Kurva anyátok

kurva anyátok

Other urls found in this thread:

youtu.be/QQgurXKh42U
youtube.com/watch?v=f49ELvryhao
twitter.com/NSFWRedditGif

Nagyon nincs most kedvem a munkahelyen lenni, tesik :DD

én még nem vagyok bent :D

Magyarország elesett tesik.

nekem sosincs

dolgozni kéne de nem akarok, a titkárnővel akarok iglot építeni hogy üzekedhessek vele benne

még én sem
ma muszáj bemennem, de szerintem benyögöm egy óra után hogy szar a gyomrom és hazajövök

Nekem se, de már csak a kiváló társaság miatt megéri

>aéa a helyeske hidegvérrel megmondja szemtől szembe, hogy nem fog válaszolni az üzeneteimre

az a baj hogy nekem tényleg elég szar a gyomrom
1 órán belül jönne kaka de nem tudom megvárni, bent meg nem akarok

mit csináltál user?

ja hát ha a helyeske kolléganő bent lenne az még motiválna hogy bent maradjak, de keddenként máshol van. el is döntöttem, megcsinálom az egy óra munkát amit muszáj, aztán jövök haza

Ugyan miért? Mit írtál neki?

Telpítsetek Gentoot, korcsok!

Semmi különöset. Néha egy-egy üzenetet eresztettem az irányába, hátha valami beszélgetés kerekedik, de szinte sosem válaszolt. Tegnap megkérdeztem tőle, hogy zavarják-e ezek az üzenetek, és azt mondta: "nem, max nem válaszolok".

Tegnap csak egyszer csatoltam és felébredtem hajnali négykor álló brével és muszáj volt kivernem. Bárcsak alacsony teszto kisfaszu impotens szójafiú lennék mint ti ;_;

hitler vagyok

A rostosok nem tekintik embernek a nyomikat sajnos

Mit csatoltál?

szerintem kettőtök viszonyától függően ez még incselkedés is lehet, de akkor is
hogy a gecibe tudsz egy ilyet megkérdezni te gyászhuszár

lol nyomorék

anyádat a káromra

Én is.

Mekkora egy savanyú picsa. Ignorálható. Amúgy ez tipikusan egy olyan kérdés, amit nem kéne megkérdezni.

>Ne félj, user, én majd megvédelek a szarbőröktől!

nem értem hől

szép számok, szép posta

korcsler vagyok

kekeke ilyen velem is volt párszor az elmúlt időszakban
nincs mit tenni, el kell indulni mert úgyis akkor jön meg az inger amikor kilépsz az ajtón

Mit gondoltok az eurovíziós jelentkezésünkről? Szerintem végre valami zene :D

youtu.be/QQgurXKh42U

már ne haragudj user de ez egy korrekt hozzáállás

mellesleg elég elkeserítő hogy megkérdezed
1, nem vagy autista és érzékeled a helyzetet
2, leszarod, addig nyomulsz amíg éppen nem ütközik törvénybe

kinyomtam egy kisebb adag kulát. remélhetőleg elég lesz hogy átvészeljem a napot

ezek a lehetőségek?

igen

Leszarom amióta az az undorító transznemű idióta bejutott. Tudom, hogy korábban is szar volt, de azóta a maradék érdeklődésemet is elvesztettem. Nincs semmi bajom a transzik ellen ha cukin néznek ki, de az a véglény valami nagyon undorító volt

Annyira extra viszonyunk nincs. Tegnap véletlen futottunk össze, de addigra már kb. letettem róla, tehát annyira nem érdekelt mit kérdezek.
Végül is tényleg hülye kérdés, mert ha már látom, hogy gyakorlatban ilyen akkor minek kérdezzem meg, hogy elméletben is ilyen-e?

Amúgy egyszer elhívtam sétálni, de akkor pont nem ért rá. Erre két napra rámír "most séta?". Mivel 22 óra volt, addigra már sétáltam egyedül és lefürödtem, tehát nem sétáltam vele. (Közel lakunk)

Mindegy, már úgyse akarok sétálni vele.

