edycja polski kurwa polacy nie gesi swoj jezyk maja w tej nitce piszemy tylko po polsku jak sie komus nie podoba to wypierdalac na zachod do ciapatych
/polska/
Other urls found in this thread:
allegro.pl
twitter.com
wstyd mi że jestem polakiem
przytul mnie user
suwak posuwak
Hi is this /polska/ thread? If yes, then alright.
>tfw no gf
also what am i supposed to eat for supper? i want something light.
po co w ogóle coś zarabiać, oszczędzać i inwestować
i tak zaraz wszystko jebnie
Opinie o ?
>nie dadzo chłopaka
>tfw no bf
nie moge z polsich smieci specjalnie przestaje uzywac polskich znakow z obrzydzenia
już nie odróżniam vulw od bulg przez was
opinia że jestes tłustą kurwą ulaną
ale fajna wulwa
ŻCZBRZSZTRZSZCZBRZ
smacznego user
usuń to
>tug brzydki
zabierz tą poduszeczkę
>samo używanie języka polskiego wywołuje gigantyczny ból dupy korposzczurów
Po prostu wszyscy piszmy po japońsku, nie będzie już kłótni ani problemów
to nie ja niestety
wasze wnuki(jeśli będziecie mieć wystarczająco szczęścia żeby je mieć jebane przegrywy) będą miały śniadą skórę i będą mówić łamaną polszczyzną bo w domu będą mówić po angielsku żeby porozumieć się z ojcem
To ja
pokaż nóżki
It's me
show legs
a ni bo ja
czyli już wiemy do jakich życzeń usypiają codziennie polskie korpokurwy rofl
>zachód
>znanie dwóch języków to standard
>polska
>no chuj mi to, ciapaki mojm sie naszego uczyc jak tu chcom byc
ile byscie maksymalnie dali za takiego laptopa?
allegro.pl
>chinkpad
złamanego grosza bym nie dał za chiński spyware
CHRUM CHRUM GRAŻYNA KURDE SKOCZ PO WÓDECZKĘ BO NIE WYRABIAM PRZEZ TYCH ANGLIKÓW NA MOIM FORUM OBRAZKOWYM
HEJ MATI JACY SĄ TWOI ULUBIENI TYTUBERZY BO MOI TO HTRZYHTRZY PRODUKCJE I BRUDNY FRANEK A Z POLSKICH TO NAUZABAWA I POGROMCA REKLAM
ale piecze
nie wygląda na bardzo ściuchrany, no i ma 2G pamięci w jednej kości, więc po taniości sobie możesz rozbudować. Na mjętko 450 bym dał. Nad 500 bym się musiał zastanoić
NIE MÓWI SIĘ FORUM TYLKO TARGOWISKO ZACHODNIARZU ZASRANY
o chuj jak swędzi XD
czyli to tak wygląda zespół pipidówy.
ale pjecze korpokurwy haha xd xP
Możecie nalać polaczkowi Don Perignona, albo dobrej whisky 18 letniej. Polaczek wypije duszkiem i powie, że cierpkie i jakieś mdłe. Dacie polakowi trufli to powie, że to jakiś zgniły czosnek. Zaparzycie polaczkowi dobrego espresso z dobrej, ręcznej maszyny, z świeżo mielonych ziaren bardzo dobrej jakości, powie że jakaś mała ta kawa i w ogóle kwaśna i i dziwnie smakuje. Dlatego mnie nie dziwi, że 3/4 z was, biedaki szkaluje HAWAJSKĄ. Nie dziwi mnie to, ponieważ wiem że jesteście tylko biednymi cebulakami i całe życie schabowe z mięsa za 7,99/kg. Nie znacie życia, wasze kubki smakowe są wypalone od podrobionych fajek i chujowej wódki. Nigdy nie mieliście okazji poznać smaków. Na widok pizzy z miodem byście pewnie skakali i darli mordę jak te małpy w zoo. Kompozycja słodko-słone, albo słodko-kwaśne to jedna z najlepszych rzeczy jakie można skonsumować. Prawdziwa eksplozja dla wyrafinowanych smakoszy. W cywilizowanej i rozwiniętej Japonii, kiedy córka przyprowadza i przedstawia swojego wybranka rodzicom, ci wykonują test. Podają mu Hawajską. Kiedy chłopak pizzy nie zje, albo powie że mu nie smakuje, to wiadomo że pochodzi z patologicznej rodziny. Test działa z dokładnością 100% i nawet WHO i ONZ przyznali, że u rodzin w których dominuje alkoholizm, narkomaństwo i kazirodztwo zawsze pojawia się niechęć do pizzy z ananasem.
>"Miękka ramka" obudowy matrycy
coś zmienia?
