Kurva anyátok

kurva anyátok

Other urls found in this thread:

youtu.be/p5LRdW8xw70
washingtontimes.com/news/2015/apr/19/marine-corps-weighs-lower-standards-for-women-afte/
dailymail.co.uk/news/article-3521538/Army-fitness-tests-written-make-sure-female-soldiers-qualify-line-duty.html
youtube.com/watch?v=44f4ZENAzDE
twitter.com/NSFWRedditImage

Ma lábnap :DD

Halott fonál

sálálálálálálálálálálááláláláláláláálálálálálá

álmos vagyok

én előd

hahaha nagyon vicces kurva anyád

ond kond hapci vidor tudor

Meg a Kuka!

a robot? :D

ezért kár volt fonalat indítani ti megvadult buzik

minden egyes nap így érzek htőlvcs

ne őrjöngjél te elmeroggyant szarember, mert kistaposom belőled a beleidet és elkenem a betonon!!!

viselkedjetek kisfiúk

a nap kérdése:
Mikor váltjuk le orbán viktort és mikor lesz jó újra a magyar foci? A kettő nyilván összefügg

Belevertem a faszomat a nadrágomba

a tiedbe én is

Miért ilyen krindzs a magyar pornó?

Én szeretem. Amirah Adara kurva jó kurva

soha, majd ha már hetven felé jár és unatkozik nem indul újra
beleszarok

a kovinak az ilyen túlrendezett faszságai azok tényleg gagyik voltak, de amikor utcai pornóban magyar lányt szerepel, az szerintem nem jobb és nem rosszabb, mint a csehek
annak a magyar kasztingos faszinak a videói se rosszak

ja meg erre
>PublicPickUps.15.09.06.Bunny.Baby.Freckled.Village.Babe.Gets.Banged.XXX.1080p.MP4-KTR
elég sokat fröcsiztem

látszik hogy egy sötét lotyó, a faszinak meg irritáló a hangja, de a jelenet még ezzel együtt is tip-top

Jó reggelt, jó fröcskölést!

Fúj

én azért hagynám miának hogy kipréseljen

hitler vagyok

a fújpostázás dorka kiváltsága, ne utánozd

Máx a hányásom fröcsög tesi

A 21. századi feminizmus a femininitás megtagadása, tehát paradoxikus az elnevezés. A nők egyenlőségét szó szerint értették és a nők elkezdtek férfiakká válni lassanként az élet minden színterén.

Ez elég buzis hől.

Ez puzsér mi?

Külön vicces amúgy hogy a lányokat a feministák úgy akarják "felemelni" hogy kvázi fiúkat csinálnak belőlük, ami pedig nőies, azt mind kiölni. A fiúkat ezalatt meg társadalmilag kasztrálják, a toxikus maszkulinitás gonosz árnyékára hivatkozva.
Azzal, hogy a feministák a férfi társadalom nagyrészét kasztrálják, csak azt érik el, hogy a társadalmi normákra ösztönszerűen fittyet hányó férfiak a természetes verseny hiányán (többi férfi) felbuzdulva még bátrabban és még keményebb eszközökkel fogják magukhoz ragadni a hatalmat, aminek a levét a feministák és a béta pasik fogják meginni.

nem értem

az egyenlőséget nem lehet másként értelmezni, amire te gondolsz (vagy a hülye tésztád gondolt) az az "azonosság"

egy nőközpontú társadalom logikus végkimenetele a demográfiai válság, ami gazdasági összeomláshoz vagy külső hódítók általi elfoglaláshoz vezet
egy gazdag társadalom viszont előbb-utóbb nőközpontúsághoz vezet, mivel ha bőségesen rendelkezésre állnak az erőforrások, akkor a nők számára elérhető több anyagi lehetőség, oktatás, politikai jogok hozzáférhetősége - melyek mind olyan luxus, amit csak egy gazdag társadalom engedhet meg magának - elindítja a gyermekszám csökkenését és a női emancipációt

nők és férfiak között soha nem lehet valódi, materiális/tartalmi egyenlőség, mert a nők szülik a gyerekeket

IGAZÁN tetszik ez az epikus szarvihar, ami kitörni készül Hollywoodban hől

Azért tegyünk különbséget a feminizmus több hulláma között. Az első meg másodiknak tényleg volt alapjuk: hogy legyen szavazati joguk meg ilyenek.
A harmadik hullám vagyis ami kb a 90's évekbe kezdődött egy kalap szar, csak nyavalygás, meg külön jogok követelése, hiszen a nyugati világban mindenben egyenlőséget élveznek a férfiakkal - kivéve a kötelezettségeket, meg felelőség viselését, mert ahhoz már nem fűlik a foguk.

