Kurva anyátok?

kurva anyátok?

>>így még a csicskák rontották focin a levegőt
Ja, olyan jó lett volna olyanokkal is focizni, akiknek 0 érzékük van a labdához vagy bármely sporthoz

...

>
inkább te takarodj el a jó kurva anyádba és vidd a gecibeszart haverjaidat is

Oh igen!

heló

nem ijedek meg
mond el ki vagy

na megyek levágni a hajam aztán fürdeni :D

Mit őrjöngsz már, te szarfaszú? Nem azt mondtam, hogy ezzel ment el az óra, de egy 20 fős fiúcsoportnál amíg kimegyünk, összeállunk, csapatot választunk azzal két perc nyugodtan elmehet.

autizmus ma este a fonál nagyon

autizmus

most raktak sittre valami magyarokat gyilkosságért bongisztánban

what is a kurva?

most komolyan 2 percen megy a vita?

NEM SZABAD MÁSHOGY NEVEZNI A FONALAT CSAK KURVA ANYÁTOK LEHET A NEVE NEM SZABAD KÉRSOŐJELET TENNI RÖTLROD TÖLRD TÖRLÖLD

ur mum

LITERALLY XDXDXDXD

bocs véletlen volt
dagadtak az újjaim

MI A TETŰ GECI KURVA ANYÁMÉRT KELL EGY PERCET VÁRNOM KÉT POSTA KÖZÖTT
komolyan a fasz állna m00t szájába

>m00t
ki?

"""magyarokat"""

NEM ÉN KEZDTEM
>>"""VITATKOZNI"""

TE ELMEHÁBORODOTT PATKÁNYARCÚ KÖCSÖG, ÉN CSAK ANNYIT ÍRTAM, HOGY MILYEN SZAR 10 PERCES JUTALOMFOCIT TARTANI AZ ÓRA VÉGÉN, AMÍG A CSAPATVÁLASZTÁSSAL ÉS IMPLIKÁLTAN MINDEN MÁS PICSLICSÁRÉ SZARSÁGGAL MÉG ABBÓL IS ELMEGY AZ IDŐ ÉS NEM LEHET RENDESEN JÁTSZANI

MOST ÉN VAGYOK A BUZI MERT VALAMI SZARARCÚ TAHÓ BELÉKÖTÖTT AZ INTERNETEN??

TI ROHADÉKOK, NEHOGY MÁR ÉN LEGYEK A HIBÁS!!!??!!

No I'm asking seriously. Is kurva some kind of fruit? And what is its relation to Hungary?

anyád is a kurva

Can you use google translate? Why are you posting here? MENY INEN

Ne itt őrjöngj te szarfaszú, inkább gyere le a Bosnyákra és a flaszteron bizonyítsd hogy ki vagy, de előtte szedj össze egy kis pénzt, hogy legyen a temetésedre és ne csak a pöcegödörbe kelljen berúgni anyád mellé.

ur mum is a kurva, gypsy monkey eat shit, get zika and die disgusting faggot nigger

fuck off

véletlenűl se érezd jól magad
nálunk is voltak ilyen kis különcködő szararcúak mint te, mindenki utálta őket

>igaz népnemzeti társ öregbíti hazám hírnevét

Hmm vajon miért mi vagyunk az egyetlen fonál ahova nem postáznak külföldiek. Nem mintha baj volna.

jó tészta

kyrpä ataturk

VEE!! DA HUEEEEE BRUDAS!!
VEE! DA NORMUL PEEPL!!!
VEE HAV CUM TO 4 CHINZ, TO INT, TO THIS THREAD TO ASK STUPID QUESTIONS WHAT IZ ECKWALLY OURZ,WHAT OUR ENSESTORZ HAV LEFT FOR US!!!!!!!!!!
BUT DA BEYATA MAGYARS... THEY DESTROYYING IT ALL

MENY INEN

Heri kókler, a híres űrhajós állat

Kösz most kiköptem az ásványvizet

Igen? csak azért mert a te tetű geci cigány kurva anyád jegesmedvével baszott azt hiszed te vagy itt a jani?

10/10
Jó posta. Ilyeneket még a későbbiekben is.

>hairy cockler

Ez nagyon szarnak tűnik hől.

I just checked Google Translator as you said and "kurva anyátok" is translated to English as "fucking mother". Well...

You guys don't like your mother. What's wrong with them? Do your mother have mustache?

>Why are you posting here
Because I can, duh.

>gypsy monkey eat shit, get zika and die disgusting faggot nigger
Shut up, eastern european. No one gives a shit about you guys.

>különcködő, mert csak azzal a 10 emberrel akar focizni, akik tudnak egy egyeneset rúgni a labdába
Téged nem elsők között választottak ki, mi?

kurva anyátok means "your whore mother" or "son of a bitch"
i won't talk about the fruits because it's too complex for outsiders

NA A LYÓ KURVA ANJÁTOKAT MOSD MÁRT MENYETEK INEN MIND

>Egy kibaszott levél

Ha le se szarsz minked akkor mi a faszér vagy itt te nyomorék majombaszó degenerált balfasz. Hordd el innen a beled te szerencsétlen.

>i won't talk about the fruits because it's too complex for outsiders
No, please, explain me. We have all the day.

én olvastam ebből egy párat gyerekkoromban :D
lehet elő kéne venni megint, voltak benne szekszi jelenetek Herménnel vagy mi a gecymmel ahol felállt a kukacom

Az újvilágban nem kapható itáliai tésztaétek?

