/tr/

/tr/nin kraliçesi edisyonu

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=TGUG844Edh4
youtube.com/watch?v=nWSkdxWsUE8
youtube.com/watch?v=ZCiI1SxOYuo
birgun.net/haber-detay/iskenceyle-oldurdugu-gence-17-gun-sonra-tecavuz-etti-158293.html
twitter.com/SFWRedditImages

sa

/auts/

youtube.com/watch?v=TGUG844Edh4

youtube.com/watch?v=nWSkdxWsUE8

youtube.com/watch?v=ZCiI1SxOYuo

Thank you Atatürk
Thank you tr/
Thank you Tengri
Thank you God
Also special thanks to Berkay for make this happen, we are finally engaged.

bu kim

that whore probably fucked 50 guys before you

kemal akar hacettepe üniversitesi mütercim tercümanlık bölümü üçüncü sınıf öğrencisi

O чeт вы быcтpo. Пoздpaвляю!

uhh ok but why do you smile like a psychopath?

...

new yorkta hala beyaz insanların olması baya şaşırtıcı

hiç farkettiniz mi, gavurlarda bizimki gibi şehit kültürü yok. filmdi diziydi amerikan medyasında martyr kelimesi, çok nadir kullanılırken, veteranı her yerde duyuyoruz. gazilerimize minettar olalım, onlar için huzurevleri kuralım gibi düşünceler mevcutken, anca bir iki tane 2. dünya savaşı şehit mezarlığı var. demek istediğim şu biz millet o kadar loserız ki savaşta geberen adamlara tapıyoruz, gavurlarsa savaşta 10-20 tane kişi öldüren adamları savgı duyuyor. eeeee savaşı kazanan oysa, kendisi yazıcak tarihi elbette.

ortada ben

ekşi??

8 gündür sigara içmedim moruQ

Cпacибo, нy мы oчeнь хoтeли. Haдeюcь чтo ты тoжe cкopo, глaвнoe тeбe нaйти пoдpyгy : )

ş*h-İT mezarına bokladıktan sonra ş*h-İT kızına bokları yedirmek+sonra da kızı KÜRDistan'ın başkenti AMED'de pazarlamayı seviyorum bebeq

ş*h-İT karılarını kerhanede pazarlayarak kazandığım bütün paraları geriLLaya yolamama rağmen bir tane bile ş*h-İT haberi yok bu ne rezilliktir?????? boşuna mı para gönderiyoz amq :Ddddddddd

make lots of children and cuck germany from inside

Peki.
*sigarasından derince bir nefes alır*
Mmmmh.

Sigaram bitsin bir de pipo yakayım kahvemin yanında.

>heeeeey bakın anime postluyorum!!! ilgi verin bana şimdi!!! çabuk ilgi verin bana !!!

bana bakın uLa bağımLı piÇler

İlk önce avatarfag dediniz şimdi de ilgi orospusu olduk.
Ulan en azından trip kodum olsaydı. Nerden çıkarıyorsunuz amk bunları?

İstediğim zaman bırakabilirim.

...

What I am in Turkey, how do u post with Turkish IP? I had to go trough many apps on android to find a VPN that actually works with Sup Forums.

I took Germany since it's almost the same as Turkey.

bob ross varıdı enişte bob ross. bildin mi? hey gidinin rahmet istedi şimdi bak. trt 2'deki resim sevinci programı vardı hani? böyle bonus kafa bir adam vardı bob diye yıllarca ağaç çizdi orman çizdi greyder çizdi, aba piknik'in logosunu çizdi. işte bu program formatında, sayın başbakanımızın resim ve heykel sanatına dair bakışını ve ürülerini sergileyeceği bir program tasarladım: recep tayyip erdoğan ile resim sevinci.

resim sevinci diyorum ama heykel, şiir, sinema, çanak çömlek yapımı de olur. yani genel bir kültür-sanat programı. başbakanımız kars'taki heykele ucube dedi ama belki de bunu kendi sanat anlayışından yola çıkarak söyledi, olamaz mı? işte bu program sayesinde hem başbakanımızın sanata ve sanatçıya olan bakışını hem de gizli kalmış cevherlerini yakından görebileceğiz. yine trt 2'de yayınlansın. yine böyle masrafsız sade bir dekor olsun. elinde fırçasıyla başbakanımız tualin başında olsun:

