Nederpol - Onbedoezelbare editie

Ik kan geen links bedenken dus ja

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=jOJPalTHHyQ
politiek.tpo.nl/2016/11/16/video-schreeuwpartij-selcuk-ozturk-denk-en-louis-bontes-vnl/
telegraaf.nl/binnenland/27020320/__GL_wil_af_van_bitterbal_bij_nazit__.html
decorrespondent.nl/5668/beste-pvv-stemmer-u-en-ik-hebben-meer-gemeen-dan-we-denken/1690778252592-b31dbe8f
twitter.com/SFWRedditImages

>Ik kan geen links bedenken dus ja

OPiskankerdom.nl

ik wel

Ben ik de enige die DENK van de kaart wil vegen? Die hele 'partij' voelt als een vuist in mijn gezicht.

Oké, opgenomen

denk mag inderdaad 0 zetels

iig hoeven de andere partij niet meer te slijmen bij kleurlingen, ze gaan toch allemaal op Denk stemmen.

Ze doen mijn bloed koken.
Cockroach beings, advocating muslims segregating even further from our 'racist' society and culture.

DENK mag ook gewoon helemaal naar de kanker als ze het hier zo kut vinden, vijftig jaar geleden waren ze waarschijnlijk het land uitgejaagd.

autistisch draad lied
youtube.com/watch?v=jOJPalTHHyQ

De vliegende kipnuggets als Sylvana in de TK komt lijken me wel leuk.

Dat is precies waar ik me zorgen om maak.

>DENK wil een racismepolitie

De fik erin met DENK, maak het DACHT

Inderdaad. Voelt alsof mensen de politiek niet meer serieus nemen. Als elke domme kankermongool (sylvana simons, kuzu) de politiek in kan en er blijkbaar ook nog mensen naar luisteren is het tijd om het hele systeem in de hens te zetten en opnieuw te beginnen.

Enige puntje binnen VNL is :Keiharde bestrijding van antisemitisme. Beveiliging van de Joodse gemeenschap.
Ik ruik iets....

...

Heb er wat over gelezen, DENK klinkt als pure kanker zoals jullie het zouden zeggen

...

Niet lachen man, een partij die zws in de Kamer komt die letterlijk Gedachte Politie wilt is fucking eng.

Dat zul je in de meeste rechtse agenda's wel terug zien, aangezien de moslimknuffelaars natuurlijk tegenover de bezettende kracht in israel zijn, en dus is anti-semitisch bijna een codewoord voor moslim sympathisant.

Als rechts-denkend doorsnee Nederlander, heb je namelijk niets te maken met het Jodendom, behalve de propoganda op school.

>Een van de belangrijkste punten in het plan is de oprichting van een racismepolitie. Denk wil duizend agenten vrijmaken voor het vervolgen van mensen die racistisch of discriminerend gedrag vertonen. Volgens Azarkan worden nu veel te weinig mensen daarvoor vervolgd en is meer expertise nodig bij de politie.

>Verder wil Denk een nationale feestdag waarop de diversiteit in Nederland wordt gevierd. Ook moeten stappen worden gezet in de 'dekolonisatie' van onder meer straatnamen. Zo zouden de namen van zeehelden als Michiel de Ruyter of Jan Pieterszoon Coen moeten worden geschrapt, vanwege hun betrokkenheid bij slavenhandel.

als je dit leest op hun website krijg je toch gelijk kanker
ik ga meteen mijn zorgverzekering bellen

Op dat soort momenten ben ik blij dat de gemiddelde, nuchtere Nederlander zal denken dat dit te ver gaat. Op middelbare scholen wordt de Gouden Eeuw geprezen dus dat tweede punt zal er absoluut niet doorheen komen.

Het eerste punt in wat meer ambigue en daar vrees ik wel voor. Waar trek je de grens, en wie bepaalt wat racistisch of discriminerend gedrag is?

