America edition
/tr/
Other urls found in this thread:
alkislarlayasiyorum.com
strawpoll.me
youtube.com
youtube.com
youtu.be
youtu.be
youtube.com
youtube.com
oi62.tinypic.com
strawpoll.me
strawpoll.me
twitter.com
...
Günaydın amına kodumun bokpostacıları.
SANA DA GÜNAYDIN AQ NORMİSİ
we have a turkish organization where I live, they host events, cooking classes and other stuff
I went to once some time ago and saw a lot of cutie boys with mad eyebrows, to Turkish men make good lovers? they all seem so pure
asking for a friend
>asking for a friend
>asking for a friend
no need to hide it user
adam uzayın derinliklerine gidiyor ama hala ALLAHI kabul etmiyor bundan büyük cahilmi var
we all ask for friends dont we?
DUBS VE MÜLTECİLERLE BULUŞMAYA GİDİCEM
BOKMANLARI SİKEM ERASMUS DİYE MÜLTECİLERE GÖTÜRÜYORLAR AMLARINA BASAM
Özelik senin icin bende dubs deniyim
post dick
>yaniyooooooommmm
Yeşil Vadi'nin gerçek sahibi kimdir?
Tellioğulları mı Seferoğulları mı?
strawpoll.me
Göt deliğini hazırla
Holografik Evren Modeli
Hadiste anlatıldığına göre Peygamber (s.a.v) Muaz'ı Yemen'e genel vali olarak gönderdiği zaman ''Seni inat bir topluluğa gönderiyorum.Eğer orada gökteki maceradan (samanyolu galaksisinin adı) sorulursa o; arşın altındaki yılanın salyasıdır diye cevaplandır'' buyurmuştur.Karadelikler uzayı büker ve bir koridor oluşturur bu koridora bilim adamları solucan deliği ifadesini kullanmışlardır.Hadisde yılan mecazi anlamı bu olsa gerek.Yılanın salyası kim bilir belki bu koridordan gelen enerji demetlerinin maddeye dönüşmesidir.Ama buna hologram demekden ziyade gercek ahiret aleminin zayıf bir gölgesidir diyebiliriz. En doğrusunu Yüce Allah'ım bilir.
Kimsin sen?
KIMSIN SEEEEEN ?
Bediüzzaman Said Nursi hzleri risalei nur tefsirinde dünyanın serseriyane kendi hevesinde dönmediğini bir mahşer meydanı etrafında döndüğünü mahsulatını oraya kaydettiğini ileride bir meşher acılıp orada gösterileceğini söylemektedir.Bunu 70 sene önce söylemiştir.Karadeliklerin kaydetme özelleği vardır tabiki bu deftere kaydeden nurdan yaratılmış elektro manyetik mi diyelim artık ne olduğunu tam bilemiyoruz.Melekler vardır .İyi ve kötü amellerimiz bir bir kaydediliyor.Bilim adamları daha bunun kaydetme özelliği olduğunu yeni yeni görüyorlar.Risalei nurun 10. mektubun birincisi kısmında detaylı bir şekild eizah edilmektedir.
günaydın değersiz bokistanlılar
G-günaydın.
Yeni yil icin dayim ankaraya gel dedi gitsem mi yav
Bu gün... Papika şarkı yazmadı.
görsellerini bekliyoruz user, kek.
Amk kargocusu 15dkya şubedeyim dedi yarım saattir dışarda bekletiyor pezevenk.
Kek başka böyle foto varsa atar mısın?
>dünkü tiradı oku
>cringe üstad pedo olduğunu kabul etmiş
Anadolu topraklarında her şey yetişir, avokado ve omurga harici.
ekönömik ömlem paketi
tasarruf yapacağız
ilave borçlanmayacağız
ve dölar yine roket gibi yükselir :/ konuşma yapılırken %1 YÜZDE BİR YÜKSELDİ ve yükselmeye devam ediyor ax be ax ax ax
hiç açıklama yapılmasa kur falan gayet iyiydi düşüyodu. yabancı fonlar açıklamadan ne çıkacağını kestiremeyip çekiniyodu anlaşılan. açıklama sonrası fren boşaldı yandık beyler inip çıkcak inip çıkcak spekülatörler balyaları sırtlar artık
hep beraber dolara Lanetullahi Aleyh diyelim beyler. 1 milyoryon (you) 1 milyoryon Lanetullahi Aleyh
Ekran görüntüsü alıp buraya at da kaydedelim. Sonra kullanmalık. Telefondayım güzel gözükmez bende.
t*rklerden nefret ediyorum
Akıllı olun lan ŞEREFSİZLER
anasını siktiğim tiradına yazmayın yeni açın
"tayyarAYAR" unutulmadın başgan
efsaneleri yaşatma derneği
>YANIYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Suriyeli mülteciler 10 sene içinde işveren olur Kürt ve Türk ameleyi işçisi yapıp ezer. Benden duyun.
>10 sene içinde işveren olur
Suriyeli esnaf kepenk kapattırdı!
