/tr/ - aq gavurları edition

siqem gavurların tirad miradına yazmayın gavurlara şehit vermeyin
>gavurlar götümü YAKIYOOOOOOOO

ş*H-İTler öldü vatan bölündü burası türkiye(KÜRDİSTAN) anası da sikildi

Other urls found in this thread:

theapricity.com/forum/showthread.php?163109-What-is-your-canthal-tilt
webtv.hurriyet.com.tr/fbfc0eb1-42cf-438e-b1cf-a47af27b71b0
hurriyet.com.tr/pkk-yandaslari-toplantiyi-karistirdi-40305327
turktarihim.com/Türk_Tarihi_1_0.htm
twitter.com/NSFWRedditVideo

HATIRLATMA MESAJI:
ALFA=TÜRK=TURANCI=TÜRKÇÜ=IRKÇI=MİLLİYETÇİ=ÜLKÜCÜ=MUHAFAZAKAR

ATAPİÇİ SEVEN ALFA MIDIR

lel ne göt yaktım be bu tahtanın iq seviyesi 60'larda geziyor :DDD

S*LCU=GAVAT DEĞİLSE EVET ALFADIR.

bugün de kırınç olduk

...

Buna zaman harcayan birinin de 80'in üstünde değildir xocam.

Hatırlatma mesajı

>YANIYOOOOOOOOOOOOOOOOOOM

Negative canthal tilt=seksüel ölüm fermanı

theapricity.com/forum/showthread.php?163109-What-is-your-canthal-tilt

Oyun oynamıyorum arslanım. Götün yemiyor mu? Hani ALFA'ydın. KEK

>oc yapar
>"y-yooo hiç de götüm y-yanmadı"
:DDD

Yav bu feministler niye böyle yav?

ASLANIM EĞER GÖTÜN BU KADAR YANIYORSA ÇIK SOKAĞA SOR ARANIZDAKİ EN ÜLKÜCÜ KİMSE ÇIKSIN KARŞIMA DİYE :DDDDD GÖTÜNÜN ATEŞİNİ ALSINLAR GÜZELCE :DDDDDDDDDD

Ben kendim çıkamam götüm yemez ALFA malfa değilim diyorsun yani :D

>1 post by this ID

açıp bıraktım, ne zaman harcayacağım, ara ara girip yangını okuyup çıkıyorum kek :DD

KENDİNİ YORMANA GEREK YOK DİYORUM GAVAT ÜLKENİN HER YERİ ALFA=ÜLKÜCÜ :DDDDDD ARADA BİR CAMDAN DIŞARI BAK AQ :DDDDDDD

...

GEL GÖTÜNÜ SİKELİM GARDAŞ :DDDDDDDDDD

Tamam ver

...

PENDİK ÜLKÜ OCAĞI ASLANIM GEL SENİ HIRPALAYALIM GÜZELCE :DDDDDDDDDDD

İte bak hemen inine çekmeye çalışıyor götü tutuşunca. :D
Neyse, ne zaman oradasın? Haftaya o tarafta işim var uğramışken seni de aradan çıkarırım artık.

İSTEDİĞİN ZAMAN ÇIKAR GEÇERİM ORAYA RAHAT OL GAVAT SEN GEL BAKALIM AQ :DDDDDDDDDD
>2016
>ÜLKÜCÜLERİN ALFA OLDUĞUNU HALA ANLAYAMAMIŞ OLMAK
AX ULAN EĞİTEMEDİK SİZİ AQ

>iki vitaminsiz obezin hayallari

D*NER KOKTU AQ

>YENIYEEEEEEEMMMMM

domaltılıp sikilmek istiyor anla işte

>k*rtler
blob:webtv.hurriyet.com.tr/fbfc0eb1-42cf-438e-b1cf-a47af27b71b0

AX be k*rdo nezaman gerçek bir ırk olacanız AXXXXXXXXX

AX BE HÜRRİYET SENİN VERDİĞİN LİNKE SOKAM

hurriyet.com.tr/pkk-yandaslari-toplantiyi-karistirdi-40305327

post turkish qts please

tayyar esed(saw)'le geri baristiginda nasil satacak koyunlarina aceba :DDD

>OC ye o kadar saat emek harcar
>10 dakika içinde siktir eder, daşşak geçerler
>n-ne göt yaktım bee d-deme ehee e-ehh

HASSİKTİR BU HER BOKA TECAVÜZ/TACİZ DİYEN FEMİNİSTLERDEN SADECE AMERİKAYLA AVRUPADA VAR SANIYORDUM

There you go m8. You want more?

Burda da var da gavat infested bölgelerde var sadece.

