Sverigetråden - Torsdagsupplagan

...

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=yeJ-iv3MOTo
twitter.com/SFWRedditImages

Först för Islamiska Staten.

hu jävlar vad hårt den kommer krasha inom en vecka

Varför är du inte där och krigar då din fegis?

Tror ni Divi har en stor brun?

Fridolin har ju blivit gripen av israelisk polis/militär när han kastade stenar mot dem.

Usch.

>dkn man kommer träffa klois i höst
>dkn han kommer gyckla och skita i att träffas

Nu kör vi, tråden!

>doxxa sig själv

För att han ser ut så här och är judisk. De hade nog inte uppskattat att han börjar prata hebreiska när han ska svära sin trohet. Eller vem vet, det kanske de hade?

haha aa


>inte börja korta bitcoin med hävstång redan nu
s m h

Sluta vara bögar

Jeg brever her fordi jeg er nysgjerrig om en sak:

Hvor dårlig tror svensker egentlig at norske veier er? Tror dere veiene faller sammen og er fulle av hull? Eller er dette en meme som blir brukt for "banter"?

Bilde relatert er en svensk landevei (er dette representativt for svenske landeveier?)
Isåfall er svenske landeveier like de norske landeveiene.

SÄLJ ALLA ERA BITMYNT, GÖR ER AV MED ALLA ERA PENGAR, SÄLJ ALLTING NI HAR, OCH KÖP EN MASSA BEHÖVANDE SAKER O FLYTTA UT I NATUREN

Vad fan snackar du om?

Är Raubtier stormigt?

>t. tomte och kloanon förra veckan
trodde oironiskt att ni hade dödat er själva

Kringlan undvek ju mig i ett år så har inte höga förhoppningar, SNSD lika så

Ska fylla på med aktier för 30-40k imorgon, så fort börsen öppnar igen.

>Islamiska staten är det närmaste du kommer en nationalsocialistisk stat inom din livstid.

>MP är islamister

Nu förstår jag vilka det är som röstar på MP, det är NMR

skrattar bäst som skrattar sist

klo 78 år...

nybög

Ja.

>dkn MP var de goda hela tiden
Åsa Romson var egentligen en nationell agent med syftet att få vänsterrörelsen att se dålig ut.
Har du inte tänkt på det? Allt går ihop perfekt.

nybög

Organisationskamrater, patrioter. Varför är vi samlade här? Vad är syftet med folkets marsch? Jag tyckte jag såg det rätt tydligt tidigare idag. Den situation som utspelades, bland annat när organisationen var på väg till samlingsplatsen, men även under själva marschens gång. Det visar tydligt att vi behövs. Det faktum att svensk polis helt utan anledning omhändertar människor för att de ifrågasätter, sprayar tårgas eller pepparsprej snarare på människor för att de är patrioter. Det betyder att vi verkligen behövs. Och jag tror att de flesta av oss som är här är medvetna om svaren på dessa frågor överlag och även om det finns individuella skäl för vissa så kan vi alla vara överens om att vi dels, dels vill fira vår nation Sverige och vårt folk, det svenska folket, men även att vi vill visa så tydligt som möjligt, och så kraftfullt som möjligt att det finns ett nationellt motstånd och håller ni med mig om detta, anser ni er vara det nationella motståndet!?
Vi visar idag upp för våra folkkamrater att det finns svenskar som inte accepterar regimens förstörelseverk. Vi visar upp för våra svenska folkkamrater att det finns ett alternativ till att bara i tysthet ogilla, för att inte säga hata den nuvarande ordningen. Vi visar att det finns ett motstånd, och detta mina vänner, detta är avgörande. Men inte nog med det. Vi visar även de styrande, att den nationella saken är levande. Levande, livskraftig och på frammarsch. För visst är det så att den nationella saken är på frammarsch?! Och visst är det så att det nationella motståndet är på frammarsch?! Vi visar systemet att deras lögner och blå dunster inte biter på alla. Och vi visar att det finns ett hot mot deras makt och de känner detta hot, tro mig. De räds den uppvaknande svenskens vrede.

Kaplan gjorde oironiskt inget fel.

