Dansk thread

Dansk thread

Velkommen, du søn af en tæve

>Jeg elsker dig

Velkommen, broder.

Flæskesteg.

Du er en idiot

Hvad gik galt på dagen for din fødsel?

Hvad laver folk til nytår?
>andet enden desperate forsøg på at shiposte

Det här är nu en Sverigetråd.

Hvem lukkede den sædskider ind ?

Dette er nå en Panskandiatråd.

I er velkomne når i har smidt alle perkerne ud af jeres land

ud med perker elskeren

Du misforstår, det er bare en del av en trend av folkevandring som har foregått i årtusener. Skandinaver er å finne over hele verden, på samme måte som hele verden er å finne i Skandinavia. Det er en viktig for å holde genbassenget sunt. Det skjer i perioder og vi er midt oppi en slik periode nå. Det går fort over og endrer lite på den generelle befolkningen, så slapp helt av!

Hvem har de der Pernille Vermund nudes?

Brit here, teach me basic danish.

Kartoffel

der er sgu ikke noget sundt ved den """kultur""" de bringer med sig.

YUM

More

Unødvendige kalorier

Nei men den dør i møte med majoriteten uansett, eller endrer seg for å passe inn. Kultur er uansett bare skall vi har brukt for å holde land sammen mot hverandre. En dag ser vi tilbake på kultur på samme måte som de fleste av oss i dag ser tilbake på religion, som et relikvie fra vår historie.

Molbo

Jaja det er meget fint altsammen og i mellemtiden skal vi andre bare betale 220% i skat som tak for "hjælpen" ... Behold dem i har (som pt. giver minus 60 milliarder på budgettet) og tag gerne hvad der befinder sig her også ...

Ian ??

Skål = cheers

that's all you need.

Hov .. du er sgu da norsk ikke ??

hvasså vennerne ser i skam:)

Del nogle lækre danske kællinger, brødre fra andre mødre!

Blank blank blank

Mindre sløj måde at snakke på. Du lyder som et barn af retarderede forældre

Ja det er et tullete system. Det tillater store mengder snyltere blant statsborgere også. Det er et politisk problem, det er derfor vi trenger anarki. Når det er opp til små selvstyrte lokalsamfunn å fordele godene seg imellom er det mye vanskeligere å ikke bidra med sin del!

Altså det er nødvendigt med indvandring for at ændre genpuljen og genpuljen bliver ikke ændret så slap af?

Tror du ikke der er andre lande udenfor Skandinavien hvor du vil føle dig mere hjemme?

Når statmagten er fjernet er det lettere for folk som dig at importere fjendtlige folkeslag.

Statsborgerne på bænken kan vi sgu ikke gøre så meget ved, men ligefrem at opgradere problemet ser jeg ingen grund til ...

Joda, så norsk som man kan bli :) Men jeg mener det er feil å dele folk inn i land. Med internett trenger vi ikke en sentral enhet å samles rundt, vi er allerede samlet på ett sted. Det mest logiske er å la byer og regioner være selvstyrte, men være bundet sammen gjennom felles valuta (handel) og språk (kmmunikasjon)(begge apsekter av internett).

OK så stryger jeg det med de minus 60 milliarder .. ændrer dog ikke på, at det sidste vi har brug for er at blive Sverige/Norge .. eller at få "beriget" genpoolen med det trash

Du taler om Sweitz ... Udemærket land btw

Ja men da er det samtidig lettere for folk som deg å holde seg adskilt! Du bor med dine hvite venner i en by et sted, og velger selv hvem du samhandler med, ingen grunn til å la noen statsmakt tvinge deg til å bo med andre folkeslag om du ikke vil :) Du skjønner jo at når vi bruker en sentral regjering for å bestemme lover er det alltid noen som ender opp skadelidende på et eller annet vis. Det er bedre å la så små grupper som mulig få regjere over seg selv, ideelt sett helt ned til individet. Men da tror jeg vi ser på et typisk post-apokalyptisk scenario, bare uten epidemi eller zombier eller krig.

...

Den model er afprøvet og har ledt til det system vi har idag ...

Jeebus .. en sædskider mere

hva fan' sker der for alle de skide svenskercucks her?

Nogen der nåede at få nudes af fie Laursen fra hendes hate profil?

Nei vi må bli kvitt statsmaktene og samles gjennom økonomi/handel, høyere utdanning, research, kommunikasjon/informasjon og transport. Igjen, det skjer for det meste via internett. Ellers skal alle lover være opp til lokalsamfunn slik man ønsker å samle seg.

Genpoolen trenger bare en oppfrisking blant de mest innavlede stamlinjene. Det er sikkert samene og hva enn urinnvånerene kalles i Finland og Estland/Latvia kalles som blir særlig berørt. Det er ingen som tvinger deg eller dine til å lage barn med noen du ikke vil!

Jaja .. Fis nu af

Hva, gjennom stat/fylke/kommune? Det er fortsatt en stat som bestemmer lovverk. Vekk med all sentraliseringen, la alt skje lokalt. Det har ikke vært slik siden før kristningen og foreningen av Norge og med dagens teknologi kan det se helt annerledes ut enn det gjorde (med tanke på konflikt og livskvalitet).

Vil jeg også gerne vide

Fuck Sverige

Suk .. prøv at åbne er par historiebøger og se hvordan det fungerede før en eller anden krigsherre/konge slog konkurrenterne ihjel og samlede riget ...Og derfra så videre til det såkaldt demokratiske samfund med centraliseret regeringsmagt

Altså, du må jo gjerne bare prøve å ignorere det jeg prøver å si men det har aldri skjedd i historien at vi har vært så sammenknytt som vi er i dag gjennom både internett og transport. Hvis vi i tillegg lar det være opp til folk selv hvordan vi lever livene våre, i stedet for å lage en standardisert modell av det gjennom en stat med lover og rettigheter, vil vi se en helt ny retning for menneskeheten. Staten er den dominerende hånden som marginaliserer alle på et eller annet vis, den fårekledde ulvungen født av religion og barnebarn av kultur.

Ih tak og i lige måde ...

Hvad skal I tabere så i morgenaften? Forhåbenligt skal I ikke spendere jeres tid på Sup Forums.

hvor er folk? 8270

Godt spørgsmål .. 3000 her

højbjerg i

Inviteret ud .. alt betalt ..