/polska/

club penguin

Other urls found in this thread:

pl.wikipedia.org/wiki/Słowa_Jezusa_na_krzyżu#Ojcze.2C_przebacz_im.2C_bo_nie_wiedz.C4.85.2C_co_czyni.C4.85
youtu.be/jctap0ot1L4
i.imgur.com/G88xA.jpg
twitter.com/nofap
youtube.com/watch?v=Rv5yYUdX954
youtu.be/F86i8gPgquI
covenanteyes.com/2014/02/28/hypofrontality/
twitter.com/SFWRedditVideos

włoski

parzyste - tower
nieparzyste - dungeon
0 - nekro

bde (bardzo dobra edycja)

>on powiedział, że kobiety nie są równe, dajcie mi jego kutasa, muszę go possać aż mu jajka uschną

Hitler likwidując Żydów myślał że postępuje słusznie. Tylko że przez to że był Niemcem, rozumiał nauczania Chrystusa na opak. Mogę sobie dać rękę uciąć za to, że Hitler chciał zabić wszystkich Żydów w odwecie za ukrzyżowanie Jezusa. Uważał, że ktoś kto zabił Mesjasza zesłanego od Boga nie mógł być człowiekiem, musiał być więc kimś innym (untermanschem). Polaków za to winił za ich nieposłuszeństwo wobec władzy, (zapewne utożsamiał nas z ludźmi, którzy tak samo byliby nie posłuszni Bogu, jak są wobec "legalnej" władzy niemieckiej = buntują się jak lucyfer). Natomiast Niemcy, którzy ślepo zawsze wypełniają rozkazy/dyrektywy, tak samo byliby absolutnie posłuszni Bogu i 100% nie zeżarliby jabłka.
Hitler to książkowy przykład niemieckiego błędu w postrzeganiu. Oni myślą, że dobry człowiek = posłuszny, podczas gdy Jezus wyraźnie wskazuje na to, że Bóg chce abyśmy byli względem siebie miłosierni i cierpliwi, tak jak On jest względem nas. Tak jak Jezus uczynił konając.
pl.wikipedia.org/wiki/Słowa_Jezusa_na_krzyżu#Ojcze.2C_przebacz_im.2C_bo_nie_wiedz.C4.85.2C_co_czyni.C4.85

>bądź hitlerem
>jaraj się niebieskookimi, wysokimi, dobrze zbudowanymi blondynami
>sam bądź brzydkim szatynem manletem

kisne z typa

wszyscy jestesmy dziecmi bozymi

jestem Polakiem

>bądź Hitlerem
>bądź DOSŁOWNIE HITLEREM
>n*ziści głosowali na DOSŁOWNIE HITLERA