/norge tråden/

Pilleutgaven

Forrige:

Other urls found in this thread:

en.wikipedia.org/wiki/Marital_rape
vid.me/nevergiveupbyb
thealternativehypothesis.org/
instagram.com/brovold89/
thealternativehypothesis.org/index.php/2016/04/15/human-race-are-real-race-is-a-valid-scientific-category/
youtube.com/watch?v=i7zeXh4egeE
nettavisen.no/politikk/--frp-politiker-siktet-for-besittelse-av-barneporno-og-narkotika/3423227669.html
twitter.com/SFWRedditGifs

Forste for Marion

Andre for tredje

Tredje for Ellie Kendrick.

H-hvem?

Hun spiller Meera i Tronespillet

Froskefru.

PRIS HERREN!

Fiks nå for Guds skyld det filnavnet. Får fnatt av å lese "Herren" med liten forbokstav.

Skjonner. Jeg ser ikke på Stolleken.

Har nordisk drikkekultur skylden for at sverige er Europas voldtektshovedstad?

ja

unge svensker er sure fordi de bare får sånn kjip öl med 3,5%, så da tar de det ut på kvinnene sine

Siste eksamen er over, gutta.

Hvordan gikk det?

Hvordan gikk det med tarmaktiviteten?

Jeg sitter og tenker på mine forfedrer, de som slet hårt i fabrikkene for å bygge landet med sosialistisk neve. Og nå sitter Liberalistanon og spotter på deres arv.

Nei til sukkerskatt på brus, stem liberalistene

Hadde vi bare stengt de jævla grensene hadde kanskje sosialdemokratiet fungert. For sent nå, Sven.

Du skjonner at liberalister vil ha fri innvandring?

Nei til sukkerbrus på skatt, stem liberalistene

Det kan jo også være at Sverige er mer sensitiv eller har en bredere definisjon når det kommer til hvordan de definerer seksuell trakassering osv. Det vil påvirke metodebruk og muligens gi utslag i flere tilfeller sammenliknet med en annen kultur hvor terskelen for å hva som definerer et overgrep er mye lavere eller er definert annerledes. Det har f.eks. ikke vært konsensus om voldtekt i ekteskapet.:

>Germany outlawed spousal rape only in 1997, which is later than other developed countries.
>Before 1997, the definition of rape was: "Whoever compels a woman to have extramarital intercourse with him, or with a third person, by force or the threat of present danger to life or limb, shall be punished by not less than two years’ imprisonment".[67]
>Before, marital rape could only be prosecuted as "Causing bodily harm" (Section 223 of the German Criminal Code), "Insult" (Section 185 of the German Criminal Code) and "Using threats or force to cause a person to do, suffer or omit an act" (Nötigung, Section 240 of the German Criminal Code) which carried lower sentences [69] and were rarely prosecuted.
en.wikipedia.org/wiki/Marital_rape

De vil uansett måtte betale for seg selv, i motsetning til å suge tomt samfunnet for midler som de gjor i dag.

Nei, de vil de ikke. Du må ikke tro at liberalistene folger ideologien sin til punkt og prikke.

JA til en ny og enda fattigere underklasse med innvandrere!

Fikk litt lite tid mot slutten og ble ganske stressa, men håper jeg fikk skrevet nok. Blir i alle fall ikke stryk, men vet ikke om det blir toppkarakter. Er sliten nå. Har spist og sovet dårlig de siste dagene så det er jævlig deilig å være ferdig nå.

> klasseskille er en dårlig ting

Stryker i alt gutta, vet ikke hvordan jeg skal få råd til å ta det opp som privatist gutta, alt er bare et stort "eh" gutta. Er ikke 19 engang og er klar fornå henge meg fåvæ.

Skam deg

Jeg kom meg gjennom, men nå vet jeg ikke helt hva jeg holder på med.
>eh
beskriver det ganske bra.

Dersom det er fred og ro du onsker, så er et så lite klasseskille som mulig onskelig.

