/polska/

edycja /polska/

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=EnLzntYTX1w
youtube.com/watch?v=lTfQW_nA1s8
twitter.com/NSFWRedditImage

/balt/..

kto postuje u koraba ten pedał.

What are Polish girls like, /polska/?

You have scripts, have you?

...

What happens in Schlesien? Is it really Third World?

Wow you guys were supposed to keep it in good condition

No.

like girls in general.
fucking annoying 2bh mio famiglia.
british girls are pretty easy.

Ostgebite here! We turned it all to the shithole kurwa mać. Please take it back before we turn it into a gówno.

no he doesn't

rekt

user... nic do Ciebie nie dotrze. nikt kto choćby Ci najlepsze motywacyjne gatki wrzucał nie zostanie przez Ciebie potraktowany poważnie.

musisz sam osiągnąć punkt kulminacyjny.
i albo wreszcie ruszysz się i coś zrobisz z tym zasranym życiem, albo się targniesz i tyle z Ciebie będzie... taka prawda.

Maybe he couldn't post this time due to post time limit

Are they more traditional and unpromiscuous than Western women in general?

codzienny przypominacz

o czym ty pierdolisz

yao ming to bog w chinach nie?

no że musiał odczekać kilka sekund od ostatniego posta i dlatego od razu nie z/balt/ował pierwszy

to po chuj po angielsku debilu

i co mnie to obchodzi chuj mu w dupe

it depends.
but in general a lot more are "traditionalists" so to speak.
but there's a lot of hipsterish-hags, or girls that are new in town and try to be cool despite behavior straight from a village.

but if you want a pretty, white, catholic wiffe, there's no other country with higher expectations of success than poland and polish women.

WY KURWY BEZ SZACUNKU

nie, oni mają wyjebane na takie akcje

...

którą czesc piratow z karaibow obejrzec?

znaczy ten typ co byl na obrazku zanim debil te gowno nie mem wszopnoł
jak on ma

tylko pierwsza nadaje się do czegokolwiek
also pograj sobie w Monkey Island...

zadna

brawo idioto

wypierdalaj korabku bo cię młotkiem przypierdole, takim półtorakilowym.

MAO. A smugacza szanuj.

Chinczycy to w ogole mają wyjebane w to wszystko za co zachód się interesuje Chinami, Jakis Bruce Lee? Meh. Jackie Chan? Że kto? Kung fu? Nie słyszałem.

sobie przyjeb

jeszcze kurwa ma czelność odpisywać cwel jebany

TAŃCZ KURWO

Po co taki człowiek żyje?

possac mi mozesz smieciu

Tego nie wie nikt

odpisywanie kurwie atencyjnej.
Szanujcie się zjeby, on zyje dla (You)

@60403259
weźcie mnie trzymajcie bo kurwę wykończę. Spotkałbym cię na ulicy buraku, to byś inaczej szczekał.

nie poplacz sie dzieciaczku jebany

wyrwij chwasta

>but if you want a pretty, white
masz na mysli ukraine
>catholic wife
dobrze sie czujesz kolego ?

chochoł wypierdalaj stąd

swoje zycie lepiej skoncz gnido

to że moją miałem dzisiaj przez chwilę ochotę zakatować najbliższym ciężkim narzędziem to nie szkodzi, ale jak mi jakiś tutaj stulej-przegryw-spierdolina twierdzi że te kundle z ukrainy są białe i jeszcze twierdzi że w polsce nie znajdziesz wierzącej dziewczyny to mam ochotę coś rozjebać.
znajdę cię kurwo

t. user projektor
nie pierdol, polki > ukrainki bo sczeznę.

Azja czyli cos czego koreaboos nie zobaczy na własne oczy XD

18 lat i jeszcze nigdy nie przeżyłem żadnego romansu. Czuje że szansa na młodzieńczą miłość prześlizguje mi się między palcami.
Ahh Agata...

bardziej biali niz polaczki robaczki na pewno
to, ukrainki sa 10x ladniejsze

polki maja za duzo domieszki germanskiej

>twierdzi że w polsce nie znajdziesz wierzącej dziewczyny to mam ochotę coś rozjebać.
jest ich tutaj w chuj i jeszcze trochę, najgorsze gówno.
>znajdę cię kurwo
czekam na moim polu kartofli.