Net deel 1 van hun plan gelezen en het is pure kanker, user. 'ministers van wederzijdse acceptatie' en een 'racistenregister', L O L

hopelijk krijgen we geen vlaamse versie van deze kankerpartij

Een partij als DENK geeft het failliet van de politieke cohesie in Nederland weer. Het is ronduit belachelijk dat mensen een partij tolereren die, effectief, niet Nederlands is. Deze partij is slechts een tentakel van Erdogan, en van anti-Westerse politiek in zijn geheel.

En heel de linkse bende haalt hun schouders op, en gaat verder met zeiken over Wilders. Maar we hoeven Wilders er niet eens aan de blonde haren bij te sleuren. Neen, we kunnen gewoon terugvallen op een andere controversiële immigrant in de politiek: Ayaan Hirsi Ali.

En wat gebeurde er met haar? Verbannen. Onder regels die links normaal gesproken niet "humaan" vindt. Dus waar is een soortgelijke respons op DENK? Die types hebben vast weleens iets verkeerd gedaan waardoor ze met hetzelfde gemak gewipt kunnen worden. En Sylvana Simons zou ik gewoon laten doodknuppelen met een paardepik, maar dat ben ik.

De blinde vlek voor DENK geeft aan dat onze politiek ze eigenlijk nog als makkers ziet. Ze zijn immers islamitisch en anti-Westers, dus elke linkse lul zal voor ze shillen. Ik heb het zelf ook al gehoord, van vrienden. "Nee, het is goed dat DENK er is, want ze zullen als een soort bliksemafleider werken".

DENK is een partij die wordt bestierd door niet-Nederlanders, en die anti-Nederlands beleid nastreeft. Wat mij betreft gaan ze dat maar lekker in Turkije doen. De partij dient verboden te worden.

>ministers van wederzijdse acceptatie
>straatnamen veranderen

Triest dat deze partij straks ook nog een stem heeft in de tweede kamer. Partij met deze achterlijke ideeën zou niet eens aandacht moeten krijgen.......

het is natuurlijk symboolpolitiek, maar wel symboolpolitiek die er vrees ik vooral bij veel nieuwe kiezers als koek in zal gaan
>'ministers van wederzijdse acceptatie' en een 'racistenregister'
lmao

Het eest verontrustende is nog wel dat dit soort gedachtengoed er op de hogere onderwijsinstellingen kritiekloos ingepompt wordt bij elke nieuwe generatie

Mooi staaltje linkse doublethink. Acceptatie aan één kant, maar als je het niet eens bent met hun interpretatie van "acceptatie" dan moet je op de zwarte lijst!

Deze partij opereert gewoon volgens klassiek Marxistische principes. Hebben ze vast geleerd bij de PvdA. Als het aan mij ligt wordt het Marxisme ooit volledig uitgebannen en verboden. Die achterlijke cultus heeft al zo veel ellende veroorzaakt.

Nou ja, ik denk dat DENK eigenlijk een enorm geschenk is. Het geeft de allochtonen net dat dolle dinsdaggevoel waardoor ze veel te vroeg hun hand overspelen en ook aan de normies hun ware aard tonen.

Eensch.

Dit. Marxisme is ideologische kanker die moet worden verwijderd uit de maatschappij. Alleen in tegenstelling tot wat
denken, is DENK dus zoals ik in stel het allerbeste dat ons in de recente politieke geschiedenis is overkomen. Als je werkelijk wilt dat grote delen van de Nederlandse bevolking in korte tijd worden geroodpild, dan is DENK je beste vriend. Vrij naar Napoleon: stoor je vijand nooit terwijl hij de klapmongool aan het uithangen is

En we kunnen het zien gebeuren terwijl we op de bitterballen letten. Geweldig.

>Nederland is kut omdat het geen Turkije is
>dus Nederland moet meer als Turkenland worden, terwijl Turkije al bestaat
>niemand houdt Turken tegen te vertrekken

????????

je hebt een punt

hoe staat denk in de peilingen zouden hun echt een zetel kunnen krijgen?

>Alleen in tegenstelling tot wat

Persoonlijk ben ik voor liberalisme met de knoet: Je bent vrij, of anders...

