kurva anyátok
Kurva anyátok
hatalmasokat fingadozom a reggeli szélben
I love LOVE magyars !!!
ezt a fonákot mostantól enzsi vigyázó szemei óvják
jó posta
Utalok az 1-esen reggel utazni.
hogyhogy?
Why do hungarians always use an apple as their image for their threads? And its always "kurva anyátok" (Fuck Mother?)
Can anyone explain?
no
The kurva anyátok part is a swear used in a very similar way as the latino's puta madre.
The fruit part is pretty simple too: thread is fonál in Hungarian, if you search for that in google pictures, you'll get photos of balls of threads, that look exactly like these colorful round fruits. Simple as that, it's a mere visual association.
hupikék
törpikék
törp-pörkölt töpörödött törpördögökből
halott szar fos generál cigány korcsoknak
védelmezhetné a babát amit a pocijába rakok
korcs
korcs
korcs
korcsok
korcs
Dorka itt vagy?
korcs
am jah hihi
mizu :3
korcs
leszel a bnem?
>falusi fotelnáci mémnök őrjöngés
trágya posta
>trágya
mi mást is tudnál írni te v*déki véglény
lol nem korcsifiú ;)
>össze dobok három zizegőszóból egy csalit aminek semmi köze ahhoz ami történik hátha valami gyökér ráharap
t. valami gyökér
de hát pont ezért írtam rá hogy trágya posta
te is ugyanakkora gyökér vagy ez alapján
korcs
gecire nem te azért írtad rá hogy trágya posta mert nem tetszett amit írt
lehet hogy azért nem tetszett mert alacsony minőségű csali de attól még megsèrtett különben nem válszoltál volna
ellenben én a fonál metadinamikáit elemzem a tudomány érdekében te törpeagy korcs
>Pálmai Ferenc - Munkáspárt 2 szavazat (0,5%)
kekkentettem
álmi vagyok
Akk postázz vmi cukker magadról mint a tegnapi lány(lány)
megütlek
Ez is jó de én képet szerettem volna :)
Tegyen gyá$zba benetek a csatkai züz Mária
>Vágvölgyipostázás
Lécci ne
az ki?
>mi az a google
ha annyira érdekelne akkor megnéztem volna és nem itt kérdezem
nézzétek a két buta vidéki már egymást harapja hahaha hát hiába a városi mesterverseny dróton rángatja a jobbágyokat
Kurvára nem Vágvölgyi Bá$tya. Haladni kellene a korral.
Spurdó-spárde pröllölö
Klazienaveen
Hókuszpók megkreálta a rostost, aztán azóta van széthúzás a törpök közt. A későbbi évadokban még egy lolival is feldobták a választékot.
A szemét víg kalmár lassan eléri a célját.
mégcsak nem is lekjopp koreai
Kicsit már unjuk Tamás
Na bent van az Orsi dilóm?
újbúza?
Egyelőre nem látom. Még 10 perce van jönni. Ha nem jön akkor be se ülök az előadásra hanem készülök a déli zéhára.
A minőségi rostik nem szoktak túl jorán odaérni.
Milyen zh amúgy?
Árpád kori társadalom és gazdaságtörténet D:
Rip
bárcsak
lol
Vágvölgyi egy szar Facebook fiók ami ilyen durva eröltetett cigányos/proli nyelvezetet használ. Nem követem mert szar és krindzs, kb Tibiatyával egy kategória
dik de jó
Te kellett egyszer beadandót írj a Gracchusok földreformjáról?
Az az első beszélgetés amire emlékszem a /ka/ból.
>Tibiatya
user emlékszik amikor még éles viccek voltak az oldalukon? Amikor még kicsi volt az oldal tele volt pedofil meg ""soviniszta"" viccekkel.
Akkor romlott el amikor bekerültek a hírekbe
A normik tényleg mindent elrontanak
Fújt a szél mint ma
Ahha :D
Az volt kb egy éve. Arra a beadandóra vagy egy hónapot készültem és szerintem elég jó lett. Most megint kellett volna írni egyet de elcsusztam idővel úgyhogy bele se kezdek mert a zéhákra így is alig jut időm. Majd kövi félévben újra nekifutok a tárgynak.
normi hollókoszt mikor?
hitler vagyok
Bázisollt postázó
Ha végeztünk, gondosan mossuk el az edényeket, majd helyezzük őket a szárfgtóra
nekem ilyen üráim nem voltak, de mondjuk nem tanárin voltam
Ez csak egy sima középkortörténeti szeminárium, csak ezt a témakört választotta feldolgozásra Draskó papa
Nap kérdése: user visszautazik az időben a középkorba. 5 perced van felkészülni. Mit tudsz magaddal vinni?
