Kurva anyátok

kurva anyátok

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=UdRvlLZLI6c
youtube.com/watch?v=Wllc5gSc-N8
en.wikipedia.org/wiki/Bill_Nye
i.4cdn.org/wsg/1490601251588.webm
twitter.com/SFWRedditImages

/balt/.

oh hi
nice picture

...

:3

A KISPRICCELÉSRE JÓ

szartam az egészbe, mert tudtam, hogy alacsony lesz a ponthatárom

ennek a cigány kurvának vannak faszcibáló képei is?

Hát jó te tudod, de 400 alatt én meg se nézném hogy van e ponthatár valahova.

aha

érdemes rákeresni vagy eh?

jól van na nyugodj már le tesi

gecy milyen hülye az az anime, becsokizza magát de a mályvacukrot nem

kisded

ha szereted az orbitális melleket meg a nagy bociszemeket akkor érdemes

>az az anime
Ezen valamiért nevettem
Nem tudom miért.

biztos fogyatékos vagy

Mém.
youtube.com/watch?v=UdRvlLZLI6c

Az
>I missu hitler
vagy
>I miss u hitler
?

>adam sandler film
ömm

>utálja adam sandlert
????

az összes mémnökire alacsony
sokáig úgy volt, hogy elte ik-ra megyek ahova asszem 330 volt most a ponthatár
megcsináltam 10.ben az emelt infót és duplázással meg emelt nyelvvizsgával már akkor volt kb 250 pontom, szóval nem paráztam túl dolgot
jó volt látni, ahogy a cságecik keményen güriznek, hogy bekerűlhessenek a corvinusra vagy a jogra, én meg végigittam az 11-12et

Igen.

fogadjunk hogy a bud spencer filmeket is szereted

>Az a japános cikk is vegytiszta seggfájás volt. Kapott egy ugyanolyat, most minek sírni.

>nem tudja, mi az a gyűlölt ellenségeink blog
>élő embernek nevezi magát

fogadjunk hogy te meg szereted a Transformers filmeket

fogadjunk hogy te meg szereted a csillagok háborúja (kisbetűvel írva a tisztelet hiányát indikálva) filmeket

nem talált, az összes szuperhős gecyvel együtt a kukába valók

Nemtom nem nagyon néztem ponthatárokat. Mondjuk mindenhol szórják az embereket attól függetlenül.
Miért te talán komolyan vetted az ed-s "minden magyar cigány" lapot? Neked is gyorsan jön a seggfájás azért. Főleg hogy a japános cikkre is azt mondta valaki hogy igaz és szomorú, úgyhogy nem tudom miért most játszod ezt a "csak csíny volt báttya" dolgot.

Én unironikusan utálom amúgy a Star Warst meg a Star Treket is.

én is :D

>Mondjuk mindenhol szórják az embereket attól függetlenül.
>mindenhol
azért azt nem mondanám

Miért hol nem? Ceu-ra vagy ilyesmire gondolsz?

Japcok

az ilyen """"egyetem"""ekre, metropolitan, bge(f) stb, néha még jó egyetemeken n a külföldi fizetős szakok is ilyenek
meg azért megnézném a lemorzsolódási rátát a anglisztikán vs mondjuk közlekmérnökön

szerintem a CEU-n csak fizetős MA-képzések vannak
nem is emlékszem, hogy MA-n számít-e bármi a pályázati anyagodon meg a felvételiden kívül

a nyelvvizsga bónusz pontot ér

igen gépész végzettségem van és bmemés, de már 7 éve dolgozom
és egyszer sem említettem a gépészeket eddig, úgyhogy az írásfelismerőd megint csődöt mondott :D
azért mert fogyatékos szegény, azt hiszi, hogy világösszeesküvés van az animehívők ellen
de mit is vár az ember attól aki 25 évesen is kínai meséket néz egész álló nap
most meg bazsi style próbálkozik ezzel "brübrübrü úgyis elhúzok innen, de majd jól lenyúlom az adóforintjaitokat hihi" stílussal, hogy seggfájást okozzon, de hát én jobban le sem tudnám szarni
egy degenerálttal bsc kapáló víbgecivel kevesebb :D

na megyek céges buliba majd reggel lecsekkolom milyen smug animeképet kaptam válaszba :DD

az egyetemtől függ

Hát jó de azok nem is igazi szakok.
És ki a kedvenc pónid?

de te most ugyanazt csinálod csak anime kép nélkül

gecc és fenn van a CEU ezen a szaron. Én nem vettem észre, és az egyértelmű hogy csak fizetős képzések vannak

Hát aki unirónikusan használ ":DD" jeleket az mondjuk tényleg fogyatékos.

