Kurva anyátok

kurva anyátok

Other urls found in this thread:

bigthink.com/paul-ratner/this-transformational-technology-made-humans-smart
twitter.com/SFWRedditGifs

A nap kérdése: Ánon tud főzni?

Problémám van srácok. Egész gyerekkoromban magyarul beszéltem, s azzal nőttem föl, de amikor elmentem egyetemhez, kezdet rozsdás lenni a kiejtésém. Hogyan lehetne élesiteni a nyelvet amikor senki se beszél magyarul körülöttem?

engem felhivhatsz telón és dumcsizhatunk :3

Kéne postázni

Remélem nem vagy az a kutyabaszó kisiparos

De aszthiszem hogy lehet majd használom az egyetemi Foreign Study programot és tanulók Budapest vagy Viennaban, van család Mosonmagyaróvárba, lehet majd náluk élek és tanulók ott. Van e valaki aki Győrkorül él? Milyen az élet abban a környékben?

nyugodtan elfelejtheted a magyart. a kárpát medencén túl szart sem ér.

...

Itt csak somogyiak és kőbányaiak vannak, ánon.

Tegyünk igazságot! Fizessenek a normik!

hogy lehet ilyen szemöldökkel élni?

Lehet, de nekem ér valamennyileg. Avval nőttem föl, és tőlem függ élvezhetőebb nyelv mint az angol.

Plusz Kanadának nincsen erős kultúrája, a magyar származásom az enyém.

Lehett jobb úgy, nem akarnám látni az unokaöccseimet ezen a szarhalomon

Kanadában nőttél fel?

e
l
s
ő

Ej de fura volt.
Olyan valósat álmondtam.
Egyszerű,de mégis így utólag baromság.

>kelj fel
>lásd hogy megint zászlófagóták martaléka a fonál

gyere, 50 C-vitamin

Hallgass TV műsorokat. (Isten se tudja mit lehetne)
Gyakorolj a tükör előtt.
Vagy hangoskönyvek.

Kéne csapda bn

Igen, Anyám is, de ő pedig Székely származású, sok nyarat töltöttem Szentgyörgyben. Azon kívűl van magyariskolák itt is, egészen gymnayiumig mentem minden hétvégén. Mondjuk nem volt éretlen, kaptam nyelvtani krediteket miatta.

Nagytatám szokta nézni a DunaTV-t és szokott küldeni szekelylapokat otthonról. Vannak e jó magyarok Twitch-en akik streamelnek CS:GO vagy World of Tanks-et? Szoktam nézni azokat.

értem.

3 napja nem szartam
érzes lassan itt az idő

Ebben nem igazán vagyok járatos.
Valaki biztos tud segíteni a fonálban,de az sajna nem én vagyok.

Köszi a segítséget, majd megnézem a fonalat holnap reggel, mert itt pedig 2 óra van. Azért ismersz-e valamilyen híradókat amik elég elfogulatlanok? Használná biztosan.

444 youtube csatornája

GYERE HAZA FIATAL

nézd a duna world-öt, paraszt.
vagy streamelj online magyar tv adást a tv-re mobiloddal.

Itt olyan nem nagyon van.
Altalában beszélneke egy kicsit valamiről.
Aztán gyalázzák a kormányt a végén pedig balesetekről van szó meg arról hogy valami kisállat született a Szegedi Vadasparkban.

Az állami média mondjuk kerüli a politikát olyan értelemben,hogy nem beszélnek a pártokról,hanem csak az új zseniális gazdasági intézkedések pozitív hatásait ecsetelik.

Mondjuk az M5-nek van kulturális híradója.
Az ilyen kis programajánló vacak.
Meg ott adják a dokumentum filmeket.

kurva kurva magyar

Nagyon akarok, utoljára '08-ban voltam, s akkor is csak Erdélyben. De az a jó hogy az egyetemnek van külföldi programjai, lehett hogy majd Budapesten tanulhattok, de ahogy lezárták a CEU-t, keresek máshol helyet egy Komputermérnöki osztálynak. Viennaban keresek most.

hvorfor må du gjore slike ting

Jó posta
Nézd meg a kis ribancot már alig várja, hogy valaki a földhöz bassza és jól megerőszakolja

et jævla lov

pén-isz

er de ikke alle sånn?