Wat dat voor mij betekent is dat we precies niet moeten doen wat we telkens wel hebben gedaan: Die typisch nuchtere Nederlandse waarden verloochenen door toe te geven aan mensen met lange tenen die van alles boos worden. We zijn verworden tot een cultuur die mensen beloont naar gelang hoe sterk hun emotie is. En aangezien we geen telepathen zijn, hebben we dus complexe, achterlijke regeltjes daarvoor. Regeltjes die eigenlijk alleen kloppen volgens de mensen die er baat bij hebben, en die bij voorbaat iedereen die het er niet mee eens is buitenspel zetten. Weer heel Marxistisch: Als je het systeem niet ondersteunt, beschermt het systeem je niet meer. In tegenstelling tot wat het beweert.

Wat mij betreft wordt het heel simpel: Een systeem ingesteld om mensen zoveel mogelijk persoonlijke vrijheid te geven, maar waar niet ideologisch aan getornd kan worden. Geen gejank en gemauw over het invoeren van puur ideologische waarden. Als er een nieuwe wet oid moet komen, moeten mensen eerst met een goede, wetenschappelijke onderbouwing komen waarom die wet gunstig zou zijn.

Ik heb niks tegen Marxisten als ze gewoon in een compound op de Veluwe lekker Marxistisch met elkaar gaan zijn. Als mensen zich vrijwillig aan die onzin willen onderwerpen, doen ze dat maar lekker. Maar dat is dus precies wat ze NIET doen. Het moet allemaal meteen op globaal niveau, want "ander werkt het niet". Zo waren de woorden van het lokale hoofd van de Internationale Socialisten.

>PVV lijkt meerderheid te halen
>PvdA stort volledig in vergeleken met vorige verkiezingen
>4 zetels voor alternatieve partijen

Deze verkiezingen gaan interessant worden.

Man, geef ze juist 4 of 5 zetels. Hoe zichtbaarder het probleem wordt, hoe sneller mensen een beetje wakker worden van deze zieke mensen en hun geschifte politieke correctheid. Deze gekke man heeft verdorie gezegd dat de moord op van Gogh geen terroristische daad is. Wat is het dan? Waar gaat het heen! Steeds. Maar. Weer.

Ik heb nu wel zin in een bitterballetje haha.

Consistent twee zetels.

0-1 soms 2 zetels al ik het wel heb. Ik zal me maar niet al te veel van peilingen aantrekken gezien de Brexit en Trump. Allochtonen laten zich zeer moeilijk enqueteren en peilen. mij zal het niets verbazen als ze er 4-5 halen.

Hoe partijen zoals "partij van de dieren"4-5 zetels krijgen is me ook een raadsel. Verkiezingsplan met "verbied dierentuinen" "sluit dierenwinkels". Trappen mensen hierin?

En.. je weet wel.. dat ze uiteindelijk alsnog de boel verzieken, zij het langzamer en op een andere manier.

even een sylvanatje doen

ik wel een vrouw bij mij in de straat die alles zielig voor dieren vind en volgens mij ook op de partij van de dieren stemt maar 4-5 zetels voor zo een partij is inderdaad veel

Wat is een Sylvanaatje doen? Schijten? Anders heb ik net ook een Sylvanaatje gedaan.

Pro-Erdogan partijen moeten zowieso ophoepelen uit Europese rechtstaten. Die vijfde colonne is niet meer kletspraat uit de mond van populisten, het is nu de realiteit, en dat stel onrustokers lustert enkel naar hun wanna-be dictator uit Turkije, en niet naar onze normen en waarden in Nederland.

Ik zie je punt, echt, ik denk alleen dat je onderschat hoe enorm onderdrukt ongeveer 50% van het land is. Wellicht meer.
De ene stemt niet op (bijvoorbeeld) PVV omdat zijn buren hem in de fik zouden steken, een ander gaat naar school met de turken, een ander woont naast een zandhapper, duizenden arabieren die (relatief legaal) binnenkomen gaan allemaal stemmen en stemmen ze nu niet, dan stemmen ze allemaal over 18 jaar wanneer ze ook nog eens zoveel honderden kinderen hebben.
Als we nu niets doen of heel erg uitkijken, is het spelletje gespeeld en hebben we verloren.

