/polska/

edycja kocich chłopców

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=FE6RuZuvjMs
twitter.com/AnonBabble

...

znowu dobra edycja opie, jestem z cb dumny!

Pozdrawiam mame tate babcie I dziadka

dziękuje, starałem sie wywalczyc obie

>badz polakiem
>rob herbate
>kurwa wpierdol sage do 2 litrowego pojemnika bo ci żal najtanszej herbaty i jeszcze zasyp to 2 kilogramami cukru

:3

...

...

Zjeb że wrzodem dalej się wkurwia.

>ledwo zdaj egzamin
>popierdalaj ponad swoje umiejetnosci
juz dzisiaj sie chyba cos postowalismy na temat chujowych kierowcow?

>Yeah Warsaw because War saw heheh we are nation of fighters you know husaria! :-)

moje tosty z serem i pomidorem na lewo

anoni zajebiście źle się czuje

grubasie

Nie chce tam być, dzwonie jak człowiek i z uprzedzeniem informuje żeby nie musieli płacić za moje miejsce, jakimś pokątnym sposobem informacja dociera do mojej mamy, mama błaga żebym przyszedł bo rodzina itd. chuj wie co, ja nie chce, tłumaczę że nie podoba mi się to, nalega, a dla matki zrobię wszystko.
I tak za każdym razem.

no własnie sytuacja bez wyjscia bo zawsze wyjdziesz na tego złego jak tam nie pójdziesz
to masz do wyboru dzień spędzony ze zwierzętami albo kompro
przynajmniej sie najebać można

>żydziła na sprzęgle
Nie żydziła, tylko w przeciwieństwie do ciebie wie jak działa auto jebany debilu

ile jesteście w stanie wypić? 0.5 na głowę tutaj

Mi jest bardzo smutno, czuję sie jakbym miał płakać. Nie wiem nawet dlaczego.

2-4 piwa

Zalewanie czarnej herbaty w litrzowym garnuszku jest jedynym sposobem, w jakim mogę pić to dziadostwo, w małej szklance jest za mocna.

bywa
tule czule

20 kieliszków

a bym wytarmosił was po brzuszkach aniołki

Mam tendencję to spierdalania spraw kiedy jestem po presją innych ludzi.
Kiedy jadę z ojcem to robię błędy, kiedy jadę sam lub z kims, kto nie będzie skrzekał o byle gówno, to błędy raz na ruski rok popełniam.

Powiedz czemu

BĄDŹ PEWNY SIEBIE

nie wiem czuje się bardzo słabo, tak tzw. "bloated". od paru dni wszystko mnie boli na zmianę i w głowię mam mgłę

Ta, jasne, początkującemu kaź ruszać z taką precyzją jak nawlekanie igły nicią tyle, że jak najszybciej i za pierwszym razem bo inaczej silnik zgasnie. Swietny pomysł kurwo.

to jak ja całe życie piona

Czyżby bóle somatyczne?

To chodź do lekarza desu.

Piłeś ostatnio?

Weź mnie nie cyngluj, dobra?
Sprawdzam numerki.

dwa miesiące temu najebałem się w chuj 3 piwami i stwierdziłem że tak być nie może i zacząłem chlać codziennie żeby się jakoś doprowadzić do ładu i teraz byłbym w stanie opierdolić tak z 0,3L wódy wymiennie 6 piw, ale chyba zaczynam popadać powoli w alkoholizm z drugiej strony, echh

No ja mialem tak samo za kolkiem, ale juz mi przeszlo. Troche pokory bo czasami jednak wiedzą co mowią. Ale głownie jest to jednak pierdolenie.
Jak już rozjechałeś troche kilometrow to jest taka pułapka, że zaczynasz się czuć pewnie, i zaczynasz zapierdalać albo jeździć za bardzo dynamicznie.
Po tych kilku-kilkunastu tysiacach kilometrow czlowiekowi się wydaje ze umie juz jeździć ale, tak naprawdę nie umie (szczegolnie w sytuacjach awaryjnych) tylko o tym jeszcze nie wie. Do pierszego dzwona. To jest wlasnie taki moment kiedy jest najwiecej wypadkow.

co to znaczy

0,3 mi wystarcza, najwięcej jestem w stanie 0,5, ale ryzykuje rzyganie, więc o ile się nie rozkłada na pare godzin to wolę tego unikać.

