Kurva anyátok

kurva anyátok

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=x4-7Pe3kqFg
youtube.com/watch?v=cd9gX1mGV-o
coub.com/view/ur1zj
pastebin.com/q9DMFa7c
twitter.com/AnonBabble

a nap kérdése: youtube.com/watch?v=x4-7Pe3kqFg

nem

>wow Ánon most már elhisszük hogy valóban mikropéniszed van, elteheted, nagyon kivörösödtél

...

Komádi

...

...

...

youtube.com/watch?v=cd9gX1mGV-o

mik nem vannak

undorító fajkeverő degeneráltak

kutya-macska barátság :D

aranyos kuttyer

hitler vagyok

>verjük Japánt öngyilkosságban
psh, semmi személyzet gyermek

szia Adi! hogy vagy?

elfogyott a píz a lépcsőnél a dísztéglára?

kölyök*

ma én is hozzájárulok a nemzet jobbá tételéhez

régi hír, még a születési ráta is alacsonyabb nálunk, mikor a felnőtt japánok 40%-a szűz, és nálunk vannak cigányok is, akik biztos feljebb tornázzák a számot valamivel

majd én is kiveszem belőle a részemet nemsokára

rólunk mégse kérdezi senki hogy depisek vagyunk-e

mindig csak "LOL JAPÁNBAN SOKAT DOLGOZNAK"

;_;

Mert a magyar nép mitől depis?

csak úgy

a néplélek ilyen

és az mitől?

nehogy azt hidd ám hogy az átlag magyar nem dolgozza szarrá magát, attól még hogy vannak mscs phds irodapatkányok akik ücsörögnek egész nap attól még az átlag janinak heti 6 nap 12+ órát kell dolgoznia hogy megéljen
a legtöbb munkás akit ismerek reggel 4-kor felkel és este 9-kor esik haza és csinál vacsorát
úgyhogy aztán röhöghetünk a japánok munkamorálján de ugyanolyan szar itt a helyzet

hatalmas faszság, nincs néplélek
kanadai magyarokat happy go luckynak szokták mondani

a lét határozza meg a tudatot

túl sokat kakukkoltak minket a történelem során és frusztráltak vagyunk hogy olyan közel vagyunk a nyugathoz és mégis olyan messze

vége mindennek

sőt egyszer mentem be melózni, alkalmi pöcsöm munkára, aztán mondta az egyik srác hogy 3 napja nem aludt, azóta csak dolgozik, kérdeztem hogy azt meg hogy a faszomba lehet, mondta hogy hát be van nyomva valami droggal aztán jólvan
most szerinted az ilyen embereknek hány év kell hogy a dunába ugorjanak?

pusztulj meg te materialista kriptomarxista köcsög

hát ezt nem gondoltam volna
szopja a ki a valve

coub.com/view/ur1zj

hogyhogy?

kár hogy a hazaszeretet nem lehet megenni, vagy tüzelősnek használni

kaszálták az egész frencsájzt
az író meg kirakta a netre, hogy mi lett volna a sztori

a hf-ét?

hl na

És mi lett volna?

pastebin.com/q9DMFa7c

de miért?
nem hiszem el hogy nem fogyott volna jól gecy
ha van kereslet, miért nincs kínálat?

mert a valve túl sok lóvét csinál a ládás baromságaival ezért nem is volt szándékukban megcsinálni
aztán az író meg gondolt egyet és kirakta az egészet a netre, mert miért ne

te fogysz megpusztulni bugyuta fotelnáci, majd edd meg a hazaszereteted amikor anyád elpusztul és ottmaradsz a pincében mint életképtelen genetikai hulladék

a nagyköltségvetésű dobozos egyjátékos játékoknak kampec
fölösleges erőlködni hogy valami szépet és igényeset tegyél le az asztalra, ha zsákmányládás szarokkal nagyságrendekkel többet lehet keresni

hogyhogy?

azonnal törőd

Pedig igaza van.

>aaa a sarki cigótól vásárólt olcsó marijuánától kábult, amúgy is korlátozott szellemi képességű belpesti liberálbolsevik hippi csőcselék képtelen értelmezni 2 félmondatot és zavarukban szólítatlanul is felszínre tör belőlük valódi idegenszívű korcs zsidó belsőjük
fazekasság

>paraszt fantáziák, 14852. epizód

a kisebségi komplexusod kezeltesd, de felőlem fel is akaszthatod magad, nem vagyok pesti se drogos, dolgoztál már életedben napon bicikliző gyorsanbarnuló munkanélkülikém? vagy anyuci tart el életed végéig

>éhes vagyok és fázom
>HÁT AKKOR DÖGÖLJ MEG HÜLYE KOMMUNISTA
igazán meggyőző vagy

Hősöm Hitler gyilkosa

>n-nem is vagyok p-esti
akkor már értem miért vagy képtelen feldolgozni a csoffadt kis vidéki agyaddal az anyanyelveden megfogalmazott egyszerű gondolatokat te falusi csótány
>b-biztos m-munkanélküli vagy
lmao, a kognitív képességeid alapján pont hogy te vagy az aki a kapálásnál többre nem hívatott

ez hől
kéne már izzítani a gázkamrákat

na aztán csodálkozunk hogy magas az öngyilkossági ráta
érthető hogy senki nem akar ilyen gyökerek között élni

>mémer

békuci hiába brekegsz ide érzem az ápolatlan szagod, kotródjál vissza a takaród alá bn után sírdogálni

ha megölünk minden szegényt akkor nem lesznek kommunisták?

kéne bizony hogy anyádat elégessük mert ma este meg fog halni álmában

de anya nem él
amúgy meg epikus seggfájás gecc

liberális vagyok

a nap kérdése: a legélesebb "aéa túl intelligens vagyok" típusú militáns ateisták miért kaptak Istentől klasszikus buzizsidó fejet?