Men dere liberalister driter vel i samfunnet så lenge dere får det dere onsker individuelt.

Du er klar over at alle venstre parti i Europe er for innvandring og kjemper for dette. Alle innvandringskritiske parti er på hoyresiden.

Antifa demonstrer mot og angriper parti som UKIP fordi de er innvandringskritiske. Det blir for dumt å late som om innvadring ikke er oppfordret av venstre siden

>Hva onsker dere å snakke om i dag da, anonser?
>Innvandrings''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''debatt'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' fåvæ

Samtidig har "ytre hoyre" (FrP er eneste legitime parti her i norsk politikk) loyet for velgerne, hevdet at de står får liberalistiske verdier, men innfort strengere overvåkning enn noen regjering for dem. De har okt graden av politimakt og senket graden av frihet. Jeg vil ikke skape en debatt om ja/nei til enkeltpartier, jeg mener ikke noen på tinget reelt fronter den siden jeg tror ville hatt mest for seg i dagens politiske klima, så kritikken kunne like gjerne blitt rettet mot Ap.

Er dette en ny "det er ikke sann kommunisme"-megmeg? Virker som når venstre siden kuker til blir, "dette er ikke egentlig det vi står, slu kapitalister latet som om de var oss".

>FrP er eneste legitime parti her i norsk politikk

Jeg visste jeg hatet stripene til Ekiz, men jeg visste ikke at jeg hatet dem så hardt.

>eneste legitime parti på ytre hoyrefloy
Ja, det mener jeg.

Zelda er söt. SÖT!

>Samtidig har "ytre hoyre" (FrP er eneste legitime parti her i norsk politikk) loyet for velgerne, hevdet at de står får liberalistiske verdier, men innfort strengere overvåkning enn noen regjering for dem. De har okt graden av politimakt og senket graden av frihet.
Det var ikke temaet, men hva så? Dette er noe som kom til å skje uansett, når vi har mer muslims og ikke-hvit innvandring får vi mer kriminalitet og terrorisme.

Vi får mer kriminalitet fordi vi impoterer hovedsakelig etnisiteter med lavere IQ og hoyere impulsivitet, og fordi flerraselighet minker det sosialekapitalet.

Vi får mer terroisme fordi vi importerer muslimer, og de blir ved andre generasjon mer radikalisert en sin med-religiose i midtosten.

Dette fåvæ

Er så lei driten

>etnisiteter med lavere IQ og hoyere impulsivitet, og fordi flerraselighet minker det sosialekapitalet.
>de blir ved andre generasjon mer radikalisert en sin med-religiose i midtosten.

Og der endret samtalen karakter fra "hvilket valgflesk er svidd" til "jævla dritthudere" på en to tre.

Det er ingen som vil leke med deg når du går så fort til autismus intensikus. Du må bygge opp rolig og droppe de argumentene som bare handler om rase og etnisitet.

Vi er enige om at islam er en pest og en plage, men vi er ikke enige om at det er fordi muslimer er brune.

Brev noe som generer respons da, og ikke forvent at andre skal sitte og koke opp ting du liker mens du selv bare klager.

Så skift kanal, bobbo. Eller frankér noe av substans.

Neida, det er god underholdning å lese den pseudo-intellektuelle """""diskusjonen""""" deres

Vurder Spaghetti til middag i dag. Kva skal du ha?

Er det noen som vet hva som er greia med brovold89? Hvorfor gidder jenter å være med han hjem å bli behandlet som soppel (bokstavelig talt)? Er han 'poor man's' Dan Bilzerian?

Kven?

Sa han noe som ikke stemmer?

Ктo?

Du må gjerne komme med motsvar, siden du nå engang er her.

