kurva anyátokat
/mmf/ Minőségi Magyar Fonák
Ez mostantól kezdve a hivatalos magyar fonák.
Nem fogok nyomorult politizáló tótokkal és köcsög oláh ruszkikkal egy fonálba posztolni.
Mind dögöljön meg klinikástul,szláv mémestül!
kurva anyádat már bazdmeg, két hete még poén volt ez a geci piros alma, de most már kibaszottul erőltetett és szánalmas, te nyálképű fasszopó zsidó szar
Brand recognition miatt van.
Pár sikeres fonál után el lesz hagyva.
nem kéne tárgyat adni a fonáknak hől
bojler elado xd
thanks for bumping the thread
Szar a másik fonál,ez meg halott
...
kurva anyád neked is bazmeg két hete még én posztoltam és nem ilyen buzi generál faszomat csak kitettem az almát és nem két hete kezdtem te faszrágó újbuzi szar hanem egy éve bazmeg
>/mmf/ Minőségi Magyar Fonák
>majdnem mindenki szarposztol
Vágom te büdös cigány, hol írtam h két hete kezdődött az almaposting?
értem szóval 40 akárhány hétig vicces volt, de hirtelen 2 héttel ezelőtt minden megváltozott
fasz vagy az a helyzet
kurva anyád
Addig volt jó amíg nem próbálta meg a Pisti ráerőltetni a már többször megbukott magyar generál jelleget te lassú köcsög
kurva anyád ezt csak 3 napja csinálja
neki is a kurva anyját
kurva anyád rohadt román
Where are all the Hungarian diaspora at in the US
in your'e mom lol
Fordítva bontottam ki a pereces zacskót
én meg fordítva szartam a vécébe
What?
what do you mean what
Told you so
lássuk be gyelekig, túl kevesen vagyunk a saját generálhoz, sőt a magyarcsány is félig halott, úgy néz ki ez is az egisztenciális turáni nigger átok része
baszd meg
yeah but I'm confused I don't know where she's at? sje has a boyfriend right now?
Gyuri, adjá mán egy kis pénzt, kéne anti-román ütegekre
ez még ígyis jobb mint a vénégy
kelzelekek? kokolok egy nagy yszyolkek
De nem akarom belátni!
Elegem van a csehek/szlovákok/ruszkik faszságából.
I've heard there used to be one in Cleveland before it has fallen to the dindus.
Azt kell mondjam, hogy teljes mértékig egyetértek
Az is egy izzadtságszagú erőltetett szar, szar emberekkel, szar érdektelen témákkal, szar memékkel, már ha van valami egyáltalán, és nem csak valami belterjes körbefaszverés
Offolni kéne azt is, igazából a generálok természetüktől fogva csak szarok lehetnek egy idő után, főleg ha nyomorékok vannak benne csak.
>correct spelling
impressive
How2learn Hungarian?
>not checking the trips
nekem is de a magyar fonákok mindig is szarposztolással kezdődnek aztán kihalnak
just have ask a priest to perform an exorcism on you. you'll be speaking in tongues (hungarian) in no time!
egészségedre
Megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekért?
igazából csak a román/ruszki és az a buta tót aki azt hiszi hogy az ő történelmük a legnagyobb a a világon idegesít igazán
hát azt ki lehet szűrni, pl a orosz buzinak kb már nem is látom a posztjait mert az összes képét betettem szűrőre
Idegesítőbb amikor a nyomorék csehek kitesznek valamit memebookról csehül hogy háháh milyen vicces gec
de ha magyarul megszólalsz egyből picsognak
almost satanic, not surpised desu
get a book, listen to shit music, watch shit movies and go to lang8 and write shit posts and get corrected
És le se fordítják a gyökerek.
