edycja koronacji Basileusa Andreasa Sebastiana I
/polska/
/gierki/
wreszcie koniec upałów
Gdansk was fucking shit.
>tug burza za oknem
>ponizej 30c
nawet nie mow do mnie ani corki mego meza
>nie autokratona
UWOLNICZ PISKORSKIEGO
ZABILISZCIE LEPPERA
CHCECIE DOKONCZYC STONOGE
PISOFSZITY POLSKA DLA POLAKÓW NIE DLA ATLANTYSTÓW I CHACHŁAKÓW
>nie mam gf
>akumulator mi sie rozladowal
Zycie to cierpienie zuchy
u mnie też
t. Mohamed Mirecki
Czołem spierdoksy! Jak tam wrażenia po przylocie obecnego papierzaka?
nie chce ustawiać twojego świata na ogniu
ale że piskorski był agentem rosyjskiego wywiadu to ty zdajesz sobie sprawę kacapski szpiegu
idź się utylizuj zanim podam twoje IP policji
bardzo proszę ABW o monitorowanie tego osobnika
please voice your complaints here
i wlasnie zarobiles 67 pompek, robalu grubalu
>edycja koronacji Kraka III Niezwyciężonego
naprawione'd
ależ oskarżyli go o szpiegowanie na rzecz chin i dewastację pomników bandery xD
szanuję w h*j, piłsudski też wyzwalał polszę zwasalizowaną agenturą, ciekawe kto był jego człowiekiem w rosji
Ile teraz rubli płacą za 1 posta?
>26 lat
sudoku kiedy
ja tylko chce rozpalic ogien w twoim sercu
[spoiler]i mozgu[/spoiler]
wypierdalaj na swój 2cz pitekantropie
Nie wiem, można jak najbardziej
Wracaj za Grody Czerwieńskie
Nie chcemy tu chachłactwa piątej kolumny
Nasz był lepszy, wszystko co nasze jest najlepsze.
Ale żeby nawet niemiecki był lepszy, to trzeba być naprawdę chujowym papą.
lmao toż to ten rusek z sankt petersburga co się przeniósł do krakowa i uprawia propagandę
wszędzie wywęszę brudną sowiecką krew
A na drzewach zamiast liści będą wisieć...
Polacy są pojebani fest
>bądź Polnixem
>ktos sie na ciebie spojrzał
>miej ból dupy
Jestem białorusinką z wilna, mało mnie obchodzi wasz śmieszny kraj, oddawać biełastok
oddawacz navinki skuhwesyny
znam rosjanina który przenosi się do Krakowa, ale ze Szkocji, nalegał na kontakt ze mną
może by tak wstąpić do patroli bandery?
no to na chuj żes się gapił frajerze?
no chopie gorole so hardo popierdolone ni
atlantyści!
wysokiej klasy dziadziuś
>spierdoks gapi się na ludzi z tępym wzrokiem
>ktoś żartobliwie pyta go jaki ma problem
>status:scynglowany
Ale czym jest banter to się naucz
tell me guys, do you find this girl cute?
Bo miał głupi ryj.
fills me with disgust
>3d
No
HOT
Average..
>tug przyszedłem do /polski/ pierwszy raz od chyba grudnia bo papa
>46 (you) w ostatniej nitce
czuję dobrze danonki
No i na chuj się lampisz pajacu? W teatrzyku Kurwa jesteś?
>girl
a to w takim razie prawidłowo
zuch z ciebie
what are her haplotypes and phenotypes?
hmm
skąd w polsce tyle chachłackiego dziadostwa?
co rusz nie przejdę ulicami Krakowa słychać ich mowę
dobry pomysł to koszulka z putinem albo "krym nasz" i zrobić pogromy jak za Himmlerstadt
nie chcecie pomocy pagoni? wiem że krakiv to starożytna uryńska forteca z ulotki turystycznej
masz nastepnego
Uj, dobry goj. Masz tu następnego i bonus na drogę.
Ale sebiksie radze zawrzeć dupę.
that's not a girl
#include
main( )
{
printf("hello, world\n");
}
Słyszę strzały i syreny na krk, o co chodzi ?
Polacy to pizdy
>hurr le słowianska siła xD
ta widać po tym jaki wjeb w MMA dostają jak nie idzie sie w 10 na 1 pietnastoletniego chłopaka to już nie tacy twardzi hm? Dlatego przegrywalismy wojne za wojną kurwa. Tchórzliwy, tępy naród.
>commander jest psychicznym songo
>mission accomplished commander
no chujowo sie firaxis przedstawil
hahaha zaraz sie rozpłacze
elo
dzisiej o 1 w nocy ama z trumpę na ledicie
She has irish ascendancy
L e i n
najlepsze dziadziusie są własnie te z dupy, nie nawiązujące wcale do toczącej sie rozmowy
Jak ja was wszystkich miłuję i szanuję, łopapieżu.
>eliza
epic dude haha go shit up /r9k/ some more will ya
...
I got her pics from /fa/
>She
dude rags lmao
mieszkam w centrum i nic nie slysze, co ty memisz
No wypiedalaj na ten swój karachan śmieciu pierdolony, w dupie mam twoje nienawidzenie tego kraju, twoje niemiecko-zydowsko-ruskie pochodzenie i pierdolenie o byle gównie tylko żeby dodać jaka to ta Polska chujowa, jak ci się tak tu nie podoba ty wykurwiaj jak najdalej stąd
A nie, czekaj, jesteś tylko pierdolonym gimbusem który z pokoju się nie ruszy bez mamusi i komputerka
su tu jacys anoni ktorzy wylecieli ze studiow?
jak sie wam zycie uklada i co robicie?