Jeg skulle gjerne sett at mine holdninger ble endret til noe mer moderat som gjorde meg mindre redd for å bli innsatt eller innlagt for avvik fra "normen alle vet er sann", hvorav disse er storst:
>det er ikke islam, det er fattigdom
>fattigdommen kommer av vestlig imperialisme
>vi har en plikt til å ta imot fattige, kuede mennesker
>dersom disse sliter, er det statens ansvar
>staten tar kun ansvar ved at de det gjelder gjor sin plikt
>det oppstår gettofisering på grunn av for dårlig integrering
>integreringen blir bedre ved å stille strengere krav for utbetalinger finner sted
>dette resulterer ikke i okt svart okonomi og mer fattigdom.

Om du kan noen lure triks for å glemme at ovennevnte kun er oppspinn skrevet i ren frykt for å forhindre en innbilt fremtidig krystallnatt, vær så faens snill å dele det. Jeg har aldri vært så "ekstrem" som nå og vil gjerne tilbake på den gode side.

Om du klarer å få meg tilbake til det standpunktet der jeg mente at staten måtte være stor og omsorgsfull har du nok dratt for langt. Så en mellomting?

vid.me/nevergiveupbyb

Slutt å henge på Sup Forums, så vil du se at du gradvis blir mindre radikalisert.

t. tidligere Sup Forums-henger

Nei.
>>> thealternativehypothesis.org/

Hvorfor valgflesk et viktig detbat tema når igen av partiene kommer til å holde seg til det? Dette er fullstendig likegyldig når det kommet til å bli loyet om og infort, eller så kommer stemmene til å bli importert. Norge kommer til å trå i fotsporene til alle fler-raselige land og importere nok folk av andre raser til alle bekymringer om privatliv og rettigheter må vike for behovet for å undertrykke rasisme.

Det mye bedre velge rasisme og noen former for rettigheter. Amerikanerene som har de sterkeste rettighetene her, har sine rettigheter inskrenket. Ikke bare pågrunn av "krigen mot terror", men også for å kjempe mot rasisme. I enkelte stater står de i fare for å ikke kunne sjekke kriminell bakgrunn til leietagere eller arbeidstagere fordi dette hindrer svarte i å leie eller få jobb. I California er det mulig at rett til selvforsvar forsviner, gjennom inskrenkninger og krav til hoyt nivå av nod.

Jorgen Brovold. brovold2015 på snapchat eller brovold89 på instagram instagram.com/brovold89/

Har vært i diverse aviser

> dfn du aldri vil dra på kristen sangseminar og treffe jenta du ender opp med å gifte deg med

Jeg har ikke vært der på over et halvår jo, nettopp på grunn av det. I ettertid har jeg merket at jeg har blitt betydelig mindre sint og bastant. Men "radikalisert" er et megmeg-uttrykk. Det er lov å bli sint uten å bli radikal.

Problemet her er at det ikke synes for meg at det ER gode motargumenter. Unnskyldere på både hoyre og venstre floy, samt noen fra sentrum, skaper kunstige situasjoner der "det å krenke" sidestilles med "det å utove vold". Det er aldri islam som står bak angrepene, men det er på et eller annet vis alltid islam som blir krenket.

Det er en kognitiv dissonans her, og den blir jeg ikke kvitt for jeg enten lar meg inndoktrinere med "sannheten" eller finner en annen losning, som å oppdage en tredje alternativ måte å se situasjonen på.

Det er viktig når det er prinsippsaker. Bomringer er valgflesk, anti-statlig-inngrep er prinsipp. Jeg har alltid visst at FrP er uten ryggrad, det er ingen overraskelse for meg at de bærer Janus-ansikt, men det er skuffende at tilhengerne nekter å se det, selv når det skriker innlysende mot dem.

Amerikanere har ikke hatt "sterkeste rettigheter" siden for Norge fikk almenn stemmerett. Den siden du forfekter som idealtilstanden er allerede fortapt i et alt for mangefasettert land til at dine "analyser" holder noen form for vann.

Stemmene kan ikke importeres i noe storre grad enn de kan deporteres. Slutt å hoppe til slutninger som alltid handler om
>USA BIG
>NEGRO BAD
>CRIME BAD
>LAW GOOD

du er minst like lavpannet som dem du "kjemper mot", eller fremstår i det minste slik.

