/polska/

edycja chomika (nocna)

Other urls found in this thread:

youtu.be/hPD-a1FjUtU
youtu.be/EIkdr64_cCo
youtube.com/watch?v=IKqEZrK9XnI
youtu.be/OKRJfIPiJGY
twitter.com/NSFWRedditImage

zamorduje cie

jebać jebać nic się nie bać

>mmm ale dobry burger za 50zł
>a ty czemu user nie jesz?
>nie mów mi że cię nie stać

...

>j-jestem na d-diecie

nie wiem czemu ale przypominaja mi troche antife

fajny burger ale salata powinna byc pod pomidorami zbsz

skad wiesz jadles burgera kiedys?

nie stac mnie ale widzialem na wideo jak jedza w ameryce i tam salata byla pod pomidorem a nad pomidorem byla cebula i na cebuli sos

eh fajnie musi byc jesc burgery myslalem ze w tej angli stac was na burgera ale polakow pewnie nie wpuszczaja do burgerowni

stać, ale mi szkoda wydawać na głupoty

>szkoda wydawać na głupoty
typowe gadanie biedaka
>mam ale wiecie he he p-po co wydawać
gdybyś miał to byś kupił

polakow nigdzie nie wpuszczaja ostatnio musialem na piechote wracac bo mnie do autobusu konduktor nie wpuscil powiedzial ze nikogo nie oszukam z ta kartoflana morda

szkoda gadac a pewnie murzyna by wpuscili chora polityczna poprawnosc nie dotyczy Polakow bo sa Biali az sie glok w kieszeni otwiera

Co tak zdechło? Przecież jeszcze, aż tak późno nie jest.

Brytol memy na bok i poopowiadaj jak tam zycie w diasporce jakieś większe zmiany w ostatnich latach Bretix te sprawki

słyszałem że Polki wpuszczają bo jak murzyn jedzie to mówi żeby wpuscić polkę

nie wiem nic

Mam nadzieje ze to nie jest bezinteresowny gest

no słychać że jak Polka wchodzi to murzyni w autobusie zaczynają gwizdać i śmiać się więc chyba tam polki kawały opowiadają

...

For what reason poles killed 3.9 million jews?

oszczędzając na głupotach, mogę zaś uzbierać by kupić coś porządnego, albo na coś co ma wartość. Hamburgera zjesz i za parę godzin jesteś znowu tak samo głodny tyle że biedniejszy o te 50 zł. Przyjemność mienia 50 zł jest o wiele większa i od chwilowego czucia w buzi dobrze.

>biedniejszy o 50zł
normalny człowiek czegoś takiego nie mówi bo on zawsze ma 50zł na to co chcę i kiedy chcę

We were in havoc after our waifu dumbed us and had to release our anger somehow. Please don't leave us again.

they were from żmudzin lands

a co? to te pieniądze mu się kurwa lęgną? 50 zł za bułkę z mięsem to za dużo. Hamburgera porządnego można kupić nawet za 10 i będzie bardzo smaczny. Jeśli przeciętnie obiad w barze kosztuje 20 zł taki dwudaniowy, to dawanie za hamburgera powyżej tej kwoty to głupota. Nawet jeśli ten hamburger jest najpyszniejszym hamburgerrem na świecie , to to nic nie znaczy, bo poczujesz chwilkę smak i on zniknie, a najedzony będziesz tak samo jak po takim za 10 zł. Wydawanie pieniędzy na przyjemność fizyczną jest głupie i dosłownie dlatego normictwo jest zawsze biedne. Mentalność podczłowieka i murzyna.

Polish-Lithuanian Commonwealth when?????

ja pierdole ten ból dupy biedaka

chuj ci do tego kto jak wydaje pieniadze ten post to skondensowana umyslowa bieda
>przecietny obiad w barze dwudaniowy to 20zl
>w barze
ja pierdole

a-anoni

Dajcie spokój piecze biedaczka i tyle, musi sie nauczyć miec wyjebane na to kto ile i na co. Dajcie mu dojrzeć

Ogólnie żartowałem smiejemy się z polakarobala nadal

jestem po prostu oszczędny, bo wszystko co mam wypracowałem sam i wiem, że kupuje się to, co się kupić opłaca, a nie najdroższe gówno na które mnie stać. Dla mnie nie jest problemem wydać nawet i tysiąc złotych z miejsca i bym od tego nie zbiedniał, ale 50 zł za głupią bułkę z mięsem, to przesada.

