Kurva anyátok

kurva anyátok

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=fHOGjd7PJY0
youtube.com/watch?v=HHgxOXEQaFU
youtu.be/HXqty2rkUDY
twitter.com/NSFWRedditGif

A nap kérdése:
Ánon igazi fenyőt szokott állítani Karácsonykor?

régebben igen, amikor még együtt volt a család
mostanában egyre szegényesebben karácsonyozunk, tavaly csak műanyagfenyő volt
hiányoznak azok az idők hől

Jó reggelt

heló

>a többi generálnak nincs egységes arculata mint nekünk
A "kiadás" egy hiba volt

a felsőbbrendű magyar intelligencia egy újabb példája

Gyűlölöm ezt a mémet

hogyhogy?

Én nagyon szeretem

Egyszerűen irritál,hogy nincs mögötte igazi intelligencia.
Tudom hogy csak 100% mémelés.
Hogyhogy

>Egyszerűen irritál,hogy nincs mögötte igazi intelligencia.
megemelem a kalapomat

Jó reggelt

Nem nincs pénzrá sajna

azért lásd be hogy sose volt egy világklasszis mém.(Sup Forums mémek 99%-a nem az)
>Jajaj,tul inteligens vagyok x-hez
>mekkor troll vagyok,igazából ki se próbáltam és/vagy hülye vagyok hozzá

Kéne írni glosszákat és jegyzeteket

nem

igen, minden évben lucfenyőt

Tíz perc és indulnom kell

igen
a műfenyő gusztustalan

kéne adderall

Elértem a villamost :D

vissza kéne vinni a könyvet a könyvtárba de nem akarok emiatt bemenni a városba D:

Milyen könyvet?

kéne emberi teljesítményfokozó szereket legalizálni a társadalmi egyenlőtlenségek csökkentése és átalánosan jobb jövő érdekében

Forradalmi hangvételűt, elvtárs.

na jólvan mégse kell még visszavinnem, ráérek jövő héten is nem kell aggódni :D

Ezüst fenyő 4 life

Ja, csak mindíg necces, hogy milyet találunk, mert az utolsó órákban megyünk. Akkor lehet a legjobban alkudozni

Tudtam előre, hogy szarrá fogod spammelni ezt a képet, és azt gondoltam, hogy nagyon fel fog majd baszni a jövőben. De nem, olyan elbaszott pofája van szegény hagymának, hogy nem lehet utálni

t. Shekel Shekelstein

Ánon mit gondol a klímaváltozásról?

Na megvolt az utolsó szigorlatom a képzésem során, egy jó 5-ös, de lehet kevésbé kellett volna poénkodni a dékánasszonnyal mert nem jött be neki annyira

Kínai hoax hogy visszafogják az ősmagyar gazdaságot

Ez

youtube.com/watch?v=fHOGjd7PJY0
bárcsak olyan alfa lennék mint egy kenguru :S

ha nem késztetne menekülőre több százmillió négert és tevebaszót, akkor leszarnám
így se érdekel annyira, de azért aggaszt a gondolat, hogy a globális felmelegedés és az ivóvizek gyors fogyása miatt hamarosan elárasztanak minket a barbár hordák

létezik
pusztuljon amerika, kína és minden KÖCSÖG ország aki tönkrebaszta a bolygót és még van képe másokra mutogatni környezetvédelem tekintetében

Igazából ez csak szeretek mémelni

Ez sose volt titok ki is jelentettem az elején

>bedőlni a környezetvédő zsidónak

t.Trombitás Donát

>t. Burzsujgeci

Létezik, és nagy szopás lesz, mert ha 1-2 métert emelkedik az óceánok szintje, az eufrátesz környékén jópár millió emberbek szűnik meg a lakhelye. Az rosszabb lesz mint párszázezer "szír"

Ánon tud táncolni?

youtube.com/watch?v=HHgxOXEQaFU
jah

Hívem felfigyelt! Tiszteltelet övezze sumér felmenőit

>környezetvédelem
A környezetvédelem, amúg nem olyan jó szó szerintem. A környezet túl éli azt ha mondjuk 200 ezer évig alíg van szárazföld és a trópusok kihúzödnak berlinig. Csak mi az emberek szopjuk meg.
És amúgy a legcigányabb hozzáállás az, hogy teleszórjuk szeméttel a környezetünket. Csak ők kisebb mértékben csinálnák.

KUKURIKÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú

...

