet slim genoeg voor mijn studie..

You too, provide support also to foreign patriots, especially now European patriots which are now the most persecuted people.

Enkele indoctrinaties gevonden? Zorg voor hard bewijs van zoveel mogelijk gevallen. Neem het dus op met je smartphone of met andere apparaten met microfoon.

Vergeet het niet op te slaan op internet en het te uploaden. Ga vervolgens al die informatie doorsturen naar Sup Forums
Het is cruciaal om dit soort belangrijke informatie uit te wisselen.

Geef ook de rode pil over illegale migratie door:
je kunt niet alleen maar open grenzen hebben, de nadelen hiervan betreffen toename van internationale misdaad (inclusief internationale terrorisme, georganiseerde misdaad en smokkelaardij).
Er hoeft geen muur gebouwd te worden, maar dat wilt niet zeggen dat de illegale migratie niet tegengehouden mag worden.

Dus zeg dat je beter deels open grenzen kan hebben. Wie laat je liever in? Iedereen (dus ook criminelen) of mensen die je kunt tolereren?
Stem ook voor de FvD.

>
>

Back-up/migratiedraad

Dan zou je de tent kunnen doen. Ik ben een lelijke aardappel en heb de social skills van een ezel maar ben wel goed in leren. Moest bij Minerva van ouders. Althans, werd gepushed

Dietsland wanneer? Vlamingen en Nederlanders, verenig u!
youtube.com/watch?v=OQb9QaOXNK0

Lol, ik zit niet bij een studentenvereniging want ik heb wel een vriendin. Daarbij ben ik al lid van een studievereniging om korting te pakken.

FPBP. This is a demographic crisis which cannot be solved without making lots and lots of children. Everything else is larping.
Erdgan tells his Turks outside Germany to have five kids each. If you aren't surpassing that (like your ancestors did, which you would know if you knew your own family's history), you are causing the white genocide. There is no solution except for making lots and lots of white babies like your great grandparents did.

Should've joined the studentenvereniging
Met een dik lint zijn meisjes zo gemakkelijk, in Gent

Pas na de val van de EU. Vervolgens kan het minder gaan met de Belgische economie en valt het uit elkaar in twee landen.
Vervolgens gaan de Vlaamse Belgen meer band maken met de Nederlanders.
En nog het beste, in die tijd wordt het tijd voor een referendum in Nederland en Vlaanderen, om Vlaanderen weer te herenigen met Nederland. Net zoals Rusland de Krim heeft herenigd wat al sinds 1954 tot 2014 van Oekraine was.

De Vlamingen mogen bij ons komen, maar ik zie het nut er niet echt van in. We hebben al de BeNeLux en we zouden eventueel nog een unie tussen de BeNeLux, Duitsland, Liechtenstein en Oostenrijk kunnen oprichten.

Dat is ook mogelijk, zeker als wij denken aan het eerste rijk van Duitsland, ook bekend als het Heilig Roomse Rijk.

We hoeven geen rijk te hebben, want de Nederlandse soevereiniteit zal voorop moeten blijven staan. Een politieke en economische unie tussen Nederland, Luxemburg, Duitsland, België, Liechtenstein en Oostenrijk zou wel logisch zijn aangezien onze culturen niet veel van elkaar verschillen. Nederland heeft reeds militaire en politieke verdragen met België, Luxemburg en Duitsland.

Inderdaad, NEDERLAND EERST binnen Nederland. Want het is voor Nederlanders en dus niet voor mensen die het land willen verraden.
Wie worden gestraft voor hoogverraad nadat Nederland zijn soevereiniteit weer op gang gaat?

HOEZEEEE

dit hier

youtube.com/watch?v=1JABdS-HN5A&index=14&list=PL76yL3nJnw1GFIFoPCAuIHexhPnbAM-XS

Nope, FVD are /ourguys/

noice

I'd agree, Geert has links to Israel in fact. He's been involved with AIPAC.
FvD is the real anti-establishment party which wants tremendous changes in taxes

Ik heb een vlaggetje ontworpen,
Wat denkt Sup Forums ervan?

have Dutch kids
report crimes by migrants
do not do business with migrants, or those known to deal with migrants.
buy property, don't rent it out to migrants. take back neighbourhoods one house at the time.