- şimdi mutlu bir ağaç yapacağım allahın izniyle. bizim iktidarımızda allaha şükür mutsuz ağaç yok zaten. yalnız olmadı böyle bu. van münüt. titanyum beyazı lazım şimdi bana ve biraz da van dayk dostumuzun kahverengisiyle inşallah resmimiz daha güzel olacak. bakın sincap da yapacağım şimdi. belki de bu sincap yalnız olduğu için üzülüyor ve belki de susadığı için nehir yatağından su içmek istiyor değil mi sevgili trabzonlular? yaradılanı severiz yaradandan ötürü. m harfi şeklinde dağları kalın fırçamızla şöööyle bir cemil çicek kahverengisiyle yapalım. şimdi aradan doğan güneşi de chp kadın kolları sarısıyla boyadım. bakın çok kolay. buradan da inşallah aşağıdaki köylü yurttaşlarımıza ve sincap dostlarımıza su indireceğiz, duble karayolu yapacağız. çok güzel oldu. evet bugünlük de bu kadar. gelecek hafta patates baskı tekniğiyle heykel yapımı konusuyla sizlerle birlikte olacağım. iyi akşamlar.

>I took Germany since it's almost the same as Turkey
Poor germans

kaç yıldır içiyorsun moruq

kpss'ye hazırlanan üniversite mezunu bir işsiz olarak geçen hafta pazarda çorap sattım.ilk başlarda züğürt ağa misali "dumitiiiz dumutiiz" nidasıyla başladığım olay akşam saatlerinde "sibel can da benden aldı 5 milyon borcu kaldıeeaaaaaa" olayına döndü.ulan ne kadar çok bağırıyordum,ben bile kendime inanamadım,bir günde 800 çifte yakın çorap satarak aslında yanlış mesleği seçtiğimi anladım.aslında ben pazarcı olacak adammışım lan.

piÇ resimleri atın

4 yıl oldu. Ama haftada bi paket falan.
Bi de üç aydır elektroniğini çekiyorum tb.h

birgun.net/haber-detay/iskenceyle-oldurdugu-gence-17-gun-sonra-tecavuz-etti-158293.html

>erkek sikmek
Hypermasculinity
>ölü erkek sikmek
Megamasculinity
>işkence edilmiş ölü erkek bedenini sikmek
Supermasculinity
>işkence edilip öldürülen erkek bedenini 17 gün bekletip öyle sikmek
Ultramasculinity

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

>4 yıl
>haftada 1 paket
ax ulan 5 yıl içtim. son 2 yılda günlük 2 pakete yakın içmeye başlamıştım. artık bıraktım aqq.

bazı yorumlar da haber kadar mide bulandırıcı.

biri kalkmış "30 yaşında adam lan adammmm" demiş. kurban kadın olsaydı daha az mı önemli olacaktı?

öbürü de kalkmış; "kadına tecavüz desen, en azından yapılan bu orospu çocukluğunun bir açıklaması var, tahrik oldum vs. diyebilir tecavüzcü orospu çocuğu. " demiş. tecavüzün kadını erkeği mi var?

kısaca siz "kadına yapılsaydı çok kötüydü ama erkeğe yapılması daha kötü," kafasında mısınız? bu olayda sizi esas dehşete düşüren tecavüz kurbanının erkek olması mıdır? çocuk olsa veya hayvan olsa ne olacaktı?

neyi normal gördüğünüze, neyi normalleştirdiğinize dikkat edin.

