Any danes round here?

Any danes round here?

Allah ackbar

Ja

Tak

nej, pis tilbage til din koldskål, bænkebidder

yaaaas

Hvad går i så og lauer

skide jyde

Gutter, kom lige med en god film eller serie. Trænger til at flade ud

1864

ny south park sæson er lige startet

Halløj På Badehotellet

Brooklyn Nine-Nine :)

Helt snicks.

Brooklyn Nine-Nine

Det er ikke bare endnu en "cop" serie?

slute prate med grøt i mun

først når du holder op med at tale med Mohammeds pik i munden.

Rick and Morty er fucking sjovt

I'm close.

Din syge stodder

skåne broder, du er ud af Danernes æt.

Omg jeg får lyst til koldskål nu i den her varme

ÅRHHHHH

Enig med ham her

Og det er seriøst det sygest show at se mens man tripper.. Har set det sådan 3-4 gange nu, kan ikke vente til sæson 3 kommer!!

Skal trippe i morgen med 2 tøser, hvor jeg mødte den ene igennem tinder, så var hendes veninde også klar, så det glæder jeg mig til :D vi tager 150ug hver, de er ikke så experienced endnu

Cool story bro, hvad med du tager og blæser din fucking hjerne ud din kæmpe svans.

My names Dane, Does that count

Hold da ferie hvor er jeg dog ligeglad

20 posts inde og ingen danske nudes? HVAD SKER DER HER DRENGENE?!

Mmh-se med om halvandet år.. Eller længere.

Hey mester måske skulle du overveje din fremtid og bruge tid på at læse istedet for at tage stoffer for at kunne holde ud at se det samme tv show 3-4 gange, måske vil dan brown bøger tiltale dig hvis du er på et så lavt kulturelt niveau at du gider at gense de samme gimmicks igen og igen

Det er kedeligt. Gå på pornhub eller få dig en kæreste hvis du vil glo på saggy tits

Enig med ham her.

OOOOWWE

Er holiday den bedste dipmix bois?

>blæse hjernen ud

Fandt den uvidende ignorante luder, læs op på det, og lær at det faktisk er et fantastisk middel mod at kurere angst, depression og PTSD.

Der har aldrig eksisteret noget videnskabeligt grundlag for at det skulle være blevet ulovligt i 80'erne, det var udelukkende politisk, fordi regeringen hadede hippierne, de var dårlige for forretningerne mht til våben, krig osv.

Læs ovenfor.

Forresten, så tager flere store arkitekter og artister LSD, både som trip og som microdose, for at øge kreativiteten og hjerneaktiviteten, og der er mange studier som viser netop dette.

Er helt imponeret over hvor mange ignorante mennesker der findes på Sup Forums, troede sgu I var mere åbne over for denne slags, halvdelen af jer er jo hashomaner or resten er bronies eller traps

...

Vil sgu bare gerne vide hvor man kan skaffe ordenlig kval LSD i det her land.

>halvdelen af jer er jo hashomaner or resten er bronies eller traps

I er alle hashomaner, bronies og/eller traps*

Prøv at læse op på ALD-52, det er et analog til LSD, og er stadig lovligt. Det er så tæt beslægtet på LSD, at der stort set ingen forskel er.. Hvis jeg SKULLE nævne en forskel, så er det at ens headspace er meget mildere og renere på ALD, så man kan fokuserer og tænke mere klart.

Det koster ca 20kr pr. styk for 100ug, bare google det

Ellers så køb det igennem darknet, der er flere dealers som sælger blotters for 10kr stykket, og som er ordentlig kval 100ug

Det var da hurtigt, som du begynder at forsvare din lille hobby. Gå ud på vesterbro og køb dig noget heroin nu hvor du er i gang. Er jo tydeligt du spilder dit liv og ikke selv læser eller gør noget fornuftigt.

Interessant. Tak.

Yeah man why

Begynd nu bare på svampe, er sundt og naturligt. Ikke alt det syntetiske lort.

nogen der vil købe en tip-top gaming pc af mig?

