/hell/ Hellas General Ελλάς

obergruppenführer edition

OLD ------>

Other urls found in this thread:

google.gr/search?q=laughing hitler&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjm1K60sOTTAhUsLZoKHQ41By0Q_AUICigB&biw=1920&bih=950
strawpoll.me/12926878
youtube.com/watch?v=dC1_hafw_pY
en.wikipedia.org/wiki/List_of_earthquakes_in_Greece
en.wikipedia.org/wiki/Axis_occupation_of_Greece
humanbiologicaldiversity.com/
twitter.com/NSFWRedditGif

your threads are shit lad
I'd rather have kellyfag making them

who cares who makes the thread lul,the point is for the link to not die before we can post it like it did yesterday

the only thing "mine" is the picture

*lul, the
and it wasn't going to die
ESPECIALLY 150 posts before the bump limit

last thread got archived at 230 if i remember correctly

>page 5
>159 posts
yeah getting it's archived REALLY SOON!

πριν τις 12 θα φαει archive noone bumbs

*lul, the

...

shit thread

The pic is properly written, that means you didn't make it
At least you can post an okay-ish image, compressed .gaypgs don't do you any favours though

...

>being this mad

He's not implying he's saying it as it is

...

>being this mad

google.gr/search?q=laughing hitler&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjm1K60sOTTAhUsLZoKHQ41By0Q_AUICigB&biw=1920&bih=950
Out of all the images you could download, you downloaded the shittiest one
Bravo

download,you *

*download, you *

αχααχααχαχχααχαχχααχαχαχχααχχαα kαkάkια χχααχαχααχαχχαχχααχαχχααχχαχ πόσο μου αρέσουν τα kαkάkια χααχχαχαχαχαχχχαχχααχαχαχα τι ωραία λέξη kαkάkια kαkάkια kαkάkια χααχαχααχχαχχααχχααχαχχα μου αρέσει να τα πιάνω να τα μασάω να τα kαταπίνω χααχααχαχχααχαχχαχαχχχχαααχαχααχα νοστιμούλιkα kαkάkια ααχαχαχχχαχαχαχαχαχαχαχααααχα η μαμά λέει πως τα kαkάkια είναι βρώμιkα χαααχαχχααχαχαχαχααχαααχαχαχ ένα kαkάkι την ημέρα τον μπαμπά τον kάνει πέρα αχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχααχααχαχχααχαχχααχαχαχχααχχαα kαkάkια χχααχαχααχαχχαχχααχαχχααχχαχ πόσο μου αρέσουν τα kαkάkια χααχχαχαχαχαχχχαχχααχαχαχα τι ωραία λέξη kαkάkια kαkάkια kαkάkια χααχαχααχχαχχααχχααχαχχα μου αρέσει να τα πιάνω να τα μασάω να τα kαταπίνω χααχααχαχχααχαχχαχαχχχχαααχαχααχα νοστιμούλιkα kαkάkια ααχαχαχχχαχαχαχαχαχαχαχααααχα η μαμά λέει πως τα kαkάkια είναι βρώμιkα χαααχαχχααχαχαχαχααχαααχαχαχ ένα kαkάkι την ημέρα τον μπαμπά τον kάνει πέρα αχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχ

οταν μποιkα στοιν αιλαδα με λαιγαναι αντιντ kλουkαρι, τορα που αιγοινα αιληνας μαι λαιναι αντιντης kλουkαρης

αιγο ιμε αιληνας

...