>post een plaatje van de vader van de dierenpolitie

ik heb ook politieke ambities. Draag nu ook een bril zodat mijn geschatte IQ stijgt

Ha! Die Ozturk heeft daarstraks een aanvaring gehad met Louis Bontes. #wiebenjij

Zou graag sylvana buiten die selectie zetten

politiek.tpo.nl/2016/11/16/video-schreeuwpartij-selcuk-ozturk-denk-en-louis-bontes-vnl/

link voor de mensen

Pro Erdogan kut partij. Weg ermee

>De PvdA zal een miezerige partij worden in jouw levensduur.
Zal hij het doen?

...

West-Europa is demografisch toch gedoemd. Geef het nog 10 of 20 jaar de tijd. Als je dacht dat het nu al erg was, wacht dan tot je een minderheid word in je eigen land. Als blanken gaan we ongetwijfeld allemaal een sombere toekomst tegemoet.

Wie ligt er eigenlijk nu al voor met het aantal zetels, en waarom is het de PVV?

Dat ben ik volledig met je eens, ik denk alleen dat de compleet wereldvreemde wijze waarop DENK zijn gedachtegoed aan de man wil brengen mensen zodanig afstoot en daarmee eerder zichzelf beschadigt dan Nederland. Mensen zullen op grote schaal in gaan zien wat de ware aard is van de allochtoon: namelijk het willen vernietigen en verminken van alles dat ons Nederlands maakt en dat dus Wilders' waarschuwingen géén overtrokken populisme waren maar gewoonweg waarheid. Jij en ik weten dat natuurlijk allang en het ontgaat me werkelijk hoe er nog zulke grote groepen mensen zijn die het tegendeel beweren, maar dat zal ophouden op het moment dat allochtonen werkelijk politieke macht gaan opeisen.

Klopt, maar het enige dat ervoor nodig is om dat tij te keren is het breed gedragen besef dat die mensen onze ondergang voor ogen hebben. Op het moment dat men dat inziet, zal er zeer snel geroepen worden om het uitzetten van allochtonen en kan dat ook relatief snel gebeuren.

>>>/wyoming/,cleetus

Sommige mensen hebben een compleet overtrokken empathie met dieren. En begrijp me niet verkeerd, ik zie mezelf best als dierenvriend, en ik vind het ook prettig dat Greet ook best pro-beest is.

Maar voor sommige mensen is de context gewoon compleet weg. Die zien dierentuinen, en denken alleen "wat zielig, in zo'n hok, die hoort gewoon in de natuur" zonder er ook maar een seconde bij na te denken dat dierentuinen bestierd worden door dierenliefhebbers die fokprogramma's op poten zetten voor bedreigde diersoorten en voor educatie van de jeugd zorgen. Of mensen die jagen willen verbieden, maar even vergeten dat Nederland geen grote roofdieren meer heeft, en ook te schijterig zijn om die te herintroduceren.

En de Partij voor de Dieren is er voor die contextloze mensen. Ook zijn er mensen die er maar op stemmen "want dan doe ik tenminste wat voor de dieren" terwijl ze het vertrouwen in de gevestigde politiek compleet kwijt zijn.

Maarja, het is natuurlijk niet alsof dat soort plannen er ooit door gaan komen, dus dat kunnen ze er lekker op zetten voor de gekkies terwijl iedereen met verstand al weet dat het onzin is, en er misschien op stemt voor een klein punt dat wel draagvlak heeft bij de rest van het land.

Is het niet "bezoedel" ipv "bedoezel"?

gvd wat is er gebeurd had hem de heletijd op loop staan doe ik perongeluk refresh is die video verwijderd dikke kanker

>Hier, laat me helpen met een fikse dosis defaitisme

De driedubbels onwaardig, zuidelijke kutrebel

Je bedoelt dat Belgie is verdoemd, maar dat is dan ook daadwerkelijk een non-country.

wij nederlandstaligen zouden een gebaseerde partij moeten oprichten, liefst met afkorting PKK voor onze turkjes extra boos te krijgen

Fellow Dutch anons, how does this make you feel?