Nog een paar jaar deze vluchtelingeninstroom, in 2019 NVA, Vlaams Belang meerderheid

In 2021 Nederlandse verkiezingen, Grootste partij FvD in coalitie met PVV e.a.

Referendum in Vlaanderen voor onafhankelijkheid, met keuze voor anschlüs bij Thierry van Oranje.

Een man kan dromen :)

Zeeeeer de moeite waard heur

ben jij gelovig en volg je prns van oranje?
waarom dat katolieke kruis van de kerk?
je weet toch wat dat kruis betekend op je vlag?

Absolutely these. Everything else is shoving the responsibility on others.

digits checked! This man's right! Stop buying kebabs. If you're white you're paying more for them, anyway. Support your local and European shops.

Daar droom ik zelf ook van, ik hoop dat het Cordon eindelijk wordt gebroken!

'spontaan' is much worse though

>Where do I I find a girl who hasn't had 10 dicks in her btw?
Good luck with that. Dutch women are the most defiant whores I've seen and the Netherlands simply doesn't have conservative men to correct them so women gravitate towards the "masculine" brown races to fill the masculine void in their lives.

Ga jij lekker LARPen als nationaal socialist,
Omdat de Prins van Oranje de vader des vaderlands is, en nee ik ben zelf niet gelovig.

Is toch wel een goed vlaggetje

Vonden jullie het ook zo fijn dat Tim Hofmans kaak gebroken is?
Wat was er met die Jesse Klaver docu voor controversieels? Dat heb ik weten te missen.

Goede poster, deze heb ik zeker opgeslagen
HOEZEE

>De enige Waal die geen opium heeft gerookt tijdens de lessen Nederlands

Ga dood man

Hallo, Nederland wordt Negerland over 50 jaar
Hoe voel jij daar over?

>wees GL
>laat docu maken over Jessias door partijmedewerker

>wees BNNVARA
>koop die docu voor belastinggeld
>mensen boos

also Leiden here, i can help you. got a throw-away email so we can get in contact?

Wow shit, dat is oprecht schandalig. Ze deinzen ook nergens voor terug.

You aren't by any chance /lid/ ergens? Or /nondutch/?

Precies! De regering moet gewoon subsidies geven aan autochtone gezinnen met minimaal drie kinderen. Zo groeit de populatie van onze bevolking.

Het is beter om te kiezen voor soevereiniteit, want onze identiteit dreigt te verdwijnen samen met zijn geschiedenis.

De EU heeft geen keuze in dit geval als het nog wilt blijven bestaan. Meer vluchtelingen gaat leiden tot de val van de EU om economische redenen.
Wat zullen de schulden van de EU nu zijn? En daarna?

Ook wordt het tijd om mensen te beïnvloeden om voor FvD te stemmen. Ook al is de partij rechts, het staat wel voor onze privacy, net neutraliteit, de Nederlandse waarden, soevereiniteit, referenda (wat democratisch is) en nog veel meer.

Wie weet...
Als het lukt om bindende referenda in te voeren, welke referenda zullen zeker gehouden worden binnen 4 jaar?

alleen lid from the FvD but nothing else. Gonna try to join Leefbaar Leiden too but that's not zeker yet.

helemaal dit!

en begin weer je eigen eten te maken in plaats van fastfood en kant en klare industriele rommel.
weet je hoe gemakkelijk het is on zelf je twix en snickers te maken? en zal veel beter zijn dan die chemisch industriele smaken.
weet wat je koopt en bij wie.
ben je zelfstandige? geef een prijs aan je eigen volk, laat de parasiet en de vreemdeling de volle pot betalen en zelfs meer en laat dat merken aan je eigen volk ( en misschien waarom je dat doet)
heb je kinderen? heb je vrienden met kinderen? doe dan samen dingen, zoals taart op zondag, bbq, ergens naartoegaan, laat die kinderen samen spelen, samen koken (met de kinderen), de kans is groter dat die dan later samen ook kinderen zullen maken..

