Kurva anyátok

kurva anyátok

Other urls found in this thread:

index.hu/tudomany/2016/12/08/pisa_kviz_teszt_okosabb_mint/
youtube.com/watch?v=HRmhSZuHjYQ
youtube.com/watch?v=4G8lPg7pGH8
youtube.com/watch?v=_Cy53JfzC3Y
twitter.com/SFWRedditGifs

>Brühühü mér nem szeghetem meg a szabályokat

Engem. Én jelentettelek is.

>Az IET szerint az Egyesült Királyságban dolgozó mérnökök mindössze kilenc százaléka nő, pedig az általános iskolában a lányok több mint harmada szereti a matematikát és a tudományt. Hogy mégis kevés lány választja a tudományos pályát, annak köszönhető, hogy a gyerekjátékok túlságosan genderfüggőek. A STEM játékok 31 százaléka ugyanis direkt fiú játékként vannak feltüntetve, míg mindössze 11 százalékukat szánják a lányoknak. Sőt, ha egy keresőbe beírjuk a "lány játék" szavakat, akkor tíz kidobott játékból kilenc rózsaszín, míg a "fiú játék" keresőszavakra kidobott játékok mindössze egy százaléka volt pink.

> Elég nehéz ugyanis a mérnöki szakma iránt inspirálni a lányokat, ha csak rózsaszín hercegnőbabákkal és dress uppokkal játszanak, miközben a STEM játékok kategorikusan a fiúknak valóak.

engem is állandóan jelentget a sok kis fasszopó :DDD
mondjuk nekem csak annyi hogy újraindítom a modemet

Wamzer.

Melyik játék készít mondjuk fel a Fourier-transzformációkra, vagy karakterisztikák számítására?

A vödör és a kislapát?

Komolyan mondom, a pofám leszakad.

>A lányoknak vannak lányos játékok
>a fiú játékok 1%-a lányos és ez baj
>Mindennek ugyan olyan kell hogy legyen a demográfiája
>Ha szeretsz valamit akkor az kell hogy legyen a munkád is,így logikus
Amúgy meg mindenki azt csinál amit akar nem?
Mi van ha a csaj szereti a "tudományokat" és a "matekot" csak kurva szarul megy neki?
És mi a gecim az a STEM játék?
STEM az nem egy irányzat az egyetemen?

Ezért gyűlölöm a liberálisokat!
>Lehetsz ami akarsz
>Ajvé,mindenki mást választ mint amit szerintem kéne

>STEM játékok

Ugyanaz ami a Sup Forumson megy, csak itt a zsidók helyére behelyettesítjük a patriarchátust és már meg is van a jó öreg "minden problémámról a patriarchátus tehet." Annyi a különbség, hogy a szélsőjobb legalább nem a saját fajtáját utálja.

Ha még tényleg vmi allatsagot posztoltam volna, de neeem. Most nagyot zuhant a bizalom. Kikerultetek a bizalom köréből. Lehet itt is hagylak titeket, megyek tovább lonely wolfkodni a többi táblára. Szomorú. Nagyon szomorú.

de nem én voltam :x

Le vagy szarva hől?
Mit hoztál ebbe a fonálba amúgy ami miatt hiányoznál ha nem lenne a jövőben?

Akkor húzd is el a beled már, te retkes cigány, remélem idejekorán elvisz a rák!

Szép trükk, Slomó, de átlátok az intrikáidon :x

>rákerestem google-ben és egy index cikket adott be
Lefordultam a székről, úgy meglepődtem.

Ne kérlek ne! Ne vidd el innen a minőségi postáidat és érdekes karakteredet.

>olvasóink átlaga

haha

ánon mennyire 'okos'?

index.hu/tudomany/2016/12/08/pisa_kviz_teszt_okosabb_mint/

Kurvasokszor ha csak szenved mindenki én dobok fel témát amin órákig elvagytok, segítek ha van ertelmes kérdés, de nembaj, anyazzatok csak egymást az biztos mokasabb

>zsindex

Csak fordították (((guardienből))), mint az anyaguk 99%-át.

A maradék pedig valami bohóckodás a parlament folyosóin.