Viszont. A toxikus maszkulinitásban amúgy van valami, bár nem olyan szinten ahogy a feministák előadják. Szerintem mindenki egyetért abban hogy a reneszánszban vívott, gyakran halállal végződő párbajok, amik sokszor 'becsületsértés' miatt törtek ki ebbe a kategóriába tartoznak.
Szerintem az is, hogy apának lenni nem menő. Egy családfőtől azt várja el a társadalom hogy dolgozzon éjt nappallá téve, nyugodtan hanyagolja el a gyerekeit, háruljon rá a fenyítés stb. Az az életcél hogy otthon maradj a családoddal, felneveld a gyerekeid az nemhogy nem trendi de lenézett.

Szeretem amikor elfogadott tényként adjátok elő a saját retardált képzeteiteket

Dorka itt az ideje bevenni a mai F (faszom) vitamin adagodat :P

mire gondolsz?

Dorkára

PROTIP: a feminizmus összes hulláma szar volt. A nők választójogának nincs semmilyen alapja, hiszen a nőkre nem hárul semmilyen társadalmi felelősség. A férfiak az első világháború után kaptak általános választójogot, elismerve az általuk viselt felelősséget az ország védelméért, azon az alapon, hogy aki meghalni képes a hazáért, az talán szólhasson is bele az ország sorsába. A férfiak társadalmi szerepe mindig is a nők és gyermekek védelme és eltartása volt, a nőké a gyermekszülés és a gyermekek gondozása, meg a háztartás vezetése. A modern társadalomban a férfiaktól továbbra is elvárt, hogy teljesítsék valamennyi kötelezettségüket, a nőktől semmit nem várunk el, mégis megkapnak minden jogot, amit a férfiak. Ha egyáltalán adnánk is valami jogot a nőknek, feltételként az anyasághoz kellene kötni, mivel egy nő azzal képes csak kifejezni, hogy teljesíti a kötelességet, illetve felelősséget vállal valami iránt. A nők kollektív, egyenlőségre törekvő (mindenkinek jusson elég), család-és gyermekközpontú, empatikus pszichológiai beállítottsága továbbá nem alkalmas nagyobb közösségek működtetésére rendezőelvként, a maszkulin értékek, mint önállóság, felelősségvállalás, rend és hierarchia, igazságosság, sokkal jobban beválnak.

>A toxikus maszkulinitásban amúgy van valami
Van, csak éppen ma már a teljesen normális maszkulin működést is toxikusként bélyegzik meg, ha terpeszülésben ülsz, akkor férfiterpesztesz, ha jobban tudsz valamit, akkor férfimagyarázol, ha megpróbálsz kapcsolatot kezdeményezni, de nem jössz be a csajnak, akkor szexuális zaklató vagy stb. Mindeközben a toxikus femininitásról, mert olyan is létezik ám, egy szó sem esik, holott a feminácik összes megnyilvánulása ebbe a kategóriába esik.
>Egy családfőtől azt várja el a társadalom hogy dolgozzon éjt nappallá téve, nyugodtan hanyagolja el a gyerekeit, háruljon rá a fenyítés stb. Az az életcél hogy otthon maradj a családoddal, felneveld a gyerekeid az nemhogy nem trendi de lenézett.
Ha férfi vagy, igen, és joggal, mert egy férfinek el kell tudnia tartani el a családját.

Szerintem a (túlzott) smink és a műköröm toxikus femininitás.

hát a tévképzeteknek az a lényege hogy az illető meg van győződve az igazában

>the future is female
mit akart ezzel mondani?

Szerintem az Insagram-használat is.

YASSSS

Az nem toxikus mert az insta által jutnak a fonálba a Szandikról a képek, ami pozitívum szerintem.

hogy ne lehetne, egyenlőnek lenni nem azt jelenti hogy ugyan az a kettő, ki nem szarja ki szül gyereket, én meg belerakom

Gecc, azt hittem megbasznak zh-n viszont 30-ból 25 pontot írtam
az öngyilkosság idejét lezárom

az ember aki megette a saját fiát

>Egy családfőtől azt várja el a társadalom hogy dolgozzon éjt nappallá téve, nyugodtan hanyagolja el a gyerekeit, háruljon rá a fenyítés stb

ez csak zsidó/aranyásó feleséges családoknál elvárás mint ennél az agyatlan majomnál, akinek amúgy sose lesz gyereke hál istennek

Ácsi, a világháború során nem önként és dalolva vonultak be a férfiak hanem erőszakkal sorozták őket be, tehát ez nem társadalmi felelősség volt részükről hanem rabszolgaságba taszítás. És nem azért kaptak választójogot, hanem azért mert megszűntek a monarchiák, és a királyok, uralkodók ideje lejárt, és beköszöntött a demokrácia.

