WHERE IS SHE

Hey Sup Forums I have a question for burgers.

Croatian president Kolinda Grabar Kitarović is in the USA, and our media say that she is there to improve relationship with new Trump administration.

But, the problem is that there is no evidence for that claim. Croatians paied for her trip with tax money, but all we know is that she met with Marco Rubio, and no one else.

She claims that she had a lot of meetings, but there is no evidence. Do you guys have any clue about it, or we are paying for her just to do some sightseeing with our money?

She could run MY country if you know what I mean ;)

>we are paying for her just to do some sightseeing with our money?

Yes.

Trump is going to balls deep your slut

She's getting fucked and you're paying for her whoring

Sorry Croat. Your "president" is riding the dick carousel in America. All those fine black dicks, she just couldn't help herself. She's not coming back.

trump got the balkan fever

thicc

she met with rubio lol

Just post more pics, it's all we really want

she is sucking off Trump as we speak

she probably got BLACKED the rest of the time, you paid for sex vacations croats

i would fuck her HARD

...

this

Jesus Christ

Can any male in Croatia even name one of her policies?

Jesus

Why are you moronic journalists, leftist activists and UDB establishment mooks so nervous about her visit to USA? Your activism and "journalism" is also paid with tax money.

She's actually with Seselj on Kopaonik.

...

Samo pitam, cinjenica je da ista ta putovanja placamo i ti i ja, a nije nam nista bolje

her husband is a lucky guy

CroatBro wtf?!?!!? Your fucking head of state is somewhere in a foreign country and you don't know shit about what she is doing... That bitch is lying 9001% you must dump her and make her persona non grata. Let her suck all the dicks she wants but she shouldn't see Crotia again.

>be croatian president
>get this bright idea to talk to trump
>try to make it a surprise and don't tell anyone even though its taxpayers' money
>get 3rd grade politician in response and embarrassed beyond belief
>"lel I was jus pretending for an official visit"

why don't you guys just shoot her already?

gotta say ice-t's wife meme is getting stale

>happy
>needing a 9 inch dick just to make her feel a tickle
nah bro, I think not

those melons

Its fun to pretend

Lijevi aktivistički debilu, tvoj aktivizam se također plaća iz državnog proračuna. Evo ti, idiote, jedan od razloga posjeta SAD-u.

that is coco, burger female, you cunt

fuck sake, she is fit and proper OO

im doing what u used to do

da ima ikakvog dokaza za tu tvrdnju, ne bih nista pitao. ne poznajes moje stavove nego samo seres. ne znam kako si ti zakljucio da sam ja lijevi aktivist samo zato jer sam pitao gdje je ona. vuce nas za nos, al glavno da je hdz. daj se uozbilji malo

Oprosti, onda sam te precijenio. Nisi zao nego si samo glup.

she's perfect, boner everytime

This seas that she is bathing in is probably rightful Serbian clay

Amen, brother.

Okay Turkey

>She claims that she had a lot of meetings, but there is no evidence. Do you guys have any clue about it, or we are paying for her just to do some sightseeing with our money?

she's getting longdicked by by some BCAC - big cuban american cock

>on je glasac HDZa
ma top kek bre jel mozes bit veci cuck
doslovno merkelpartija uz 20% vise balkanskog lopovluka

HDZ je doslovno stranka conservacuckova

Don't worry
next year we elect Šešelj for president

Croatian president is a ceremonial figure. The post is only good for diplomacy.

Pogađa vas taj posjet SAD-u, vidi se, to je dobro. A ništa, pošaljite joj mail i recite da idući put kad bude išla negdje, prvo neka se vama i Vojislavima iz Indexove redakcije javi. Da vas ne grize ta neizvjesnost.

^Upravo ovo

Karamarko je bio pri tome da makne cuckove iz HDZ-a ali nije uspio. Plenković je merkeličina marioneta.

U tom naumu je protiv sebe imao, između ostalih, i američko veleposlanstvo u koje hodočaste svi od novinara do saborskih zastupnika, državnih odvjetnika i "neovisnih analitičara". Jučer je predsjednica produžila boravak u SAD-u, a Trump je zatražio povratak svih Obaminih veleposlanika do njegove inauguracije.

Ne zaboravi da je ekipa iz veleposlanstva pripremila pobjedničko slavlje za Clinton pobjedu. Međutim, slavlje je izostalo.