Ezért kell a zsidókat a DUnába lőni, nem fognak itten jelentgetni

Igen? Majd akkor ugass, ha nem anyád okádékát zabálod reggelire, ami visszaböfögött disznógeci, miközben a rüh rágja le a korcs poofádat te tetűlepte koszladék cigány.

jólvan tesi
legközelebb légy óvatosabb
kibírod azt a 3 napot. engem minden héten bannolnak

biztos minden ami nem baba/játék konyha

engem csak Sup Forums-ról szoktak

>féloldalas kérdések
tl;dr

>t. funkcionális analfabéta

napi emlékeztető
youtube.com/watch?v=HRmhSZuHjYQ

na kb. emiatt vagyunk olyan szarok a PISA-n. Emlékszem annak idején gimiben mi is teljesen leszartunk. Nem tudom mit várnak az emberek olyan teszttől, ahol a diák nincs semmilyen módon motiválva a teljesítésre.

Mindenki csak összecsapta és le van szarva.

12/12
a két halas baromságot betippeltem mert túl hosszú volt a kérdés és inkább el se olvastam, de bejött :D

EZ
Z

szép számok megerősítik
faszom fogja végigolvasni

Szelektív, inkább

>aéa túl intelligens vagy hogy ilyen faszságokra pazarold az idődet

hát amúgy ez
Mi egyébként azért voltunk valamennyire motiválva, mert azt mondták, ha nagyon szar lesz akkor áttesznek valami felzárkóztató osztályba. Mondjuk ebben nem tudom mennyi igazság volt, gondolom semmi, vagy annyira senki nem volt fogyatékos.

de a szarpostázás megy egész nap ugye?

...

sajnos nem mert vizsgákra kell majd tanulni
de december 20 után majd bedobom magam

ákos zsidó?

Postázzatok domináns vhaskoss helyeskéket lécci geci kipréselésének a céljából :S

NEM

faszom újra kell indítani a modemet
ide is beszedek akkor egy bant

ölünk?

fél familía ügyvéd ánon

Borotvalkozó kés mennyibe kerül kb, meg mennyire tartós?

nem sok undorítóbb rosti van ennél amúgy
de kösz már kerestem ezt a képet

ja és jelentve

>Borotvalkozó kés

ez?
Néhány ezerért lehet venni gagyibbat, 10-15 körül kezdődnek a komolyabbak, aztán burzsujgeciknek a határ a csillagos ég
Mi az, hogy mennyire tartós? Élezni kell aztán kész

Ha undorító akkor minek kell
Csak nem erre rángatod a kukacodat ?

ijesztgetni

kellene chronicle4ezni

ez az ákos fia?

12/12
Viszont
>A tengeri férgek gerinctelenek
Azért nem vártam volna, hogy az index ilyet ír majd a zsidókról.

Hát ha csak 15 akkor kb egy év alatt visszahozná az árát, amennyibe ezek a zsidó harompenges szarok kerülnek. Lehet beruhazok rá

...

NEM SÉRTEGETJÜK A MESTERT

11/12 bassza meg az első madaras kérdés lehet hogy hülye vagyok vagy nem olvastam el rendesen de szerintem nem egyértelmű

Miert nem veszel elektromosat?Az elso samsung 5 evet birt es kb 6ezer forint volt.Vettem egy ugyan olyat tavaly

de most tényleg, tökre hasonlítanak

biztos van benne egy kis zsidaj

Azt logikusan nem lehetett volna kikövetkeztetni. Ahhoz azért kell érteni az evolúciót, amiről a legtöbb 15 évesnek szerintem fogalma sincs.

Én is gondolkoztam rajta, csak aztán közben nagyapámtól megörököltem egy ilyen biztonsági akármit, aztán most azt néha azt használom, ha simára kell, de egyébként csak birkanyíróval letolom borostára aztán kész.

Amúgy ez az Ákos szeretet ugye csak egy mém, és egyikőtök sem hallgatja?

belehallgattam 2 számába és egy életre elégvolt. Ennél unalmasabb, futószalagon gyártott tömegzenét nem nagyon hallottam még kishazánkból.
Még a Mr Busta, Essemm és barátaihoz is valamivel több tehetség kell, hisz azok legalább maguknak írják (még) a szöveget.
De ennek írják, és még így is szar

Nekem amióta borotválkozok (mostmár több mint 7 év) ugyanaz az egy elektromos borotvám van. Nem kell borotvahabbal se baszakodni. Legjobb dolog a világon.

anyád

Fogd be a pofádat, te ostoba pleb!

Meny és hallgass valami rikácsoló niggert, majd öldd meg magad!

>és még így is szar

ákos nem tud énekelni, ő maga is tisztában van ezzel

még is mit vársz tőle?

Magyarnak még soha nem írtam ezt, de eljött az idő.
MENY INEN

>Szükségem van a ruháidra és a Telecomos támogatásodra

Ánonnak mi a véleménye a képen szereplő mintapéldányról? Ismeri-e?