Igaz, igaz, csak most minden normiefasz ragel mert "metál" meg underground, bezzeg a cigónak mindenki örült tavaly...

van külön neve ennek a ratyi hajlítgatós nyekergésnek?
az összes geci magyar rockzenekar, még azok is, akiknek a hangszeres zenéje tűrhető lenne, ezt csinálja, és nálam instant kukát jelent
komolyan keco én nem tudom honnan vették ezt, de igazán elfelejthetnék már

>Erre két napra rámír "most séta?". Mivel 22 óra volt ddigra már sétáltam egyedül és lefürödtem, tehát nem sétáltam vele

OSTOBA AUTISTA FASZ

Nem tudtad, nincs azzal semmi gond. Már a szimpla kezdeményezéssel is többet értél el, mint páran a fonálban. Majd találsz egy cukikát.

Mármint a screamora gondolsz? Sok banda csinálja, nekem bejön, van akinek nem. Amúgy a depresszió nem rossz banda

A napi emlékeztető, autista korcsok.

Én is.

nem a screamo hanem a kibaszott herélt hangú skálázgatás a sorok végén
undorító, gyűlölöm

nagyon buta vagy sajnos

Dupla csekkolva

Aha. Nemtom igazából magyar metált amúgy se szoktam hallgatni, nemtetszik.

a screamo egy zenei stílus aminek az AWS-nek SEMMI köze nincs. Ne írogass hülyeségeket

Elnézést csak pontosan nem tudtam mit is értett user a ratyi hajlítgatós nyekergésen.

sajnos nem tudom pontosan leírni, de van valami az énekükben ami nagyon ravaszol, én ezért nem hallgatok kortárs magyart
néhány régi Junkies viszont állandó helyet kapott a merevlemezemen :D

Ez.
Nagyon buta vagy, szégyelld magad!

Fostartályon kívül minden magyar banda szar

Ezek.
Hogy lehet valaki ennyire buta sajnos?

halott generál

kek

halott ánon

én részegen mindig a volt béent zaklatom instagramon direct message-eken keresztül, és semmit nem tehet ellene:D

dehogyis ponthogy jól csinálta te autista, ignorálnia kell a gecibe és pár hét múlva már a faszán akar ugrálni a retardált rostos

Ez

Nyugodjék békében.

Nembaj ideje újraéleszteni. Beszélgessünk ki mit dolgozik/csinál és szereti-e

inkábbb brekegjünk, én sajnos nem beszélhetek róla ;)

Hmm, kár. Én pl suliba vagyoj és utálom minden percét, inkább ülnék otthon és skyforgeoznék

undarázs

18 ekszdi

dögölj meg

Szivesen megtennem

lol kis szaros

pont erre a fiatalos energiára van most szüksége a fonálnak

SOK A SZAROS NARANCSSÁRGA KÖCSÖG, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH HUJBHUJ HUJ HUJ HUJHUBG HAAJAAAAAAAAA

Menj vissza Robloxozni.

Legalább nem szarbőrűek.

user, te tényleg...???

youtube.com/watch?v=f49ELvryhao

Fasza vagy hahaxd. Nemtom, most inkább grindolok Skyforgeban. Nekem egy tetszetős mmorpg végtelen grinddal.

tényleg hitler vagyok

elég már

Álljatok le, nem lehetek ennyi Hitler.

Soros faszát szopd ki

Gázosítsd már el a cigókat.

...

szar posta

Ánon, magadra ismersz?

nem, nem, soha!

ok

Menjêl vissza Sup Forums -re szar postás.

nem értem a dátumot

udvarhely

Autóipari cégnél vagyok. Hullámzó; van olyan nap amikor csak a telefont merítem, van amikor 4ig csak az ideg esz annyi a munka.

a

no fap november de nem tudom miért most postázta ez az autista

no fap november

nyád

jó posta

évek óta nem jártam ott, seggburger úr

korcs

...

mi a faszt mondtál az imént rólam, te kicsiny ribanc?

Én régen a zúzással csináltam így minden nap. Végül letiltott mindenhol, de amikor élőben találkoztunk úgy ölelgetett, mint a pápa a migráns lábát.

>tfw she quit
too soon

korcs vagy

miattad tart itt ez az ország