>thealternativehypothesis.org/index.php/2016/04/15/human-race-are-real-race-is-a-valid-scientific-category/
Folte jeg ble skikkelig opplyst av dette. Du har vært en flink user som fant denne infoen. Det er rett og slett trist at de venstrevridde folkene på universitetene snur ryggen til ordentlig kunnskap.

Så folkens, politiet varslet om noen andunger som gikk ute i byen tidligere i morgest.

Hva skjedde 30 min senere? Noen kjorte på dem.

Hva er galt med oss Nordmenn, anoner?

>klikker inn på siden
>RACE RACE RACE RACE RACE
Hurra, da vet jeg at jeg er på PST's kortliste hvertfall. Greit å slippe å lure...

Jeg kjenner den fǿlelsen.
youtube.com/watch?v=i7zeXh4egeE

Det tredje alternativet er å slutte å analysere så innmari, og heller bare akseptere at de fleste ting er for komplisert til at det finnes noen universelle sannheter. Alt er bare meninger.

>kristen

Rett i sopla.

Hva for slags nymotens rullestol er det den jenta der har? Ser ikke helt bra ut.

Jeg liker å tro at de har én stakkar som dreit seg ut noe jævlig en gang på oppdrag som har blitt satt til å overvåke Norgetråden og tolke megmegene for å finne ut om det ligger noe bak.

> Er det et monster til rullestolbrevingen, ligger det noe bak?
> Bor jeg varsle politiet om at denne personen påstar han henger seg?
> Har de virkelig tenkt å ha analsex under Elgeseter bru?

Nå har du gått for langt, Rullestolanon

Alt er ikke bare meninger, din forbanna sofist. Du har ubestridelige faktum, og du har fantasi, og du har alt mellom disse.

Det er et ubestridelig faktum at det er en stor grad av gettofisering i ostlandets islam-samfunn. Det er også et ubestridelig faktum at det er krig i syria og har vært det lenge i afghanistan.

Et annet ubestridelig faktum er at krigsherrer skaper kunstige sannheter i A-stan som befolkningen enten sluker rått eller dor for å bekjempe. Uansett hvor mange bomber som slippes eller hajier som drepes i vanvære, loser det ikke problemet med at krigsherrene er forretningsfolk som vet hvordan de tjener penger.

Hvorfor skal det "å analysere så innmari" liksom være noe negativt? Om du slutter å tenke, mister du din rett til medbestemmelse. Jeg har vært mange nok steder der folk genuint ikke bryr seg om politikk til å vite at dette er en zombie-stat, ikke en sann stat i det 21. århundre.

Norge har alltid gått foran som en kjemper for sannhet og opplysning.

Men nå er det plutselig "feil" og "riktig" standpunkt for noen har åpna kjeften engang.

>vil du spille orker eller alver?

Han er berömt og sjolsikker. Han er sikkert sjarmerande i person.

Vik fra meg, Satan.

PRIS HERREN
R
I
S

H
E
R
R
E
N

SATAN
SATAN
SATAN

Mente du å lenke til ?

>Men nå er det plutselig "feil" og "riktig" standpunkt for noen har åpna kjeften engang.
Jepp, og derfor er det bedre å bare melde seg ut. Drit i å bli med på drittkastingen mellom den etablerte hoyre- og venstresiden, men stå allikevel for det du mener.

Fatter ikke hvorfor folk skal ha så forbanna sterke meninger om svært kompliserte saker, når den eneste informasjonen de besitter er fra internett.

>Det er viktig når det er prinsippsaker. Bomringer er valgflesk, anti-statlig-inngrep er prinsipp. [...] men det er skuffende at tilhengerne nekter å se det, selv når det skriker innlysende mot dem
Anbefaler du gir slipp på karikaturen din, jeg skrev at jeg ikke bryr meg. Disse rettigheten var noe du kom til å miste uansett, eller så kom de til å bli så innskrenket at de var menningslose.

