Rip amerifats

You are fucking finished.

Other urls found in this thread:

israelnationalnews.com/News/News.aspx/226240
twitter.com/NSFWRedditGif

If the US is finished, your shithole never even started.

Šta koji kurac si to rekao o meni, kučka mala prokleta? Da znaš, diplomirao sam kao vukovac u mojom klasi u specijalnoj brigadi, i bio sam zapetljan u brojne tajne napade na Al-Kaidu, a imam preko 300 potvrđene ubistva. Ja sam trenirao u gorile rata i ja sam vrh snajperista u celom srpskom oružanih snaga. Vi meni ništa ne značite nego samo još jedna meta. Ja ću vas obrisati sa sveta sa preciznošću koju niko ikada nije videla ranije na ovoj Zemlji, zapamtite moje jebene reči. Misliš da se možeš izvući reći meni takvo sranje preko Interneta? Razmisli ponovo, seronjo. Dok ti i ja govorimo sam u kontaktu sa svojom tajnom mrežom špijuna širom srbija, i tvoja IP-adresa se sada prati tako da bolje se pripremi za oluju, crv jedan smrldljivi. Oluja koja će zbrisati taj jadan stvar koji ti zoveš vaš život. Ti si mrtav jebote, mali. Mogu biti bilo gde, bilo kada, i ja mogu da te ubijem u preko sedam stotina načina, a to je samo golim rukama. Nisam samo intenzivno trenirao u goloruke borbe, imam čak pristup celom arsenala srpskog marinaca i ja ću ga koristiti u punoj meri samo da bi obrisao tvoje jadno dupe sa lica kontinenta, govno jedno pidžavo. Kada bi samo mogao znaš u napred kakva odmazda koja će da se sruši na tvojoj glavi zbog tvog malog "pametnog" komentara, možda bi zadržao taj tvoj jebeni jezik u usta. Ali nisi mogao, niste, a sada plaćaš cenu, prokletan idiot. Ja ću srati bes na tebe, a ti će se udaviti u njemu. Ti si mrtav jebote.

Aww, baby's first bantz?

So say NK takes it all the way and strike US bases in Japan... I would imagine the retaliation would be quick and full force.

1: Would use of tactical nukes be on the table?

2: Would China back NK? If so, would we have to "deal" with China?

3: Would South Korea invade NK?

4: What would Russia do during all this?

5: Assuming we go for a complete take down of all NK in a full on attack... how long will that take?

K-keep me posted

rapists BTFO

You're a fool. If NK did that, we could crush their peasant shit in a week. Kim would be hung in no time. China has already said (via Wikileaks) that they wouldn't get Korea' back.

>NK nukes US bases in japan
>US absolutely obliterates NK
I don't see a problem

"Please turn our country into a parking lot, Senpai"

we're about to pound that best korean boipussi