Każdy ma jakiegos pokemona. Mi mój ostatnio też daje czadu.
Mam nadzieję, że znajdziesz w sobie siłe by nie stracić zupełnie kontroli.

Jeżdzę od dwóch lat i większosci przypadków jestem kurewsko ostrożny.
Rzecz w tym, że jak już ojciec się rozgada to późno skończy.

A nie uczyla cie ze jak silnik gasnie albo dzieje sie cokolwiek innego to od razu wduszasz sprzeglo i nic ci nie zgasnie bez obciazenia?
Dobrze cie uczyła - jak najkrócej na półsprzęgle to odruch który trzeba znać od poczatku

>kładziesz się spać
>zasypiasz
>nagle budzi cię to

Bóle, które odczuwasz fizycznie wywołane dyskomfortem psychicznym np bóle brzucha przy nerwicy itp.

Już jesteś dorosła córeczka, chodź sikać bież tata.

ale czy połknęłaby spermę, czy wypluła jak skończona szmata?

kurwa, wpisałem tyle kapci w życiu że mógłbym bez wyrzutów sumienia wstawić sobie do cv pracę dla googla

Jesli chodzi o ruszanie (z ręcznego, zapomniałem na smierc o tym powiedzieć), to ona mnie uczyła, żeby wlasciwie wszystko naraz zrobić, ale ŁAGODNIE - tu popuszczać ręczny, tu leciutko sprzegło, by nie obciążyć, gaz na końcu. Wymagała kurewkiej precyzji od kursanta.
Teraz ja jak z ręcznego ruszam (rzadko się zdarza), to zwyczajnie daję gazu na początku, a potem sprzęgło i reczny jednoczesnie puszczam.

>"nie chcę sikać, głupiutki anonku"
>trąca twojego peniska łokciem i uśmiecha się nonszalancko

gay i will kill u

wszystko ja

Ile słów na minute piszecie?
Ja 40-50

To idź spać bo jutro do szkoły.

>bież tata

no to pewnie tak bo w główce mam nienajlepiej

Nie mam pojęcia; licząc w wódce co najmniej 0.7. Mieszkałem ponad trzy lata w akademiku i nie hamowałem się nigdy szczególnie, ale nigdy nie miałem prawdziwego 'zgona' ani nie wymiotowałem po alkoholu. Dwóch-trzech wieczorów częściowo nie pamiętałem, ale według świadków byłem do końca dość sprawny. Kilka razy zdarzyło mi się pić z ludźmi aż wszyscy poza mną się poddali / byli nieprzytomni.

A poza tym nie lubię pić w sumie.

Ja jeździłem na hyundayach i30 czy cośtakiego i w ogóle mi kazał ruszeć z samego sprzęgła, bez gazu. Potem jak zdałem to przesiadłem się do forda mondeo z 2001 i za chuja nie dasz rady z samego sprzęgła ruszyć. Chuj mnie mógł lepiej nauczyć.

...

Kurwa nie mogę się nauczyć gdzie należy i a gdzie ie, i pierdolony spellchecker tylko robi gorsze, masz mnie.

GIE-

Co jest dla was miarą sukcesu?
Kiedy powiedzielibyście sobie "Tak, to jest to"?

I SURRENDER
I SURRENDER
pls dont shoot officer

Witaj w klubie. Powiedz mi co masz w główce.
Ja nie mogę przestać mysleć na dziwne tematy.

dajcie kurwa normalnom edycje
w tyj nie byde pisoł

>"ahaha"
>wyjmuje twojego penisa i delikatnie przygryza ząbkami, masując ci ręką brzuch
>"tak łatwo ci twardnieje?"
>"to mój wiek cię tak pobudza czy fakt, że własna córeczka się do ciebie dobiera?"

ehh zuchy czemu w polsce nie ma takiego klimatu?