Nem azért, de ez a püspök tényleg hülyeséget beszél.

ha megölünk minden kommunistát akkor nem lesznek istentelen nemzetellenes felbujtó agitátorok

neki van gyereke te meg egy szűz keserű parazita vagy, ergó, ő magyar te meg egy zsidó élősködő
lődd a dunába magad

a lombikbébik még mindig jobbak mint a semmi

Hét ez így leírva nem valami epik
De ez játékban biztos fasza lett volna

Megyek svédbe :D

Most unironikusan kérdezem (ne felejtsétek a válaszadásnál, hogy ez egy anonim képtábla):
Van itt olyan, aki elmúlt már 20 és szűz (és nem vallási okokból az)?

csakhogy pont nem erről van szó
>a magyarok miért depisek
>ilyenek a magyarok és kész
>baromság, külföldön teljesen boldogan élnek a magyarok, egyszerűen szar a létszínvonal
>áááááá takarodj hülye kommunista köcsög
szóval az ország 90%-a kommunista, mert nem szeret folyamatos munka mellett az éhhalál szélén lebegni, tehát meg kell ölni őket
ja és ha szóvá teszik hogy nem akarnak az éhhalál szélén lengeni akkor jön van fellengző duma hogy vidéki gecik úgy sem hivatottak többre a kapálásnál stb stb

észrevehetnéd hogy hitler is a csóró elkeseredett németek révén jutott hatalomra, nem azzal hogy kigúnyolta őket minden alkalommal ha szóvá tették hogy éhesek

Van

24
ronda vagyok

LOL DE MÉRGES

igen, a nácizmus vallásnak számít?

ja én is, egyszer volt barátnő tini koromban de nem volt szex :\ azóta pár lányt elhívtam de mind lekoptatott

nálunk szarabb országokban kevesebb az öngyilkosság

Nincs olyan hogy vallásmentes világ.
Hinni egy eszmében ugyanúgy vallás, gyakran fanatizmus.
Maximum az isten(eke)t cserélik le.

szerinted olvassa amit ideböfögsz bazmeg?

tldr?

"elméleti" szüzesség ér?
Mert fiatalon megvolt egy-két lány, de aztán egyre antiszociálisabb életképtelen szardarabbá váltam, és most lesz hetedik éve, hogy közöm nem volt bármiféle szexhez.

kurva anyádat

miben szarabb? gdp-ben? nahát, azt meg lehet enni? nézegetni biztos jó a térképen meg minden de azt az átlag jani nem nagyon veszi észre

ja hát ezt az egyet gecire nem tudom megérteni
fogadjon örökbe mindenki cigót vagy mi?

nálunk jobb országban meg magasabb

ez
a modern vadliberalizmus is egy vallás

ha szarabb a gdp akkor az átlag janinak is szarabb te fogyatékos
eltekintve a pár adóparadicsomtól meg olaj országoktól

egy másik nézőpont:
>a magyarok megelőzik a japánokat öngyilkosságban
>a magyar néplélek alapvetően melankolikus/lemondó
>ez faszság mert csak az számít hogy mennyi a pínz (lásd az anekdotikus példámat amit nem lehet semmilyen statisztikával alátámasztani és ha lehetne akkor sem bizonyítani semmit)
>csak a materiális javak mennyisége határozza meg egy nép öngyilkosságra való hajlandóságát de előttünk van Lengyelország, Dél-Korea és Belgium és mögöttünk Kongó, Szudán és Szerbia
>VÁÁÁÁÁÁÁÁÁ FOTELNÁCI NE POFÁZZ A HAZASZERETETRŐL

menj el egy svédbe :D

nettó baromság, menj csak vissza a pincédbe nézegetni a számokat aztán szólj ha dolgoztál már valaha 12 órában esti műszakban

Miért?
Egyébként igazad van, én is gyűlölöm magam, amikor egy normiból egy béta neet köcsöggé váltam.
Jó a neetség már kihúzva, 2 éve van munkám. De nem sokkal lett jobb a helyzet.

mexikóban harmadannyi az egy főre jutó öngyilkosság, de majdnem másfélszer annyi órát dolgoznak mint mi kevesebb pénzért

honnan tudod hogy a belgáknál jobb? vagy dél koreában? lengyelekről meg ne is beszéljünk, megint csak azt a mágikus kis gdp számokat nézitek (magyarul hogy hány autót exportálnak a német gyárak magyarországon) de azt pont leszarjátok hogy milyen itt élni

csali

nagyanyám nézi a mexikói sorozatokat aztán a szereplők egész nap a faszukat verik dehiszen!

alig dolgoznak valamit

mert van mindenkinek gitárja

dik

a mexikóiaknak nem kell öngyilkosnak lenniük, elég ha kimennek az utcára este 8 után és meghalnak szépen

a Chupacabra nagyon veszélyes

geci a nézzenek oda az őrjöngő vörös köcsög mindjárt megmagyarázza hogy Belgiumban alacsonyabb az életszínvonal mint Magyarországon, Zambiában meg magasabb csak mert találkozott egy csávóval aki benyomva melózott és azt hiszi hogy most világi nagy élettapasztalata és mindent átfogó bölcsessége van

persze magyarázd csak akkor az öngyilkosságokat meg a születések hiányát azzal hogy DEJA TRIJANON
aztán szépen hívj vidéki kapás köcsögnek mindenkit aki megmeri említeni hogy nem valami jók itt a munkaviszonyok