Egyébként, nincs sorkatonaság már, akkor vegyük el minden férfitól a választójogot? Azért is szűnt meg mert semmi szükség nem volt rá a modern magyar társadalomban.

>A nők kollektív, egyenlőségre törekvő (mindenkinek jusson elég), család-és gyermekközpontú, empatikus pszichológiai beállítottsága
>maszkulin értékek, mint önállóság, felelősségvállalás, rend és hierarchia, igazságosság
Úgy állítod be mintha egymásnak ellentmondó tulajdonságok lennének ezek, pedig nem, sőt kiegészítik egymást. Igen, legyen felelős az egyén, lehetőleg önálló, társadalomban legyen rend és igazságosság, illetve legyenek megfelelő irányítói vezetői a városoknak, népeknek.
Ez nem zárja ki hogy segítsünk az elesetteknek, a szegényeknek, első helyre a család kerüljön és ne a karrier, és törekedjünk a társadalmi különbségek minimalizására.
És ezzel most sikerült is leírnom nagy vonalakban a nyugati jóléti társadalom működését.

Ezért mondtam hogy részben van igazuk és nem teljesen.
>a férfi vagy, igen, és joggal, mert egy férfinek el kell tudnia tartani el a családját.
El, ha azt szeretné. De az se baj ha a nő dolgozik míg a férfi van otthon a gyerekekkel. El kell tekinteni attól hogy külön külön tekintsünk a család tagjaira, hanem egy egységként kell őket kezelni, munkamegosztással.

baromság

attól függ, mit értesz egyenlőség alatt
formális (jogegyenlőséget) vagy materiális egyenlőséget (minden társadalmi-gazdasági eredmény egyenlőségét), ez utóbbi soha nem valósulhat meg, egyrészt mivel az embrek képességei és érdeklődése eleve nem azonos és a nők hajlamosak kevésbé jól fizető pályát választani maguknak, másrészt mivel a nők a gyerekszülés miatt kénytelenek távolmaradni a munkaerőpiactól és nem tudnak annyi időt szentelni a szakmai karrierjüknek már gyerekszülés után, viszont a feministák ez utóbbi mellett érvelnek egyre inkább a női kvótákkal

ez micsoda?

Egyszer egy csaj (rostos) előadta nekem hogy ő nem akar megházasodni mert házasság után nagyon elkényelmesednek az emberek és már "nem küzdenek a partnerükért".

Apja és anyja is már a harmadik-negyedik házasságában volt a beszélgetés idején, random némelyikből gyerekekkel.

valahol azt olvastam, hogy be kellene vezetni azt, hogy családonként jár egy szavazat és ezzel egycsapásra megoldódna minden modern társadalmi probléma
még nem döntöttem el, hogy egyetértek-e ezzel, de érdekes felvetés

valami hollywoody producerről kiderült hogy a faszára húzgálta a feltörekvő színésznőket a jobb szerepekért

>In the year 2081, the 211th, 212th, and 213th amendments to the Constitution dictate that all Americans are fully equal and not allowed to be smarter, better-looking, or more physically able than anyone else. The Handicapper General's agents enforce the equality laws, forcing citizens to wear "handicaps": masks for those who are too beautiful, loud radios that disrupt thoughts inside the ears of intelligent people, and heavy weights for the strong or athletic.

>One April, 14-year-old Harrison Bergeron, an intelligent and athletic teenager, is taken away from his parents, George and Hazel Bergeron, by the government. They are barely aware of the tragedy, as Hazel has "average" intelligence (a euphemism for stupidity), and George has a handicap radio installed by the government to regulate his above-average intelligence.

>Hazel and George watch ballet on television. They comment on the dancers, who are weighed down to counteract their gracefulness and masked to hide their attractiveness. George's thoughts are continually interrupted by the different noises emitted by his handicap radio, which piques Hazel's curiosity and imagination regarding handicaps. Noticing his exhaustion, Hazel urges George to lie down and rest his "handicap bag", 47 pounds (21 kg) of weights locked around George's neck. She suggests taking a few of the weights out of the bag, but George resists, aware of the illegality of such an action.