HELL SEGER

Känns det för övrigt inte bra kamrater, att få stå här i närheten av TV-huset, filminstitutet, televisionens högborg, med andra ord svenskhatets och lögnens högborg. Visst är det underbart? För det gav mig en viss tillfredställelse när jag tänker på det faktum att en vacker dag så kommer kanske en av oss, eller nån som oss, att sitta där och då, då för en gångs skull så kommer svenskarna att få ett budskap om nationell stolthet till sig. För detta skall ni asgamar, asgamar till medieråttor inte göra er några andra föreställningar om! Vi kommer att segra, och då kommer vi att driva ut lögnarna ur lögnens tempel med både piskor och spikklubbor!
Jag tycker även att det är härligt att delta i denna folkets marsch. För vi motbevisar, vi som är samlade här, motbevisar denna dag en medielögn som farit omkring likt pesten i vårt avlånga land. Man har talat om att den nationella rörelsen skulle vara splittrad. Men det kan jag lova er, och jag vet faktiskt vad jag talar om. Lite inblick har jag i alla fall, mer än både expo och SÄPO tillsammans. Den nationella rörelsen är inte splittrad! För idag står vi ju här, både vi som kallar oss nationalsocialister, och alla andra som kallar sig nationalister. Vi är den nationella rörelsen, och vi firar vår nation, vårt folk, vår flagga, det finns ingen splittring. Däremot, däremot finns det en avgrund mellan oss inom den nationella rörelsen och de som genom olika metoder som svart propaganda, begreppsförvirring och folkfientliga ideologier försökt att vilseleda goda nationalister för sina egna syften. Men dessa vare sig är, eller har någonsin varit nationella. I klartext kamrater: folk som kallar sig ”nationalanarkister”, ”den nya högern”, ”nihilister”, ”vänsternationella”, eller vilket samlingsnamn för detta trams är ”identitärer”, de är inte nationella och de är inte en del av den nationella rörelsen!

varför skulle jag döda mig själv, mår bra just nu
skaffa en massa pengar o köp behövande saker

Ni aitter väl ordentligt nu när ni sitter vid datorn anons? :3
Det vore bra synd om så fina anons inte tog väl hand om sig och fick ryggar som ostbågar.

Ja den va god den. Gillar namnet. Snart ska man till farsan och käka middag. Sen besöka kärringa man gillar.
Vad gör ni grabbar idag då?

Och deras ideologier, i den mån de har någon sådan klarlagd är bara ett minsta motståndets väg. Ett försök att anpassa sig till den rådande världsordningen och att göra kampen till något populistiskt. Man ägnar sig åt lokalpatriotism som om inte över en miljon främlingar i Sverige skulle vara det främsta problemet. Som att inte en övergripande svensk identitet är det grundläggande. Det är samma anda hos dem som hos förrädarna i Sverigedemokraterna, anpassning för att bli godkända av fienden. Man har till och med, bland annat genom internetforumet nordisk.nu försökt få folk att inte närvara på denna folkets marsch genom att hävda att det skulle vara farligt, eftersom att det kan uppstå konfrontationer med anarkister och liknande avskräde. Men då kan man fråga sig, och det gör jag: hur hade de tänkt befria Sverige? Genom att sitta på forum, hitta på nya ideologier, skriva bloggar eller genom införandet av en och lyssna noga nu: ”nationalanarkistisk traditionalistisk katolsk högernihilism”, snälla nån!?

temat får mig att bli mer äcklad än det du dricker

bosse...

marcus...

för att ni påstod att ni skulle sälja alla bitmynt innan valutan skjöt i höjden.

men ni ljög då antagligen och därför är ni fortfarande vid liv

Oskar...

För i den slutgiltiga analysen, och det här har jag sagt många gånger, så kan vi konstatera att det inte går att avancera den nationella kampen utan att konfrontera våra fiender som ni så väl gjorde idag kamrater! Och jag misstänker att ingen utav er vill ha det på något annat sätt utav er som är här idag. Eller hur är det med er, nationella kämpar? Räds ni en holmgång med den svenskfientliga pöbeln? Svenska motståndsrörelsens ledare varnade för dessa krafter och tyvärr har vi sett hur ett litet, litet, litet fragment inom den nationella rörelsen arbetat, inte för att avancera den nationella kampen, utan för sin egen dolda agendas skull. Man har använt samma taktik som familjen Bonnier gjorde för att kunna dominera i Sveriges medieliv, och det är inte så konstigt eftersom man uppenbarligen sett upp till deras strategier. Men det är bra, det gör ingenting. De har avslöjat sig, och jag kan här inför er konstatera åter igen att det inte finns någon splittring inom den nationella rörelsen. Däremot som sagt så har det uppstått en liten klick av intellektuella som spårat ur totalt, men dem, kamrater, dem kan vi hantera. För om inte systemet med alla sina ekonomiska resurser hittills lyckats fördärva nationalismen, så kommer inte dessa identitärer att klara av det heller!

avrätta di sj

sålde 74%, men har också förhandlat med personer just nu så allt kommer o bli bra igen

Vanlig Vodka är en av dom godare budget flaskorna.
Själv ska jag ut och fiska om en timme ungefär.
Ska jaga abborre och förhoppningsvis grilla ett par sen.