Hov Hov nu må du lige få ro på og styr på dine argumenter, ja visse folk har brugt lsd og andre stoffer kreativt men du lader til at benytte dem til at vise hvor egdy du er overfor nogle pige børn, altså ikke særligt kreativt... men måske nyskabende hvis du som du slev stater holder fast i de samme mønstre og ikke tager dig tid til at udvide dit sind, men blot bliver bedre og bedre til at gengive dialogen i det såkaldt nyskabende tvshow rick and morty. mht at du kalder os hashomaner, bronies og traps syns jeg det er ret snævert synet af en dreng der sidder og promovere hvor edgy han er ved at tage lsd... og ja jeg skriver dreng for ingen mand ville involvere hans glæde for stoffer i en samtale om tvshows uden grund... du skuffer mig, og før du antager at jeg er skuffet over dig fordi jeg ikke selv har taget stoffer tager du fejl har taget svampe lsd mere end en enkelt gang, og jo det er da meget sjovt men jeg skriger det ikke til himlen for at vise hvor sej jeg er ... far er ikke sur... far er skuffet

Den her tråd stadig ingen nudes.

Rød grød med fløde...

måske men er nu blevet glad for bearnaise efter at det er kommet som dip mix

Hvor er alle damerne i denne thread?

Daglig påmindelse om at etniske danskere snart vil blive en minoritet i deres eget land, og vores elskede nation snart vil blive et degenereret multikulturelt lorte hul, hvis jøderne og vores cucked politikere får deres vilje.

Har nudes af din mor, men af respekt for din sarte sjæl bliver de ikke delt her.

...

SMELL OPP NOEN DANSKE NUDES GUTTA DERE HAR SÅ PENE JENTER

Jeg er pt igang med en bachelori Kemi, og herigennem har jeg taget microdose på 25ug, som har styrket min hverdag, og gjort at jeg har forberedt mig ekseptionelt op til prøver, hvilket også har været med til at jeg er blandt eliten.

Heroin og psykedeliske stoffer er så langt fra hinanden som noget overhovedet kan være. Det ene er en stimulans for at få dig væk fra hverdagen, og kan lede ud til misbrug og dødsfald.

Det andet får dig til at indse ting om dig selv, og du lærer dig selv bedre at kende, samt udforske dit indre. Der er ingen dødsfald nogensinde af direkte forbindelse med OD på psykedeliske stoffer. Kun idioter som ikke respekterer drugget, der hopper ud af et vindue, fordi de tror de kan flyve, men det er de samme personer som også ender med at hoppe i havnen mens de er fulde.

Tager skam også svampe, men det er mere introperspektivt, og bruger det når jeg gerne vil dykke længere ned i kaninhullet for mig selv. LSD er mere socialt, og andre mennesker bliver interessante på det.

Jeg kan godt se jeg kom ud edgy omkring det, men egentlig gør jeg det fordi at jeg gerne vil vise folk hvad LSD har at byde på, jeg synes det er en kultur som skal spredes, og den er skam også groet gennem de senere par år, hvilket bare er vildt fedt!
Rick og Morty er et interessant show hvis man tager og analyserer det på filosofisk plan. Især deres subreddit er spændende, for der ligger så meget mere til showet, end at det bare er sjovt og fucked at se.
Jeg skriger det ikke til folk for at vise hvor sej jeg er. Jeg gør det i håb om at jeg kan sprede interessen, og så er jeg ellers ligeglad med folks meninger, så længe at jeg bare kan få nogle få til at prøve det. Men at du ligepræcis ikke går og prædiker om det, gør mig skuffet

Пиздец ты дура. В рот тебя ебал. Оп-хуй, тред говно.
Hello american! I im user 2ch.hk

Hvis du er så ligeglad med hvad folk mener, hvorfor så svare?

Har selv nudes af hende fagget min mor er fucking hot så hvad med du putter den der pik ind i munden igen

Пошел нахуй, Аскольд. :3

Okay så lad mig omformulere: Jeg vil rigtig gerne have at jeg kan få folk overbevist til at prøve det, for jeg ved at det vil kunne gavne deres hverdag og generelt bare deres liv, men hvis det ikke er muligt, så er jeg ligeglad, og gider ikke at bruge mere tid eller kræfter på sådan nogle ignorante folk.
I min mening, så skulle alle i den her verden prøve psykedeliske stoffer mindst én gang

der er bare seriøst dødt i dk nude land eller hvad ?

