Kurva anyátok

kurva anyátok

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=8nt7L3_eVVs
twitter.com/SFWRedditGifs

Szia,Janos vagyok!

Buzi
Ma Vargos fonál kellett volna.

Adj albán szűz helyeske bn-t

>kitörli mert nem ő lett az első
csicska

szavaztam az olimpiára

kéne nézni jó kis lezbikus animét :

csicska

Szia János milyen az élet szamárföldön?

Ez sokkal jobb hől.

...

Az oké hogy a varg is zöldség de maradjunk a hagyományosabbaknál

Űrporoszok hől
youtube.com/watch?v=8nt7L3_eVVs

Na megyek aludni heló

Jó éjt

Már egy jó ideje vásárolom az Önök által forgalmazott-gyártott kenyeret. Nagyon jó az íze, és az eltarthatósága, a gyerekeim kedvence a magvas 0.90kg-os félbarna, és a 0.90kg-os sajtos fehér kenyér. Amint említettem, már régóta ezt a kenyeret veszem. Semmi baj nincs vele, csak az, hogy amikor kibontom, a kenyérnek teljesen lyukas a közepe!!!! Egyszerűen nem lehet megkenni sem vajjal, semmivel. Problémámat jeleztem a bolt tulajdonosa felé. Sajnos hetek óta semmi változást nem tapasztaltam!!! Igaz, az eladó semmit nem tehet róla, ő csak eladja az Önök által kiszállított árut. A másaik probléma az, hogy ha egyszer szeletelt az a kenyér, akkor miért csak 70-80 % ban van felszeletelve? Van úgy, hogy a végéből 25 cm nincs felszeletelve. A kenyér lyukassága nem a sütés során keletkezik, hanem a szeleteléskor, mert látszik, hogy a kés amivel felvágják, összegyűri a puha meleg kenyér belsejét....... Remélem utánajárnak a dolognak, és orvosolják a problémát, vagy kénytelenek leszünk másfajta termék tán nézni!!!!! Előre is köszönöm, Tisztelettel: Imre [email protected]

>[email protected]

Tegnap vásároltam s.karajt light 400gr, ma felbontáskor derült ki a belső csomagolásban 5db húsfléfelszívó volt. Keveseltem a húst, lemértem 370 gr volt. A másik meglepetés, hogy csak a felső szelet volt karaj a többi vagdalék zsírerezett. Lidl-ben vásároltam Solton. A csom. azonosítója: L:730791. Soha többet Kométás termék vissza a jól bevált maszek henteshez. Persze az ismerettségi köröm is tudomást szerez erről. ... Egy felháborodott volt vásárlójuk!!!

Eddig ha virslit vásároltam, csak a kométa Bécsi virslit vettem. Nem a legolcsóbb, de finom volt. Ismétlem, CSAK VOLT!!!!!! A Dunakeszi Auchan árúházban vásárolt Kométa Bécsi virsli a fogyasztási határidő lejárta előtt 18 nappal, ismétlem 18 NAPPAL korábban felbontva a virsli NYÁLKÁS, BÜDÖS, EHETETLEN! Reklamáció után a pénzt az árúház visszafizette, majd 2 héttel később ismét a lejárat előtt 3 héttel ehetetlen Bécsi virslit vásároltam!!!!!! A Kométánál megreklamáltam, várom a vizsgálat eredményét.


A LEGJOBB HÚSFELDOLGOZÓ ÜZEM MAGYARORSZÁGON, A LEGJOBB EMBEREK DOLGOZNAK ITT! KÖZTÜK A KERESZTAPUKÁM IS! :)

!!!!!!!!!!!!!!!!
MONDJA MEG JÓURAM!!!!
!!
user.anonovics@mémmél.hú(zdráafaszomra)

Drága Imre. A lyuk amit a termék közepén tapasztal nem a szeletelés során kerül bele, hanem annak tesztelési folyamata közben.
Minden egyes kenyeret - legyen az fehér, magvas, vagy sajtos - magam húzom a péniszemre hőmérséklet és állag tesztelési szempontjából. A termék ellenőrzése igen kényes folyamat, de 100% sikermutatót garantál.
Remélem sikerült minden kétségét szétoszlatnom és meggyőznöm, hogy termékeink teljes mértékben megfelelnek az EU, illetőlegesen Magyarország minden pékáru-szabályainak.

Üdvözlettel:


Fity Mátyás
vezérigazgató

>/kurva anyátok/ - Fogyasztóvédelem

>Nem Nagyfi doktor úr

Ezt elküldöm neki ímélbe

Na alszok :DDD

ezek a geci mémek hova tűntek?

atok

BÖMBÖL DÖBÖRÖG
ÖRDÖGÖKHÖZ KÖNYÖRÖG!

milyen mémek

Tudtátok fiúk hogy azért kell rendszeresen lecserélni okostelefonotokat mert idővel a gyártók nem adnak ki rá új frissítéseket melytől a telefon lassabb lesz és könnyebben kaphat különböző vírusokat?

nem, kössz a piros pirulát tesi.

Aki ezt olvassa az valószínűleg tudja ilyenkor mit szoktam írni.

vau vau

dehiszen az egy kibaszott gépkarabély, miért ugat baszki

puszi