ZENCİ (PBUH) edisyonu
/tr/
*Mum söner*
>niye hic konusmuyorsun user
siktir git kaltak
sikmezdim
>göz teması kurup gülümsüyor ve ilgisizliğini sorguluyor
Zihin overload.
KRAL
ÜYK gerçekleri yine TAM açıklamış
Alev olmayan yerden duman çıkmaz moruk :-DDDDD
geçen hafta her gün mafia ii oynadım, spotify’da hiç 50’lerin ve 60’ların rock müziğini dinlemedim ya da telefonda sözlerine bakmadım ama haftalık önerilerde oyunda da çalan “i put a spell on you” çıktı. bir de doğu almanya’ya telekulak devleti derlerdi.
Güzel blogmuş nerden abone olabilirim
Bizimki Sup Forums'u keşfetmiş galiba iyi götü yanmış beyaz milliyetçilerine atarlanıyor :ddddddd
S I K T E R L A N
I
K
T
E
R
L
A
N
Tigir:Er ne zaman ZENCİ milliyetçisi olur?
olmuş zaten 1:45'e bak, ebin :-DDDD
EFİSHANE
F
İ
S
H
A
N
E
Keeeek 2:14'de de Sup Forums'da türkler beyazdır hajum diyen türklere laf atıyor kesin keşfetmiş bu burayı
bu videonun tamamını ingilizceye çevirmek istiyorum ama bu hafta çok doluyum :DDDD
Ey Sünni piçleri dinleyin!
Çevrenizde Yunanistan, Bulgaristan, Gürcistan, Ermenistan gibi dört devlet var. O Sünni ananızı sikmek için fırsat kolluyorlar.
Kıbrıs Türkleri sizden ayrılıp Rumlarla birleşmek istiyor. Sizden bıkmışlar.
Azerbaycan, İran, Irak ise Şii ve Alevi.
Suriye'de ise hakimiyet Alevilerde.
Sizin o ananızı, avradınızı sikeriz. Çevrenizde bir tane seveniniz yok. Sizi köpekler sizi.
Sizi medeniyet nedir bilmeyen orospu çocukları sizi.
Sizin bu yavuz dediğiniz soyu bozuk piç dölü de öz babasını, 2 kardeşini, 7 yegenini, kuzenlerini öldüren, sarayda kendini siktiren, ayyaş devşirme piçin tekiydi!!
Yazıyı okurken odamı mum kokusu sardı
Senin o sarayda kendini siktiren, oğlancı, öz babasını öldüren devşirme piç yavuzunun anasını avradını çatır çatır sikeyim. Maraba köpek! Sırtında çıkan çibandan erken yaşta geberip gitti.
Ayırca Azerbaycan, Balkanlar ve Irak ve İran'daki Çoğu Türkler Şii Kızılbaş ve Alevi Bektaşidir.
Sünni piçleri!!!!!
O mum Ensar Vakfında senle söndürmüşler. Bir de ben söndürüyim. Yolla ananı Kızılbaş'ın yarrağını bir yesin. Aşağılık Sünni köpeği!
HAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
152.6 nın belge ve konumuyla otağa teslimi. tigir-erin 4çini keşfetmesi ve bu video.
Tesadüf olabilir mi: Elbette olamaz MaşTengri MaşTengri :C:C:C
biri şunla tirad açsın:
wh*Te subhumans,
The day when you wake up with irritating sound of the sirens before the sun rises is the time for the wh*Te viruses to be cleansed from the planet. Nökers will kick your doors with all their hatred. They will butcher your wife, your daughter, they will strike your son with gunstock. They will take you as prisoners. The elderly, the crippled and the weak, will die at our expense. Those of you who are strong will be slaves to contribute to the TÜRK Empire. All your assets will be confiscated. We will use your corpses as energy resource. The crematomums are going to burn with wh*Te corpses. You will disappear, you will be erased from the history. You will pay the price of daring to fuck with TÜRKS. You will never see the comfort of the wh*Te lives you're living on. Anyone who resists to us will groan under our postals. the Supreme Tigir judgment will last forever. Tigir: Er Thought System will be the only guide for the new Turkish race. No mercy! No peace! Because peace is for the cowards! My cause! My Honor! Loyalty!
Şizo gittiğinden beri ağzımı bıçak açmıyor
öykü’yü kamama oturtmak istiyorum rn keşke acıbadem’de okusaydım
Bu yorumu EGM'ye bildiriyorum koçum
İnternetten milletin karısına kızına sallamak kolay bakalım polis kapına geldiğinde o kamayı nerene sokacaksın
ben de otist takılan bütün normi orrRoSpularını kamamla deşmek istiyorum moruQ
bende
De ayrı.
(bkz: validenizin folloş kararmış döl kokan amcığı)
neden t*rk yaratildim ? ustelik batida birde
zulfikar91 pls
Bu ben degilim
Bu benim
Bende
keske aryani bir beyaz olarak yaratilsaydim, ayni atat*rk gibi
sızın /ülkücügf2017/ nasıl gidiyor?
burası kişisel blogunmu uLan, bize ne t*rk piçi
>2017'de *lk*c*lük
AX BE ANGLO PİXİ
super gidiyor
evet lan! ACIYIN BANA!
amını ısırırım bunun, çok tatlı bakıyor kahpe
anglo değilim
>user ülkücü değil
HAHAHAHA wh*Te tier
herkez nerde??? :(
>tfw aylarca ibneanon'ü görmedim
>kukuri san
Güzel tat.
reddit.com
kek hayır r*ddit hesapim yök
>başka bir ülkede yaşa
>t*rkçe'yi doğru düzgün bile konuşama
>HELELE HÖLÖLÖ CECECE
yaşamadığın ülkenin seçimlerine oy da veriyorsundur sen
üniversiteden sonra ben Türkiye'ye geri döneceğim
>t*rkçe'yi doğru düzgün bile konuşama
mean desu
Keşke sadie sinkin pıttığına 15'lik saray piştovumu sokabilsem be breminler.....
ben de
yarrağımı döneceksin, gelip burada 2 ay kalıp "ENGÜLTEREDE HEÇ BÖYLE DEĞİL BUNLAR HERŞEY GÖZEL HAJUM" diyip siktir olup gideceksin
t.*lk*c* alm*ncı akrabalı
siktir git beni bilmiyorsun
seni biliyorum, geçen gece annen anlattı
AHAHAHAHAHAHA
>annen xddd
velet tier şaka
senin gibi bir düzine insanla aynı çatı altında yaşadım
ama ben öyle değilim?
bu benim
I watched part of this last night, are all your movies this propaganda-ish? I've seen soviet war films more subtle than this.
what the fuck is that
DAG 2, a turkish movie...
It has a stupidly high and undeserved rating on amazon
tirada gelen b*Yaz PİÇlerini kesip,
Osman Paşa'nın gEriLLayı bıraktığı gibi güneşin altında çürümeye bırakmak istiyorum moruQq
Türk kino post edin
did anyone force you to watch it amerishart? also,
>undeserved rating
the audience that movie appeals to liked it and that's what matters.
go watch usa movies next time with "we beat nazis america fuck yeah" level of tact and subtlety.
amazon.com
really makes you think