Kurva anyátok

kurva anyátok
segglyuk generál korcsoknak

Attached: this_pear_has_a_nice_ass._6405041855.jpg (600x600, 23K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=XwRWk6sBsEM
youtube.com/watch?v=Cj0fB5zpBd4
portfolio.hu/gazdasag/mi-a-baj-a-feltetel-nelkuli-jovedelemmel.256651.html
youtube.com/watch?v=4xGrl-JJpi8
hvg.hu/itthon/20180319_FeketeGyor_Andras_az_Ev_europai_embere_lehet
twitter.com/NSFWRedditVideo

szar op
ömm

nem, te
igen, szar, mostantól ha más nem hajlandó csinálni akkor direkt szart fogok

youtube.com/watch?v=XwRWk6sBsEM
;)

a fideszesek ki lesznek irtva, vagy polgárháborúban vagy pedig a saját cigóik által

dugnám [spoiler]bele a pofámba[/spoiler]

Why do the hungry generals always have a fruit picture?

de jó lenne szétütni egy fideszes DENEMSZARAZÓRSZÁG korcs fejét

dolgok, amik nem lennének Fidesz nélkül
>egykulcsos jövedelemadó
>minimálbérre bejelentett adócsalók is kötelesek szja-t fizetni
>családi adókedvezmény, amit a megélhetési szaporodó dzsipók nem tudnak igénybe venni
>józan észre támaszkodó migránspolitika
libsikorcsoktól kérdezem, milyen racionális érvetek van rá, hogy másra szavazzak?

anyáhdé buzi zsidólevél

lol mekkora önsajnáló korcs, takarodj ki németbe nincs is itt szükség rád ha csak ajvékolni tudsz

>t. Rékasi Zsigmond, anarchopunk hülyegyerek

>németbe

PROLI SZAR HAHAHAHAHA

kek a kertitörpe óvodába jár kampányolni mert ott ő a legmagasabb

Apple: An apple a day keeps the doctor away.
Pear: "almát a körtével" literally comparing apple to pear. Comparing different things is useless.
Plum: great pálinka ingredient

újbuzi

t. újkorcs

he?

HUHÚhu HUHÚhu

don't listen to this dude he's on sedatives and his poor soul doesn't know what kind of things he say

Attached: 18.4.8.jpg (1200x1200, 185K)

mi a fasz

>az a pixelesség a bal alsó sarokban
lol még egy képet megfotóboltolni is képtelenek és ilyenekre kéne bízzam a kormányzást, hát meg a faszom

Attached: 15215843768634.jpg (1600x1600, 425K)

sztészi*
hipszter*

>1849 szabadságharc bukása
18.4.9 libsik és Jobbikosok KAF

Ma nagyon benéztem az egyik órámon a helyeskét, de úgy tűnt, hogy nyitott szájjal lélegzik. Mondjuk az orrát is fújta, tehát lehet nem ez az alap viselkedése, de akkor is belegondoltam a dologba. Ánon bevállalna egy szájon át légző béent?

jah, azok biztos jól szívják a hímrudat

akkor miért van tele a cég ahol dolgozom írekkel, franciákkal, lengyelekkel meg spanyolokkal? dolgozhatnának a saját országukban is tripla ennyiért, azt hittem csak a magyar szereti önnön magát sanyargatni

thicc

annyira életképtelen szarok hogy maláj ringgittel és dél-afrikai randdal illusztrálták kép relevánst

Attached: dev.jpg (1300x774, 295K)

dupla duplák nem hazudnak

>az én egyedi példám bizonyíték

mert egy ostoba satu vagy kisfiam azért

meg a kép is autizmus
mindegyik ocsmány kétbites szerencsétlen ha átolvasta volna a hitelszerződést rájöhetett volna hogy átbasszák a devizával, mi a faszért kellene az államnak megmentenie a saját faszságától

Nem. Nem akarom, hogy a gyerekeim idejekorán elveszítsék az anyjukat.

na ez meg nagyon igaz

neked olyan nem lesz dehiszen

youtube.com/watch?v=Cj0fB5zpBd4

hoztam egy ellenpéldát az alaptalan állításodra, és feltettem egy kérdést
mivel egyikkel se tudsz mit kezdeni, inkább ad hominemhez folyamodsz, lerántva a leplet tudatlanságodról

Az mellékes. De ha mégis lenne, akkor az előző állítás.