>turkije is kut
>turken komen naar nederland omdat turkije kut it
>nederland is shit we moeten er tweede turkije van maken
>turkije zoals die ene die ze uit geemigreert heben omdat het kut was
???

Hij zou uitgeleverd moeten worden aan Rusland of Amerika zodra Trump president is.

>duizenden arabieren die (relatief legaal) binnenkomen gaan allemaal stemmen en stemmen ze nu niet, dan stemmen ze allemaal over 18 jaar wanneer ze ook nog eens zoveel honderden kinderen hebben.

Dit vind ik één van de grootste, meest onderbelichte misdaden van links. Hoe is het godverdomme toch mogelijk dat een paar partijen honderduizenden stemmers en toekomstige stemmers binnensleuren, en het taboe is om het überhaupt te benoemen? Vanwege dit kan ik ook niet wakker liggen van draconische terugstuurmaatregelen. Dat is gewoon een eerlijke reactie op het verzieken van ons democratische bestel, en twee kunnen dit spelletje spelen. Rot voor die mensen, maar dat soort empathie heeft ons juist in de penarie gebracht.

Denk is wel echt gewoon pure kanker, ergste is nog wel dat wij die kanker debielen hun loon gewoon betalen...

>britpol and America general are fibe but when I dont understand it its not ok
DRM verhuis ik naar de America of azie in de volgende 5 jaar

kan die niet een keer dood gaan hij is al 86 moet toch tijd worden.
of worden alle joden 100 jaar oud?

DENK, met name Sylvana Simons, hebben gekeken naar Amerikaanse twitter SJW"s/KANGZ en hopen te scoren met dezelfde alle-blanken-dood boodschap.

Het is jammer dat ze net te vroeg zijn want progressief NL is nog niet klaar om zichzelf voor negers in de afgrond te storten. Linkse vrouwen steigeren als ze wit ipv blank genoemd worden en alleen de grootste negerhoeren als Sunny Bergman en Asha ten Broeke gaan er in mee.

Als ze een paar jaar hadden gewacht tot de linksmensen compleet murw gebeukt waren over privilege en de witte erfzonde hadden we ons eigen Trumpverassing kunnen hebben met Wilders op 60 zetels.

Dat gezegd hebbende is nederland een kankerland en ik hoop dat iedereen sterft.

Dit

als je net zoals Rothschild 6 harttransplantaties krijgt word je denk ik wel >100.

Erger nog, de overheid werkt actief mee aan het moeilijk of zelfs niet beschikbaar maken van betrouwbare cijfers omtrent immigratie en immigranten. Met allerlei trucs, zoals het aanmerken van de derde generatie als ''autochtoon Nederlands'' wordt het moeilijk om te zien hoe veel het er nu eigenlijk zijn. Raciale statistieken zijn al helemaal uit den boze want Hitler. De overheid en links houden de kaarten tegen de borst en als je erom vraagt ben je een racist, want het is tenslotte irrelevant welk kleurtje iemand heeft.

Mijn opa wordt D.V. in januari 95 en hij is niet eens joods.

Ik denk dat meningen verdeeld zullen zijn. Maar je kan best wel eens gelijk hebben dat DENK volledig de knuppel in het hoenderhok gooit van de Nederlandse politiek. Ik kijk normaal nooit DWDD (slecht voor mijn bloeddruk), maar de uitzending met DENK aan tafel was wel grappig. Zelfs die linkse Mathijs van Nieuwkerk werd ontzettend fel. Ik heb ook al linkse vrienden met een negatieve emotie over DENK horen spreken die ik er zelf niet eens aan zou wijden.

Er lijkt een rode draad te zijn: Links is telkens verrast dat deze dingen gebeuren, of het nou Trump of DENK is. Of homo's die opeens "extreem rechts" stemmen. Telkens denken ze dat ze met identity politics een bepaalde groep in hun zak hebben, en dan blijkt het niet zo te zijn. Wij, daarentegen, zagen het allemaal al aankomen.