>on woli ruchać zwierzęta
ale zoofilia to przestępstwo idioto

w ogóle

>ukraińcy
>ludzie
o moje boki

xDD

@60403532
Na ulicy tak do kogoś powiedz to zobaczymy gdzie cie znajdą po tygodniu.

...

>>ukraińcy
>>ludzie
ja mówię o ukrainkach debilu, ukraincy to do piachu. Kukuje ich od roku w mojej Polsce C.

odezwała się kurwa co nawet korei na oczy nie widziała, a cała jego persona jest zbudowana na tym ttylko kraju
weź się pierdol szczeniaku
hahahahha
co rzuciła cię jakaś? albo ci dać nie chciała?
w sumie dobrze bo szkoda żeby tacy jak ty przekazywali materiał genetyczny gdzieś dalej

no i ja się pytam, po co taki korab żyje

cały dzień na dupie i szitposty zarówno w /polsce/ jak i na całym Sup Forums, robi z siebie debila dla atencji bo inaczej czegoś osiągnąć nie potrafi

no po chuj taki żyje ja się pytam

w sumie jak patrzeć na Żytomierz jak na polskę C....

Koreaboos na własne oczy nie ujrzy azjatyckiej egzotyki XDD o jak smiesznie XDD
>pic rel, ta vlepka na słupie XD

>co rzuciła cię jakaś? albo ci dać nie chciała?
a broń borze, tylko w liceum to była oh ah, nie pójdziemy do kina w niedziele bo takie tam pierdolenie o Bogu. Co jest z nimi to ja nie.

trzeba się dowiedzieć gdzie żyje i mu ulżyć

Ale, kurwa za taki tekst to cie znajde i trzasnę w ryj. A wyglądam jak zabijaka, ludzie się odsuwają z drogi przede mną, a ty co wyciśniesz 30kg na skośnej kurwo? posłuchaj kurwa smieciuchu bez przeszłości i bez przyszłości, jak wchodzę do tramwaju czy autobusu to szmaty nie mogą oczu oderwać od mojej klaty, a frajernia odsuwa się na początek pojazdu żeby przypadkiem nie dostać z bara. Mowiłem ci tez ze mam swietną prace i zarabiam hajs który wydaje na taką ilość jedzenia dziennie jakiej ty nie zobaczyłeś przez wszystkie swieta bozego narodzenia spędzane z całą rodziną z tego swojego wypizdowa. Nikt ci kurwa nie wytłumaczył ze silniejszy ma zawsze racje i ze warto mieć bic o szerokości minimum 40cm żeby foczkom się robiło mokro i by robiły takie kałuze z pizdy w których się razem z nimi wykąpiesz? Jasne że nie, dlatego kurwa klapsie zajebany siedzisz tutaj i tasujesz swojego 12cm siurasa do chińskich bajek i bukkake gdzie główną role odgrywa szczuplutka japonka w okularach. Nie musze chyba dodawać ze każdy z kitajców na tych filmikach ma większą pałe i triceps od ciebie? Przegrywie?

No a teraz uwal się na pizde i zamawiaj sznur.

po chuj mam do tego brudu jechac smieszny jestes

jedyna zaleta to to że wierne i karne...

czego brudy słuchacie

>Krawędź
Dzienny przypominacz że Ukraińcy do dobrzy ludzie i nasi bracia, a nienawisć pomiędzy naszymi narodami zawsze podsycał szatan Moskiewski bo było mu to na rękę.

>Inb4 m-muh Wołyń
Gdyby Angole rozpamiętywali Wojnę Stuletnią i bóldupili zamiast sprzymierzyć się z Francją gówno by stworzyli a nie imperium a Szkopy rządziłyby Europą.

