Kurva anyátok

kurva anyátok

Other urls found in this thread:

desuarchive.org/int/thread/71520081/#71537972
youtube.com/watch?v=3wLzHyG8yvc
twitter.com/SFWRedditImages

>zsinórban 2 nap szilva
mivan mivan

végre van szilva!

what does kurva anyátok mean and why are you posting fruit pictures ?

Keménytok

>what does kurva anyátok mean
Your mother is a whore
>why are you posting fruit pictures ?
This way it's the easiest to find our general

nem tudom pont úgy értem haza hogy egyből csinálhattam is a szilvát

Tegnap is volt, Emilybarát.
Pálinka.

tényleg, pedig még postáztam is bele
buta vagyok

>Your mother is a whore
inkább:
>Your whore mothers (mothers is the subject)
nem?

Nagyon buta vagy sajnos

:(

egyszavas mémválaszok postánként egész nap

fogd be a pofádat korcs

lol mit mérgelődsz korcs?

ezerrel megy a kulturális diskurzus

Eddig is volt ugyanennyi szemétposta, csak az még egy almát se töltött meg mert nem volt mellé más

erről mi nem tehetünk, hogy feljött rontani a levegőt az a cseh geci

magyarul idejött a máté a bandájával és nyomják a visszaböfögött disznógeci mém szarjaikat egész nap

ezek nem ők, akkor sokkal aljább lenne az egész

na persze

na még egyet

postázzál még ilyenekeet korcs

Kitöltöttem azt a feministás szar tesztet amit felrakott valaki. Istenem, jó pár faszság kérdés volt benne. Full tradicionálisnak tartom magam, hiszek minden ember egyenlő jogában, akik azt megérdemlik, és hiszem, hogy a wage-gap egy faszság(legalábbis fejlett országokban). Meg a nő és férfi társadalmi szerepe nem véletlenül más és más.

mindig ők nyomják a korcs meg az ömm postákat, max néhány újbuzi is beszállt

én újbuzi vagyok de próbálok nem szarpostázni user

nem, azokat én nyomom és nem a m*tékorcs vagyok
már az elizakorcsot is korcsoztam meg a fingkorcsot is

>Your whore mothers
Ez nem egy olyan kifejezés amit az angolok használnak. Olyan mintha magyarul aztmondanád hogy kurvának fia vagy. Értelmes? Igen. Magyartalan? Nagyon.
Az viszont hogy your mother is a whore, na azt már hallottam.

vallásos vagy ánon? Hiszel Istenben vagy valamilyen felsőbbrendű erőben? Én papíron római katolikus vagyok de nem gyakorlom. Nem hiszek sem a pokolban sem a mennyben sem a termetesben és az egész Bibliát egy átverésnek tartom. De mivel túl hülye vagyok hogy felfogjam a "Nagy Boomot" ezért szeretnék is meg nem is, hinni egy "istenségszerű" felsőbbrendű intelligenciába.

desuarchive.org/int/thread/71520081/#71537972

ez a legjobb /ka/ posta valaha

vettem paprikás csipszet meg egy fehér monstert, amit már meg is ittam, egész jó :D

kihagytam a körtét

hogyhogy?
legalább pont időben vagy a szilvára

az elöző körte volt dehiszen

...

Istenem annyira utálom a szűzeket. Nem tudok mit tenni, ránézek valakire és kilóméterekről látszik hogy mekkora szűz. Az egész kisugárzásából, a testbeszédéből, a kommunikációjából árad hogy egy örök vesztes, örökké pótolhatatlan űrrel a szívében kell leélnie az életét. Ránézek egy ilyenre, és elfog az undor; felfordul a gyomrom, nem érzek mást, csak mély megvetést. Én már 12 éves koromban hátra tett kézzel pörgettem a farkamon a csajokat, ezek a vesztes emberek pedig élik az életüket 20+ évesem, és már annyira eltávolodtak a lehetőségtől is, hogy valaha megváltozzon az életük, hogy valószinűleg azt se tudnák már, mint tegyenek egy nővel. Egyszerűen undorítóan szánalmas.