Ja dat is ook hilarisch maar tegelijkertijd ook intriest. Ons leiderschap en onze informatie worden beheerd door mensen die nog geen draaideur zien aankomen wanneer ze erdoor in het gezicht worden geraakt.

Hey Joran, nog hoertjes vermoord de laatste tijd?

Ja, die trucjes ken ik. Destijds toen Wilders vroeg om een berekening van de kosten van immigratie zeiden ze dat het "onmogelijk" was. Ik zou toch hopen dat de overheid onmiddelijk beleid stop wanneer ze niet kunnen uitrekenen hoeveel het kost!

Maarja, het is typisch voor een corrupt systeem om zich zo te gedragen. Het spinnen en beschermen van de maatregelen die het systeem in stand houden. Wat dat betreft is DENK inderdaad goed, want zodra links hun moslim-stem kwijt is, moeten ze zichzelf achter de oren krabbelen.

Kotsmisselijk

Heb maandag voor het eerst sinds lange tijd weer eens een item van dwdd gekeken. Er zat een NPO bobo die zich afvroeg of de NPO wel alle geluiden in de samenleving evenveel laat horen. Dit naar aanleiding van Trumps winst. Is het terugkijken waard. Die types daar aan tafel waren het contact met de werkelijkheid volledig kwijt. v Nieuwkerk opperde zelfs dat Frans Bauer een prominentere plek moet krijgen binnen de NPO want hij vertegenwoordigt laagopgeleide PVV stemmers, ofzo.

In mijn opinie zijn oude spreekwoorden per definitie waar, en dit is wellicht mijn favoriet:

Het is een schurftig paard dat de roskam schuwt

M.a.w. als mensen moeilijk doen over openheid, dan kun je voetstoots aannemen dat het nog een stuk erger is dan je denkt. Het zou mij niet verbazen als tussen neus en lippen door inmiddels bijna 1 op de 5 inwoners van Nederland geen Nederlander is. En dan bedoel ik met 'Nederlander' uiteraard niet iemand die slechts zo'n bordeauxrood boekje bezit. Dat zegt niets meer tegenwoordig.

Je had die zouthoop moeten zien toen Trump de verkiezingen had gewonnen, dat was een goede pot schadenfreude om te zien.

gedraagt zich als de gemiddelde turk,geen verassing hier

Ja dat was ook werkelijk hilarisch. Overal trouwens. Ik geloof dat ik wel door 5 van die linkse kuthoeren van Feestboek ben verwijderd omdat ik ze hun verleden zelfgenoegzaamheid teruggaf

dat was Dion Graus

>aan sociale media doen

Zelf doe ik er niet aan, maar ik vind het zeer komisch om linkse tranen te zien nadat Trump had gewonnen. Vooral op bepaalde fora die dachten dat Clinton zou winnen. Hun finale emotionele ineenstorting toen Trump Pennsylvania had gewonnen was buitengewoon prachtig.

Ja, die lui zitten in een echokamer. Ik keek ook Pauw, met Peggold die "naar de kiezers gaat luisteren".

Die vent heeft geen seconde geluisterd. Er kwamen telkens dezelfde belerende onzin uit, met van die smerige argumentatie-trucjes die een politicus kent als geen ander, maar waar mevrouw de PEGIDA tokkie niks van weet. Zijn favoriete zinnetje was "ja maar de PVV". Want telkens als er kritiek op de gevestigde orde was, kwam er een ingestudeerd feitje over waarom de PVV toch wel zo slechts was voor dat punt.

En dat lijkt een beetje de tactiek te zijn. Ook met Hillary. Ze zijn niet goed, ze zijn gewoon niet zo slecht als de mensen die ze telkens de grond in stampen. Jammer alleen dat niemand het meer gelooft.