*przybija miednicą do tapczanu*

*głaszcze po twarzy i całuje w czółko*

nieironicznie moj ulubiony typ postów

...

bardzo ładny obrazek tak lubie bullying np też fajne lubie też

Spokojna starość i gromadka dorastających szczęśliwie w wolnej i dostatniej Polsce prawnuków.

kiedy bym generował dużo pieniedzy

> dostaję wypierdola od żony i idzie spać aż na poprzedniemu poscie, chwała Bogu

Czy w ogóle nie ksztalczisz dzieci?

o chuj anonie przypomniałes mi o tej mandze
jak japończyki to robią że historia o waleniu konia może cie wzruszyć i zmusić do myslenia

>Czy w ogóle nie ksztalczisz dzieci?
kek zabrzmiało jak takie polskie do you even lift

wstydze sie zbsz ty powiedz

jakbyś miał wybór chlać z ludźmi z którymi jedyne co masz wspólnego to jakiegoś tam przodka 2-3 pokolenia wstecz, i w sumie nawet tego nie jesteś pewien bo kurwa do nikogo nie podobny w tej jebanej rodzinie, albo siedzieć z dobrym kumplem co zawsze dla ciebie był jak potrzebowałeś pogadać i się napić do chińskich bajek, to co byś wybrał
bo ja chińskie bajki wybrałem

czy mnie oczy nie mylą aby czy jakiś śmieć normik zwierz nie napisał pod koniec poprzedniego freda posta rozpoczynającego się od "Ej,"

żbsz trochę krindżowałem momentami, szczególnie pod koniec. Nie wiem na chuj się przyznawał.

Zrobiłem sobie kurczaka z ryżem i teraz go jem. Opinie?

Ej, to ja.

Albo dobry zarobek i niezależnosc od moich rodziców albo ubicie jakiegos mega żyda (typu bankster czy cus)

Ale piecze pedofila słabeusza.

dobrze że się przyznałeś już moje nozdrza łowcy zapamiętały odór twojej cuchnącej normickiej krwi

co?
ja nawet nie tamten user

t. Rodion Raskolnikow

>ubicie jakiegos mega żyda (typu bankster czy cus)
szanuje jak pojebany user

I znów level wyżej. Chyba skoczę se po piwko żeby to uczcić czuje.dobrze.animka.png

ej jak sie jedzie za granice i sie nie ma tam kolegów to jak się tam ludzi poznaje?

Ja już się przestałem wstydzić. Od paru dni jestem jedną nogą w psychozie i mam natłok różnych mniej lub bardziej posranych mysli, które odbijają się o wnętrze mojej czaszki i doprowadza mnie to do szału. Gdy zobaczę temat na int który mnie zainteresuje wylewam cały ten chaos godzinami. To męczące, mam dosc, Nie mogę przestać układać w głowie rymowanek.
Ok teraz ty.

no bo nie chciał być szantażowany już dłużej
nie czytałem tego 6 lat to mogę nie pamiętać szczegółów a to taka manga że musisz każde słowo przeczytać żeby zrozumieć postępowanie postaci

>New 99 wiadomosci
normiki reeee

ej, co robicie?

co za gówno jebane

user znaczy pusty łeb

nie poznaje sie
nie bez powodu słyszysz o polakach co sie nie asymilują tak samo jak nigdy nie slyszysz ze jakis polak za granica ma żonę np brytyjkę

youtube.com/watch?v=FE6RuZuvjMs

żbsz źle bym sie czuł z konwertowaniem sie na inną narodowosc ehh ciężko sie wyzbyć polaka z siebie

chuje twoj mame

Kocham Polskę i Polaków.

>konwertowaniem
już nie umiesz mówić po polsku jak należy więc co ci za różnica śmieciu

Super argument, ćwicz to przed lustrem bo będzie to przydatne w policji i w więzieniu.

No dobra, mam zgotować kolację. Jak parzyste to cydr pięty ocean, jak nieparzyste to cydr vagrus, jak duble to hehe piwko leffe.