Slovenska nit

A ma kdo mogoče gorenjske gorilla warfare testenine?

Attached: Wappen_Herzogtum_Krain.png (444x541, 359K)

This coat of arms looks somewhat familiar. Can't put my finger on it though.

Obžalovanje na vrhuncu, fantje. Prestar sem za pijanske norčije in za samski stan prav tako.

Kdo tukaj /novomesto/ gospodovalna rasa?

Še nikoli nisem bil v Rudolfsvertu

t. velemestni kozmopolitanec

Dejansko mislim, da imam, vendar na računalniku. Mogoče pozneje objavim, če bo nitka še živa.

A to je kakšen vlažen meme, ki sem ga zgrešil?

Gre za tole, vendar v gorenjeskem narečju.

What the fuck did you just fucking say about me, you little bitch? I’ll have you know I graduated top of my class in the Navy Seals, and I’ve been involved in numerous secret raids on Al-Quaeda, and I have over 300 confirmed kills. I am trained in gorilla warfare and I’m the top sniper in the entire US armed forces. You are nothing to me but just another target. I will wipe you the fuck out with precision the likes of which has never been seen before on this Earth, mark my fucking words. You think you can get away with saying that shit to me over the Internet? Think again, fucker. As we speak I am contacting my secret network of spies across the USA and your IP is being traced right now so you better prepare for the storm, maggot. The storm that wipes out the pathetic little thing you call your life. You’re fucking dead, kid. I can be anywhere, anytime, and I can kill you in over seven hundred ways, and that’s just with my bare hands. Not only am I extensively trained in unarmed combat, but I have access to the entire arsenal of the United States Marine Corps and I will use it to its full extent to wipe your miserable ass off the face of the continent, you little shit. If only you could have known what unholy retribution your little “clever” comment was about to bring down upon you, maybe you would have held your fucking tongue. But you couldn’t, you didn’t, and now you’re paying the price, you goddamn idiot. I will shit fury all over you and you will drown in it. You’re fucking dead, kiddo.

aja, tega sem pa ujel

vbistvu sem napisal ljubljansko različico tega s snifanjem spida na skretu od k4 is slovgleščino, hehe

Slovenci su germanizovani Hrvati. Piranski zaljev bio je, jeste i bice HRVATSKI.

>Je hrvaški patriot
>Živi na Poljskem

>bio

zakaj rabiš moj bio? a mi lahko zrihtaš službo?

>jeste

ne, sem že sit

>bice

telesno kaznovanje ne sodi v 21. stoletje, še posebej pa ne bičanje

kajkavci su vrlo smesni

vrlina in smešnost se izključujeta, lažni Domagoj

A Hrvati su balkanizovani Polaci.

zakaj vztrajaš pri tem grdem jeziku v naši niti?

Kad ne bi bilo Hrvata, ne bi bilo slobodne Slovenije ali sad vidim da niste zasluzili pravo na nezavisnu drzavu. Trebalo je da vas Tudjman aneksira kao deo Hrvatske koje ste uvek bili. Nadam se da se vrati Jugoslavija gde ce biti hrvatska vlada i pokazat ce slovenskim izdajnicima gde je njihovo mesto.

Istina je, srecan sam da si to priznao

To inny poster. Ja nie umiem po chorwacku, tylko improwizuję.

Zakaj odgovarjaš samemu sebi?

ah, zdaj mi je jasno

osebno raje vidim poljščino v tej niti kot pa srbohrvaščino t.b.h

idi u kurac, ne znas nista sta su Slovenci uradili da uniste hrvatsku drzavu koja im je uvek bila prijateljica

on je drugaciji poljak

>srbohrvaščino

neces da vidis takav jezik jer ne postoji

No, pa povej kaj smo domnevno storili, da bi uničili Hrvaško. Me prav zanima.

Kako boš pa potem pojasnil /ex-yu/, genij? Bosanc je Bosanc, pa če govori e ali pa ije.

1. niste pomogli Hrvatima u vreme rata kad su vas molili
2. niste podrzali Hrvatsku kad je htela da pristupi EU
3. potkupili ste arbitrazni sud da prizna da je zaljev slovenski ipak nikad nije bio i nikad nece biti

>/ex-yu/

mesto gde ljudi iz svih zemalja bivse jugoslavije pricaju na hrvatskom

1. Premirje je premirje. Zakaj bi tvegali bombardiranje Krškega?
2. Bili smo v vrsti mejnih sporov, kot verjetno veš.
3. Začni uporabljati ime 'Savudrijska vala' če si res pravi rrrrvat

t. hrvatoboo
chuj mnie to obchodzi autysto
Jakbyśmy mieli mało bólu dupy o własny kraj, to jeszcze o cudzy musisz szczekać? Ja pierdolę polaczku.
>google przetłumaczył poljščino jako "crop"
lel, nawet pasuje

>2. niste podrzali Hrvatsku kad je htela da pristupi EU
no i brawo

Chorwacja to jest nasz kraj, idioto. Bylismy i jestesmy Chorwatami, stanowimy czesc tego samego narodu, tyle ze oni w pewnym momencie historii zdecydowali sie pojsc na poludnie.

Chorwaci sa najblizszym nam ludem i lacza nas z nimi szczegolne wiezi. Jak kiedys tam pojedziesz to sam to poczujesz.

Attached: Velika_Bijela_Hrvatska_9_st.jpg (655x778, 132K)

Poljščina se mi sicer zdi nekoliko bližje slovenščini kot pa SRBOhrvaščini. Hrvaščini je zelo podobna slovaščina.

ne sali se, nista nisi shvatio

Hrvaška je vaša, bili ste Hrvati, v nekem zgodovinskem trenutku so se odločili oditi na jug, Hrvati so najbližji vam Poljakom, vežejo vas močne vezi, drugi Poljak naj sam pojde tja da se lahko prepriča na lastne oči.

Ne?

ja takodje znam da koristim google translate

>2. niste podrzali Hrvatsku kad je htela da pristupi EU
Prodali smo svojo svobodo za € vre

Kuga s mә glih kәr reku, ti kurba mәjhna Jest tә puvem, de sәm zvežban holcar pa de sәm biu že doskat zravәn, k sej kramper pubirou; saj 300 gajb ga mam že nabranga. Drva znam cepәt z eno roko, traktor uhkә pa u miže furam. Tuko tem žvajznu, de teu du Buhina pa nazaj udnesvә, vrjem mә. K to pišem, že brusәm skiro pa vežem štrәk. Mrtu s ti, toja držina, usә toj prjatlә, pa še ceu toj rod za sto generacij nazaj. Ščijem pu grobovәh tojga roda, ungavәm tә use babe u držin pa use drva tәm ud bajte udnesu. Suvata nәjt u cvet pride pa mlek nәj set skisa. Ti nis nәč u primerjau z mano. Upam, de vәm vәs pәrdelk preč pride, pa usa žvina crkne. Dep te kura bәcniva pa pәs puscau. Vem ke žviš pa vem, ke mate kluče ud bajte skrite. Merkej se, k bom zj hmau pršu. Frderbou tem preh, kokr uhkә Učenәš zmolәš.

U moj drušnə so usə jagrə u far; skəp ga pjemo usək dan pu šihtə. Skəp pupjemo več šnopsa, kokr ga u ceumo let u petəh občinah nardejo. Duma mam tri puše, ut tga dve šnelfajərce pa eno pušo z rešpetinəm. Z enmo šusəm uhkə frderbam tri vepre naenkat, auslezvam t jəh pa tuko hit, de tut za pumežikənt nimaš cajt. Ti se kər devej kunštnga, sam de se nauš krvau useknu, pruklet baštart.
Čep ti vedu, s kerga se kle norca devaš, nep tukole guvoru. Tis gutov tak pauliha, de hodəš u gmajno srobret rauhat; jest grem skor usək dan pu južnə u gmajno žagat tuko det puvem de səm že dost takəh pankrtov stumbou, k so pu moj host vandral.