Mersinli esnaf, kentte sayıları 250’ye ulaşan kayıtdışı Suriyeli küçük işletmelere denetim getirilmesini istiyor.Esnaf temsilcileri son 3 ayda Suriyeliler ile rekabette zorlanan 200 kadar esnafın kepenk kapattığını ifade etti
2014 haberi
hadi bakalım inşallah
el bab alınır 1 aya yavaş yavaş siktir edilirler. cerablus şehirleştirildi. hatta ıraktan gelenler doğrudan oraya yollanıyor şuan ama esas el bab. tcde sadece zenginler kalır 10 yıla
SOON
O
O
N
"...Şimalda Dərbənd keçidindən cənubda Həmədana, şərqdə Xəzərə, qərbdə Ağrı dağına qədər bütün torpaqları uca Tanrı sizə bağışladı..."
Müqəddəs Torpaq 12.43
>Torpaq
dubs ve KÜRD qnqlarımlanyarın çıkışta ülkuçuların amına koyacam
Müqəddəs Torpaq
ü
q
e
d
d
e
s
>stealing clay from based Georgia
bugger off m8
zaza nerde yav
>georgian diaspora triggered
Mountain niggers should leave
>stealing
go home kamal, you are drunk
ananızın yatak odasını kontrol ettinizmi
sana kötü bir xaberim var
...
memeler dışında mülteciler avrupa'da nasıl hayat yaşıyo yanıtlayabilecek almancı varmı
orospu ananı sikiyorlar :DDDDDDDDDD
*cringes*
ığdır belongs to us kürds
beyler sevgilime watsapptan erotik mesajlar atmak istiyorum ama aşırı cringe olmasından korkuyorum sizce ne yazayım gf'ime
müdürün kafasını kesmek istiyorum
10 gün devamsızlık ne orospu çocukları REEEEEEEEEEEEEEEEEEE
SİKİM BOKİSTAN
mf doom-m user
So with sadness in my heart
(I) feel the best thing I could do
is end it all
and leave forever
what's done is done it feels so bad
what once was happy now is sad
I'll never love again
my world is ending
zort
ş*h-İT mezarına bok
HAHAHAHAHAHAHA
>hayatta tek şans
>küçük bir kız olarak doğma
>Tek gecelik ilişkiye gir, ilk buluşmada seviş, kızların bekaretini al, sabah akşam yolda geçen kadınların götüne bak, sonra bakire karı istiyorum diye ağla. Oh ne güzel dünya amına koyim.
insanlar evleneceği kişide evliliğin gidişatını pek etkilemeyen özelliklerden (boy, kilo, saç rengi, göz rengi) bahsedince neden olay olmuyor da gelecekteki çocuğunun bir piç olmasını istemediğini söylediğinde "bekaret iki bacak arasında mı pis yobaz cahil" diye eleştiriliyorlar? gavatlık medeni toplulukların kaderi midir?
amacım köşeli olmak değil, /tr/nin bu konudaki fikirlerini merak ettim ve ciddi cevaplar bekliyorum
bana çomar demeniz bir sav değildir
oqumadım
bekaret aramam ama bakire olmasını tercih ederim dog. yani şöyle, nasıl ki illa suicidal atmospheric prog death metal dinlemesi şart değilse evlilik için ama kesinlikle bir artıysa, bekaret de öyle
YETER
bi daqqa
>1 tane alagavat hemen hayır demiş bile
>suicidal atmospheric prog death metal
KAÇIN MÜDÜR YARDIMCISI GELİYOR
it's a meem you dip
yaw hayır zaten cahil misin, hem atmospheric hem prog death nasıl olsun :-dd kültürsüz kürt
ABOV GAÇ GAÇ
Annesi açık olan varsa terk etsin
ay ne kadar meymeylerle amariğan kültürüyle alakalı, kuul bir genş :-DD gel de dibimi döv aytuğcan :XXX-DDDD
bekaret aramam ama bakire olmasını tercih ederim dog. yani şöyle, nasıl ki illa mahou shoujo yuri anime izlemesi şart değilse evlilik için ama kesinlikle bir artıysa, bekaret de öyle
Facebookuna siktir
yarak baklava
bekaret aramam ama bakire olmasını tercih ederim dog. yani şöyle, nasıl ki illa mecha sentai mahou shoujo yuri idol anime izlemesi şart değilse evlilik için ama kesinlikle bir artıysa, bekaret de öyle
...
Yuri on Ice cok güzel :3
kurva anyad
aLL*Ha şükür ki evlenme ihtimalim %0 o yüzden böyle şeylerlen asla uğraşmayacağım ohhhhhhhhhhhhh kafam rahat
>amerikan kültürü
hmm?
qnq "kurva anyaktok" ne demek çok merak ediyorum
ananla ilgili bir şey
>amarigan kültürü yoh hajum xdxd
@68402009
*cringe*
hayır ama cidden
''kurva'' orospu ''anya'' da ana demek
>turkish organization
>america
Confirmed for FETÖ
s-saol
ne saçmalıyorsun adamçocuk :D onu ima etmiyorum, neye amerikan kültürü diyosun onu anlamaya çalışıyorum zira o postta amerikan kültürüne has hiçbi şey yok
"analarınız (orda burda) olmuş fahişe" demek
kurva = fuck yahut whore
anya = mother
-tok = 2nd person plural
aslında tam bi anlamı yok yani bu şeyin, "motherfuck" gibisinden bi şey