HAHAHAHAHAHAHAHA

ya bu çayda seker kullanmayanlardaki hava nedir aq sekeri tepsiye atmalar falan aq oglu sanki asit iciyor.

tanım: bokunuzda boğulunuzdur.

soru: ulan biz bir sürü cinsel fırsatın içindeyiz. bi şekilde cinsel deneyimlerimiz oldu. farklı kadınlarla birlikte olduk. ama bu kadar süreç ve tecrübeden sonra bile ruh sağlığımız yerinde. yani yoldan çıkıp bi de şunu deniyim demedik.

ulan siz nasıl bir hayvan oğlu hayvansınız ve nasıl bir tatminsizlik yaşıyorsunuz da ölümünün üzerinden 17 gün geçen ve muhtemelen artık kusturacak şekilde kokmaya başlayan bir cesede tecavüz ediyorsunuz?

köpek oğlu köpekler kokusundan mideniz bulanmadı da görüntüsü de mi ürkütmedi sizi? gerçekten zevk mi aldınız bunu yaparken? ne tür merhaleleri atlatıp bu seviyeye geldiniz? bu noktaya ulaşmak için nelerinizi kaybettiniz?

> ulan biz bir sürü cinsel fırsatın içindeyiz. bi şekilde cinsel deneyimlerimiz oldu. farklı kadınlarla birlikte olduk.

şu ekşici kılıçdaroğlu pic'ini postlayabilirmi biri :Dddddd

Uhh, aferin. Tebrik etmemi falan mı bekliyorsun?
Bırakamayacak gibi olursan vaping çok iyi.

Türkçe bilmeyen kürt arkadaşımın kafasını yardığım için iyi ki beni dövdün öğretmenim. o günden sonra azınlıklara karşı inanılmaz hassaslaştım.

7/24 ekş*den alıp postlayan piç sensin, değil mi? bunu öylesine kendim ekş*ci gibi yazdım. bu kadar telaşlancağını bilmiyordum :^)

>:^)
anneni sikeyim

axxxxxxxxxxxxxxxxxx

>müslümanlarla hristiyanların gekenekleri arasında farklılıklar saptadım ve bunu yeni bir şeymiş gibi söylüyorum

Standartlarını düşürüp iyi laf yaparsan am bulamaman imkansız.
Amk liselileri sizi.

senden öğrenecek değilim amq kız eli tutmamış anime izleyen acınası bakir pisliği seni :D

yok ben validenizin bir numaralı tokmak eyleyicisiyim :Ddddddddddd

ilk 2-3 gün alternatifleri düşündüm ama gerek yok artık.

anasını avradını sikmişsin qnq

>Standartlarını düşür
bundan kolayı yok
>iyi laf yap
kızlarla konuşurken kekelemeyi nasıl kesebilirim?

eyv qnq sikmişim gerçektende

daha 21 yaşına varmamış kuzenim var, 6 kız sikmiş. daha amsal seks yapmamış

oĞLan

t*rkLer kaçın KÜRDler geliyor

Yanıyorsun.

Fedora diyeceksiniz ama içki.

Ben de haftada 10 tane karı kaldırıyorum amk, liseli muhabbetine neden inanıyorsun?

>içki
ortamlardan etkinliklerden falan bahsetmiyorum günlük hayattaki konuşmalar için ne yapıyım? antidepresan çözüm müdür?

bakirliği kaybetmek için 7 adım
1)7/24 am arayan heriflerle arkadaş ol
2)o eve kız çağırsın
3)3 kişi bir şişe vodka/tekila için
4)kız mal gibi haddinden fazlasını içip bilincini kaybetsin
5)açık büfe, istediğini yap
6)eğer kankin moralfaglik yaparsa sie de
7)sabah olunca ben de şarhoştum, sen de beni arzuladın vs de.
sosyal

>57 post
>piÇ resmi yok
bırakın bunu düzelteyim

>antidepresan
Ağzından salya akıtıp bön bön bakmak istiyorsan tabii ki.

Sıkıntı amı olduğu için heyecanlanman, herhangi biriyle konuşuyormuş gibi düşün. Normal bir ortamda asılırsan zaten sapık ilan edilirsin amk.

sosyal endişeyi kaldıran ilaç lazım. onlar kırmızı reçete gerektiriyor. psikiyatriste gidip şu illacı istiyom desen vermez. fake reçete aldırcak paran varsa da git eskort sik :^)

>4)kız mal gibi haddinden fazlasını içip bilincini kaybetsin
burda okumayı kestim. benim iradem dışında olan olayları içeriyor
>herhangi biriyle konuşuyormuş gibi düşün
eh sağol denerim
psikiyatriste gidip her şeyi olduğu gibi anlatsam? gerçekten ihtiyacım olduğunu düşünürse verir zaten dimi?