Tomat, gurka, bacon, stekt lök och jalapenodressing.
Vad tror ni om det?

Så låt oss klargöra en gång för alla, kamrater och hjälp mig nu ordentligt att göra det med eftertryck: står den nationella rörelsen enad?! Står den enad?! Är vi enade för Sverige?! Svenska motståndsrörelsen har genom åren inte dragit jämnt med alla, det kan jag erkänna. Och vidare kan jag erkänna att vi då och då har uttryckt oss klumpigt och därmed väckt ont blod i onödan, och det kan jag be om ursäkt för, men, men vi har aldrig kompromissat budskapet eller perverterat kampen. Som nationalsocialister lever och kämpar vi utifrån en väldefinierad världsåskådning, en världsåskådning som kanske inte alla nationalister står bakom, men det är ingen splittring. Vi nationalsocialister och alla andra nationella är överens om att vi kämpar för folk, nation och ras. Och den som kämpar för dessa tre är vän till motståndsrörelsen, och jag önskar att ni ser oss som era vänner, men det om detta(?).
Jag vill även ta tillfället i akt och klargöra en annan sak, ännu en lögn från våra fiender. Lögnen om att vårt engagemang bottnar i hat. Fel. Som nationalsocialist älskar jag mitt folk, jag respekterar andra folk och jag har den djupaste respekt för de naturliga lagarna som styr oss alla. Detta är grunden, kärlek och respekt, men med detta följer dock känslan mot de som verkar för skapandet av en enda uppblandad människomassa av konsumenter på denna jord. Känslan som väcks mot dem som i vett och vilja perverterar det naturliga, och som vill förstöra vårt älskade land, och ja, den känslan är hat. Kort sagt: jag älskar mitt folk, men jag hatar detta system. Det där kändes bra att säga, tillåt mig upprepa mig: jag älskar mitt folk, men jag hatar detta system!

Ingen svar? Jeg er bare nysgjerrig på hva svensker tror fåvæ.

Allt är egentligen väldigt, väldigt enkelt, grunden för vårt engagemang, och det handlar inte så mycket om ideologi. Det handlar om självklarheter för varje svensk man och kvinna. Självklarheter som att vår nation ska befrias, vårt folk ska räddas och systemet ska krossas! Och detta som den första talaren sa, får kosta vad det kosta vill. Människoliv, pengar, engagemang. Fredrik Reinfeldt, burop, burop, burop. Må ditt namn för evigt vara förbannat. Du hade fräckheten att inför främlingarna i Ronna säga att det ursvenska bara är barbariet, att allt bra kommit utifrån och det är ju skönt att veta var vi har dig. Jag har inget emot barbari kamrater, snarare är det så att det är denna övercivilisering av vår ras som satt oss i denna situation vi befinner oss i. Vår ras ska ha ett skuldkomplex, stackars alla dessa som vi har gjort så illa genom åren. Vi ska vara de mindre bemedlade folkens räddare, för det var så många andra som tog hand om oss under medeltiden eller när pesten kom eller var de må ha varit, men vi ska ta hand om alla andra naturligtvis. Vi ska vara anständiga och civiliserade, förstående, empatiska mot allt och alla. Vi ska gå med på att bli förfördelade som svenskar i vår egen nation, det är nog nu!

Blir fotboll med polarna snart. Ska sparka lite boll.
Sen blir det nog en krogenrunda senare.

Ska kolla på fargo, äta mat, gå till gymmet, kolla på twin peaks, äta mer mat. kanske hitta nåt spel att spela.

Nej kamrater jag har ingenting emot barbari, snarare måste vi väcka barbarerna inom oss, för att få rätsida på detta. Barbarer var det som behövdes idag på vägen hit, barbarer är det som kommer att behövas. Barbariet är inte det enda ursvenska men det finns där, det har du rätt i Reinfeldt och vi ska väcka upp det igen! Du ska få se på ett ursvenskt barbari, värre än vad som någonsin skådats på denna planet! Och barbarerna, vi, ni, ska dra fram på våra gator och torg, genom våra städer och vår landsbygd, och fienderna kommer att darra, och när stormen väl har lagt sig så kommer vi inte att behöva sjunga om fornstora dagar, då kommer vi att leva i dem, i ett svenskt Sverige, för Sverige förblir svenskt, hell seger! Hell seger! Hell seger!

klo 12.7 år...

Låter gött.

...

>skaffa en massa pengar o köp behövande saker

Det är det som är planen.

>bosse

>fargo
>twin peaks
Bra där grabben. Två av mina favoritprogram.