>Amerikanere har ikke hatt "sterkeste rettigheter" siden for Norge fikk almenn stemmerett. Den siden du forfekter som idealtilstanden er allerede fortapt i et alt for mangefasettert land til at dine "analyser" holder noen form for vann.
Slitter med å se hvordan nordmenn har sterkere rettigheter enn amerikanere, mener du dette fordi nordmenn fortsatt har stemmerett etter at de har sonet for grove voldshandlinger? Dette virker til å være mindre når en tar hensyn til amerikanerenes adgang til våpen og mulighet til selvforsvar. Vi burde se på de mange Rotherham-lignende sakene i Storbritannia og veie dette for hvordan fremtiden blir.

>du er minst like lavpannet som dem du "kjemper mot", eller fremstår i det minste slik.
Mja, usikker på hvem du snakker om. Noen passer vel dette, ser vel mer på dem som om de er i en verdslig kult av et slag. Litt som kommunister, selv om de er en liten del av det.

...

Er det noen som husker hva hun rullestoljenta heter? Noen burde varsle henne om hva Rullestolmannen holder på med.

AMEN!******

>Norge har alltid gått foran som en kjemper for sannhet og opplysning.
Hahahah fy faen

Heng deg i flagget, nasjonalromantiske fitte

> Jepp, og derfor er det bedre å bare melde seg ut.
Ri tigeren, user.

Toget nettopp forbi Lillestrom gutta. Begynner å se småurbant ut gutta. Bygninger på 10-15 etasjer under konstruksjon gutta. Skjer med verden gutta? Ja til hoyhus gutta.

Hmm, tror det var Birgit ett eller annet.

Birgit Skarstein?

Jeg har forbanna sterke meninger om kompliserte (og komplekse) saker med internett som hovedorgan.

Men oppriktig talt, jeg prover å lese begge sider av debatten. Ikke "min feil" at jeg ikke klarer å lese noe annet enn overskriftene i Morgenbladet for jeg får mark...

Vet du hvem Janus var? Du klippet bort den biten, så jeg står igjen tvilende. Jeg kan vente på at du skal soke det opp.

Nordmenn har alltid hatt meget sterkere rettigheter og betydelig bedre rettsvern. Du har krav på en gratis og anstendig advokat om du er fattig, ikke bare en "public defender" som ikke er motivert. Du har krav på en anstendig livsforsel, nok tilgang på mat og husly, du har krav på å få helsehjelp og du får stotte til dette.

Om du får barn får du bidrag til å dekke de okte utgiftene.

Videre påstander om at våpenrett og selvforsvar er viktigere enn generell livsforsel vil bli tolket av meg som tråling etter svar, og folgelig ikke besvart.

>Litt som kommunister
Og du ser ikke problemet med ideologisk blendede ungdommer med mye raseri og liten grad av refleksjon? Sånn snakker om sola, liksom.

Nå har jeg sett det navnet nevnt tre ganger i dag alene, på tide å se hva som finnes på gutenberg.

Du tror inte det kan ha att göra med att vi har en rikspolischef som sitter och tycker synd om mördare i tv? Svenska Polisen styrs av SJWs.

Nå skal det knulles gutta

>Hvem og hva har vi med å gjore?
>Sjef! Vi antar at det er en gruppe unge mennesker, mest sannsynlig menn på utsiden av samfunnet. Vi har estimert aldersspennet til å være mellom 17-29 år, men det er kun et estimat. De snakker i koder som "fåvæ", men vi har ikke klart å knekke denne enda.
>Jasså?
>Kanskje de planlegger noe. De snakker ofte om "spektrumskrigen" og eksplosjoner i ulike deler av landet eller verden. Det er kanskje et varsel.
>Dette lover dårlig, Gunnar.
>Det er og et gjentakende fokus på handicappede kvinner. Vi er usikre på hvordan vi skal tolke dette, men det kan være et uttrykk for et dysfunksjonelt seksualliv personifisert gjennom disse kvinnene. Flere lider tilsynelatende av fimose. Det kan ha en sammenheng.
>De har et negativt kvinnesyn?
>Vi kan ikke utelukke dette.
>Hvordan framstår denne gruppens generelle allmenntilstand?
>Det ser ut til at det er daglige selvmordsforsok. Noen ganger oppmuntrer de hverandre til det.
>Dette er alvorlige saker.
>Ja, jeg ser på dette med stor bekymring. Jeg etterlyser mer ressurser til videre granskning.
>Det er avgjort, Gunnar.