HUHÚhu...HUHÚhu...HUHÚhu...HUHÚhu...HUHÚhu...HUHÚhu...HUHÚhu...HUHÚhu...HUHÚhu...HUHÚhu...HUHÚhu...HUHÚhu...HUHÚhu...HUHÚhu...HUHÚhu...HUHÚhu...HUHÚhu...HUHÚhu...HUHÚhu...HUHÚhu...HUHÚhu...HUHÚhu...HUHÚhu...HUHÚhu...HUHÚhu...HUHÚhu...HUHÚhu...HUHÚhu...HUHÚhu...HUHÚhu...HUHÚhu...HUHÚhu...HUHÚhu...HUHÚhu...

dik mi madár ez már halod xd galamb iet szol xddd

ien madarakal van tele ez a hej xdd
h basznak el oket xd vagod multkor rahuztam a kormanyt 2 xd szoposgecik nem latyak h jovok

NEMÁR

mi az? nincs is jobb mint egy nyári hajnalon hazaérni mattrészegen, bedőlni az ágyba és hallgatni őket 1 órán keresztül mert nem tudsz aludni a hányingertől

én mindig instant elalszom, még seggrészegen is. Azonban az ébredés az valami borzasztó.
Szerintem egész komfi érzés amikor haverokkal még gecire bevagytok kurva már kel fel a nap és a madarak csiripelnek

what does the apple mean

büdös a szád, vegyél be egy tikktakkot

hmmm if i remember from last time i asked, google translate doesn't work with Hungarian.

guess i'll never know what the apple means.

it means nothing

there was an user who was fed up with v4 and made threads saying "your whore mothers" and choose an alma for no reason

and it became our general

thanks friend

he is lying tho, you will never know the true meaning of it

what does the apple mean

dont believe him, hes just trying to maintain our special snowflake status

>i will never know the true meaning of the apple

we just told you

dont know if i believe you after this post

fonál tali mikor?

THE APPLE MASON, WHAT DOES IT MEAN????

tali deákon aztán lemhetünk ligetbe vagy up!-ba :D

jövőhéten karácsonyi céges disznóölés jee

Kevés a fotel a képen

én baloldalt :D

én meg középen :D

Én meg a szélső jobb oldalon :D

:D

gec milyen cságeci sérójuk volt a náciknak
nekem nem áll jól az ilyen

hitler vagyok

Mi folyik itt?

>Kedves paleomagyar-kusitahun testvéreim, ezt a posztot osszátok meg minél többen, ugyanis ez a valódi, igazmagyar pengőszóró csakragammasugár, mellyel protoelixirisztikus létünk letéteményese, a mi hős nagyvezírünk, Apahita Árgyélusszittya Bottyánfittyom Rekettyeárpád Gójattila Ősurunk nekünk, a Mag népének kíván kedveskedni s egyúttal minket megsegíteni. Arra jött rá ugyanis a mi emberfélő, magasztos matyóistenünk, hogy akár elfogadjuk, akár megtagadjuk, ama papíros áfiumba csavart, áporodott kumiszbürün puhított puruttyapengő bizony a mai rohanó világunkban elengedhetetlen, már-már nélkülözhetetlen forrása szeretetteljes boldogságunknak, békességünknek, hitünknek, szélesmellű tisztességességünknek. Hintsétek hát szét, kevélytelen érnedvektől duzzadó szíriuszi Anyahita-véreim az igét szerte eme Arczkönyvön, hogy lássátok feleim szümtükhel, mik vogymuk - igaz shumermaghar és anthyczionbötyár vogymuk!

szólni kéne az illetékes hatóságoknak

*faszozza a puskát*

Értesítettem a helyi sváb pékséget

Mindig számíthatunk igaz barátainkra a nehézségekben

>slomó nem kötötte össze a pontokat

Pajtás, daloljunk szép magyar hazánkról,
Itt ringott bölcsőnk, itt nevelt anyánk.
Zengjen dalunk a széles rónaságról,
Mely a bőség kincsét ontja ránk.

kinél mi lesz az ebéd?

bn puncikája

>ellepi az óceán mezopotámiát
>az irakiak európába jönnek
>""""""kulturálisan gazdagodunk"""""" megint
Vajon ez kinek a műve lehet?

csináltam egy jó postát tesik

MENY INEN

Szóval ma koplalsz?

nem értem

kicsikét szűk ez a világ nekem

le kéne fogyni

keresem benne még a helyem

youtu.be/HXqty2rkUDY
Annyi év külföldön, és még mindíg erőseb halható akcentusa van. Anonok, ez is része az átoknak? Magyar ember soha nem fog tudni akcentus nélkűl beszélni?

>Szerintem egész komfi érzés amikor haverokkal még gecire bevagytok kurva már kel fel a nap és a madarak csiripelnek
Egyet értek

Nem látom tisztán a holnapot

inkább a honlapot

Nem érted geci? Fogyjál le!

Tényleg nem rossz csak nekem se esett volna le, ha nem magyarázod meg alatta.

Lehet h én ma ebbe még bele halok