Magyarul

Magyar és norvég őstesvérek, amikor az űrlényekböl szarmaztunk

Igaz, mert a Scientologytöl hallottam

Titeket elborzaszt ez a kép,de őszintén?
Állítólag nagy felháborodás övezte, de nekem irtó tetszik. Objektíven tudom hogy vér meg hasonlók de az agyamban nem azt látom hogy gyilkosok hanem az a primitív rész ami még mindenkiben megvan aktivizálódik és elkezdi nyomni a hülyeségét

>nézd, sikeres vadászok! Rengeteg kaja. Jó törzs. Szép fogak. Vidámak. Jó gének. Erős törzs. Bárcsak én is tagja lehetnék. Vadásznánk és táncolnánk este a tűz körül. Dugnánk és innánk amíg elfelejtünk minden szomorút. A téltől se félnénk

Mit kell ezen őrjöngeni?
Én persze nem másznék bele egy disznóba (?) de ennek ellenére nem zavar amit a képen látok.
Egy ösztönt élnek ki.

>disznóba
te vak vagy?

Vannak bajok.
Így utólag talán ló vagy valami más patás,nem?

az egy ló basszus

annyira nem
viszont a szőkének megpumpálnám a feszes popsiját :3

A színe hasonló volt a disznóéhoz.
Nem igazán bámultam meg közelebbről.

jó, de nézd már meg milyen hosszú lába van
meg ott a farka is

Nem értem mi bajod.
Sose állítottam biztosan hogy disznó.
Ha ló akkor ló.
A kép megítélésén számomra nem változtat.

Ló amúgy. Már idős volt és egy lövéssel terítették le.Olvastam azért csinálták mert meg akarták a húsát enni, meg a lány azért mászott bele hogy a természettel egyként érezze magát. Egész romantikus egy gondolat.

Vérrel beborítva vagy anélkül?
>tfw nincs törzsed akikkel esténként vérben megfürödhetnél és orgiát rendezhetnétek
Kicsit irigylem az ősi embereket. Alig 2000 évvel maradtunk le, ami ha azt nézzük hogy 250.000 éve van modern ember egy szempillantásnak tűnik. Kibaszás.

jó én nem kötözködni akarok hől
csak valamiért ravaszolta az autizmusomat, hogy ezt bárki is disznónak nézné

hát véresen semmi esetre sem mert nem bírom

Átjöttem a Királyhágón
Elveszett a huszárcsákóm

inkább csak attól krindzselek hogy meztelen ment bele a lóba, meg nyers húst zabál, kb mind a kettőtől betegséget lehet kapni

én meg meghágtam anyádat LOL

TI LOPTOK. ŐK DOLGOZNAK.
Ezért prosperál az ország a buzizsidó ellenzék ellenére is.

>prosperál
Van erre szebb szó is

>inkább csak attól krindzselek hogy meztelen ment bele a lóba
az sztem nem gáz

>nyers húst zabál, kb mind a kettőtől betegséget lehet kapni
Hm ez viszont jogos. Sokan vitatják mi az emberiség legnagyobb találmánya, de amúgy a főzés volt az. De ha nem csinálja életvitelszerűen szerintem semmi baja nem lett.
bigthink.com/paul-ratner/this-transformational-technology-made-humans-smart

gondolj bele, belemegy a lóba meztelenül, a pár napos vére simán belefolyhat a puncijába meg kitudja mi lehet még a ló testüregében, ez azért kibaszott gusztustalan

nem tudom, nincs puncim

>Van e valaki aki Győrkorül él? Milyen az élet abban a környékben?
Ne ott élek, de vannak ott rokonok, meg pár egyetemi haver is onnan jött. Teljesen élhető szerintem, szép a belváros.

miért

>Ánon elképzelése az emberi vagináról, pt. 1
Fejezetek mítikus lényekről sorozat, Akadémiai Kiadó, 2017

nem tudom, szűz vagyok

Anélkül is tudtam hogy leírtad volna barát

mert nekem nincs olyanom

Ki /érintetlenhamvasszűz/ itt?