>jestem po prostu oszczędny
*biedny

>przeciętnie obiad w barze kosztuje 20 zł taki dwudaniowy
ahahahahhahahahaha patrzcie na wiesniaka z bialegostoku czy innego rzeszowa i smiejcie sie

ale bke mam z warszawiaków co mysla ze mazury to exclusive wakacje bo siedza codziennie w betonowej fortecy

hehe patrzcie na moja gownodziure nad woda co z tego ze nie ma pracy i do najblizszego sklepu sie jedzie pol godziny przynajmniej nie jestem warszawiakiem haha

Kurwa w maku za gownozarcie tyle zapłacisz
Obiad dwudaniowy chyba dwudniowy

Nie zapominaj o bezrobociu

znowu pije

Późno nie powinieneś

Ehh... Jak zawsze o 6 muszę wstać

nie powinienem
musze

...

>nigdy niedadzo takiej
prawda

jesteś moim promieniem słońca
moim jedynym promieniem słońca

Masz pijacy anonie
youtu.be/hPD-a1FjUtU

ja to inny user ale lubię tn (tę nutę)

masz w zamian coś

youtu.be/EIkdr64_cCo

>Era azjatyckiej hegemonii
>Agresywna ekspansja Chin na zachód
>Projekt wytworzenia wewnętrznych ruchów pro-chińskich w celu całkowitego zasymilowania kontrolowanych terenów
>Tajny projekt Chinka+ zostaje wdrożony
>Rząd chiński sposoruje akcje propagandowe w celu przygotowania rzesz chińskich dziewcząt do rodzenia pół-chińczyków w kontrolowanych krajach europejskich
>user dostaje 16 letnią żonkę, bo im młodsza tym więcej dzieci jest w stanie urodzić mu po ślubie, a ich życie funduje Pan Chińczyk
Czy tak kiedyś będzie? Wyniszczałbym białą rasę bez zawahania za taką chińską żonkę żbsz.

Nie znałem, dzięki anonku

lmao było by na odwrót, czyli propagowanie związków biała kobieta/chińczyk poprzez wysyłanie mężczyzn w wieku 18-25 sponsorowanych przez rząd aby wyglądali na bogatych i zachęcali białe kobiety do wstępowania w związki między rasowe

...

...

Jeszcze przydałaby się jakaś mała wojenka co by białe i czarne świnie sie pozabijaly

ja to czasami sobie ironicznie wyobrażam jak chłopak mnie rucha w dupe i spuszcza się do środka przez co potrafię dojść w 30 sekund
oczywiście to tylko dla żartu bo nie jestem pedałem haha

...

youtube.com/watch?v=IKqEZrK9XnI

Ech Danoni
Czemu życie kurwom jest?

I kiedy naciskam klawisze
Wszystko się odwraca
Dźwięk samotności mnie uszczęśliwia

...

dajcie ponurego chłopaka z którym mógłbym chodzić na cmentarz późno w nocy by się całować

...

...

co jest

zgłaszam się

musisz być co najmniej tak ponury. inaczej będę się czuł nieswojo

mam cienie pod oczami i się nie uśmiecham
i jeszcze włosy zasłaniają mi oczy

wygląd to nie wszystko user
ale przytuliłbym cię

youtu.be/OKRJfIPiJGY

po prostu taka twoja rola
w przedstawieniu
na dziś

on już za trzy godziny będzie na nogach

...

o czym gadacie?

o seksie przedmałżeńskim

aha

mam nadzieję że geje nie będą teraz postować

jestem silnym mężczyzną

ups

ale wiesz że temu o zupełnie co innego chodziło?
nie o zachwalanie prus tylko wyśmianie warszawki

dajcie takom siostre

waliłem dzisiaj 3 razy do tagu males only

na pewno nigdy by tego nie zrobił

co prawda jest to manga narysowana przez rysowniczkę która słynie z tego że w każdym hentaju który rysuje jej dziewczynki są brutalnie bite, ale w tej będzie na pewno inaczej, prawda?

wszystko będzie dobrze

widzicie? okazał się być miły i sympatyczny, nie było tak źle, uff

wszystko skończyło się dobrze, zjadła obiadek, wróciła do domku i żyła długo i szczęśliwie
the end

...

mam takom dziewczyne co lubi chlopcow i dziewczynki

జ్

co ty mi tu wklejasz bezbożniku

...

>tfw no bf

zderzak

To umów się z tym pedałem ReTo

ake zimno μwμ

kim?

no elo wstałem