Ehh
Dlaczego squenix nie zrobi anime na podstawie którejś z gier FF
>Małgorzata Taczerowa
Cholera go wie, pewnie chodzi o wyjebane zawiasy albo coś podobnego
głooooooooooodny, daaajcie jeeeeśść
dobra jak dubsy to kupuje
mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę z tego że człowiek zdrowy na umyśle po prostu by sobie odpuścił i zakończył ten zjebany temat i więcej go nie drążył.
ale twoje musi być na wierzchu nie XD jeszcze by ktoś sobie pomyślał że "przegrałeś dyskusje" a tak przecież nie może być XD internet poważny biznes XD
ale to nawet nie jest dyskusja a nawet gdyby była to rozpoczęcie dyskusji na temat "CHUJE PRZESTAŃCIE UŻYWAĆ ANGIELSKICH ZWROTÓW MÓWCIE PO POLSKU" to przegrana z automatu
Nie tym razem kurwo.
>Taczerowa
Tego akurat się nie czepiaj
Nie ma niczego złego w dodawaniu końcówek do kobiecych nazwisk
Litwini robią coś podobnego z każdym nazwiskiem, męskim i żeńskim, żeby się je dało odmieniać
nice digits dude
o jezusie nazarejski
>segztuplety zużyte na to
XD
chad prezydent
A teraz wyobraźcie sobie jakim trzeba być autystą żeby mieć o to taki ból dupy.
kurrrrrrrywa i znowu zachodziarze niepolaki przyjda i beda pisac nie po polsku ale mnie wkurwia jak ktos uzywa niepolskich slow
no ładne cyferki
ale melancholijny dzień, upiłbym się ale trzeba o 4:30 wstawać
@820 001 02
zamknij morde cwelu
>hehe zobaczcie jaki ma ból dupy on dalej odpowiada no nie mogę zobaczcie ja też ciągle odpowiadam ale mnie nie boli hehe
Fuck general gets
stupid polish fuckz
ładne cyferki
First for /ita/
są i oni :))))) welcome my friends!!
PO POLSKU MÓWCIE KORPOŚMIECIE KURWY
very nice digits pole :)))
shit gobbledygook-speak get
...
Używanie angielskich zwrotów w kontekście rozmowy w języku Polskim, gdy istnieją polskie formy w/w zwrotów jest spierdoleniem, popisem kiepskiego wychowania i braku samoświadomości. Linia obrony polegająca na argumencie „w korporacjach tak robią” jest kiepska, gdyż nikt korporacji za jakikolwiek autorytet nie uważał, nie uważa i nie będzie uważał bo to nie jest miejsce zatrudnienia warte szacunku osoby cywilizowanej.
Tu nie chodzi o „chuju przestań bo nie rozumiem” tylko „nie jesteśmy na wsi, mów jak człowiek”.
What's wrong with a gif of Trump getting cuckolded by our first lady?
bardzo dobrze
What a shitty get.
>A pole
What did I expect...
translate to english pls
very good digits my polish friend greetings from romania
STUPID POLISH FUGGZZ FOOKIN FEGGITS
...
Ech anonku nie wiesz co czynisz takim postem
>znowu policyjny numer
sprawia ze mysle
natomiast przyjebanie się do czegoś takiego na indonezyjskiej liście mailingowej poświęconej szydełkowaniu to mocarny popis autyzmu
ale on kurwa nie pisze pracy doktorskiej tylko post na jebanym forum obrazkowym trzeba byc niedojebanym zeby sie czepiac o takie rzeczy
Beautiful
Mnie zawsze bawią Brytyjki polskiego pochodzenia z nazwiskami kończącymi się na -ski.
Podobnie ludzie tak trzeciegio pokolenia wzwyż nie potrafiący już swojego nazwiska wymówić po polsku.
Ładnie, ładnie.
najebcie mi
o kurwa, rzeczywiście
gabrysia podejrzana
No nieznanie słowa "lęk" to akurat sroga kompromitacja
...
chyba pierwszy get od tego ostatniego z gifem papieża
no i chuj ja też czasem zapomnę słowa bo częściej go używam po angielsku niż po polsku i kurwa nie będę siedział się zastanawiał jak w tym podjęzyku to powiedzieć
...
był jeszcze z "ej get zaraz" chyba że papież później był i nie widziałem
>Podobnie ludzie tak trzeciegio pokolenia wzwyż nie potrafiący już swojego nazwiska wymówić po polsku.
Mnie to nie bawi tylko wkurwia.
Niech sobie zmienią pisownie na Kovalski czy na Cviatcovski
Przecież pismo to cecha drugorzędna języka w porównaniu z mową.
...
kompro
sklej wary kurwo parę sekund i bym usunął
>no i chuj ja też czasem zapomnę słowa bo częściej go używam po angielsku niż po polsku
Zejdź casem ze strychu zwierzu jebany
Piecze lol
sklej pizde kurwo czaisz
no kurwa co ma jedno do drugiego ja pierdolę uwielbiam jak wy jebane dałny kochacie się kreować na takich dynamiczków a pewnie jesteście jebanymi kasjerami w pierdonkach mieszkającymi z rodzicami
nie on ale ja ci juz wczesniej napisalem ze mi i mojej gf sie to zdarza dosyc czesto w codziennych rozmowach wiec nie zrzucisz tu winy na spierdolenie ani "le sloiki korpo XD"
możesz podać przykład co cię tak boli?
no boli go ze w poprzedniej nitce ktos napisal social anxiety a nie lęk społeczny