kurva anyátok
Kurva anyátok
A nap kérdése: Ánon mit szokott reggelizni általában
Ánon kibírta végül vacsora nélkül reggelig?
kéne
lemaradtam az államvizsgáról
valamelyik nap voltam benn leadni nyelvvizsgát ami megtörtént, de nem volt kari ügyintéző akitől megkérdezhettem volna a dolgot. Aztmondták anno hogy majd szólnak telefonon.
Hát ma fölnéztem a TO honlapjára mi a fasz van, erre látom tegnap volt az államvizsga :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
hogy lehet valaki ennyire nyomorék mint én???? kötelet, mérget, adjatok! vagy várjunk csak, lehet nem is kell mert anyámék személyesen szeretnének megfojtani két kézzel, és látni ahogy kihűl a szememből az élet
most mondanék valami megnyugtatót, mert biztos szarul érzed magad, de nem tudok
fogyatékos vagy
Le van baszva. Egy félév múlva, jobban felkészülve nyomod a következőt. így többet tudsz tanulni rá.
Sült vastag kolbász és savanyú uborka zsemlében.
mhheheeh.....hehheh...heh.hehehe
*orron levegőt kifúj*
*mély levegőt vesz*
AHAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHA
Igen, szálljon \o
*elállja az utad*
>"Mit gondolsz, hova mész, ánon? Ha le akarsz menni a partra, előtte engem kell lebirkóznod, hihi."
annyi műanyag van benne, hogy elolvadna a napon
puncit
ja, még most sem ettem.
hülye arab állat
te mit keresel egyiptomban?
chile
h
i
l
e
Ennél prolibb már csak a rántott párizsi
új majka
youtube.com
hát ezt kár volt postázni te megvadult buzi
ehhez képest még a magyar """underground""" is hallgatható zenének számít
zabpelyhet
...
Could you all please speak English please. I do not understand the conversation.
De nem értem, nekünk már május közepén ki volt írva, hogy ki mikorra van beosztva. Akinek meg mégse lett nyelvvizsga, vagy bukott, azt meg kihúzták.
Általában semmit.
Mostanában hogy nincs reggel suli meg direkt próbálok jobban étkezni, műzli, vagy valami hideg szendvics.
kurva anyád te bogán gecy
>2017
>majkafóbnak lenni
Tegnap végül sikerült a bundáskenyér projekt.
Most nem tudom.
Van műzli.
Meg a rokonok küldtek egy marhavagonnyi süteményt.
>Hungarians should talk to each other in English
How about no
Köszönöm barátom!! :)
Ez.
Arra ott a /v4/
Ömm
Te meg aztán végképp
az idegen szóval a fonálból
Kaposgyarmat
Mobiltelefonról postázok. ;)
Ömm
te is arról postázol te gyík
mi?
írja ha mobilról jön egy poszt
ömm tenmagad
a telekommunikációs forradalom hiba volt
anyád picsáját írja, asztali gépről postázok te nyomorult szar
ömm ratyi mobilgeci
gecybuta vagy
nekem is írja
it's the point of these threads basically that anons translate common memes to hungarian in a literal way so it sounds really stupid and sometimes funny.
t. a rend héber őre
>újbuzi hamis információkat ad ki
ezek a csatornák az egyik legrákosabbak a jutyúbon
Ánon várja-e augusztus 26-át?
>fogyatékos vagy
Az amúgy, figyelemzavaros. Sajnos nem ez az első ilyen húzásom és gyanítom nem is az utolsó, de mindenesetre most túlon túl tettem önmagamon ilyen párját ritkító hülyeséggel.
Jó szülő leszel. köszi
áh. nekünk júniusba rakták fel, kb másfél hete.
>Az amúgy, figyelemzavaros.
Akkor ömm magad te selejtes génállományú szubhumán szar
ez
Éberálmomban elmentem valami nyilas memorabilia bolt előtt.
erről eszembe jutott hogy múltkor a vonaton volt egy vén fasz teletetoválva horogkeresztekkel meg nyilas szarságokkal
>Magyar fonal
Minek is jöttem?
Mi van a sok külföldivel ma?
ennél csak több szokott lenni
hogy lábat postázz
Nem
hát a faszt nem
állandóan itt van a sok sikert török, egy ausztrál mindig idetalál, itt volt az a norvég is valamelyik nap meg a német, dél amerikai gyökér is szokott itt lenni 2-3 is
mi van akkor?
Leugrottam a lokális CBA-ba savanyúságért és láttam ott egy 190 magas kipattintott szakállas ősemberfejű niggert és NEM volt fehér nővel. Kuktapostások KAF
Mondjuk azt nem értem hogy mit keres itt egy éger, ez nagyon nem a belváros.
de kibaszott finom ez a bráunis csokifagyi
hétfőn kénytelen leszek venni még egy dobozzal hől
a nő otthon van a gyerekkel
Csak azt ne! Nincs idegesítőbb egy fordítót használó gecinél.
>NEM volt fehér nővel
jah lehet, hogy ma még nem, de tegnap este biztosan
Ez nem k-val kezdődik
és nem is kpop
az nem én vagyok család
>államvizsga előtt hozza nagy nehezen össze a szaros nyelvviszgáját
jó """egyetem""" lehet, sokat nem vesztettél, hogy nincs papírod
BBBRRRRAAAAAAAAAAAAAPPPPP
*beinhalál*
az ír herceg el fogja náspángolni Mayweather-t (remélhetőleg)
>gizda fehér fiú a fekete bika ellen
nem hinném
hát ez még kevésbé érdekes mint amire számítottam
>ennyire dilettánsnak lenni
Mayweather ki fogja végezni ezt a nyomi gnómot, a kiscsávó nem bokszoló
a realitás talaján maradva egyébként tényleg kétséges, hogy McGregor nyerne
a krumplinigger pont leszarja
kap nyolc kamion pénzt, elbohóckodik azt cső
Kapsz mást
jöttök runescapezni? :D
Nemrég még Rousey-Mayweather meccset akartak :D
még mindig a nigger bikákról mémezni....
egy 90 kilós nigger 10% testzsírral az olyan erős mint egy 70 kilós fehér ember 10% testzsírral
>LMBTscape
a futásmenekülés egy szar dögöljön meg aki kitalálta
>egy fehér fiú olyan mérges és frusztrált volt hogy leírta mindezt
Kacagok
bocsi de elmúltam már 13 éves
miért ki a faszom vagy?
Ánon mit hallgat ezen a kellemes szombat délutánon?
youtube.com
az ocelotok menők, de mi a fasz van a képaránnyal?
synthwave
szintetizátorhullám
I need to think. I need cock.
Csicska
>családalapítás helyett szar videójátékokkal játszik
istenem...
Tesik, én nagyon nevetek ezeken a fites értetlenkedő orvosos fonalakon :-D
pedig már pár éve se volt vicces
Ánon ugye követi a divatot?
A nyelvvizsgám már két éve megvan, csak most mutattam be.