"Vatan uzaklardan bakıp da benim diyenlerin değil, yâr koynuna baş koymadan şehit düşenlerindir"
AQ DÖNERCİLERİ SİZLERE GELSİN BU :DDDDDDDDD

Dönerciler BTFO!

Dönerci kardeşlerim bi bakabilir misiniz Alamanya özellikle

>VATANDAŞLIK ALMAK İÇİN GÖTÜMÜ SİKTİRİRİM CİDDİ DÜŞÜNENLER ULAŞSIN

kafkas üstünyarışı olmayan var mı

etnik arkaplanımı tahmin edin

Merhaba beyler.

TÜRKİ AMA HAFİF BOKTEN MORUQ

ışıktan öyle çıkmış olabilir normalde böyle değil :DD

>türki halklar
>bokten değil
merhaba hocam tengri son başbuğ atatürk'ü yüceltsin ve insanları onun yolundan saptırmasın desu
armenoid + robust iranid

Adam doğru konuşuyör.

TÜRK IRKI MELEZ IRKTIR ORRRRRRRRROSPU ÇOCUĞU :DDDDDDD ÖN TÜRKLERİN ATALARININ %50Sİ (BELKİ BİRAZ DAHA FAZLASI) SARI IRKTANDIR AMA GERİ KALANI BEYAZ IRKTANDIR.SARI IRK MOĞOLLARIN TAM ATASIYKEN TÜRKİLERİN YARI ATASIDIR.MOĞOLLAR VE TÜRKLER GENETİK AÇIDAN KUZEN IRKLARDIR.İNGİLİZ/ALMAN GİBİ.

...

Biraz da gülelim.

Anadolulu boyunsakal.
Krem sür dudağına.

kamal burda mısın?

ne var knk?

oçe reyleyin

sensin oç

...

turkiye sartlarinda cok ustun hizmet veren kahve zinciri. kahvesi super degil, ama turkiye'de nerenin kahvesi iyi ki? yine de bir standarti tutturmuslar, rezil bir kahve icmek zorunda kalmiyorsunuz en azindan bircok yerde oldugu gibi.
pahali diyenler var. neresi pahali degil? neresi kahveyi 6-8 liradan asagi satiyor? rezil kahvesi ile mado mu? kahve dunyasi mi? caribou coffee mi? sanki her yer brooklyn'deki gibi local coffee shop kayniyor da biz buna ragmen sekilci kapitalist domuzlar oldugumuz icin starbucks'i tercih ediyoruz. ayrica buyuk boy filtre kahve, 75 cl boyutundaki 6.15 tl. illa white chocolate mocha icmenize gerek yok yani.
ama turkiye sartlarindan fersah fersah otede hizmet vermesinin sebebi yukarida yazdiklarim degil. starbucks su anki halinden daha pahali olup daha berbat kahve yapsa da starbucks'a gidecegiz ve bunun tek sebebi asla garsonlar veya guvenlik gorevlileri tarafindan taciz edilmemeniz ya da kotu bakislara maruz kalmamaniz. starbucks'a girdiginizde hicbir sey almadan saatlerce oturabilirsiniz ve kimse bir sey demez. kimse, asla bir sey demez. sokaktan girip tuvaletini kullanabilirsiniz, devletin vermedigi tuvalet hizmetini verir ve kimse kardes ne ayak demez. koltuklarinda oturursunuz ne isterseniz yaparsiniz iste bu kadar basit. kimse guzelsiniz diye sizi gorunen yere otutturmaz, kimse tek kisi oturdugunuz icin rahatsiz edip yer degistirmenizi talep etmez. kimse garip bakislar atmaz. bazi starbuckslarda evsizler, ya da sokakta kalmis usuyen insanlar falan gelip yatiyor gunduzleri, onlara bile karismiyorlar.

en hakiki komunist mekanidir aslinda starbucks. sizden para talep etmez, verirseniz hos karsilar sadece.

ANADOLU ARAP İSLAM HALİFELİĞİ

S O O N
O
O
N

OKUMADIM

kanıt?

tüccar beni pusuya düşürmeye çalışıyo aklı sıra

AL BİLGİLEN ORRRRRRRROSPU ÇOCUĞU
turktarihim.com/Türk_Tarihi_1_0.htm

bana da önerilen gönderi olarak bu gelmişti :DDD

oku qnq 10/10 cringe

>sağcı=alfa hocam :DD

Eliminden almaya çalışan controlled opposition piçleri, size yürreğim en derinlerinden teşekkür ediyorum. İşimi yaptığınızdan sonra sıra size gelecek.

Yapacak bir şey yok. Gates of Hell açıldı.