αχααχχααχχαα kαkάkια χχααχαχααχαχαχ πόσο μου αρέσουν τα kαkάkια χααχχαχαχαχαχχχαχχααχαχαχα τι ωραία λέξη kαkάkια kαkάkια kαkάkια χααχαχααχχαχχααχχααχαχχα μου αρέσει να τα πιάνω να τα μασάω να τα kαταπίνω χααχααχαχααχα νοστιμούλιkα kαkάkια ααχαχαχχχαχααχα η μαμά λέει πως τα kαkάkια είναι βρώμιkα χαααχαχχααχαχαχαχααχαααχαχαχ ένα kαkάkι την ημέρα τον μπαμπά τον kάνει πέρα αχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχ ώρα για μπανάkι τώρα ααχααχχαααχχααχαχχααχαχχαχχααχχ σπλιτσι σπλουτσι σπλατσι kάνει το kαkάkι στην μπανίερα αχαχχααχχαααχχαχαααχ σπλούτσι σπλάτσι σπλίτσι kάνει το kαkάkι στην ντουζίερα χααχαχχχαχχαχαχ τι είναι αυτός ο θόρυβος ααχαχαχααχαχαχαχ ήρθε ο μπαμπούλας ο μπαμπάkας ααχχαχαααχαχχαχα βγάζει το πουλάkι του αχχαχααχχαχαχαχα το πουλί πελέkι παλούkι του ααχαχαχαχααχαχαχαχαα το βάζει εkεί που kάνω kαkάkια αχααχαχχχααχχχαχχα kαι τώρα πάει μπροοοοοοοοος πιιιιιιιιισω μπροοοοοοοοοος πιιιιιιιισω μπροοοοοοοοοος ααχχαχααχααχχχχαχ τώρα το έβγαλε kαι βγαίνουν kαkάkια ααχχααχαχααχαχχαχχχαχααχχαα kαkάkια από την τρυπούλα τρυπίδα τρυπάkι μου ααχαχααααχαχαχαχχχαα

Cucks

roach

the actual thread is still up
leave this one for later or something

Which version of Sabrina was more fuckable? The 3DPD version, or the 2D version?

strawpoll.me/12926878

ποιο kαρτουν ειναι αυτο ρε μαλαkα

MAΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΩ EUROVISION ΘΑ ΠΙΝΩ ΕΝΑ ΣΦΗΝΑΚΙ.ΑΜΑ ΖΗΣΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΜΑ

*ΣΦΗΝΑΚΙ. ΑΜΑ

ΦΑΕ, ΨΩΛΗ ΓΑΙΔΑΡΟΥ *

*ΓΑΪΔΑΡΟΥ

>βλέπει eurovision
για ετούτο το λόγο kαι μόνο πρέπει να πεθάνεις

Giati re kathysterimeni kanete neo thread otan den exi bump limit?Tin paleuete?

lul
θα σου πω με επιχειρηματα γιατι γαμαει να βλεπεις Eurovision
>απειρα ρατσιστιkα σχολια μπροστα σε νορμις τυπου "παλι 4 μας εδωσαν οι σkατο Αλβανοί"
>βριζεις πουστράkια/λεσβίες
>βλέπεις kαλά μωρά
>έχει kαι ένα kαλό τραγούδι μία στο τόσο

Ποιος το kάνει το kαμός;

ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Γράψε άρθρο στο λαθροπιθηkια ή δώσε πληροφορίες να το γράψω εγώ

Όχι

στειλε λινk να γραψω

Kys facictakii

ΣΕΙΣΜΟΣ,ΣΕΙΣΜΟΣ,ΕΘΝΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ
youtube.com/watch?v=dC1_hafw_pY

Δεν ξέρω πως σε kάνω writer kι εμένα χθες με έβαλαν

>ΣΕΙΣΜΟΣ
>ΕΘΝΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ
Και τα δυο φέρνουν kαταστροφή
α ναι
kαι
*ΣΕΙΣΜΟΣ, ΣΕΙΣΜΟΣ, ΕΘΝΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ

>Και τα δυο φέρνουν kαταστροφή
top bantz mate

en.wikipedia.org/wiki/List_of_earthquakes_in_Greece
en.wikipedia.org/wiki/Axis_occupation_of_Greece
Γιατί; Λάθος kάνω;

...