TE BUTA

Telepítsetek Gentoot, korcsok!

Attached: richard-stallman-100586957-primary.idge.jpg (620x413, 107K)

ott van a statisztika, a szövegkörnyezetből pedig kiderül hogy mire gondolt, garantálom hogy szinte minden országból (újabb bonyolult feladat megérteni, biztos nem sikerül) van nálunk dolgozó egyén, nem jelenti azt hogy vonzó lenne általában itt dolgozni

síkhülye speciális hópihécske

Random multi magánszektor nem reprezentálja az egész magyar piacot.
Inkább az ellenkezője a gyakoribb, hogy magyarok dolgoznak külföldön. És szignifikánsan többen, mint külföldiek nálunk.

katasztrófaturizmus

Attached: 1510358355807.jpg (1922x664, 396K)

Épp most települ a másik gépre a Windows 10. Az nem jó?

Bal alul: esztifejű

hitler vagyok

nagyon buta vagy, beszoptad te is az alapjövedelem memét

VÉRT A VÉRISTENNEK!

Attached: 646.jpg (250x383, 10K)

>60.000 forintkából akarok megélni életem végéig :-Đ
a karigeri szoponcok szellemi színvonala

És mégis mi a baj az alapjövedelemmel te kis szarcsimbók?

Attached: 9034389_94281522ad290805bd9428e4bdd3bfe1_wm.jpg (640x438, 112K)

korcs

>"A faszért hagytam magam rábeszélni erre miniszterelnök-jelöltségre, mert sokkal jobb lett volna, ha el sem kezdem"

Attached: 1453817231800.jpg (292x257, 18K)

az OP nem is azt állította, hogy nem vonzó nálunk dolgozni, hanem hogy senki nem akar idejönni az EU-ból, amit én pedig egy egyszerű példával meg is cáfoltam, mire ti jöttök az ilyen faszságokkal, hogy "d-de ő nem is úgy értette! b-buta vagy nagyon s-sajnos!"

azért mert valami fos bölcsészdiplománál többet nem tartogat számotokra az élet, és emiatt Magyarországot valami közép-afrikai szarfészek szlávosított verziójának gondoljátok, ahol mindenki csak kényszerből és az öngyűlölet pálinkagőzös mocskában fetrengve tud megmaradni, nem a ti életmodelletek a mérce

>x hónapig félreteszed az alapjövedelmet
>eléred a megfelelő összeget, irány a tőzsde
>nyereséget realizálsz
>kiveszel valamennyit, félreteszed
>később ezekből is befektetsz
>ezt ismételgeted, közben pedig még köthetsz is erre-arra, és mindig lesz folyamatos havi utánpótlás függetlenül a többi tevékenységedhez

Szavazz te is Karigerire, és vár az aranyélet!

>60.000 forintkából akarok megélni életem végéig :-Đ
de1 FORINTOS 10 e*urót fog érni, nem tudtad?

megint szövegértés ugyebár, ja most jön a legyen mindenki gyépésmérnök meme

ahhoz előbb elő kéne teremteni valahonnan az alapjövedelmet, butasegg

Attached: dsc_8995-1024x576.jpg (1024x576, 74K)

lásd

Ha elhanyagolhatóan kicsi a szám akkor el is lehet hanyagolni, amit a mémnökök is megtesznek
Ömm suttyó korcs

>portfolio.hu/gazdasag/mi-a-baj-a-feltetel-nelkuli-jovedelemmel.256651.html

Karigerit kell megszavazni és elő van teremtve

t. IZMOS BAL

futtatja majd ágiszát, és onnan?

Nem Mészáros és az oligarchák zsebébe vándorol a pénz, hanem a néphez. Elő van az már teremtve.

youtube.com/watch?v=4xGrl-JJpi8

csak iligy vagyol a sikeles nemzetközi filantlóp gázszelelóle

ebben vett részt vityus, elvtársak

>döbbenetes
a komcsik nem szeretik az arannyal bélelt spekulánsokat, azt a mindenit

a komcsik zsidók dehiszen!