Hmm...

Hmm...

vifif

Ok. Takk for svar.

Tycker alla vi här bör oironiskt skapa en stam någonstans i Sverige
Bra

Är de bra serier?

Såg precis finalen till Skölden, sitter fortfarande och bölar och vill bara ha något annat att titta på nu favä.

Minns ni när de kvittrade "Följ oss, vi följer er"?

Vore kul om alla skulle gå ihop och bygga ett hemligt slott någonstans där man skulle kunna NEETa ifred.

Har du druckit nästan hela flaskan själv!?

Första säsongen av fargo är riktigt bra iaf.

>norrköpingsfyllot dricker sig redlös bara för att upprätthålla sin trådpersonlighet och så han har något att blogga här om
tragiskt

youtube.com/watch?v=yeJ-iv3MOTo

Ja, där vi odlar vår egen mat och allt är vårt eget

>Är de bra serier?
Ja riktigt bra. Fargo är en kommande klassiker utan tvekan, och Twin Peaks fick precis en ny säsong. 10/10.
>Har du druckit nästan hela flaskan själv!?
Ja du, nu är flaskan tom.
>upprätthålla sin trådpersonlighet
Du har hängt på fyrkanalen sen 2004..
Om min "personlighet" finns kvar eller inte bryr jag mig inte om.
Men träffar trevligt folk här.

>mus1 blir ledare
>snubblare blir adeln
>snsd blir hovnarr
>anons blir sexslavar och arbetare

är du snsd?

sidf...

nej nej, vi ska ha en nationalsocialistisk styrelse

>dkn man har imiterat flera trådpersonligheters brevstil och fått andra anons att tillskriva ens brev till dem
>dkn man har använt andra anons för att ersätta en i diskussioner
>dkn man har skapat flera trådpersonligheter

>jalapenodressing
Lillebror, vad sysslar du med?

Det är en av hans personligheter. Ibland sambögar han och leker att han är en av fyllots kompisar.

jo, vet vem du är

>Du har hängt på fyrkanalen sen 2004..
Ja har hängt...
Du fattar. Skål.
>är du snsd?
Nä. redan bevisat det men kan posta min gamle bevis bild.

snsd....

Det blev riktigt bra. Baconet kunde ha varit rökigare kanske.

...

Raffe.. Ska nog ta något att äta och sova ett tag om du ska med ner till Leons ikväll.

Hej SNSD

Varför rollspelar du med SNSD när han låssas att han känner dig då?

såg en mosad fågel igår

Vill ha något där hela serien är bra, inte bara enstaka säsonger.

Skölden var grym från start till finish.

>odla

Vegan stick.

Vet fortfarande inte vad Twin Peaks handlar om ens.

Om Fargo är lite som filmen så ska jag nog ta och kolla in den. Annars är nästa serie på tur The Wire.

Tack, betade efter precis det här svaret. Men jag är inte SNSD.
>dkn man har imiterat flera trådpersonligheters brevstil och fått andra anons att tillskriva ens brev till dem

Shane var en jävla kärring som fick panik och dödade/fick sina vänner fängslade. Han förtjänade allt dåligt som hände honom.

hörr dörr odla grönsaker är dåligt
Du vet väl om vi lever i ett varmt o soligt ställe så behöver vi inte kött?

Säker på att det inte var en moSsad fågel? :^))))))

Alla vet att du är SNSD som försöker skadesanera.

>Varför rollspelar du med SNSD när han låssas att han känner dig då
Va? Det är Hansson.
En av mina äldsta vänner.

HELL SEGER!

sapranos eller thewire?

ska FAN döda dig tomte
jag vet att det var du
KVÄÄÄ

Däremot, däremot finns det en avgrund mellan oss inom Sverigetråden och de som genom olika metoder som svart propaganda, begreppsförvirring och trådfientliga ideologier försökt att vilseleda goda brevare för sina egna syften. Men dessa vare sig är, eller har någonsin varit sverigetråden. I klartext kamrater: folk som kallar sig ”connorbrevare”, ”de nya bögarna”, ”pedofilbögar”, ”högtestfettoäckel”, eller vilket samlingsnamn för detta trams är ”cancerbrevare”, de är inte sverigetråden och de är inte en del av tråden!

>dkn den israeliska säkerhetstjänsten börjar döda libanons fåglar och skicka varningar till honom i tråden för hans planer att ena de arabiska stammarna i en ummah

OwO

Oz

Plugga, gym och dattaspel.

>Tappat livsviljan under tentaperioden
>Ser trådtransor överallt i tråden men har inte energi att heema dom i skrift.

Är detta slutet för Connoranon?