/ex-yu/: jutarnja edicija

...

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=2x_izhe8U68
youtube.com/watch?v=YmLcLureHX4
tuzlanski.ba/oko-nas/evropa/ljubavni-trougao-izazvao-dramu-u-becu-hrvat-napao-nozem-bosanca-a-sve-zbog-srpkinje/
twitter.com/SFWRedditImages

Hello

dost dobar thread

smrt bugarima

dobro jutro dobri ljudi

>probudim se
>prvo na sto pomislim je ona
>kroz dan je se sjetim nekoliko puta
>mislim na nju prije spavanja
>probudim se u noci i citam nase stare poruke
>kad se probudim ujutro opet mislim na nju
>posaljem joj poruku
>pitam sta ima novog kod nje
>odgovori sa puno smajlica ali me svejedno odjebe na kraju poruke sa "bok."

kad si jebena beta

Jutro moji momki

navicices se vremenom kao i svi mi ostali

...

taksista je ______

razumijes ti mene

vlada direktor

svi igrate warcraft majku li vam jebem

Rate me.

Ja sam hrvatski nacionalist, do nekih granica ustaša/fašist koji ne mrzi srbe, bošnjake, albance niti ostale narode s balkana. Ne mrzim druge rase, vjere, osim židovske i ciganske.

Dapače, zalaže se za bratske, također fašističke odnose sa svojim susjedima. Destabilizacija BiH sa RS i Kosova su zamke koje postavljaju zapadne i istočne sile kako bi profiitirale na našim ratovima i mržnji. To su zli lobiji kojima se mora stati na kraj. Živio hrvatski, srpski I albanski nacionalizam! Živjelo bratstvo! Živjela ljubav između svih naroda!

Ima li nade za takvu budućnost?

Ja sam hrvatski nacionalist, do nekih granica ustaša/fašist koji ne mrzi srbe, bošnjake, albance niti ostale narode s balkana. Ne mrzim druge rase, vjere, osim židovske i ciganske.

Dapače, zalaže se za bratske, također fašističke odnose sa svojim susjedima. Destabilizacija BiH sa RS i Kosova su zamke koje postavljaju zapadne i istočne sile kako bi profiitirale na našim ratovima i mržnji. To su zli lobiji kojima se mora stati na kraj. Živio hrvatski, srpski I albanski nacionalizam! Živjelo bratstvo! Živjela ljubav između svih naroda!

Ima li nade za takvu budućnost?

keknuh dbi #memeirl #smijeh #suze #bbclovers420

dobri duplići broto

t. dorijan

solidni 5/10 dbi

jadni ste

oвo бpe
ЗA ДOM!

tko ovde zidar ?

youtube.com/watch?v=2x_izhe8U68

>tko
vojvođanski hrvat??

>vojvodina
fuj bre

k onda si napisao tko radi fore
ja reko neki hrvat iz bačke

ZBOG NJE SAM PRESRETAN
ZBOG NJE SAM NESRETAN

NAMA JE RIJEKA SVE
MI ZIVIMO ZBOG NJE

ZA NJU NAVIJAMO
POD NASIM STJENAMA
TECEW KO RIJECINA
U NASIM VENAMA

I PROTIV HAJDUKA
I PROTIV DINAMA!!!!!!!!

usrani bugarski juznjak detected

jok bre, iz Sjenice sam

koj vam je kurac

kako ide islam?

isto ko tebi pravoslavlje.

Svaki put kad ustanem I shvatim da moram na posao zamolim boga da me ubije jebem ti ovo 1/3 zivota ode

jesi musliman?

>Sjenice
samo sandžak bajo moj

jesi li ikada jeo krmetinu?
sta mislis o ratu u siriji?
slikaj kurac pls

ARBAJT ARBAJT, SAMO ARBAJT

youtube.com/watch?v=YmLcLureHX4

musliman sam ko sto si i ti katolik

tako je, najljepse podrucje u Srbiji

Da.
Jebe mi se za Siriju
necu.

jesil za to da se sandzak odvoji i prikljuci majci bosni?

ja bi im dao te 3 opštine gde su apsolutna većina da ih uzmu kao neka enklava ili tako nešto dbi

Kako neutralno pitanje

Ne.
Iz jedne govnjave drzave u jos govnjaviju
neka hvala

Srbi u RS su gori od Srba u Srbiji

Koliko vrijedi bosna?

ko /neet master race/ ovde?

wagekukovi nemojte odgovarat

više vrijedi nego dijaspora dbi

>neet
>masterrace

izaberi jedno i samo jedno.