>On television, a news reporter struggles to read the bulletin and hands it to the ballerina wearing the most grotesque mask and heaviest weights. She begins reading in her unacceptably natural, beautiful voice, then apologizes before switching to a more unpleasant voice. Harrison's escape from prison is announced, and a full-body photograph of Harrison is shown, indicating that he is seven feet (2.1 m) tall and burdened by three hundred pounds (140 kg) of handicaps.

és emma watson is megvolt valakinek?

George recognizes his son for a moment, before having the thought eliminated by his radio. Harrison himself then storms the television studio in an attempt to overthrow the government. He calls himself the Emperor and rips off all of his handicaps, along with the handicaps of a ballerina who he proclaims his "Empress". He orders the musicians to play, promising them royalty if they do their best. Unhappy with their initial attempt, Harrison takes control for a short while, and the music improves. After listening and being moved by the music, Harrison and his Empress dance while flying to the ceiling, then pause in mid-air to kiss.

Diana Moon Glampers, the Handicapper General, enters the studio and kills Harrison and the Empress with a ten-gauge double-barreled shotgun. She forces the musicians to put on their handicaps, and the television goes dark. George, unaware of the televised incident, returns from the kitchen and asks Hazel why she was crying, to which she replies that something sad happened on television that she cannot remember. He comforts her and they return to their average lives.

jah, neki

hát ezt kár volt ideokádni te megvadult buzi

...

a kurva anyádat te buta geci
a magadfajták miatt válik hamarosan valóra Huxley minden jóslata

>nők a gyerekszülés miatt kénytelenek távolmaradni a munkaerőpiactól és nem tudnak annyi időt szentelni a szakmai karrierjüknek már gyerekszülés után

baromság, nem kénytelenek hanem lusták, igenis vannak egyre többen akiknek a szülés egy hosszabb szabadság

az hogy ki milyen pályára megy megint nem előre determinált, "hajlamosak" te meg hajlamos vagy faszt szopni, az ilyen faszságokkal pont adod alájuk a lovat, egyenlőség van, csak a hencegnőknek nem tetszik hogy azzal nem csak jogok hanem kötelezettségek is járnak

>a világháború során nem önként és dalolva vonultak be a férfiak hanem erőszakkal sorozták őket be, tehát ez nem társadalmi felelősség volt részükről hanem rabszolgaságba taszítás. És nem azért kaptak választójogot, hanem azért mert megszűntek a monarchiák, és a királyok, uralkodók ideje lejárt, és beköszöntött a demokrácia
ugyanaz, csak más szavakkal megfogalmazva
>Egyébként, nincs sorkatonaság már, akkor vegyük el minden férfitól a választójogot?
a sorkatonaság szükség esetén bármikor visszaállítható, a nőket viszont sosem fogják besorozni, mert eszük ágában sincs ezen az áron a jogaikat megtartani (és amellett értelmetlen és embertelen is lenne, mivel fizikailag alkalmatlanok rá - bármilyen fizikai, technikai vagy szellemi sportban a férfiak tönkreverik a nőket, még a kamaszok is, a háború pedig ezek keveréke, ezért a nőknek felérne egy halálos ítélettel, értelmetlen pedig azért, mert egy nő elvesztésével a társadalom elveszítené egyúttal a potenciális gyermekeit, akiket szülhetett volna a vérveszteség pótlására, ha nem halt volna meg)
>Úgy állítod be mintha egymásnak ellentmondó tulajdonságok lennének ezek
Márpedig azok. 5 alapvető személyes tulajdonság létezik, és a férfiak és nők átlagban abban különböznek egymástól, hogy a nőknek magasabb értékeket érnek el barátságosságban és neuroticizmusban, és talán nyitottságban is, minden emás pedig ezekből levezethető.

pedig igaza van, egy szar amit idehánytál, mi sose leszünk amerika

norvégiában besorozzák őket, nem mindet és általánosan de van sorozás

Ray Bradbury, ha nem tévedek?
de ha nem ő, akkor Vonnegut

dögölj meg korcs

kurvára nem amerikáról szól a novella, hanem az egyenlőségen alapuló társadalom fetisizálásának emberidegen és léleknyomorító eredményéről

Én krindzselek amikor látom a katonanőket

Vonnegut

nyasgem, paraszt

ez csak annyit tesz, hogy Norvégia összeszarná magát egy valódi háborúban, szóval nem érv
még Izraelben, ahol tényleg van valós harci helyzet, sem raknak nőket igazi harcoló alakulatokba, hanem csak a hátországban használják őket létesítmények őrzésére meg ilyesmi kamu feladatokra

milyen novella?