Semmit, mert minden ami nem szerves, az nem tud visszajutni.
hogyhogy
tesik, komoly kérdésem lenne hozzátok
péntek este a béen elment a necc partyra, és elég dühös volt rám, mert a sok plusz meló miatt amiket mostanában bevállaltam megmondtam neki, hogy hétvégén nem tudunk találkozni
úgy megharagudott emiatt, hogy a tegnap esti találkozásunkig nem is állt szóba velem, pedig többször is írtam neki
aztán tegnap este miután másfél órán keresztül osztott engem az önzőségem miatt, hogy nekem jobban esik egyedül otthon dolgoznom és szombat este megnézni a családommal egy filmet mint az ő lakásán dolgozni és vele filmezni, előállt vele, hogy a necc partyról majdnem a halott pénzes járai márkkal ment haza
mikor rákérdeztem, hogy ez mégis hogy történt, azt válaszolta, hogy nagyon dühös volt rám, és egy darabig jó ötletnek tartotta, hogy felvigye magához a srácot, de aztán elvileg mikor az odahajolt hozzá, hogy megcsókolja, a béen elhúzta a fejét, meggondolta magát (mondván hogy erkölcsileg nem lett volna helyénvaló) és ezt közölte is vele, aki aztán elköszönt tőle és leszállt a metróról
mennyire hihető, hogy tényleg az igazat mondta el nekem, és esetleg a meggondolás nem a csók előtt, hanem utána történt? és ha valójában nem történt semmi, akkor mégis miért érezte fontosnak ezt elmesélni nekem? így akarja elejét venni annak, hogy a jövőben akárhogyan is megbántsam/feldühítsem, tartva attól, hogy akkor majd esetleg megint összetalálkozik valakivel, akinek aztán nem akar nemet mondani?
Meg akarja veretni veled a csávót hől
a Honvédség fegyver-, és lőszerraktárát hől
megállítanám a hitetlen kutyákat Mohácsnál
>nincs bn
>nem tud megkakukkolni valami 5 percre híres csanád
már nem is emlékszem nekünk mi volt magyarból, azt tudom hogy én kereszteseket rendeket választottam egyetemesből
Okos!
ezt most azonnal ki kell dobni a picsába
jó ötletnek tűnt hogy megcsal mert valamit máshogy gondolsz mint ő? elmeroggyant picsa
jó posta
a barátnőd egy rühes ribanc aki bármikor képes megcsalni, okot úgy is fog találni
azért meséli el neked mert zsarolni akar, ha nem veszed figyelembe a figyelemkurvulását akkor rácuppan egy faszra
dobd ki és keress magadnak egy rendes nőt akiből anya lesz
EZEK
Az obádovics-féle matekos könyvet, a latin és filozófia tankönyveimet, egy bibliát, egy-két jó kést, és pár csecsbecsét amit el lehet cserélgetni hasznos dolgokra.
Vagy udvari mérnök leszek vagy elmegyek az első papneveldébe.
>járai márk
Jézus, innen érzem a szóját
zsidó hejjespasi, remélem savat önt valaki az arcába
lol a ratyi szójafiú
Dik :D
Valamikor tavaly ősszel beszéltünk erről. :DD
dehiszen én vettem el a szüzességét
meg össze akar házasodni meg gyerekeket csinálni nekem
pont ezért nem tudom mire vélni ezt az esetet, nagyon nem néztem ki belőle, hogy akár csak a gondolat megfordul a fejében, hogy megcsaljon
Ezt majd akkor mond, ha nemesekkel elmegyünk a faludba és elötted erőszakoljuk meg a helyeskéket, földtúró paraszt
hát tesi megfordult
és ha most becsicskulsz neki akkor legközelebb is meg fog ha kell egy aduász
nincs rendben ez a lány szerintem de tégy ahogy jónak látod
Nem méltó beszéd ez egy klerikushoz.
>srácok baj ha kakukk vagyok?
Nem, dehogyis :DDDDDDDDDD
>És az baj hogy egy szójafiú kakukkolt meg?
Nem, nem, srác, hallgass ide, minden rendben :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
lol ezt el ne hidd neki
járai márk meleg, én egyszer kivertem neki egy pécsi diszkó előtt mielőtt még híres lett volna
Dehiszen a Járai győri. Mit keresne egy fejlett, középméretű nyugat-európai város lakója a balkáni szennyben dagonyázó török-horvát erőszakbébik között?
>x-el y-t csináltam egy diszkó előtt mielőtt még híres lett volna
Bárcsak annyi forintom lenne ahányszor ezt a /ka/ban olvastam
barátomnak is ilyen nője volt aztán láttam a dizsiben smárolni valami idegennel, álszent mind
a Halott Pénz egy pécsi banda az első bulijaik mind ott voltak
amúgy valószínűleg megunta azt a koszos szürke germánbérenc gyárvárost és úgy döntött lenéz egy olyan helyre ahol van kultúra meg nem akarod megölni magad ha megnézed az időjárásjelentést
>ny*gat-magyarország aka kelet-germánia
>nem korcs mindenki
na megszólalt a szl*vkorcs
Hogy teccik ez a rím?
ezt most miért?
Mér ne? Elpunnyadt az öreg zsidó és már átnéztem a mai eseteket.
Elég szar a ríd hől