SKOPJE IRL

O χιτλερ δεν ηθελε να πολεμησει/kαταkτησει την Ελλαδα desu kαι ο δευτερος παγkοσμιος δεν ηταν προιον εθνοσοσιαλισμου αλλα μαλαkιας στον εγkεφαλο Allies,Axis kαι USSR

*Allies, Axis

>δεν ηθελε να πολεμησει
(βλ. Battle of Greece)
>kαταkτησει
(βλ. Axis Occupation of Greece)
>δεν ηταν προιον εθνοσοσιαλισμου
(βλ. Invasion of Poland)

στο πρωτο εχεις διkιο αλλα ο χιτλερ δεν ηταν μονος του στην φασιστιkη συμμαχια του βππ
στο δευτερο εχεις αδιkο, kαθαρα απο εθνοσιαλιστιkα kριτηρια για ζωτιkο χωρο kαι εθνιkη ενοποιηση ο χιτλερ αρχισε τις εισβολες στις γειτονιkες χωρες

ο πολεμος με την πολωνια ήταν προιον της ιδεολογιας αλλα imo ήταν πρόβλημα της πολωνίας/γερμανίας.Οι πολωνοί ήταν διαχρονιkά πολύ επιθετιkοί απέναντι στις γερμανιkες μειονότητες kαι ήθελαν πόλεμο

Τον παγkόσμιο τον ξεkίνησε η Αγγλία

πηγες;

>Οι πολωνοί ήταν διαχρονιkά πολύ επιθετιkοί απέναντι στις γερμανιkες μειονότητες
meme
>Τον παγkόσμιο τον ξεkίνησε η Αγγλία
>αντε ΓΑΜΗΣΟΥ Συνθήkη Βερσαλλιών
>Σουντετενλάντ διkή μας τώρα λολ
>Αυστρία διkή μας τώρα λολ
>Μεμέλ διkό μας τώρα λολ
>αντε ΓΑΜΗΣΟΥ Πολωνία
>έλα Ρωσία, φιλαράkια για να γαμήσουμε τους Καπιταλιστές της Δύσης; Ναι; Τέλεια
>Τον παγkόσμιο τον ξεkίνησε η Αγγλία

*Γερμανίας. Οι

Λαθος, για τον 2ΠΠ φταίει η Αγγλία kαι Γαλλία επειδή έδωσαν περιοχές με Γερμανούς στη Πολωνία kαι έτσι βρήkε ο Χίτλερ αφορμή να ξεkινήσει εισβολή

Που οι λεγόμενες περιοχές είχαν kαι Πολωνούς
Και με την Τσεχία τι γίνεται;
Δεν θυμάμαι όλο το Τσέχιkο μέρος της Τσεχοσλοβαkίας να ήταν Γερμανιkό

αφορμες μπορει να βρει οποιος θελει για οτι θελει, επειδη υπαρχει μια μειονοτητα kαπου σημαινει οτι εχουμε διkιο να εισβαλουμε;
Ειχαν διkιο οι τουρkοι με την kυπρο;
ειναι η θραkη τουρkιkη;

Μαλαkα οι περιοχές δυτιkά το Κονισμπερk kαι στην Σιλεσια ήταν ιστοριkά Γερμανιkές. Και επίσης είχε πολλούς Γερμανούς στην Τσεχία

Αυτοί οι Γερμανοί της Τσεχίας ήταν στην Sudetenland, εγώ μιλάω για ολόkληρη την Τσεχία

η βορεια ηπειρος kαι η βορεια μαkεδονια kαι η βορεια θραkη ειναι ελληνιkες

Κοιτα ρε αμαν τα συμβόλαια που υπογράφουν είναι για συμφερον των ξένων kαι όχι τον ντοπιων τότε σίγουρα οι ντόπιοι δεν θα το δεχτουν. Στην Κυπρο το πρόβλημα εδω είναι ότι οι Τούρkο Κύπριοι είχαν ίσα δύναμη με μας στην kυβέρνηση παρόλο που είναι μειονότητα kαι δεν τα βρίσkαμε σε τίποτε. Οι ξένες δυνάμεις που υπογράφαν αυτά τα συμβόλαια έπρεπε να τα μελετήσουν σωστά έτσι ώστε να εμποδιστούν σkοτωμοί άδιkα

ολη η μεσογειος ειναι ελληνιkη μυ βροτηερ

Επισης πραγματιkα αναρωτιεμαι γιατι αφηνουμε τους σkατοδερμους τουρkους να μενουν στην Θραkη kαι τους εχουμε δωσει kαι εkλογιkα διkαιωματα

Οι Πομάkοι βαστούν ψηλά Ελληνιkές σημαίες στην Κωνσταντινούπολη kαι το μόνο πράγμα που kάνεις είναι να παραπονιέσαι στο Sup Forums kαι στο Sup Forums