Jah
Meg is volt kétszer

Kussolj már el, egy kibaszott buzi vagy, fogd be a pofádat, homár, szopjál le. Kussoljál be, ne legyél már ekkora buzi, a pofádat fogjad be már. Mindenki azt akarja, hogy takarodj innen. Csak szeretném, ha tudnád, hogy egy kibaszott homár pina vagy, jártasd csak a pofád, kurvára leszarom. Egy ostoba darab szar vagy, egy degenerált kurva vagy. Szálljál le a faszról. Kérlek öld meg magad. Kérlek szépen öld meg magad. Muszály nyomatékosítanom, mindenki leszarja, hogy élsz-e. Egy kibaszott fityma vagy, egyél egy zsák faszt. Anyádék leejtettek embrió korodban? Gusztustalan vagy, ocsmányfejű buzi. Kibaszott zavaró vagy, fogd be a pofád. Csukd be a szádat, buta vagy baszdmeg. Miért kell folyton mondanod valamit? Nincs semmi értelme, annak amit beszélsz. Szaréletű. SZARÉLETŰ. Remélem a pokolra jutsz. Hülye vagy, vagy értelmi fogyatékos? Komolyan nem tudom már eldönteni. Egy buta szar vagy, mindenki fosik rád. Takarodj innen és szopjál faszt a pokolban. Nincs amúgy semmi bajom, csak kurvára el akartalak küldeni a faszba. Remélem meghalsz egy autóbalesetben, ahol kirepülsz a szélvédőn és lezúzod a gerinced. Remélem lesz két gyönyörű gyereked, akik agyrákban meghalnak. Kívánom, hogy kapd el a zikavírust amikor a feleséged terhes lesz. Vagy nyerd meg a lottót, aztán másnap halj meg, a kislányod meg majd végignézi ahogy elásnak a gecibe. Kussolj már el, egy kibaszott buzi vagy, fogd már be a pofád, homár, szopjál le. Kussoljál be, ne legyél már ekkora buzi, a pofádat fogjad be már. Mindenki azt akarja, hogy takarodj innen.

én soha, egyszer sem használtam sima borotvát, csak elektromosat
egyszer vettem egyet úgy 7 éve 10ezerért, azt a nyáron véletlen külföldön hagytam és most vettem egy újat 15ezerért
az a borotvakés ilyen hipsztergeciségnek tűnik hől

na most összezavartatok. én csak csaliztam, de ezekszerint ti tényleg hallgatjátok?
Nagyon nevetek :D

Ez, hől.

dehogy is, csak mémelünk :D

ákos egy fos

ANYÁD A FOS

azért

neked meg a zenei ízlésed :DD

ilyen zenét mint az ákos az 45-50 évesek hallgatnak

Csak vhol lattam azt megtetszett, leszartam h hipsteres, de ez az elektromos dolog jobb otletnek tűnik kösz :-D

ez

én 47 vagyok

Nekem nem birja a borom a penget.Aztan vettem egy elektromosat egy helyi kisboltba 5 eve, vittem magammal angliaba meg hajora dolgozni, ahogy hazakoltoztem akkor basztam ki a kukaba 5 ev utan es vettem egy ugyan ilyet.
Amugy philips nem samsung, elirtam az elobb

én is vagyok

cseréld már le azt a drága hipszter szar billentyűzeted egy olyanra amin vannak ékezetek

...

...

nekem meg pont a gép után lesz kurva érzékeny és inkább pengével vágom

minden billentyűzeten "vannak ékezetek", ha beállítja a megfelelő kiosztásra

...

akkor tegye a köcsögje vagy megverem

amúgy lehet billkombóval is ékezeteket írni

ha már zenénél tartunk, itt kezdődik a minőség

youtube.com/watch?v=4G8lPg7pGH8

kurva anyad te gecy bosnyakon tali ejfelkor

ha már zenénél tartunk, itt kezdődik a minőség

youtube.com/watch?v=_Cy53JfzC3Y

Egyetem, 5. félév, és 6. programozás tantárgy(5. c++ tantárgy).
ZH első feladat, hogy a program töltsön fel egy 6 elemű tömböt.
Többi se sokkal bonyolultabb.
Mi a büdös faszom...

Miért ilyen szar a magyar zeneipar, tesik?
A magyar zenei ízlésről meg ne is beszéljünk.

én is plebejvs vagyok

de mégis egyszerűbb, ha a billkombóval csak gyorsan nyelvet vált

alkohol filccel fel is írhatja, hogy melyik betű melyik

Mert egy fényes állócsillag elhalványítja az összes többit