>next year
This year
>Seselj
Obradovic

Koliko ti imas godina? Oprosti, al stvarno previse branis "sluzbeni" put bez ikakvih dokaza. Ona je drzavna osoba, a javnost zasluzuje znati gdje je ona s nasim novcem. Ti vjerojatno ne placas porez, ali ja ga placam i meni je osobno apsolutno sranje da se trosi na takav nacin.

I hope you're just baiting
>Obradovic
you mean the slimy bastard that pulled back on his ANTI-EU ANTI-FAGGOT rhetoric the moment they got into parliament?

Kažem ti, napiši joj email i reci da se prije idućeg puta u inozemstvo prvo javi tebi i kulturno-umjetničkom društvu obezdržavljenih četnika iz Indexove redakcije.

>that is coco, burger female, you cunt

And who do you think woman in OP is? The actual Croatian president?
You should throw a few of those insults at yourself.

>doslovno glasa za HDZ
>ali on DOSLOVNO glasa za H D Z

hahahahahahahahahahahahahahha koji rogonja
HSP, HDSSB, jebote cak i Zivi Zid su vise redpilled od jebenog establismentskog korumpiranog prodanog briselskog (((HDZa)))
Tudjman se okrece u grobu.
>za EU
>za NATO
>za Izrael
tako tako to je dobar goj samo glasaj za hdz hahahahahahaha ma daj me nemoj jebat

lol she went on holidays. That you paid for.

She getting dicked by Trump

She's right here on my DICK!!

Heh, get it? "on my DICK?" Like, we're having sex right now and that's why you can't find her.

Osobno idem na FPZG. Tamo nam je jedna profesorica pričala kako je ujutro nakon američkih izbora bila u Buzinu i trebalo se proslaviti. Ali na kraju ništa.

Točno. Protiv Karamarka je napravljen svojevrsnu udar medijskog i lijevog establišmenta. Međutim, trebao je izdržati a nije. Napravio je Karamarko sam pri tome nekoliko grešaka. Tako primjerice Oreškoviću je nuđeno članstvo u Višegradskoj skupini, a on je to odbio. To je bio zadnja slamska spasa da se HDZ spasi.

her only policiy was yelling hrvatska (croatia) in a patriotic manner and the iq 70-90 people all voted for her (but I guess there was no good option so whatever)

U pravu si, ali isto tako imaj na umu da mediji žele sabotirati bolje poboljšanje odnosa sa Trumpom. Imaj na umu, da su Josipović i Milanović također svojedobno tratili novac na putovanja, međutim tada nitko iz medija nije reagirao.

>Protiv Karamarka je napravljen svojevrsnu udar medijskog i lijevog establišmenta

Karamarka su srušili
- Petrov
- Karamarkova potpuna nesposobnost u javnim nastupima. Bio bi premijer, a boji se 3 rečenice složit pred kamerom, koji kurac.

>FPZG
nisi jedini hehe

It is you fucking retard.

leaders go on trips all the time. who cares?

Karamarka je srusila judeomasonska srbokomunisticka udbaska zavjera predvodjena od strane Sorosa i Clintonice

She's riding 60% white cocks.

I sukob interesa

Boonerific.

Vidim da si ljevičarsko govno po tvojem (ne)poznavanju hrvatskog jezika te po izostavljanju znakova "č,ž,š".
Od srca - jebi si mater.
About the topic at hand, I'm interested why is the office keeping her visit under the veil.

Koja si godina?

meni je ovo rekla Lidija Kos-Stanišić. To jutro nakon izbora imali smo njeno predavanje. Ona je nama išla "joj, znate bila sam jutros u američkom veleposlanstvu. Vladalo je tužno ozračje jer smo se nadali da će Trump izgubiti".

You piece of shit. I bursted out laughter on a public toilet.

Ready to get your short-attention-span world crushed?

FACT OF THE THREAD:

Not a single photo of a blonde milf in a bikini in this thread, or any other thread for that matter, was of the Croatian president Kolinda Grabar Kitarović. Usually they're Coco Austin.

Soros i Clinton su srušili Karamarka, točno Nemanja. Uostalom cijela naša elita ima komunistički background.

Plenković je sin Dekana FPZG-a iz komunističkih vremena. To što se uključili još Wiesenthal Centar u kampanji protiv vlade govori nam samo u prilog tome.

Well, after seeing the pic, i would let her do anything with my money.

Odlican argument. Pobio si me totalno, politicka rasprava na nivou. Svaka cast

I to isto. Govorim da je trebao biti žešći.

