TURKEY WILL DESTROY DUTCH FASCISM! TURKEY WILL DESTROY GERMAN NAZIS! TURKEY WILL DOMINATE THE EU! TURKHOUSE WILL BE A MEME!
AND THERE IS NOTHING YOU CAN DO TO STOP IT!
Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak. Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak. O benimdir, o benim milletimindir ancak!!
Çatma, kurban olayım çehreni ey nazlı hilâl! Kahraman ırkıma bir gül! Ne bu şiddet bu celâl? Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helâl, hakkıdır, Hakk'a tapan, milletimin istiklâl!!!
Yağ satarım bal satarım. Ustam ölmüş ben satarım. Alacağına, bulacağına Bir kaşık ayran. Yarın sabah bayram!! Yağ satarım, bal satarım, ustam öldü, ben satarım. Ustamın kürkü sarıdır, satsam 15 liradır Zam-bak Zum-bak - Dön arkana iyi bak!!!
Jaxon Robinson
Esmer kızın adı Nazlı, yaşı olmus yirmialtı Kız ben seni isterim, ama baban cok inatçı Ah şu adamdan bıktım ama, sarı çizmeli mehmet ağa! Birgün verir kızını, birgün verir kızını hopa şina şina nay şinanaynay, hele şina şina nay şinanaynay..... Ah şu babandan bıktım ama, sarı çizmeli mehmet ağa!!!!
Alexander Flores
Since he devolved this thread into turkish shitposting can't you counter with finish shitposting? Or just sage and spürdo? :DDDDD
Oliver Peterson
How are you going to do that, when you are afraid of some cute dogos?????
Jonathan Morris
Kapa çeneni Turuncu!!!
Nolan Ross
Probs 69'd his dog happens all the time tbqh
Dominic Adams
...
Owen Torres
amk yaaaaa schuchtel
Levi Lee
...
Tyler Fisher
Seni küçük serseri, AUSFAILIA!
Brandon Hall
...
Alexander Anderson
Careful KKKevin, İncirlik sonsuza dek Türk kilidir!
Nicholas Ward
>Turkroaches actually believe they have enough international importance to bully actual nations
Zachary Stewart
...
Kevin Young
allah akbar!
Carson Campbell
Index of press freedom >Netherlands: #2 >Turkey: #151
Yes, we are so racist in how we won't allow you to try and gain votes in your referendum to expand your dictatorial powers in roachland on our sovereign soil.
Not that you would understand these concepts.
Evan Perry
>Puerto Rico >Not lap dog of US Sen eski bir küçük köpek, Puerto FAILO!!!
Rüzgar duracak, NAZI!!
Landon Murphy
You would be deported
Ryder Cox
>Turkroaches actually believe Millhouse is a meme
I know you fucks are out of touch delusionals but this is on a whole new level of delusion
Xavier Jenkins
(((Millhaus))) will never be material for Memetic Warfare Fuck off, Kikes.
James King
SIKERIM LAN SENI. SIKERIM LAAAAAN
Cameron Gomez
you will get glassed and your territory will be split in a lot of small countries no more refugges in Europe no more terrorism in Europe no more Turks in Europe all positive things
Daniel Kelly
And the US will bomb the shiit out of you turkey if you try.
Liam Gomez
>Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak. Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak. O benimdir, o benim milletimindir ancak!! >Çatma, kurban olayım çehreni ey nazlı hilâl! >Kahraman ırkıma bir gül! Ne bu şiddet bu celâl? >Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helâl, hakkıdır, Hakk'a tapan, milletimin istiklâl!!! Yeah, yeah, right. One ring to rule them all. Calm down, my suicide-bombing friend.
Thomas Harris
You always let your women decide, HA! Bizi seviyorlar, Geert!!
Dylan Jackson
Denkst du ernsthaft, dass man dich in der Türkei als Einheimischen akzeptieren würde? Ich werde nie verstehen, wie ihr Schwachköpfe unsere Sozialsysteme ausnutzt und gleichzeitig Erdogan anhimmelt, und dabei keinerlei Scham oder Gewissen spürt.
Thomas Wilson
...
Camden Cruz
>they day when russian, american and european troops will parade over erdogans dead body and the tongues of thousands of turks will provide the red carpets for the glorious christian troops that liberated constantinople
Sebastian Rogers
dreckige dumme hurens scheisskanaken einfach
Jackson Barnes
İyi resim!! Ermeniler kötü insanlardı. Ne olduklarını biliyorlardı.
Robert Watson
>austroturk probably with dual citizenship
how about you deport yourself and crawl into erdogans asshole?
Cameron Lewis
>Vatikan does anything >Not just full of old pedo people HAHAHAHAHA
Az önce benim hakkımda ne dedin, seni küçük orospu? Haberin olsun diye söylüyorum, Navy Seals okulunu birincilikle bitirdim, ve Al-Quaeda üzerine gizli akınlarda bulundum, ve üç yüzü aşkın onaylanmış leşim var. Gorilla taktiğinde eğitildim ve Amerika ordusundaki en iyi sniper'ım. Sen benim için bir hedeften başka bir şey değilsin. Seni bu dünyada daha önce eşi benzeri görülmemiş bir şekilde silip atıcam, buraya yazıyorum. İnternette hakkımda böyle şeyler söyleyip yanına kalacağını mı sanıyorsun? