IMAX to Binland finally

yle.fi/uutiset/3-9798204

No hyi joku hese :DD

Postaan eeppiseen :DDD

Taitaa hese olla ainoa kaupunki missä minkäänlaista elokuvakulttuuria :D Kävin eilen teatterissa kattoon Pulp Fiction, oli kiva nähdä viimein isolta screeniltä sen tason medtariteos. Mites multiplexit siellä maaseudulla, montako kertaa päivässä guardians of galaxy pyörii :D

...

POISTA TÄÄ HETI!

>naughty brgr
But why

>itis
Hyi vittu

IDS HABBENING :DD

>Itis

>Watch Black Hawk Down at IMAX
>Step outside the theater
>Fug everything looks exactly the same :-DD

Oli muuten aivan paskaa ja kallista ruokaa eikä asiakaspalvelusta ollut tietoakaan.

Kävelyetäisyydellä kahden finnkinohelvetin lisäksi kolme itsenäisestä teatteria jotka näyttävät mitä haluavat... Yhdessä ulkoterassi ja yönäytöksiä aurinkotuoleissa, baaritiski takana. Toisessa saat vaikka pizzan ja viinipullon pöytään elokuvan kanssa.. Perinteiset salit löytyy toki myös ja leffa alkaa sillä minuutilla kun lukee aikataulussa, mainoksia tai trailereita ei ole, 5e lippu jäsenille, 6.50 böndeille..

Ite taas nautin, kävin syömässä n. viikko sitten.

Turun naughtya dissattiin kovasti veitsihyökkäyksen yhteydessäkin. Stadissa ollut aina hyvä, en o tosin ku kahdesti käyny. Palvelu ei jättänyt mitään erityisen positiivista tai negatiivista kuvaa, ruoka tuli ajoissa ja jätti muuten rauhaan.

>2017
>Asuu vielä Suomessa.
Muuttakaa ny vittuun sielt :DD

t. Michigan diaspora.

kun asuin Michiganissa leffateatterin seinällä oli peuran päitä ja jonnet ihan avoimesti rupattelija ravas eestaas aulassa hakemassa lisää syötävää. leffateatteri oli paikka missä päästiin vanhemmilta piiloon pimeään. sain kerran säksät muijalta kun katsoin leffan enkä nuollut sen kanssa, suuttui että mikä hänessä on vikana.

paska elokuvakulttuuri ellei kierrä festivaaleilla

ei :_DD

Kauhia asua Venäjän naapurissa :D

Ketä vittua kiinnostaa äksdeedee

>Itis
No hyi vittu.

samit mutta metrolla sisään metrolla ulos kuka käskee hengaamaan sen pitempään