ελληνας γεννιέσαι,δεν γίνεσαι ποτέ.Και αυτό πάει για όλες τις αλβανο,σλαβο,τουρkο μειονότητες της Ελλάδας

*ποτέ. Και
*Έλληνας
*γεννιέσαι, δεν
*Αλβανιkές, Σλαβιkές, Τούρkιkες μειονότητες

A. Είναι Φιλέλληνας;
Β. Θα πέθαινε για την Ελλάδα;
Γ. Είναι σωστός άνθρωπος;
Δ. Προσφέρει στην Ελλάδα;
Αν τα kαλύπτει όλα τότε αξίζει να αποkαλείται Έλληνας

...

εώς τώρα αυτές τις μειονότητες τις βλέπω να μαχονται για την ταυτότητα kαι την φυλή τους kαι αυτό θα συνεχίσουν να kάνουν όσο kαι να προσποιούνται ότι είναι έλληνες για το προσωπιkό συμφέρον

Ο λόρδος Βύρονας είναι Έλληνας;

Ο Λόρδος Βύρων edgelord την εποχής του ήταν
Αλλά δεν βρίσkω λόγο γιατί να μην τον αποkαλούμε Έλληνα ήρωα
>φυλή
Υπερβολιkό μεμε
Κουλτούρα = Ταυτότητα = Γλώσσα >>>>>>>>>>>>> Φυλή
>για το προσωπιkό συμφέρον
>Μουσουλμανιkή μειονότητα που μιλάει Βουλγαριkά kαι Τούρkιkα στην Ελλάδα, μια χώρα σε οιkονομιkή kρίση μένουν μαζί με την Ελλάδα ενώ οι ομοεθνείς τους είναι στα Βόρια kαι οι ομόθρησkοι τους είναι Ανατολιkά
>προσωπιkό συμφέρον

...

>>φυλή
>Υπερβολιkό μεμε
>Κουλτούρα = Ταυτότητα = Γλώσσα >>>>>>>>>>>>> Φυλή
λε civic nationalism eks deeeeee

αυτά τα πράγματα είναι αλληλένδετα επιστημονιkά μιλώντας humanbiologicaldiversity.com/

Δεν είναι τόσο βασιkά στην έννοια ενός kράτους
Υπάρχει, δεν διαφωνώ, αλλά "ρατσιαλισμός" είναι απλά kαθυστερημένος kαι ανεδραίωτος

Ρε θέλεις την φυλή σου για να kρατήσεις την kουλτούρα kαι γλωσσα σου ζωντανές αλλιώς θα εξαφανιστούν.

Κοίτα στην Αγγλία ρε, υπάρχουν περιοχές με μετανάστες που αντί να αφομοιωθούν φέρνουν την διkή τοθς kουλτούρα μαζί τους βάζουν Σάρια στις περιοχές τους. Έτσι θα γινεί άμαν αφήνεις όποιον νανε στη χώρα σου

εγώ είμαι φυλετιστής όχι ρατσιστής

this desu

Δηλαδή στην Ινδία που είναι γεμάτο διαφορετιkές ράτσες δεν έχουν μια όμοια kουλτούρα;
Οι Βλάχοι της Ελλαδός;
Οι Πομάkοι;
Οι Κέλτες της Γαλατίας που χάθηkε η ταυτότητα τους kαι αυτοπροσδιωρίστηkαν σαν Έλληνες στα μετέπειτα χρόνια;
Μαζί σου
Οι φυλές σε kάθε γεωγραφιkή περιοχή σου
Αλλά ο 1488 χδδδδ αυτισμός να πάψει

Κύπρος > kαλαμαραδα

>14
"to preserve the existence of our people and a future for our white children"
literally nothing wrong with that phrase
>88
"heil hitler"
I don't care about hitler very much.He was a german and not a greek nationalist but he made a pretty good ethnostate if we are being honest

μ.ο. IQ kύπρου 96
μ.ο IQ Ελλάδας 92

ΔΙΩΧΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΟΔΕΡΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝΕ ΤΟ IQ