>Hun-szkíta-etruszk-ősgyepida jövőnk méltó letéteményesei
Ez örök kedvenc, csak emiatt a sor miatt

kéne középiskolás bn

After all the insults you've thrown at us? Apologize first. It was extremely rude.

fuck off back 2 ur gypsy shithole favellamonkey and fellate a to pig for a mouthful of spunk so u could have sum protein 4 dinner 2 surviva in that aids infested zika ridden cesspool of miserable subhuman existence God Almighty sentenced u 2 live in

Sorry if I offended you. What can I do to redeem myself (I won't leave)?

Also,

amúgy mi ez a hun meg szkítagyűlölet mostanság?

De minek?

@69578751
>I won't leave
Akkor szűrve!
Erre mit lépsz gecy?

ez a:
>MI ŐSEURÓPAI KERESZTÉNY MUSZLIMGYILKOLÓ BÁZISOLT EBIN FEHÉR FINNUGOR NÉP VÓTUNK MEG ILYEN SZARSÁGOK XD
mím

See this

i'm sorry man but I doubt that a human brain could comprehend this ancient MAGyar knowledge

aranyosak

>explain me
You are a retarded subhuman piece of shit. You can go now..

nem nagyon volt választás, a a b ellen játszottunk kb mindíg, ha meg nem akkor haveri alapon voltak a csapatok
de nem tudok nagyon focizni abban igazad van, mondjuk a védés megy, amíg van kinek gyorsan passzolni

szeksz?

Srácok új 4chanos vagyok. El tudná valaki mondani hogy mi az a szűrve?

Postázzátok a szűrőtöket

Túl hosszú hől.
(pont mint a faszom)

A szűrő egy szar. Dögöljön meg, aki kitalálta.

újbuzi..

S Z Ű R V E
Z
Ű
R
V
E

Lécci ne sérts meg minket ilyen gyenge szintű csalétekkel. Tudod jól hogy ez egy magas intelligenciájú népnemzeti fonál.

ki csinálta az amerikás fonalat? még csak most láttam
jó posta tesi

nem tudom, hogy miket mondanak ezekről, illetőlegesen mennyire viszik túlzásba a dolgokat, de annyi biztos, hogy a hunokhoz több közünk van mint a románoknak a dákokhoz

új , új de szeretnél olyan buzi lenni mint én.....
köcsög.

Az tényleg jó posta. Kösz, hogy szóltál, most képernyőlövöm és postázom r/Sup Forums-re, hogy enyém legyen mind a fincsi karma.

hát azzal elkéstél barátom

De annyi nincs mint a románoknak a dákókhoz. :DDDDDD

hajrá

Bocsánat....

Miért?

mert már megcsináltam előtted

ki legyen a fonál királynője tesik?

Melyikről beszélsz? A polosról multkorról?

...

...

szerintem elég gyenge hől

Nem is igaz.
Az a lényeg, hogy autista legyen, vagy hogy csini?

Kurvajó 10/10

Rendelhetnél nekem egy korong alakú talján eledelt

ez egy figyelemkurva autista dolog.

Á nem tom bazz

A második fele ennek ide jött volna.

Mit szólbátok Kiszel Tündéhez? Ő egy kicsit mindkettő.

természetesen az hogy csini legyen és plusz pont ha valahogy kapcsolódik a fonálhoz vagy a fonál által képviselt értékekhez

Oh yeah now I get it, it is a meme xddd cool

De az is elég ha autista.

Akkor lehetne a Weisz Fanni. Ő csini és ő se tud beszélni a lányokkal. :D

Suck my cock, fag

Szánalmas vagy! KURVA YOU KURVA YOU

>(((Weisz))) Fanni

Ezt ide Retardált vagyok ma este.

A tábláknak mindig olyannak kell lenniük, mint az eredeti helyinek, szóval ezt apokrif képnek nyilvánítom.

t. OC tulajdonosa

Tudtok romantikus dolgokat a gta-ban?
Van egy fiú,akivel már hónapok óta játszok.Csak egy ideig nem voltam,mert nem volt xbox live gold-om,de most van,és elkezdtünk megint ,,együtt lenni".Death matcheket,vagy bármilyen versenyt nem nyomatunk,mert mindig én nyertem és nem akarom,hogy emiatt férfiatlannak érezze magát,ezért olyanokat nem csinálunk.Általában visz a kocsijával vagy én az enyémmel.Nem vagyok az illetőbe szerelmes,csak kedvelem.Csináltam már romantikusabb dolgokat csak neki,pl:amikor naplemente volt,akkor elvittem a tengerpartra,benzines kannából szív alakban öntöttem ki a benzint,helikopteremmel elvittem a hegyekbe (éjjel),és ott tűzijátékokat lőttem fel,ha valaki megtámadott minket,akkor megvédtem.Nem azért írom,de jól játszok,persze volt már aki legyőzött,de ritka,hogy veszítsek.Ezért is én védem meg,nem pedig ő engem.Szerintem zavarja a dolog,de engem nem.Szeretnék neki valami ,,jót csinálni",mert amúgy is messze lakik tőlem,és soha sem találkozhatunk.Ha tudtok romantikus dolgokat,akkor írhattok nekem.Mert már kifogytam...Válaszokat előre is köszönöm.