na látom őrjöngenek a bölcsészek

>az se baj ha a nő dolgozik míg a férfi van otthon a gyerekekkel
hát nem sok nő van, akinek vonzó a gondolat, hogy ő tartsa el a férfit, de lehet próbálkozni, sok sikert hozzá

aminek a tartalmát idemásoltam, te féleszű faszfej

szopj le

>így van
>bizonyíték hogy nem így van
>de így van csak

nem fogok dedós mémnök szüzikékkel vitatkozni, vizionáljad a társadalmi összeomlást a nők miatt, én inkább megbaszom a bnt

a tendenciákat figyelmen kívül hagyni ostobaság, mert a nők és férfiak egyszerűen különbözőek
érdemes ezt megnézni, norvég csávó utánament, hogy miért nincs még Egália, igazi egyenlőség a genderparadicsom Skandináviában
youtu.be/p5LRdW8xw70

A bölcsészfelsőbbrendűség kétségbe nem vonható realitás.

Nagyon buta vagy sajnos

>kódmajomőrjöngés

erre most tudnék egy rakás infót posztolni, hogy miért abszolút mémek a női katonák, ha otthon lennék, de majd a holnapi fonálba berakom, ha érdekel

lol kussolj már te béta szar

>ugyanaz, csak más szavakkal megfogalmazva
Totál nem, de mindegy
>a sorkatonaság szükség esetén bármikor visszaállítható
Minek? Semmilyen oldalról nem ér minket semmi fenyegetés. Az összes országgal körülöttünk jó viszont ápolunk meg egy szövetségben vagyunk, Ukrajnával van némi konfliktusunk, a nyelvtörvény miatt, de az se háborúra menő.
>nőket viszont sosem fogják besorozni, mivel fizikailag alkalmatlanok rá
Kit érdekel a fizikai alkalmasság a rakéták, drónok, helikopterek és vadászgépek idejében? Norvégiában meg Svédországban is sorozzák őket.

Amúgy a kurdoknál ha megnézed, a nők is kivették aktívan a részüket az ISIS elleni csatákban, és elsöprő sikerrel. A gyakorlat nem téged bizonyít, hanem azt hogy aktívan képesek megállni a helyüket a háború frontvonalán.

ez csali

ELÉG A HAZUGSÁGOKBÓL TE HÍMSOVINISZTA FOTELNÁCI DISZNÓ!!!! MÉGIS MEKKORA ERŐ KELL AHHOZ HOGY MEGHÚZZ EGY RAVASZT??!!! A KÖZÉPKORI GONDOLKODÁSODNAK NINCS HELYE SZOCIÁLDEMORATA FONALUNKBAN, A NŐK IS ERŐSEK ÉS OKOSAK!!

YAAASSSSSSSSS QUEEN SLAYYYYYYY

washingtontimes.com/news/2015/apr/19/marine-corps-weighs-lower-standards-for-women-afte/
dailymail.co.uk/news/article-3521538/Army-fitness-tests-written-make-sure-female-soldiers-qualify-line-duty.html

vagy nem

>általános iskola
>osztálytárs évek óta zúzásom
>még verset is írtam neki, meg minden krindzs dolog
>le se szar
>van egy felsőbbéves barátnője akivel jóban vagyok
>annyi sms-t váltunk hogy a szüleim mérgesek lesznek a számla miatt
>kisírom neki a bánatom
>a húga is bír engem (egy osztállyal lejjebb jár)
>a húga lerajzol engem + a zúzásom és nekem adja a rajzot
>kb 1 évig jóban vagyunk, minden nap chatelünk
>végül valahogy összeveszünk és mondja a felsőbbéves hogy a számát is töröljem ki, vége meg minden

Erre elég fájdalmas visszagondolni, miután rájöttem, hogy abból a családból mindenkinek bejöttem, de ezért cserébe én csak más lányokról beszéltem velük. Nem is voltak rossz csajok, csak a csőlátásom mindent elrontott.

lol odarakták őket pózolni a kamerának azt ennyi
>elsöprő sikerrel
hahahaha

youtube.com/watch?v=44f4ZENAzDE

Csaj a videóban több száz ISIS harcost lőtt már le

Én meg őt lőném le a fegyveremmel ha érted mire gondolok

mi a faszomért van rajta kék fejkendő amikor mesterlövészkedik?

őt kérdezd

mert csak propaganda