Nincs azzal semmi gond, része a fonál gazdag történelmének :D

>kurva anyátok
Can someone please explain to me what this means and the relation to an apple?

De csak ironikusan, pont az a lényeg.

CUZ MY SEX JUNK

te meg autista vagy :DDDD

de geci, szeretném kihangsúlyozni
ez itt a ceu teljes undergrad kínálata, ezen kívül csak doktori képzésük van
hallgathatsz kisebbségpolitikát két éven keresztül félévenként másfélmillióért
és abba halna bele a magyar tudományos élet, ha ők nem adhatnának ki amerikai diplomát

oly vély

Ilyenkor okoz bajokat megint a Poe törvénye. Az egész ":DDD" dolog az Sup Forums-en irónia hogy gúnyolódjon a hülye tiniken akik így írnak. Aki így ír az azt mondja hogy "hülye faszság amit írok ne vegyétek komolyan". Csak az a baj hogy aztán jönnek az újbuzik a redditről és azt hiszik hogy emberek ezt komolyan használják és nem csak gúnyolódnak. Így halnak meg a jó mémek.

youtube.com/watch?v=Wllc5gSc-N8

THIS IS VERY SPESHUL GUYZ SRSLY

TUDOMÁNY! IGEN!

>az átlagos gépészmémnök

ennyi

kétlem hogy a scienece goynak gépészmérnöki diplomája van

>William Sanford "Bill" Nye[2] (born November 27, 1955), popularly known as Bill Nye the Science Guy, is an American science educator, television presenter, and mechanical engineer.

>Fields Mechanical engineering
en.wikipedia.org/wiki/Bill_Nye
gépészek kaf

de valamilyen mérnöki az biztos
a bőingnél dolgozott vagy hol a gecibe

akkor bizony jó nagy kenést kaphatott a (((mecénásoktól)))

ki /szovjetanime/ itt?
i.4cdn.org/wsg/1490601251588.webm

ez hitler?

LENYIN

Azt hittem a Nye-nek nincs is semmilyen diplomája. Elgondolkodtató.

MARX
ENGELS
LENIN

hruscsov?

Orbán Ráhel/10

picsába
első

Néha kezembe kerül egy-egy Marx-Engels könyv és olyankor jövök rá,hogy ezek javarészt levelezgettek.
Két haver levelezgetett.
Tré hasonlat,de kvázi szarpostáztak.

szerintem hatvannyolcadik
nagyon fogyatékos vagy

kek

ne törődj vele

...

...

ánon tolná?

ez ugyanúgy néz ki

>azok az ajkak
Szopni talán tudna

Elemezze Vona Gábor forradalmi versét téma, szerkezet, cím és költői eszkőzök szempontjából!
Térjen ki a vers és Ady Endre: A Sion-hegy alatt című vers párhuzamára illetve mondjon 3, a vers által inspirált irodalmi alkotást!

téma: hazugság 4 strófában
szerkezet: keretes
cím: nincs
költői eszközök: az olvasó átverése
párhuzamok: mindkettőben van valami cion
vers által inspirált alkotások: tőke, kommunista kiáltvány, izraeli alkotmány

kek

ma melóhelyen egy srác megkért hogy olvassak utána hogy ő miért nem tud az xbox 360-jára játékot telepíteni ha megcsinálta a bootolható cd-jét iso fájl alapján. a dolognak csak egy a szépséghibája hogy nekem sose volt konzolom, fingom nincs hogy működnek és ahogy nézem ez is úgy van mint máshol hogy játéka válogatja hogy törték meg csomagolták be. mi a gecit vár most komolyan?