délután közösen dolgoztam másokkal, nem volt lehetőség postázni
mostanáig meg csak baszta ma rezet otthon

ez a kép honnét van? hívom a rendőrséget

Nem vagyok megkeresztelve, szóval akkor pogány vagyok. És jobban is vonz a görög/római politeizmus, de én is nagyon kétkedő jellemmel lettem megáldva. De az ősrobbanást sem vetem, viszont hiszek valamiféle felsőbbrendű "Isteni" lényben, vagy ilyesmiben. A földi vallások nagy részét megvetem, de még mindig sorrendet lehet állítani közöttük, és a kereszténység a legvonzóbb, főleg, hogy abban a közegben nőttem fel. Az iszlám hitet nem bírom, hallottam róla eleget, hogy okkal utáljam, De nem olvastam egyik hit szent könyvét sem, se a bibliát, se a tórát, se a koránt.
Ha már vallás, akkor a keleti vallások: buddhizmus, shintoizmus, hinduizmus, ilyesmik vonzóbbak. De főleg a shintót vágom valamelyest.

én is
legális egyáltalán ekkora kardot tartani otthon?

>feb 23

Most nézzétek meg ezt a két autistát
nem unjátok még?

közös munka szar dögöljön meg aki kitalálta
mindig van valaki a csoportban aki nem ért semmihez vagy lusta szar és helyette kell mindent megcsinálni

nem értem

Már fél éve is ugyanazokat a ronda kurvákat postázták

menjél már innen újbuzi, csinálj valami minőségi fonalat a magyarchanedre vagy mit bánom én milyen tapló helyről jöttél

faragok magamnak valami kecskefejű totemet és feláldozom a szomszéd asszony kivágott szívét amibe belevertem a farkam, majd megeszek két varázsgombát és wall noise-ra ugrálok majd

>szűz keresztény
>csanád buddhista

szerintem a tavaly december óta emilypostázok (és nem tervezem abbahagyni)

a rómaiak nem hiszem, hogy feláldoztak római állampolgárokat

kilenc nap múlva lesz egy éve hogy elkezdtem:D

BBBEEEEEEŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ

Nem tudnak ellenálni a nagy fekete fasznak, ez a természet rendje

hogyhogy?

>minden nap ugyanaz szó szerint
már minden világos, ez a hely egy elmegyógyintézet gumiszobájával egyenértékű

>a rómaiak nem hiszem, hogy feláldoztak római állampolgárokat
amit ezzel mondani akartam, hogy azzal, ha csinálsz egy retardált pogány áldozatot, és sátánista faszságot, ezzel nem tudom mit akarsz elérni

youtube.com/watch?v=3wLzHyG8yvc
héjáhéháhohohohohojóóóóóóóóóó

kifejezetten az a lényeg hogy minden nap más kép/webm és más szó
nem olyan bonyolult felfogni

Ama fonál
>ákospostázó
>OCferi
>zsidóposzter
>könyvfejű
>anime
>vidék vs pest

mi ment ennyire félre?

ugyanaz a szar attól még és nem csak rád utaltam hanem általánosságban itt mindenkire, végül is bizonyos értelemben nem rossz hogy létezik ez a hely, addig sem vagytok kint a világban

Végül is tényleg nem postázik mindenki melóból meg mobilról 3 pincelakó gyökeret kivéve
El is lehet menni ha nem tetszik

Kussolj már féreg

Hol szoktatok nap közben kajálni ha épp meló van vagy ilyenek?

anyád főz minden nap

este 6 és 10 között melózol? délelőtt nincs olyan sok posta, a legtöbb délután van amikor hazament mindenki, és ja legalább addig is otthon ültök és nem vagytok rászabadítva a társadalomra

tudat alatt már a zsindex is tudja, hogy ki lesz a következő miniszterelnök

>amikor hazament mindenki
Tehát, ebből következik, hogy reggel 8 és délután 4 között a többség "kint van a világban"
Egyszerűen baromságokat beszélsz, fogyatékos vagy, nincs értelme, hogy itt legyél
Más szóval tipli van korcs

Ha a zsidesz csak 40% helyet kapna a parlamentben, akkor kikkel lépnének koalicióra?

dehogy főz

legalább addig el vannak foglalva a robotolással, aztán hazamennek és püffölik a billentyűket ebben a gumiszobában és nem az utcán kóborolnak

zugló oké, hogy egy komcsi szarfészek, de mi van salgótarjánban?