O jak go boli koreaboosa ze azjatycka 9/10 nie przygotuje mu takiego jedzonka XDD

youtube.com/watch?v=EnLzntYTX1w
PALE FAJE, FAJE ZA FAJĄ
A ty się korabku pierdol, bo nigdy nie bedziesz w ryju trzymał koreanskich fajek

>tug 180cm
o maly wlos i bylbym zyrafo albo krasnalem

>Korab
>taki światowy
>wprost z piwnicy
youtube.com/watch?v=lTfQW_nA1s8
+ new retro wave

korab chuj wozi gnój

>>taki światowy
>>wprost z piwnicy

pszczekłem

gówno.

Niech ktoś poszuka wszystkich Polaków, którzy w ciągu ostatnich kilku lat byli w Chinach. Mi się nie chce.

to cos czarne wyglada jak kutas murzyna, zoledz w oleju

>ohoho byłem w Chinach patrzcie jaki jestem swiatowy
skoncz spamowac tymi zdjeciami ja pierdole

przecież jesteś krasnalem, dorfy kończą się na 185

załóż tripa korabciu

Jakosciowy post.

to, 182 perfekcja. Jak reszta znajduje na siebie ubrania to nie ogarniam.

>ukraińcy
>ludzie
skundleni polacy
albo skundleni ruscy
innego wyboru nie ma
tam nie było i nie powinno być państwa narodowego.
widać że chuja się znasz, albo twój stary z jakiejś zapadłej dziury przyjechał tutaj rowy kopać...

klękaj kurwo przed polskim panem

tanczcie moje marionetki

najlepsze, ze jedyny taki.

szanujecie watrobke w sosie z cebulko?

>t.korab

ja lece w sierpniu na miesiąc.

nie.

>nie smażona prawie na węgiel
>z równie dobrze zezłoconą cebulką
>i dodatkiem cynamonu dla ostrości

inaczej to bełt a podroby to podjadło

wlasnie obczailem czemu w animkach ich piosenki to takie glebokie znaczenie majo i o zyciu milosci uczuciach
zeby nie popelniali mlodzi ludzie sudoku

>Ruscy
Ruscy to okreslenie Rusinów łysa pało, poprawna nomenklatura w przypadku mongolskich podludzi używana w Rzplitej przez stulecia to Moskale.

>Bycie nacjolem z ujemnym IQ łykającym moskiewską propagandę bez połyku
Dopóty Rzplita była potęgą, dopóki Polacy i Kozacy żyli w zgodzie. Potem obie grupy dały dupy bo magnaci chcieli swojej darmowej siły roboczej a kozacy muh freedoms, i wszystko poszło się jebać.

Nie powinno być państwa ale jest, i albo będziesz handlować z tym faktem i stanem rzeczywistym, i na tym odbudowywać dawne wpływy na wschodzie, albo dalej brandzlować się do mapek z polskim Lwowem i pucować knagę Putina kiedy UE w końcu upadnie i znowu znajdziemy się w brudnym smierdzącym objęciu Matiuszki.

ten tutaj user jedyny ogarnia, reszta niech po sznur idzie.

znów ten korpośmieć przylazł i aure smrodu rozprzestrzenia
ssij mi chuja

1 i 4

chociaż ja tam jak oglądam to od razu na pełnej kurwie, najlepszy film przygodowy jaki jest

Patrzcie Ukorboo

czyli słynny user-debil do nas wrócił. dawno nie widziałem

also:
łapanie za słówka i eskalowanie do wyższego poziomu narodów, które są od nas niższe i od zawsze były.
ty weź spierdalaj na wykop x-{D

gówno.

juz mi sie odechcialo ogladac, ale lotr jest lepszy moim zdaniem

tego gifa to ktoś panu dokumentnie spierdolił

znowu ich pizda boli że inni mają od nich lepiej.

o jak kurwa rżnę z polaczków-robaczków
jebcie się przegrywy i tak nic z was nie będzie

>Brak argumentów
>Ucieczka do ad hominem
Za każdym razem.
Po prostu przyznaj mi narodowa kurwo rację, że Twoja koncepcja geopolityki jest na równi z szympansem bonobo.

czytasz w ogóle co to sie dzieje czy tak pierdolisz ?