Det finnes INGENTING på Gutenberg.org

Men på wiki står det at han inspirerte Varg og en hel del andre ineffektuelle sintinger.

>han forfekter no-fap.
Javel ja. Lyder egentlig som nok en pervers gammel mann som liker å knulle unge jenter, og liker det godt nok til at han lar seg inspirere.

Men jeg skal lese mer og gjore opp annet enn en initialmening. Jeg er tilhenger av asketisme som meditasjonsteknikk, så jeg er hvertfall halvveis på samme side allerede.

Godt brev, flere kjekser fra meg

Sitter du på noe gront og har du funnet postkassa til Oystein?

Revolt Against the Modern World er det vanlige stedet å starte, om du bestemmer deg for å lese ham.

Sött.

Men de som jobber i kyberkontrollen vet hvordan de bruker datamaskiner. De kan folge våre meget beleilig plasserte "forrige" og "neste"-lenker lenge nok til at de finner de ulike eksterne arkivene. Det er ingen tvil om at dersom de av en eller annen grunn som per nå er uklar skulle fattet interesse for oss eller noen som brever her, så har de uten tvil storre muligheter til å oppnå forståelse enn oss vanlige dodelige.

>Vet du hvem Janus var? Du klippet bort den biten, så jeg står igjen tvilende. Jeg kan vente på at du skal soke det opp.
Nei, hvorfor er dette viktig?

>Du har krav på en gratis og anstendig advokat om du er fattig, ikke bare en "public defender" som ikke er motivert. Du har krav på en anstendig livsforsel, nok tilgang på mat og husly, du har krav på å få helsehjelp og du får stotte til dette
Dette passer heller under velferd, den er generelt sterkere i Norge. Den enste forstanden velferden er sterkere i USA er at ikke-borgere kan få velferd i USA. I praksis gjelder dette kun for ikke-hvite, fordi det Demokratiske partiet har deler som varier fra å kjempe svært aktivit for minoritets grupper til overlegenhetsgrupper, som La Raza.

>Og du ser ikke problemet med ideologisk blendede ungdommer med mye raseri og liten grad av refleksjon? Sånn snakker om sola, liksom.
Norge tråden er fulle av rasende ungdom? Det nå en forskjell i å oppfordre til deportering og revolusjon.

>Nå har jeg sett det navnet nevnt tre ganger i dag alene, på tide å se hva som finnes på gutenberg.
Les deg opp på psychometri isteden,

> t. Alfred Bolle, Trond Bolle's mindre kjente fetter som ikke nådde helt opp i kampen om innpass på etterretningsskolen, så han noyde seg med å bli kontorrotte i PST.

Nei gutta nå må jeg ut og sykle. Har bestemt meg for å bli bös gutta. Må bevege meg da, gutta.

Tilbake om en halvtime eller noe.

Ditt fravær vil merkes.

> halvtime
Håper du skal blodsprenge deg med konstante spurter i oppoverbakke, ellers får du nok ikke mye ut av den okten.

Du må gjennomgå

nettavisen.no/politikk/--frp-politiker-siktet-for-besittelse-av-barneporno-og-narkotika/3423227669.html

Hvem?

Utifra overskriften ville jeg sagt Per, synd det var en lokalpolitiker.

Er det egentlig relevant informasjon om han er FrP-politiker?

>Barneporno
Fysj, altså.

Men hva med tegneserie barneporno fra Japan? Vet det er ulovlig i fǿlge loven, men har noen i Norge blitt straffet for det?

>norgetrådens mareritt dot png