Nie posraj się bo ci znowu jakis zagraniczny wjeb da tak jak dał twoim przodkom polaczku.
Wracam na studia od października
rate me
Sram na ciebie i tych twoich zagranicznych kutasow które z umilowaniem obciagasz
Pogadajmy o polskich osiągnięciach.
elo kurwixy, jak tam wieczorek spędzony na oglądaniu tego calego eśdeem czy jak to się nazywa
ja sie kurwa pytalem czy ktos wylecial ty zjebie umiesz czytac?
>prawdziwy nowozuch co nie pamieta zlotej ery
>jeszcze zyjemy
Powiedział P*lak
>le free Ukraine le free Ukraine xD
>USA! USA! USA! :DD best ally plz save us from Russia
pizgam
na pracy mi życie mija, teraz robie kurs spawacza, trafił mi się za darmo akurat może za jakis czas moja stopa życiowa sie podniesie
...
jak to odebrali twoi rodzice jak wyleciales?
10/10
Wyłącz ten projektor śmieciu bo ci go wyłączę na amen
TO SIĘ DZIEJEEEEEEEE!
Wylecialem i wracam czego tu kurwa nie rozumiesz?
Prawdziwy Polak/10
Jamal Korzyński jak zawsze wspiera swój kraj.
Polki to kurwy a P*lacy znani są tylko z tego że kradną. Jebani murzyni Europy swiat wami gardzi i zasługujecie tylko na smierć, niewolnictwo i wieczne upokorzenie.
zawiedzeni ale nie dawali mi tego odczuc
wyleciałem bo przestałem przychodzić na poprawę egzaminu, chwyciłem się akurat fuchy bo ojciec złapał tam jakiegos raka, czesc tego co zarobiłem oddawałem na dom więc nie mieli do mnie wielkiego żalu
ale dało się poznać, że zawiedzeni są, że nie będę miał wyższego
Kocham was /polaki/
ok?
Przy mamusi powtorzysz czy boisz się paska?
Ja pierdole uwielbiam Hitlera!
Co się tyczy poszczególnych ras polskich, lubię stosować następujący podział: nordycko-aryjski podtyp Germański, występujący w przeważającej mierze na terenach Wielkopolski i Kujaw, lud jaskiń z ogólnie rozpatrywanej Polski Wschodniej, jak i żydowsko-cygańskie hybrydy z pozostałych obszarów. Ziem Odzyskanych nie biorę pod uwagę, gdyż nie są rdzennymi ziemiami polskimi. Warto zapoznać się z mitologią słowiańską...
Za rzeką Wisłą miało bowiem żyć plemię Amazonek - tak! W okolicach Płocka, konkretnie. Na północ od ich ziem znajdowały się, rzecz jasna, Prusy, gdzie najważniejszym miastem był wielki port Truso, miejsce handlu szlachetnych Germańskich Polaków i ich pobratymców, wikingów (Ascomannów, w języku polskim - ludzi popiołu, inaczej Popielidów). Co to ma do mitologii?
Zachód, w teologii słowiańskiej, był domeną boga Welesa, Wołosa, Wlasa, różnie go określano. Zostały mu przekazane magia, opieka nad światem pośmiertnym (Wyrajem), tajemnice (głównie morskie), a także zdrowie bydła, z jakiegoś powodu. Kto bowiem potrafił leczyć bydło, ten był czarodziejem w oczach słowiańskich ras niższych. Wszystkie te skojarzenia ze śmiercią i wiedzą to nic innego, jak genetycznie zakodowany lęk przed typem Germańskim z Wielkopolski i Kujaw.
Powróćmy do Truso. Handlem zajmowali się na szeroką skalę i między innymi był to handel niewolniczy - typ Germański chętnie sprzedawał kuzynom z północy niższą rasę słowiańską. W miarę upływu czasu, wraz z mieszaniem się genów pruskich z ubogim materiałem słowiańskim, Truso upadało, niestety wraz z nim upadała luka typu Germańskiego w Europie - handel niższą rasą słowiańską.
Stąd też Dagobert, książę Germańskich Polaków, postanowił zabezpieczyć los swojego ludu i założył Polskę. Nazwa ta pochodzi od ludu Antów, niższej podklasy słowian wschodnich, najeźdźców z Persji. W Germańskim - WANDALIA.
Czas isc do baru zuchy.
Ej moze czasami pogramy w cos co?
Na chuju mi pograj stanli.
>germańscy
>Polacy
jestescie słowiańskim gównem z ryjami kurwa neandertali i skórą kurwa arabusów
kurwa myślałem dopóki nie wbilem na /polska/, że na Sup Forums czy reddicie jest rak, zajebcie się czy coś
>t. darkwarez
dubsy decydujo czy postuje calosc
Komunizm jest zajebisty, bardzo lubie Stalina oraz bohatera narodu polskiego Jaruzelskiego. Mój ojciec był w ZOMO i nauczył mnie jak napierdalać niechciany element społeczny tak by wybić im wszystkie zęby w zaledwie 5 sekund.
nie
Ja dziele ludzi na ich wygląd.
>wyrobiona szczęka
>widoczne rysy twarzy
Biały Polak
>morda jak ziemniak
>brak szczęki lub cofnięta
Podczłowiek.
Czasami jak jadę w autobusie to zastanawiam się czy nie zostałem podjebany z kołyski moich niemieckich rodziców. Bo każdy "mężczyzna" ma mordę jak bulwa.