Mi meg elmagyarázunk nekik mindent ha megkérdezik.
ja de csak azért mert csehből van a legtöbb poster, a lengyelek többsége itt egy autista fasz és hál' istennek a /polskában/ tengődnek szlovákból meg van vagy 3
egy köcsög lurkol errefelé, csak gondoltam, figyelmeztetlek titeket
olyan sokkal többen nincsenek ők se azért
kösz
volt egy magyar homokláda a /v4/ ben is és szerintem az aki animét posztol
sokan posztolnak animét
ja,sok gyökér
magyarok közül nem hiszem
kurva anyjukat hől
>Ez
Meg aztán itt az irónia, magyar cigányozik mindneki, de már 2 cseh cigányt is elfogtunk v4-en.
hát azért nem olyan kevés
emlékszem egy késő esti kurva anyátok fonálban néhány órás beszéélgetés kerekedett animéről meg minden szarról és ott voltak vagy 5en rajtam kívül
nyilván nem arra gondolok aki minden nap csak beírja hogy anime és odatesz egy képet mert abből van 2, de azért előfordul hogy egy vadabb szarpostázós fonálban többen is nyomják
de volt egy aki konkrétan kimondta hogy buzi animét néz
a magyar ciganyozás kezd elhalni
Amúgy ki honnan? Jelenleg Koppenhága, hónap múlva vissza a kertvárosba.
ANTISEMITISM
Azzal nincs is baj ha néha szóba kerül az anime,más kultúrákat megismerni jó.
Az a baj amikor önelégülten "Nézzétek Ikszdé mekkora troll vagyok" módon posztolják.
Meg egy szlovák cigányt is
...
>anime
>kultúra
Majdnem szomszéd, hogy van, hogy van?
hogy ment az érettségi
somogy
elég jól, de már 4 éve volt
egy magyar gülna farna vagyok ugg ugg
WOW
ja te vagy az a buzi
ó hogy rohadnál meg
ezzel nem igazán szűkítetted le a kört
Ha te éppen nem is tartod kultúrának,akkor is elvezethet egy japán kultúráról szóló beszélgetéshez.(XY japán hagyomány megjelenése a történetekben pédául.)
Meg vagyok,meg vagyok.Köszönöm az érdeklődést.
Most jó friss a levegő,nemrég esett.
>nemrég esett
2-3 órája voltam arra vonaton, Kelenföldre utaztam, pont ott kezdett el szakadni kurvára, de szerencsére mire megérkeztem elmúlt
nem tetszik valami?
antisemitism is good and natural, m8
mi vagy?
>egy lövés az életben
>Magyarországba születsz
What the fuck, the fuck are you doing in here, Khazar?
Should I use these guys to beat Attilas ass lads?
ja, szűrlek ahogy lehet
ide is elkéne egy kis eső, volt egy kétnapos utcabál, az első nap pont az utcámban volt, ugyan utána feltisztítottak, de nem mosták fel az utakat
>rohadás szag van.
elég jó érzés
jó pepe
lehetett volna rosszabb is
és hamarosan fordul a kocka
annyira azé nem, lennék egy szőke pinákban és segílyben úszó szomáliai nigger Svédországban de csak egy pár napig hogy kirpóbáljam
És pontosan hogyan fog fordulni a kocka?
szegények itt is mindig a fogadóirodákban vannak (fehér ember nincs odabent)
mi az a fogadóiroda?
>Az arcom
Egy iroda ahol följegyzik a buckalakókat.
Név,származás,ujjlenyomat
Elméletileg EU-szinten kéne hogy működjön,de csak a határállamok csinálják.
de ezekszerint a dánok is
no
accept mongol pennis in your ass cheeks
sportfogadásokhoz szolgáló létesítmény.
De hogy decentralizálva van az egész,és minden ország újra meg újra jegyzőkönyvezi őket.
Meg sokszornem hajlandóak regisztrálni
miért
mit miért?
Miért vannak buckalakók a fogadóirodában?
Mert az állam eltartja őket 24/7, még gyerek nélkül is.
Mit egyek, kínait vagy pizzát?
hát nem tudom, múltkor olyan geci fos pizzát hoztak ki, hogy azért pofátlanság volt pénzt kérni
normális helyről kéne rendelni peti
Na erre kíváncsi vagyok.
Kínai barna tésztát szójaszósszal, meg az a folyós gennyzöldségmixük laskagombával, az jó szokott lenni.
Ja jó hogy mondod, jártam már így
Mi a normális hely?