Nice thread theme
10/10 would confederate woth

brb AIVD

Going to the Gymnasium and joining a Fraternity doesn't make you upper class, bro. Only upper middle class at the very best.

Die docu is een stuk propaganda. Luister daar niet naar want het zal nogmaal gesproken uitgezend worden door iemand die banden heeft met GL.

Denk je dat CO2 belasting echt gaat helpen?
Volgens mij niet, want de rijken blijven dan nog steeds dat uitlaten. Vergeet daarnaast niet de zee waar nog meer hiervan uitgestoot wordt.

Dus het echte probleem dat jij zult aanpakken is ontbossing.

Denk je dat het beter is om toch elektrische auto's te nemen?
Het zou verstandiger zijn om te zorgen voor meer openbaar vervoer!

>Daar droom ik zelf ook van
Laat het dan uitkomen, deel de rode pillen uit naar je vrienden, klasgenoten, kenissen en op passanten.

''In 1931 was Mussert samen met Cornelis van Geelkerken oprichter van de NSB. Mussert wees aanvankelijk de Duitse rassenleer en het antisemitisme als ON-NEDERLANDS krachtig van de hand.''

STOP met LARPen alstjeblieft

>zat op VMBO dankzij scheiding en moeilijkheden
>Heb een MBO gedaan, zit nu pas op een HBO
>21 jaar oud
ik ben erg jaloers op de rijke nederlandse kinderen die een gymnasium hebben gedaan, ik verdien dit niet.

>zat op VMBO dankzij scheiding en moeilijkheden
zwakkeling

niks larp
ik kniel niet voor een katoliek kruis
ik kniel niet voor een geloof met als oorsprong het midden oosten.
blijf maar denken dat ik larp als je wil, met dat gedachtengoed hou je status quo in stand.
er is maar een weg en stilstand en kibbelen is het niet, dan sta je in de weg.

>Omdat de Prins van Oranje de vader des vaderlands is
wat doet dat katoliek kruis op je vlag dan?
dit is geen gelarp of verwijt, maar een vraag omdat je vlag tegenstrijdig is

we hebben een onderklasse nodig om te functioneren, het maakt weinig uit wat je op je cito toets hebt gescoord. als er vraag is naar meer academische deskundigen tweaken we de test gewoon.

>Meer vluchtelingen gaat leiden tot de val van de EU om economische redenen.
EU has the 2nd biggest GDP on the planet with at least 500 million people.
1 - 2 million refugees won't change that.

Omdat dat het kruis is op het wapen van huize Oranje-Nassau.

Tevens hebben alle Scandinavische landen eenzelfde kruis op hun vlaggen staan terwijl deze al honderden jaren protestants zijn.

Leiden friends
[email protected]
I'm /buitenlander/ FYI

makkelijk te zeggen.
ik emigreer liever naar een land waar hoogopgeleiden mensen tekort aan zijn dan blijven in een land waar er een tekort is aan laagopgeleiden.

Think about the long term fucker

nou en?
vrij met je joden dan en zink met je dijken

Ik ben twintig en doe de tweede helft van een deelpakket vwo 6 (geheel mijn eigen domme kankerschuld), maak je niet te druk over hoe lang het duurt om uiteindelijk ergens te komen, als je er maar komt.

zonwending?

>zat op VWO
>lui kutkind
>2 keer blijven zitten
>HAVO uiteindelijk na 7 jaar gehaald
>mijn gezicht wanneer ik te slim ben om te functioneren in het schoolsysteem
>begon meme-studie op HBO
>gestopt
>nu pas een nieuwe HBO op 20 jaar

Hou op met zeiken man, ik volg nu lessen op de peuterspeelzaal (HBO) puur en alleen omdat ik geen Latijn en Duits kon of wilde.