Bosna vrijedi nista.
Bosna vrijedi sve na svijetu.

šuti vejđkuk

...

Ako si radio I 1 dan u zivotu znao bi da je biti neet najbolje

...

>6-10 godina
ayy

Kako da se obogatim brzo radeci od kuce?

U Americi si, možeš da nađeš neki žnj posao za dosta para.

Kad bi ja nekako lutriju mogao da dobijem dbi

hrvatska verzija UZI-ja, mogu je nabavit preko ujaka da ocu, koliko ste ljubomorni 1-10?

1

starije od isusa hrista

kad si jazavac
ratatatata

* Rakitić has joined
* Rakitić has left
* Rakitić has joined
Rakitić: dijete udareno neodgojeno vidi se da imas pticju neizljecivu pamet i vidi se da ti fali mentalnog sklopa, idi u krpe i ne pro
Rakitić: da pričaš o takvim stvarima
Rakitić: ne prosipaj se kažem ti još jednom!

Zasto sto su ljudi stariji oni sve vise I vise veruju u boga. Moja majka je pre nije bolelo uvo za religiju a sad se bogu moli svaki put pred spavanje, isto baba me tera u crkvu da idem kad sam tamo zato sto nikad ne idem.

Počele su da veruju u boga jer se još nisi oženio Anone...

Premlad sam da se zenim dbi

Zato što bez Boga život je bljutav.

Pre siromasan sam da se ne nadam raju

bog je burzoaska izmisljotina

Na aparatima je, jos malo anone, jos malo

Da li vi verujete u boga /ex-yu/? Ali mislim stvarno, ne ono pretend verovanje radi patriotizma ili da ne bi isli u pakao ako je bog slucajom stvaran.

Ako kažem da sam ateista mimovaće fedore i ostala sranja, zato ću samo reći da nisam vernik.

O V O
V
O

Bog postoji, to sto vi shvatate zivot zdravo za gotovo je vas propust.

dokazi

Serbia is a powerless and poor country.

ae koja pušiona ovaj HRT

>le dokaži da bog postoji mema x-DDDDDDDD

>>>>\atejisti srbije\

Nema tu sta da se dokazuje. Dokazi ti ljubav? Dokazi strast? Dokazi misao?

toplo se nadam da postoji, ako ne već bog u smislu abrahmskih religija onda barem nekakvo inteligentno kozmičko biće

to da je život nasatao pukim slučajem čiji je jedini cilj dalje se razmnožavat je pre depresivno za mene.

Hemijske reakcije I promene mozga vidljive pod razlicitim tipovima skenera

8. kak je točno naziv? to je automatik, jel legalno to imat?

Jel ih vidis golim okom? Ne vidis.

>doslovno nemaju konkretnog dokaza za svoju tvrdnju
>nastavljaju da veruju kao da su 100% ubedjeni da bog postoji
vernici su sizofrenicari dbi

za hemijske reakcije je naucno dokazano da postoje, a za boga nije

Ali ih vidis pod skenerima, mogu biti izmerene I obzervirane dok bog ne moze dbi ne postoji bog

Ne postoje dokazi za to, dok za postojanje Boga postoje mnogobrojni dokazi, za pocetak, kreni od sebe.

>Ne postoje dokazi za to, dok za postojanje Boga postoje mnogobrojni dokazi, za pocetak, kreni od sebe.

osim sto doslovno postoje
jedini dokaz za postojanje boga su knjige od pre 2000 godina
>kreni od sebe
mene su napravili mama i tata, a ne bog

>Ne postoje dokazi za to, dok za postojanje Boga postoje mnogobrojni dokazi, za pocetak, kreni od sebe.

Molim te reci da se samo praviš glup.

Nisu te napravili mama i tata, tata je samo siknuo spermu a kreiranje je Bozja volja.

>le ljubav je hemijska reakcija

seksualna porivi su bazirani na instinktu, pojam ljubavi je čista socijalna tvorevina.

>konkretni dokaz

Da postoji konkretan dokaz o postojanju boga to više ne bi bilo vjerovanje tj. religija. Aj postoji puno dobrih razloga zašto biti ateist, al ako je tvoj jedini razlog zato što to nije znanstveno dokazano onda si glup ko kurac. Sljedeći takvu logiku kisik nije postojao dok nije otkriven u 18 stoljeću.