elvileg senkivel, legalábbis a régi ballal biztos nem, mert
>"Sem elvi, sem gyakorlati lehetőség nincs az ellenzéki pártokkal összefogni, hiszen ők is felelősek, hogy itt tartunk"

elmegyek valahova enni egy menüt vagy esetleg viszek magammal valami kaját

VONA VONA VONA VONA VONA VONA VONA

MINDEN NYUGGER MEGY A GÁZKAMRÁBA
AKASSZUK FEL AZ ÖSSZES NYUGGERT
DÖGÖLJ MEG SZARBÁN,DÖGÖLJ MEG NYUGGER,DÖGÖLJ MEG SZARBÁN,DÖGÖLJ MEG SZARBÁN,DÖGÖLJ MEG NYUGGER,DÖGÖLJ MEG SZARBÁN

A PÉNZTÁRCÁMBA JAJ DE NINCSEN PÉNZEM CSUHAJJA
A VONA ÚR MAJD KÖTELET TESZ A NYAKADBA

DÖGÖLJ MEG NYUGGER DÖGÖLJ MEG NYUGGER DÖGÖLJ MEG NYUGGER DÖGÖLJ MEG NYUGGER DÖGÖLJ MEG NYUGGER DÖGÖLJ MEG NYUGGER

NINCS MEGÁLLÁS A VONAton NINCSEN FÉK

HA NEM A VONÁRA SZAVAZOL AKKOR FELKONCOLOM A NAGYANYÁDAT, HA A FIDESZRE SZAVAZOL KIBELEZEM A NAGYAPÁDAT

de ezt a jobbik mondta nem?
én úgy kérdezem, hogy a zsidesz kivel szövetkezne, balos pártokkal nem hiszem hogy tudna, jobbik valszeg nem menne bele, akkor nem tudnának kormányt alakitani?

ez a jobbik nyuggervadász halálgárdájának az indulója?

igen

ja, fasz tudja
az a 2% kdnp sem segítene már rajtuk

>A PÉNZTÁRCÁMBA JAJ DE NINCSEN PÉNZEM CSUHAJJA
>A VONA ÚR MAJD KÖTELET TESZ A NYAKADBA
tecccik

Úgy gyűlölöm az ilyen lakberendező, otthon építő honlapokat, képeket, hogy azt elmondani nem tudom. és mindig különösen alattomosan, észrevétlenül támadnak, hogy lelkieg fel se tudj készülni az egészre

>tessék, itt van egy ház, mindenféle kényelmes, szép szobával amiről álmodtál, vagy álmodni se mertél
>ugye milyen gyönyörű? milyen jó lenne ha a tied lehetne?
>haha, sose lesz annyi pénzed
>napszoba? egy 20 négyzetméteres putrira valót nem fogsz 50 éves korodra összeszedni, nemhogy napszobát

Mi a legnagyobb hazugság amit ti életetekben hallottatok? Nekem az, hogy "Dolgozz fiam sokat, szorgosan és megengedhetsz majd mindent magadnak"

>ne aggódj majd neked is lesz egyszer bn

de az a jó, hogy ha zsidesz nem tud kormányt alakitani akkor igazából senki más se, mert akárki lép koalicióra akármelyik másik párttal, az gyakorlatilag politikai öngyilkosság

ez csak az uraknak szól, aki bérből él az nem úr, igazán tudhatnád már, legalábbis itt

Szomorú

>lefényképezi a monitort

ez

akkor ne nézegesd te nyomorult őrjöngő féreg, hanem törődj bele, hogy egy értéktelen hulladék ember vagy, aki nem érdemli meg, hogy boldog és sikeres legyen. Na de ide se okádd ám a lelked mélyében rothadó szennyet, senkit sem érdekel a nyomorod, dögölj meg!

ezért kellet volna a BOTKA BOTKA BOTKA
ő megmentette volna az országot, de a beépített fideszesek elintézték, hogy a maffiavezér maradjon hatalmon

Elfelejtettem postázni, de a mozgólépcsőn mögöttem/alattam két csaj beszélgetett és eresztettem rájuk egy jó kis fingot!

és volt szeksz utána?

helyes

Á, az én varázspálcám nem érdemlik meg holmi jöttment vihogó rostik.

akkor miért fingottál rájuk?

Hogy legyen mit posztolni!

szép munka user

és megérezték?

Ánon olvasott az iszlámról Sup Forums-on egy csomót és jujj de mérges lett.

mi?

szeretem az autizmus fonalakat Sup Forumsn

ez már megannyiszor volt és reddit szar

ha érdekel olvasd el. épp volt egy poszt amit egy muzulmán nyomatott, és megnéztem mi megy benne
hát elég vicces, aztán volt ez bevágva, és érdekesnek tűnik és 1-2 dolgot már én is tudtam ezekből

leszarom

megöllek