Tu ima hrpa stvari koje su se događale a mi nemamo pojma i možemo samo nagađati. Rušila ga je vjerojatno banda unutar HDZ-a koja je povezana/kompatibilna s udbokracijom. Unutar te stranke je previše motiva, interesa, a i ega da se to sve uskladi i harmonizira. Karamarko je očito bio nekakav diskontinuitet od politike koja se ovdje vodi 71 godinu bez prestanka, pa čak i za vrijeme tog tzv. "velikog Hrvata" Tuđmana.

Ma uglavnom, on ne bi išao po zaštitu u Izrael da je to sve lako kako se nama promatračima možda čini.

>Can any male in Croatia even name one of her policies?
Well she is good at promoting the country and improving relationships

Psst... u Sup Forumsu si. Nisi na forum.hr ili indexu gdje se svašta cenzurira kako vama paše.

This desu

With Serbian candy kek

>our media say that she is there to improve relationship with new Trump administration.
*wink wink nudge nudge

Oh lawd

Svaka njegova pojava gdje je pokazivao imalo emocija je bila montirana tako da se prikaže njega kao primitivca, divljaka itd. Sjećam se kad je govorio nešto za onog debila Podolnjaka iz Mosta u središnjici HDZ-a, HRT izrezao baš taj trenutak gdje se on malo uzbudio i prikazali ga totalno izvan konteksta.
>Radmanovidnica

Ban Serbian assault chocolate now!

4. godina

Kaj, znači uživo si ga vidio?

To mogu vjerovati; realno lik nema svoje medije i novinare.

pa kurva se sta ce drugo kurvatica da radi

All these Australian girls riding emu dicks

Sight seeing I guess. Hasn't been one word about it over here

...

I hope you're right. I was thinking that it was incredibly inappropriate and strange that this pictures would exist.
I was aloi thinking thwir faces looked different somehow.

Ne, gledao sam neku snimku na youtube kanalu od HDZ-a. Tada sam intenzivno pratio što se događa svaki dan.

Nemam ti što pobiti, samo ti dajem do znanja kako je poznato po čijem obrascu pisanja pišeš.

Nemoj mi reći da si ozbiljno podržavao Karamarka. Čak i da je imao bilo kakve kvalitete nužne za vođenje države, onog trenutka kad je tokom kampanje počeo pričati o Jugoslaviji izgubio je svaki obraz.
Zadnji njegov koliko-toliko nastup je bio pred 6-7 godina kad je bio ministar obrane, a to je bio tek neki intervju kad je stupio na položaj. Ne znam koji mu se je kurac dogodio pa da je postao nesposoban za javno nastupanje.

To je garant Grbesa. Ako je Vilovicka odoh plakat u kut

>cuckatia

Po obrascu osobe koja ima fakultetsku diplomu, a mora raditi na crno posao van struke da moze platit rezije i hranu bez da je roditeljima na grbaci.
I naravno, svakim danom je sve blize da ode van drzave

Ovo sa Višegradskom nebi bilo loše ali prejak je otpor i ljudi nemaju pojma

>ook shvatis da se na tvom faksu medju ruljom skrivaju Sup Forumsjaci

Kaj Mesić ništa ovaj put nc nc nc

>Čak i da je imao bilo kakve kvalitete nužne za vođenje države
Ne znamo jer on (ni HDZ) nisu u niti jednom trenutku kontrolirali državu. Grozna, grozna ćuprija je držala sve u svojim rukama i prevenirala bilo kakve potrebne promjene.

Just check her Facebook desu.
She's only good for taking photos.
On the other hand president in Croatia doesn't have that much power.

>nemaju pojma
Točno. Nama mediji govore kako Zapadni Balkan nema alternative. Šute o tome kako je Milanoviću, Tuđmanu, Oreškoviću nuđeno da se pridruže Grupi.

Poljska i Mađarska kao dvije predstavnice su svoje cuckove i lijevoliberalna zahvaljujući članstvu u grupi neutralizirali toliko da imaju tamo nemaju utjecaja na vlast.

S druge strane, Zapadni Balkan je set EU i njemačkih klijent država kako bi se lakše držali na okupu.Pri tome sve negativnosti što EU želi sprovesti Zapadni Balkan to radi (izbjeglice). V4 s druge strane jest skup država koje si međusobno štite suverenost.

I would rape the fuck out of your President, Croatia.