Törökkiűző kiadás
A szabályok ugyanazok, mint tegnap, tegnapelőtt
Törökkiűző kiadás
A szabályok ugyanazok, mint tegnap, tegnapelőtt
Other urls found in this thread:
boon.hu
twitter.com
your language is fucking weird
Your skin is fucking dark
faszom ebbe az özönvízbe, ki se lehet mozdulni órák óta
Mi még örülhetünk is, nagyapámék faluja így néz ki
boon.hu
jézusom
Na mivanmár, este nyolc előtt pangás van srácok?
What do you mean by that?
it looks weird
wew
Well, if you are minimally into its logic, then it's simple.
It's just an opinion as I'm native, but I find it logical.
elma
megint vihar lesz?
hörpikek törpükek
jó reggelt
roses are red
turks are black
even if u come with peace
you gotta go back
rude t.B.h(to be honest)
>Törökkiűző
Holy fuck
...
I realised how twisted its logic is when I explained something in connection with grammar to my Chilean acquaintance. I wouldn't learn Hungarian if I were a foreigner.
Ez még releváns?
ha estére visszaszerezzük, akkor nem lesz az
Igen, még mindig előszeretettel sírnak miatta az emberek.
itt meg süt délen egész nap és megsülök a melegben. Hol esik annyira?
bp-n megint készülődik valami viharszerűség
Itt már nem (Gödöllő), de vagy két és fél órán ömlött az eső.
*két és fél órán át
hmm
Azt tudom hogy holnaptól hidegfront éri el az országot. Nem lesz rossz. Azonban az előrejelzési modellek jövőhétvégére brutális időt mondanak. Tudom hogy 1 héten túl már nem nagyon megbízhatóak de ha bejön akkor az lesz az első kánikulánk.
ó ezaz, megdögölhetek az angol szóbeli érettségimen
viszont valószínüleg a tanárok is gyorsabban túl akarnak esni majd rajta. Emelt?
>hungarian
>finno-ugric
this language looks more like turkish than finnish or estonian
közép, az emelteseket lezavarják jövő szerdáig, nekem meg pontszámban elég ez+a nyelvvizsgám
viszont én meg bent dögölhetek fél nyolctól (nyitóvizsga) a fél egyes időpontomig, mert az igazgató megtiltotta a hazamenetelt addig, amíg nem végzel
REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
GTFO GTFO GTFO GTFO
szép számok
Uh az szopó, nálunk szerencsére nem volt ilyen hülyeség, mondjuk megmondom őszintén alig emlékszem az angolra. Mindenesetre egyáltalán nem nehéz, aztán mégis csomóan izzadnak elötte.
jézusom idén lesz 4 éve.
>fél egyes időpontomig
Faszom, mindenkinek elmondják az időpontot, csak mi tudjuk meg a nyitáskor?
>tfw 4 éve előrehozottaztam angolból
>nem lett maxos, 3 pontot vesztettem
legalább a szóbelim 100% lett és kaptam valami oklevelet (amit azóta kidobtam)
nyelvvizsgáznom kéne
Énis előrehozottat nyomattam 2012-ben. Eh nekem 75% lett, mivel csak 60+ kellett. Haveromnak 59,5% lett lel
szerintem sem nehéz, az írásbelin buktam 7 pontot, azért egy kicsit ideges vagyok, de így is sima lesz, csak ez a kurva június huszadikai időpont ne lenne, hogy basznák teherbe az anyjukat
persze a stréber köcsög nyelvtanilag perfekt de beszélni nem tudó emeltezők kapnak egy szabadnapot
a behívólapon nekem rajta volt, nálad nem tudom, hogy megy
sad story brah
Na jólvan én még gyorsan benyomom az EU legfőbb döntéshozó szerveinek sajátosságai c. tételt gyorsan.
its because they are literally onogur turks :D
tkp csak egy sajátosságuk van, nem tudnak dönteni semmiről, és azt a semmit sem tudják alkalmazni a tagállamokra
turkroaches, developing fake history since 1921
>magyars denying their roots since -god know when-
Na, megint megjött az "igaz hogy semmilyen elfogadott bizonyítékom rá, de a magyarok 6000000 százalékban törökök" internetharcos légió?
look out to the other topic where this bullshitism happened, Attila was Indo-Iranian and you just stole another slice of history for yourself, Abdul
hagyd a faszra, nem kell válaszolni
Igaz, igaz.
Állj le, csak ideprovokálod. Tudja ő nagyon jól, hogy igazad van.
>huns came from central-asia
>even their language is central-asian from ural branch
>"we indo-iranian"
kek, even the name "attila" is still popular among us
faszomat, nem bírom ki, nézd meg most is mekkora faszságot írt ide a köcsögje
were the huns and magyars even same group of people?
i know the language is some what similar with finnish and finns are finnic and hungarians ugric (old words liike fire, arrow, water etc.) but separated by thousands of years, but hanti and mansis in russia speak similar language to hungarian
t. i dont know about hungarian history
Since it seems that we managed to make the other guy stop the flamewar, I volunteer to inform you, that nobody cares about you here except him.
Please leave the thread. We want to talk here, not to see a biased argument over alternative history.
Tyú, srácok. Ilyenkor nem tudom, kit utálok jobban. A románt, aki mindent összehord rólad, de legalább a szemedbe mondja hogy utál. Vagy a törököt, aki a leginkább mézes-mázas csomagolásba teszi azt bele, hogy baszódjunk meg, amiért nem ismerjük el, hogy mi igazából ők vagyunk, csak keresztényben.
in turkish,
hun: ancient central-asian people
macar: people from macarstan (hungary)
today hungarians are probably mix of central-asians and europeans with khan language
>hungarian history
just another nomads-from-east fucking the whole europe :D
why so butthurt nigger. whatever im out
are you getting mad turkivan?
*fart*
I'm not mad. I just don't give a fuck to that silly argument, but it floods the whole thread. It bothers us all.
Uh gecc jó kis jéghideg vadászt de lenyomnék már
>mfw our kinsmen love slavshits(pooland) more than us.
lámpavas kiadás
yep láttuk a másik fonákban, mindenesetre kemény azért
na megjöttem gec
faszom pont újra neki akartam állni a tanulásnak mert haldolkik a fonák erre megjelenik valaki
pedig én ittvagyok egész délután csak nem vettem észre hogy van fonák
mi a fasznak kell állandóan seggfájni valami miatt
Igen én seggfáj
pumpa
Hol vagytok négerek, e fonált bíztam rátok.
I am Italian whose dog has been raped and killed by a Romanian. I pray every night to San Gennaro at my local church so that Hungary would reclaim his rightful clay
Expat living in Hungary.
Lads...
How the fuck am I supposed to learn Hungarian. None of my hungarian friends agree to teach or practice with me. Most I can get is half an hour of humiliation then complete surrender. Why won't hungarians teach me their own language. Help.