Göktanrcılık

>solcular gavattır hocam :DD

>turktarihim.com/Türk_Tarihi_1_0.htm

>ırk yüzdelerini benim kadar kesin belirten tek bir genetik çalışma kanıtı yok
>gerizekalıyım anamı sikin

Ayrıca
>sümer
>iskit
>hun

Amazon yerlilerini de ekleseydiniz bari aq

>YANIYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM
İNTİHAR ET GAVAT :DDDDDDDDDDDDDD

sümerlerin türkiklerle alakaları yok
iskitler türkik değil hint-avrupa halkı ama yine de orta asyada baya genetik etkileri var o yüzden türklerin ataları olarak görüneblirler
hunlarsa oğur türkikleri yani hiçbir sorun yok

HUNLAR İSKİTLERİN DEVAMIDIR.
KÖKENLERİ TURANİD IRKA DAYANIR.

>YİNE ARGÜMAN SUNAMAYIP YİNE YANAR

AX BEEEEEE :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
KAÇ OLDU KAAAAAAAAAAAAAAAÇ :DDDDDDDDDDDDDDDD

Hunların spesifik bir milleti yok karman çorman. Bazı dönemler Türk etkileri artmış sadece.

İSİM DEĞİŞİR KÖKEN DEĞİŞMEZ.
İSKİT ADI TARİHTEN SİLİNMEYE BAŞLAYINCA YERİNİ HUNLAR ALMIŞTIR.ÖYLE Kİ O DÖNEMLERDEKİ ROMA TARİH KAYITLARINDA HUNLARIN GELDİĞİ TOPRAKLARA İSKİTYA DENİR.

bok

ULAN SIKILMADINIZ MI ''TÜRKLER HEP KARMAN ÇORMANDI MORUQ'' MEMESİNDEN AQ :DDDDDDDD
>HUNLAR
KARMAN ÇORMANDI MORUQ :DDDD
>OĞUZLAR
KARMAN ÇORMANDI MORUQ :DDDD
AÇIK AÇIK TÜRK DİYE BİR ŞEY YOK MORUQ DİYİN DE GÜLÜP GEÇELİM AQ YETHERR :DDDDDDDD

ÜLKÜCÜ = TÜRK BU KADAR

Milliyetçilik yapacaksan da bunu somut temeller üzerine kuracaksın, sözdetarih/sözdebilim üzerine değil. Kimse Türk diye bir şeyin olmadığını iddia etmiyor burada.

pseuzde bilim xDDDDD

salla yav Alp Arslan canlanıp karşılarına çıksa dahi anca car car kafa sikerler
-aşlında biyimsey oyayak eeğğğ jeğğ2hablooğğğgrr
-ŞIRRAK ŞIRRAK(sağlı sollu tokat efekti)

gürcüyüm mOrUq

>After Manzikert, the dominion of Alp Arslan extended over much of western Asia. He soon prepared to march for the conquest of Turkestan, the original seat of his ancestors. With a powerful army he advanced to the banks of the Oxus. Before he could pass the river with safety, however, it was necessary to subdue certain fortresses, one of which was for several days vigorously defended by the governor, Yussuf al-Kharezmi, a Khwarezmian. He was obliged to surrender, however, and was carried as a prisoner before the sultan, who condemned him to death. Yussuf, in desperation, drew his dagger and rushed upon the sultan. Alp Arslan, who took great pride in his reputation as an archer, motioned to his guards not to interfere. He drew his bow, but his foot slipped, the arrow glanced aside, and he received the assassin's dagger in his breast.

OFFFFFF :DDDDDDDDDD

#yolo

b*yaz=s*lcu=GAVAT

...

keşke ibne ya da kız olsaydım amk
iki türlü de bu kadar yalnız olmazdım

zaten ibnesin

YETERİNCE İSTERSEN HER İKİSİ DE OLABİLİRSİN MORUQ

>Avrupa'ya göre çok iyi durumdayız xocum

t*rklerden nefret ediyorum

Ben de.

ARAP SIÇMIKLARINI TÜRK DİYE KAKALAMAK NEYİN KAFASI ORRRRRROSPU ÇOCUĞU? :DDDDDDDDD

>YANIYOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
NE YANDIN BE KAMALİST DÖLÜ
TÜRBANLI=NAMUSLU
ANNESİ TÜRBANLI=ALFA

KEMALİST OLDUĞUMU NEREDEN ÇIKARTTIN ORRRRRRRRRRRRRRRRROSPU ÇOCUĞU? :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Öyle deme user bizim ŞANLI TARİHİMİZ VAR

top qt, sure i'd like more

fuck off kafir.

''Aslımız altın olsa ne olur,şimdi halimiz bok olduktan sonra.''
MORUQ...

Haklılar. Hem kafana poşet geçir hem de kıçını başını aç. İki yüzlülük.