Kekkentettem

>nő
>ember

na megyek füvet nyírni :/

Ánonnak is van egy állandó érzése, kvázi fóbiája, hogy valami mindig a közelben van?

Élkene egy pálinka

nekem az egyetlen fóbiám, hogy kitör a 3. világháború mielőtt szekszeznék és szűzen halok meg :$

>gondolj bele, belemegy a lóba meztelenül, a pár napos vére simán belefolyhat a puncijába
>meg kitudja mi lehet még a ló testüregében, ez azért kibaszott gusztustalan

Úrjézusom, nem kapok levegőt a röhögéstől

Fizikából egyes
Biológiából egyes

Légyszi menj vissza és fejezd be az általánost, az Isten szerelmére, könyörgöm

>fizikából

inkább neked kéne, Ármándó

szóltam a jánosnak

elmebetegek

>újbuzi
>2. postájával szénné égeti a polcmenedzsert

isten hozott

te vagy az újbuzi

AKAROK EGY ÖLELÉST

nem is

AKAROK EGY ÖLÉST

*nem ölel meg*

*szorosan magához öleli ánont*
*elvágja ánon torkát és végignézi ahogyan belefullad a saját vérébe*

Libsibolsi picsa itt rinyál a CEU miatt hogy ökölbeszorul a keze miatta. Most nekem is ökölbe szorult hől

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT ÁKOS

#justbüfészakthings

Folyadékok reológiai viselkedése sorolható a fizika tárgykörébe jóbarát.

>Ánon ismét belepofázik valamibe, amiről fogalma sincs, XCVIII. Fejezet
Humánetológiai Manifesztációk, MTA, 2017

össze ne pisáld magad a méregtől hisztis kis szarházi

3 szó
NEMI ERŐSZAK MOST

>nem tud a kanadai létezéséről
>nem újbuzi

mit őrjöngsz te megvadult buzi, simán belemehet a lóvér a pinájába de legalább kontaktusba kerül bele

Igazából ő hisztizik meg őrjöng itt, nem én. Nem tudja megnyitni a híreket anélkül hogy ne legyen szomorú vagy dühös, azt mondja :((((

kapd be a faszom
a fonál kezdete óta itt vagyok
este nem szoktam itt lenni, ennyi

Képrejtvényrovatunkat olvashatták

Nincs is jobb annál, mint mikor a falhoz szorított helyeske könnyes szemekkel próbál rád nézni, de a nyaka alig fordul, mert úgy nekiszorítottad a testeddel a falnak, hogy nem tud moccanni sem. Ilyenkor igazán felemelő érzés elkezdeni dörzsölgetni a lábát, látni a szemén a kétségbeesettséget, majd egyre feljebb menni a melleihez. Azokat végigtapogatni, ahogyan az első hangokat kiadja és a könnyeket felváltja a zokogás. Ekkor egy hatalmas pofon csak úgy kikívánkozik az emberből, s látszik, ahogy szépen lassan törik meg a lelke, s kezdi elfogadni a sorsát. Már küzdeni sem küzd úgy, s a sírás is halkabb. Ilyenkor kell letolni a nadrágját, majd a bugyiját, és jó mélyen belehatolni. Ilyenkor visszatér belé a küzdőszellem, és folytatódik tovább a játék. De ilyenkor én csak még több erőre teszek szert, s még erőszakosabban mutatom ki felé a szeretetemet. A hangos sipákolása sem zavar már, s fülébe suttogom, hogy szeretem, amitől már nem is mer hozzám szólni. Magát kezdi el hibáztatni. Megtört. Feladta. S ilyenkor, a csúcson, elélvezek. Majd csókot adok a nyakára, s nézem kiüresedett tekintetét.

Kurva jó posta

Boldogat a Mesternek!

pedig nem este szokott idejárni
újbuzi köcsög

kéne

örök szüzesség

hazudol

nem

a vízbű veszi ki az okszigént, teccikérteni

>mit őrjöngsz te megvadult buzi, simán belemehet a lóvér a pinájába

Láttál te már pinát valaha is? És nem a monitortól fél métert értek ez alatt.

Nem talált