...
/ex-yu/
fakat su crni majmuni
Pitaj za zloburger, mekpers se zove restoran, americki stil sredjeno
najveci hamburger u gradu 650gr, onda sofra prefin bosanski restoran dobri cevapi, ali kebab na kvatricu najbolji kebab u gradu vjerojatno... Et to ti je sto moras probat
Aj reci
jedu mi se kebapi sada dbi
ajde da se malo opustimo
jebiga (sveze diplomirano) studentsko govno pa je budzet ogranicen
zapisacu pa cu se raspitati na licu mesta
jebo mater nedamise ustat iz ove stolice
trebam se otusirat, nes pojest, sredit za faks stvari i otic spavat optimalno do 2 sve to obavit
citam chan, chatam na fejsu, slusam glazbu i umotan sam u deku
Službenici Uprave policije MUP-a – Odsjeka za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije Sektora kriminalističke policije su danas, nakon sprovođenja višemjesečnih aktivnosti tokom 2016. godine u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti Budva, realizovali akciju pod radnim nazivom „Glorija“ u kojoj su slobode lišena tri lica u vezi sa organizovanjem prostituacije.
Naime, policijski službenici su, u saradnji i po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnim tužilaštvu u Kotoru, prikupili činjenice na osnovu kojih su lišili slobode:
- M.B. (36) iz Budve,
- S.F. (31) iz Tivta, i
- B.V. (25) iz Budve,
zbog sumnje da su počinili krivično djelo posredovanje u vršenju prostitucije.
Shodno prikupljenim činjenicama i preduzetim aktivnostima, policijski službenici sumnjaju da su ova tri lica tokom juna, jula i avgusta 2016. godine na području Budve i Tivta ugovarali i organizovali pružanje seksualnih usluga u privatnom smještaju i hotelima, precizirajući mjesto i vrijeme kao i cijenu usluga, a u cilju sticanja novčane dobiti, te da su u te svrhe koristili više ženskih punoljetnih osoba mlađe starosne dobi.
eđ/10
idi spavaj
kako se zove onaj nacisticki mars sto vole da pustaju u svakom dokumentarcu o hitleru, bas je zvucan i voleo bih da mi tako zvoni alarm