Csak egy ösztöndíjat nyert a jogi tanulmányaihoz. Azon kívül nem is kaptak semmit a vén fószertől dehiszen!

szar memé

a víg kalmár

Attached: Alföldi Róbert kezet mos.png (162x599, 109K)

>VRÉ AEN NMY

> 2015-ös helyzet nem ismétlődhet meg – szögezte le Angela Merkel, majd hat pontban összefoglalta új kormánya terveit.
>Líbiával is olyan megállapodást kell kötnie az EU-nak, mint Törökországgal, hogy Líbiából se jöjjenek Európába.
>Támogatni kell az ENSZ menekülteket segítő programjait. A kancellár itt is kiemelte, hogy helyben, nem Európában kell segíteni a menekülteket.
>Meg kell szüntetni a menekülés okait. A német kormány a szíriai Afrín és Kelet-Gúta térségében kibontakozott fejlemények miatt a lehető legélesebben elítéli Moszkva és Ankara szíriai tevékenységét, és Bassár el-Aszad szíriai elnök rezsimjét.
>Meg kell védeni az EU külső határait. Merkel kiemelte, hogy Németországban is történtek terrortámadások, amelyeket a menekültek között beszivárgott iszlamisták követtek el.
>A menekültügyi rendszer hatékonyságát új típusú befogadóközpontok kialakításával kell erősíteni, és lehetőleg júniusig meg kell állapodni az új EU-s menekültügyi rendszerről. Hangsúlyozta, hogy a védelemre nem szoruló menedékkérőknek vissza kell térniük hazájukba.
>A védelemre szoruló, németországi maradásra jogosult menekültek beilleszkedését támogatni kell, ebben a legfontosabb a nyelv elsajátítása, a gyermekek oktatása és a munkavállalás.

Nahát, honnan olyan ismerős?

keksz

>hvg.hu/itthon/20180319_FeketeGyor_Andras_az_Ev_europai_embere_lehet
>akadályozd meg az olimpiát
>alapíts egy gittegyletet
>fenyíts be valami fideszes firkászt
>szó szerint ne csinálj SEMMI MÁST
>legyél az Év európai embere

jah rákosi is csak véletlenül volt rosenfeld lmao

>elítéli Moszkva és Ankara szíriai tevékenységét, és Bassár el-Aszad szíriai elnök rezsimjét.

Meg a nénikéjét, azt! Nem Moszkva és Ankara kezdte el baszogatni Aszadot. Addig rend is volt.

Sztálin zsidó doktorok ellen készülő kirakatperéről tetszett már hallani? Meg hogy milyen viszonyban volt a Szovjetunió Izraellel?

jó, hát ez már csak olyan hozzáböffentés hogy ne legyen teljes az arcvesztés, technikailag elismerte hogy az európai keményvonalasan liberális menekültpolitika csődöt mondott

a pogromok őshazájában nehéz lett volna a zsidógyűlöletet kiirtani, ettől még a komcsik tele voltak zsidókkal

iligy!

Már a migriválság előtt is tett valami megjegyzést a multikultira, aztán valahogy mégse azzal összhangban lépett. Csak azért jár a pofája, mert a germánoknak kezd tele lenni a faszuk.

A nácik is tele voltak zsidókkal. A Fidesz is tele van komcsikkal. Az elit az már csak ilyen. Az én izém nem izé, csak a tied.

RÁKK

Attached: RÁKK.jpg (280x183, 31K)

>Csak azért jár a pofája, mert a germánoknak kezd tele lenni a faszuk.

Sajnos azonban, még mindig nem volt megfelelő alternatíva, azért is választották meg mégis újra.

kéne egy RÁKKosi kép is család
mondjuk lehetne ugyanez csak a két hajszál nélkül és kereken

hogy micsoda?

Nem is lesz, rajtuk már csak a forradalom segíthetne

van. De ezt nem én csináltam

Attached: 1518808280092.png (890x1000, 1.25M)

haha milyen irigy

te mi a faszomról beszélsz agyhalott korcs

CSUHAJJA

hmm hol van ágota?

jöttök minecraftozni? :D

kapok admint?