>psikiyatriste gidip şu illacı istiyom desen vermez
qnq sen devlet hastanesi psikiyatristlerini ne zannediyona mq :D en fazla 5 dk kalıyorsun sonra yazıyor ilacı siktir ediyor.

Sen antidepresanı siktir et kardeşim mental sağlık hiçbir ama değişilmez

>psikiyatriste gidip her şeyi olduğu gibi anlatsam? gerçekten ihtiyacım olduğunu düşünürse verir zaten dimi?
İyi rol yaparsan verir.

uLan çorap kokuttunuz AQQQ

>4chin'de takılıp zihinsel sağlıktan dem vuruyor

güzel blog knklar hepiniizn anasını sikem

>sıçanlamakla geliştirilmiş zihinsel sorunlar = psikolojini direkt etkileyen kimyasallar
>insan vücudu hakkında hiçbir sik bilmiyorum benim anamı sikin

>Ben de haftada 10 tane karı kaldırıyorum amk, liseli muhabbetine neden inanıyorsun?
daha 21 yaşına gelmedi deyince meali birkaç aya 21 olucak demek oluyor + çoğu kız bakireliği tutucam diye amdan vermiyor.
tabii larplayan animeci olunca bilmediğin şeyler çıkıyor

ama anan bana amdan veriyo :Dddddddd

olacakları yazıyorum
>doktor reçeteyi versin git ilacı al
>sosyal endişen geçsin, kızlarla rahat konuşabil
>bardan kız tavla, beraber hotele gidin
>kız soyunsun, sen kondomu takmaya çalış
>bi bakıyorsun ilaç yüzünden çükün kalkmıyor
>kız noldu diye sorsun

buram buram lise muhabbeti kokuttun anasını siktiğimin normisi all*hını muhammedini atapiçini ş*hİTlerini sikeyim senin

onun anası herkese amdan veriyor qnq :dDDDDDDDD

Efso

nah

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

öyle deme lütfen aylardır postlaman lurkledim. olumsuz tepkin yüzünden lurklemeye geri dönüyorum.

1.76manlet+fakir+çirkin=BETA olmak kötü hissettiriyor moruQ

Biraz da gülelim.

10/10 gerçek hayatta arkadaşın olurdum

Kızların yanında konuşamayan user bu değilse ben de bir şey bilmiyorum :DDDD

>semitik burun
axxxxxxxxx beee oğLan

aslında ben hem telefondan hem bilgisayardan postluyorum, o yüzden 11 olacak

>semitik burnun neye benzediğini bilmiyorum anamı sikin

en son okulu bırakmadan önce sınıfta bir dişi ile etkileşimde bulunmuştum. 4 yıldır herhangi bir kadınla veya erkekle muhabbetim olmadı moruQ

Üstte de isveç ve almanya bayrağı var o yüzden 9 olacak
Vaxxxx :DDDD

moruQ türki burnunuz yoksa intihar edin aQQQ.

arkadaşım olmak ister misin? cidden soruyorum

hayır sağol.

Teneffüslerde napıyodun aqq?

sanal arkadaşa ihtiyacım yok. çanakkalede oturuyorsan olur

ülkücüler mi kovaladı okuldan qnqım?

ananı sikiyorum

sana sormadım animeci ibne sen sus
çanakkalede oturmuyorum maalesef ;__;

>13 ip
>95 post

>9 ip
>91 post

hatırlamıyorum
okulda kaldım bro VAXXXXX

ne demek istiyorsun moruq? birileri aynıibnelik mi yapıyor onu mu diyon

Üstte üç tane tek post atmış yabancı bayrak var ve bir user da iki ip kullanmış onları çıkarınca bu sonuç kalıyor