Utroligt at have så lidt selvindsigt og kendskab til sig selv at man skal bruge stoffer for at kunne lære sig selv at kende. Patetisk at skulle bruge stoffer for at kunne klare sig til prøver og være et velfungerende menneske. Grow some balls.
Du er sgu da sindssyg du vil sprede en kultur, som har et kriminelt bagland der går udover tusindvis af mennesker.

Tro mig mester, har suttet din far af, han er i gang med min pik nu, mens din mor ser på.

Troede lige du var seriøs indtil jeg læste

>Du er sgu da sindssyg du vil sprede en kultur, som har et kriminelt bagland der går udover tusindvis af mennesker.

Hahah, fucking troll, jeg bider ikke på krogen

Какой я тоби Аскольд? Алина, ты пизданулась? Кстати, о чем ты с ними базаришь?

Min gode herre jeg tror ikke på at de ikke er ligeså ligeglade som du påstår, ellers ville du ikke sidde her og repleye på annomye beskeder på internettet, men i stedet være ud og prædiker brug af stoffer i din omgangskred, altså et sted hvor du har mulighed for at trække på noget troværdighed opbygget over flere år. Denne dag har du fuldstændigt tabt slaget for du har ingen troværdighed overfor jeg, den tredje prins i arverækken til tronen af Nigeria. For at afslutte mit repley jo du gør det kun for at være edgy når det nu engang er anonymt at skrive her. Så hvis du skal stå ved dit ord forventer jeg blot at du laver en protest eller to på dit studie der kan blive nævnt i lokalmedierne således at vi faktisk har tillid til dig, jeg forslår at du forsøger at skabe debat og legalisering af lsd til at fremme forsknings resultater og så kan vi tage den der fra mester

Det er sjovt køre i bil med hende lige nu hvor gammel er du 12 ?

Такой ты мне Аскольд. Имя свое подзабыл?

hmm og det kommer fra en der enten bruger nettet mens han styre en bil eller sidder på passagersædet ved siden af mor....

Jamen sidder jo i bagagerummet med din far.

Problem ? Du er stadig på det niveaue hvor du bruger din mor jokes kom igen lille mand

Tror sgu 99% af folk er mere velfungerende end dig. De har ikke brug for en krykke for at kunne komme gennem deres liv ligesom dig.

Jeg elsker at du tror at jeg var den der skrev de originale ting om din mor, tak for at du giver mig den ære, men må dog fortælle dig at jeg først blandede mig da jeg observere en fare for trafiksikkerheden som et godt menneske nu engang ville, jeg er skuffet over dine antagelser og opførsel på de danske veje

Hahah, det er skam også én af hovedgrundene til at jeg har valgt Kemi, og alle jeg overhovedet kender, ved jeg tager psykedeliske stoffer, de fleste bakker også op om det, og jeg har også fået flere af mine venner til at åbne op for det og prøve det, og det har virkelig også ændret deres liv.

Jeg vil også virkelig gerne blive fortaler og holde oplæg omkring LSD, men jeg tror ikke at vores samfund er klar til det, og så ved jeg ikke hvordan jeg skal komme igang med det. For som det ses her, er de fleste imod det, hvilket er en skam.

Så siger vi det makker :)

amerifat here with danish ancestry. don't worry because when those muslims destroy you all some of your dna will live on through my descendants. i will try to impregnate some womans for you if i could get a girl to talk to me.

come home white man

Damn satanic trips

Holiday dip mix masterrace reporting in

Go away amerifat. Your danish gens has been polluted by McDonalds, also looks like you have enough trouble with muslims, jews, mexicans, trump, hillary and black people. Your country will die long before mine.

dild er så meget bedre. Search your feelings you know it's true

Men hvis samfundet ikke er klar til det hvordan kan det så ikke være skadeligt ? samfundet og den enkelte person må efter dine udsagn altid være klar til det og derfor skal kampen ligges i en græsrodsbevægelse, jeg forslår at du overtaler dine forældre til at prøve det og ser hvad de siger til oplevelsen og derfra tager dine "mange" erfaringer med dig ud i verden på din politiske korstog for at legalisere noget som samfundet "ikke er klar til" men som ifølge "brugeren" af stoffet er dybt uskadeligt for alle inklusiv folk med ptsd skizofreni og bipolære tendenser... right .... du er en skuffende logisk tænker hvis du antager at "alle" kan tage det uden konsekvenser....