3/10 b8

Ne, nego si ti i ovi tvoji ortaci glupi ko kurac.

Planeta Zemlja je savrseno kreirana, prirodni sklad itd. covekovo telo takodje, mozak, funkcije tela itd.

Hocete reci da je to nastalo pukom slucajnoscu u nekakvom prasku? Lol, pa vi ste zaista maloumni.

Bog vam je dao slobodnu volju, razmisljajte kako hocete.

2/10 b8

tuzlanski.ba/oko-nas/evropa/ljubavni-trougao-izazvao-dramu-u-becu-hrvat-napao-nozem-bosanca-a-sve-zbog-srpkinje/

>51-godišnji Hrvat došao je pred vrata svoje bivše supruge, 35-godišnje Srpkinje, te dugo lupao na vrata prije nego što mu je supruga otvorila.
>Međutim, ljubomorni bivši suprug odmah po ulasku u stan je izvukao osam centimetara dug nož, te je nasrnuo na ženu.
>Nesretna žena je uspjela pobjeći, ali je napadač otkrio kako se iza jednih vrata krije ljubavnik njegove bivše supruge, a to je bio 40-godišnji državljanin BiH, piše Avaz.
>Ono što ne ide na čast bh. državljaninu jeste činjenica da je svoju ljubavnicu ostavio na milost i nemilost agresivnom bivšem suprugu, te je pobjegao iz stana na drugi kat u zgradi, odakle je pozvao policiju.

top kek

Neki ljudi kažu: "Nema Boga jer ga ne vidim." Postoji mnogo toga što nas okružuje u svakodnevnom životu, što ne vidimo, a ipak znamo da postoji.

Ne možemo videti vetar. Ipak znamo, da on postoji jer ljulja veš koji se suši na konopcu i pokreće lišće na drveću.

Ne možemo videti električnu struju. Ali kada upalimo svetlo, vidimo da je ima.

Ne možemo videti vazduh. Ali znamo da postoji, jer ne bismo mogli živeti ni minutu a da ga ne udišemo.

Ne možemo videti ljubav. Ali znamo da ona postoji u onima koji brinu za nas.

Ne možemo videti Boga, ali znamo da on postoji, jer vidimo njegov predivan svet oko nas. Pun je lepote, boja i zadivljujućih oblika, bilo da se radi o sićušnim insektima ili o beskonačnom svemiru.

Ništa se ne događa slučajno. Knjiga ne nastaje tako da reči lete vazduhom i slučajno padnu onako kako treba. Neko ih mora napisati i to tako da sve skupa ima smisla. Tako knjiga mora imati autora - nekoga ko će je napisati. Slika je delo umetnika - nekoga ko ju je naslikao. Zgrada ima svog arhitektu - nekoga ko je sve zamislio i isplanirao.

Tako je i s našim svetom. On nije nastao slučajno. Neko je sve isplanirao i sastavio zajedno. Toga velikog Dizajnera, Arhitekta i Stvoritelja nazivamo Bog.

>kreiranje je bozija volja
jesi ti svestan da nemas KONKRETNOG DOKAZA da je nesto "bozija volja" osim price koju si sam sebi stvorio u glavi da bi se osecao ispunjenije
>Da postoji konkretan dokaz o postojanju boga to više ne bi bilo vjerovanje tj. religija.
upravo tako, jer religija je izmisljotina

>ne vjeruju u boga

zato vam se žene i sestre ubijaju od kurca, pokajte se ćafiri

imamo dokaza za vetar
imamo dokaza za struju
imamo dokaza za vazduh
ljubav je emocija izazvana prirodnim instiktima za prezivljavanjem koje ne poseduje samo covek nego i sve jebene zivotinje oko nas (koje pritom nemaju bogove niti religiju)

za boga nemamo dokaz jos uvvek

filename, proizvodili su ih purgeri za vrijeme rata
nije

>le seks je los
>mama vidi kako projektujem svoju seksualno represivnu religiju na druge
islam je doslovno r9k:religija

> jer religija je izmisljotina

Pa tako možeše reducirat doslovno sve sfere ljudskog postojanja. Moral, nacionalni identiteti, kultura sve su to "izmišljotine" pa opet su integralni dio ljudskog postojanja. Ne znam zašto ljudi samo seru po religiji uvijek.

>islam je doslovno r9k:religija
Nikada ovo nisam ovako posmatrao, jebeno tačno.