En natuurlijk had ie ook van die trucjes waarin hij een zin zo opzet dat een punt van kritiek, zoals immigratie, als wordt gepresenteerd als een voldongen feit. Zo linkt hij heel handig de huidige """vluchtelingen"""crisis aan de jaren '90 met de Balkan.

Ook een stukje van Pauw waarbij van die linkse bobo's zich onderling afvragen wat er nou speelt. En wat kwam naar buiten? Weer die enorme empathie voor terroristen, met die insteek van "maar het zijn onze jongens". Nee, dat zijn het niet, en dat lijken ze maar niet te begrijpen. En natuurlijk wordt het geframed als "wat hebben wij gedaan dat ze dit doen". Kots. Als ze zo over ons nadachten, was er niet eens een PVV om op te stemmen. Maar wij zijn allemaal racisten.

telegraaf.nl/binnenland/27020320/__GL_wil_af_van_bitterbal_bij_nazit__.html

is da zwarte piet?

Zelf ga ik op de PVV stemmen puur om terroristen uit ons land te houden, in plaats van dat stel schoften wat kinderen onthoofd terug te nemen en te pretenderen dat ze geen slechte personen zijn. Voor dat soort onmensen zou de doodstraf moeten terugkomen.

Zeikpiet om precies te zijn.

In Nederland zijn ze nog zwart

In die DWDD aflevering nadat Trump had gewonnen verdedigde hij weer die Zwarte Piet ban met het argument dat er soms naar de minderheid geluisterd moet worden.

Waar heeft dat stuk onbenul het over, 95% van de Nederlanders hebben geheel geen probleem met Zwarte Piet. Wat een absolute eikel is Pechtold.

Zoals die Amerikanen het zeggen, het moeras van de establishment moet helemaal drooggelegd worden. En naar mijn mening moeten wij er een dikke polder eroverheen leggen ook.

Ja ik zit er ook eigenlijk amper op, maar het is wel een handige manier om in contact te blijven soms. Liever zou ik mijn Feestboek ook verwijderen

Ja, ik sla de huidige ontwikkelingen ook met veel scepsis gade. Ik had wel verwacht dat Trump en Brexit zouden winnen en dat links zich dan wel gedwongen zou zien om te reageren, maar het is nog de vraag hoe dit nu precies verder gaat. Wat je nu erg veel ziet is de meme:

>''Populisme'' wint omdat mensen het zat zijn dat ze niet gehoord worden en dat hun zorgen niet worden begrepen
>Oh nu gaan we dus doen alsof we nu wél gaan luisteren

Lees en kots:
decorrespondent.nl/5668/beste-pvv-stemmer-u-en-ik-hebben-meer-gemeen-dan-we-denken/1690778252592-b31dbe8f

eerst opzoekwerk doen voor je iets zegt, zwartepietenpact is namelijk al afgeschaft, nu maar hopen dat jullie zo een onzin niet meer exporteren naar belgie

Ja, heb ik gezien. Heel typisch hoe zo'n linkse lul wil dat Frans fucking Bauer verantwoording aflegt voor PVV-stemmers.

Het is ook weer een heel goed voorbeeld van de doublethink. Immigratie is goed, maar de statistieken moeten verborgen worden? Ik kan me herinneren dat de popo van Rotterdam jaren en jaren geleden zelfs nog misdaadcijfers onder het tapijt heeft geveegd omdat er uit kwam dat immigranten (nee!) enorm veel misdaad voor hun rekening nemen.

Komt ook goed samen met die enorme referendum-angst die er heerst onder links. Wat is het probleem nou? Kunnen linkse mensen niet stemmen op referenda ofzo? Kunnen ze ze niet aanvragen? Nee, men is bang om die belerende macht kwijt te raken. Het is de angst dat als het daadwerkelijk wordt voorgelegd aan mensen, dat men gewoon redelijk conservatief is. En ja, in sommige gevallen snap ik de afkeer. Maar op dezelfde manier is "verandering" ook niet automatisch altijd goed, en die drang naar "progressie" heeft van links een hatelijk clubje demagogen gemaakt.

TL:DR van die link want het is kanker veel tekst