>What is the worldly religion of the Jew? Huckstering. What is his worldly God? Money.…. Money is the jealous god of Israel, in face of which no other god may exist. Money degrades all the gods of man – and turns them into commodities…. The bill of exchange is the real god of the Jew. His god is only an illusory bill of exchange…. The chimerical nationality of the Jew is the nationality of the merchant, of the man of money in general.
tippeljetek ki írta ezt?

Kung Führer

mózli?

ne törődj vele

Más faj - elismerem - élethűbb ércszobrokat alkot,
s arcot olyant farag, úgy, hogy szinte beszél az a márvány,
jobb ügyvéd is akad, s ki leírja a csillagok útját
mérőbotjával, vagy számontartja kelésük:
ám a te mesterséged, kőbányai, az, hogy uralkodj,
el ne feledd - hogy békés törvényekkel igazgass,
és kíméld, aki meghódolt, de leverd, aki lázad!

nem nem
segítek: egy bizonyos nagyszakállas figura

minden más>>>>>>>>>>>>>>>>>budapest>>>>>>>>>>>>>>>>>>>budapesten belül csepel és kőbánya

jaj egyszer engem is megkért normi ismerős hogy ugyan már írjak ki neki egy rakat játékot az xboxára
nem akarok hülyeséget mondani, de úgy rémlik, hogy egy külön erre készített programmal kell kiírni a képfájlt dvd9-re
valami parancssoros alkalmazás rémlik, általában ott van a torrentben

geci idegesítő amikor kikiáltanak az ügyeletes számítógépzseninek
hiába magyaráztam el már, hogy általában én se csinálok mást, mint hogy gugliba beírom angolul a problémát, nem érdekli őket
kényelmesebb engem baszogatni

nem értem ezt az egész geci hozzáállást úgy általában
én csak akkor szoktam segítséget kérni mástól, ha minden szóba jöhető megoldást megpróbáltam már és úgy se sikerült, amit akarok. nem ez lenne a normális?

akkor az ízisz kalifája

A vers témája a Jobbik népszerűségének és elterjedésének ecsetelése (I. versszak "Aki magyar velünk van") Illetve kormányváltásra való buzdítás.
Rasszista,(III. versszak "megutom a ciganyokat") illetve antiszemita aláfestéssel (II. versszak "Zsidoke az orszag sajnos" illetve III. versszak "zsidok lopjak a sok penzt")
A III. versszak a szerző monarchista ellenes érzéseit fejezik ki,melyek ellentétben állnak az előbb említett István Király születésnapjával,melyre már-már nosztalgikusan tekint a szerző.
A vers a Jobbik népszerűségének ismételt ecsetelésével zárul, illetve a nem magyar emberek elítélésével. A vers utolsó sora a mozgalom egyik tervét veti az olvasó elé. ("Megutom nagyon")
A keret tehát bezárul.

Alkalmazott költői eszköz az ellentét (Magyar Nem magyar) (Magyar Zsidó) (Magyar Cigány) és a túlzás ("Megutom nagyon")

Párhuzam Ady versével hogy egyikben sem tud a szerző nevet írni (Ady "„Csak nagyszerű nevedet tudnám.”" ill Vona "Gyurcsány Viktor")
Ady versének negyedik versszaka szintén enyhe forradalmi érzeteket mutat a vulkán kitörésre váró képével és lángjaival ("S lángoltak, égtek a kövek.")

A vers által inspirált mű a küldött anyaghoz kapcsolt képen látható.
Egyéb művek még a hírhedt Sup Forums oldal magyar felhasználói által készített internetes népköltészeti munkák. (A kutatási terület friss mivolta miatt még lejegyzetlenek)

meg van egyáltalán buherálva a doboza?

Ilyenkor én csak azt mondom hogy majd utána nézek. Az esetek 90%-ában el is felejtik, aztán ha még is visszakérdeznek akkor azt mondom hogy elfelejtettem. Lusta embereket lustasággal kell elhárítani.

nem nem, volt róla szobor itt pesten, ls még egy egyetem is volt róla elnevezve

eötvös

...

jó posta

valamelyik kommer barom?

karl marx

...