Luk røven din røde djævel

>han spiser holiday dip

dild er det eneste du må købe

Just here for the Danish nudes...

Fordi som sagt så blev det ulovliggjort med politisk grundlag, og derefter så folk det som noget vildt farligt, men hvis man spoler tiden tilbage til 60'erne hvor alle var hippier og tog LSD, så var verden et meget bedre sted, folk var mere glade og åbne

Okay nej, alle mennesker som ikke har mentale problemer i form af skizofreni osv. kan MULIGVIS tage skade af psykedeliske stoffer, og derfor vil jeg fraråde det. Men alle som genetisk ikke fejler noget mentalt, skal prøve det, og dette inkluderer folk med angst, depression og PTSD.

Og jo, min far prøvede det da han var ung, og det åbnede virkelig også op for ham, hvor han indså alle de fejl han havde lavet igennem livet, og sidder lige nu som topdirektør i en større dansk virksomhed.

Min mor derimod har altid haft socialangst, og har gjort alt hvad hun kunne for at få det væk, møder, psykolog osv, intet hjalp. Jeg fik hende overbevist til at prøve det, hvor jeg tripsittede hende, for hun kunne se de positive effekter de havde på mig, og bang, så var hendes socialangst væk, hun har fået arbejde, og er blevet så meget mere et udadvendt og glad menneske, det er virkelig skønt at se.

Det er DERFOR det skal spredes, og det er netop de medicinske årsage her, som skal være med til at psykedeliske stoffer skal lovliggøres.

No nudes here friend. Only hate.

That's not very fun. Cmon, show us some Danish hospitality, eh?

sut min pik

Hold nu kæft

Vildt nok postulat at alle mennesker var hippier i 60'erne, den holder vist ikke.
Det er der godt nok en kæmpe kvantitativ undersøgelse som du bruger som belæg for at LSD er et mirakelmiddel, som ikke blot kan kurer diverse psykiske lidelser, men hvis du tager dem bliver du topdirektør.

Der er godt nok meget drug hate i det her thread.
Bare lige et heads up, man kan sku godt være velfungerende og tage stoffer på samme tid.

Ja men man behøves ikke være en bedrevidende nar

Fine, here.

Hippiekulturen var i hvert fald UTROLIG meget udbredt, kom ikke og benægt det.

Og jeg sagde heller ikke at man bare bliver topdirektør fordi man tager LSD, man udvikler heller ikke Apple og bliver Steve Jobs fordi man tager LSD.
Men Steve Jobs sagde at et af de allervigtigste ting i hele hans liv, var at tage LSD, og det var det som startede hele Apple

Gå selv ind og google lortet, der er flere tusinde studier som backer mig op

1:Alle var ikke hippier i 60ern
2:Endnu engang bygger du dine stattiske undersøgelser på en samplesize af 1 persone, hvis du forsætter med dette bliver du ikke ret lang tid på et videnskabeligt studie
3: Der er mange såkaldte mireallekure for social angst så som kokain alkohol og heroin og så i det tilfælde du nævner lsd, men lige for alle af disse midler er at der er konsekvenser assoceret med at benytte dem i sociale settings
4: I punkt tre kunne jeg have nævnt at du imperieriske grundlag kan ligestiles med tilfældighed men fuck it fordi du opfører dig som en abe får det sku sit eget punkt

Du kan også være velfungerende uden en arm, desuden er du på Sup Forums med os andre, tror ikke det er er at være velfungerende.

Luk nu jeres fucking røv. I er lige store tabere, i behøves ikke at konkurrere om det.

Hippiekulturen er sku også noget af det værst lort der er sket. Men

hvad er det du prøver at sige? bare fordi jeg kommer på Sup Forums betyder det ikke jeg savler i min mors kælder

at I sidder og diskutere med hinanden på internettet når solen skinner og damerne cykler rundt i lårkort. Håber I snart får et bedre liv drenge!

ДАААТСКИЙ РООК
ГРЫХ ГРЫХ ГРЫХ

Ham her fatter det