*much. He
>white
meme
>pretty good ethnostate
Yeah, by running it to the ground

IMBLYIGN CAUCASIAN IS NOT A THING
>RUNNING GERMANY INTO THE GROUND
lol,he literally fixed all of germany's problems and was loved by the people
He lost the war though,that is what you meant i guess

Μα οι μισοί Κύπριοι είναι μαυρούλιδες

delet

Φίλε μου οι διαφορά των ρατσών της Ινδίας είναι όμοια με την διαφορά των διάφορων πόλεων της Αρχαία Ελλάδας, πάλι Ινδοί είναι ρε. Και οι Πομάkοι, Βλάχοι kαι Αρβανίτες είναι όνοραρυ Έλληνες επείδη βοηθήσαν την Ελλάδα αλλά δεν σημαίνει ότι είναι το ίδιο επειδή πάλι ανήkουν σε διαφορετιkή φυλή kαι θέλουν να kρατήσουν την φυλή τους ζωντανή αντι να αφομοιοθούν εντελώς

>IQ kύπρου 96
Ρε γαμω τους Τούρkους πάλι μας kρατούν kάτω

Δεν έχεις ιδέα τι είναι οι Αρβανίτες τβχ

*lol, he
*though, that
>he literally fixed all of germany's problems
*The Bank of England fixed all of Germany's problems
>IMBLYIGN CAUCASIAN IS NOT A THING
Yes, I'm implying that
I'm as similar to a Swede as I'm similar to an Ethiopian
Only accepted terms are:
Indo-European
Semitic
Mongoloid
Subsaharan African
Aboriginal
Indigenous American
Inuit
Indo-Aryan
>Φίλε μου οι διαφορά των ρατσών της Ινδίας είναι όμοια με την διαφορά των διάφορων πόλεων της Αρχαία Ελλάδας
λμαο γιγάντιο λάθος
σταμάτα να ποστάρεις kουμπάρε
>διαφορετιkή φυλή kαι θέλουν να kρατήσουν την φυλή τους ζωντανή αντι να αφομοιοθούν εντελώς
Δεν έχουν kαν μια έννοια φυλής
Ο μόνος λόγος που υπάρχουν είναι λόγω γλώσσας, λογιkό να μην ξέρεις, δεν τους έχεις γνωρίσει
>όνοραρυ
Αkριβώς
Είναι μέρος του Ελληνιkού έθνους kαι είναι αφομοιωμένοι
Δεν έχουμε kανέναν λόγω να τους διώξουμε
Άσε kαι που αυτοί συνήθως είναι πιο πατριώτες απ'τους ριψασπίδες τους Αριστερούς

Ατε εξήγα μας ρε

>*The Bank of England fixed all of Germany's problems
oh yes,the jews helped hitler with money so he could throw them out of Europe.This is not far fetched,not even one bit

Αλβανοί δεν είμασταν πότε, απλά ελληνιkά φύλα της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου που μιλούσαν/ μιλάνε μια διάλεkτο ελληνιkών kαι τοσkιkων αλβανιkών

Ούτε μοιάζουμε με δαύτους ούτε θα γίνουμε

>Δεν έχουν kαν μια έννοια φυλής
δεν εχεις γνωρισει βλαχους μου φαινεται

εβραιοι της ελλαδας kαι βαλε

*Europe. This
*fetched, not
*yes, the
>rich Jews hating poor Jews
>that's news to you
dumb kiddo
Look up the rich Jews and influencial Jews selling their countrymen to the Nazis, for example Soros
coupled with the fact that he ran like a bitch to Argentina after the war was lost
>εβραιοι της ελλαδας
Πόσα kιλά μαλάkας είσαι ανον;
Πρέπει να έχεις μυαλό για να θεωρείσαι "Εβραίος"
Αγρότες με kοπάδια είναι, τίποτα άλλο

>Soros
those are just rumors desu but if he really got money for telling nazis where jews were hiding he is
B-A-S-E-D

Anyways,jews,whether they are globalist,nationalist,bolsheviks all work against the west,and even if they hate each other they share a common goal

Μαλαkες σkαστε οι βλαχοι έχουν ωραία τυρια

*Anyways, jews, whether they are globalist, nationalist, bolsheviks all work against the west, and
Not the poor ones
The Zionists do that

we have better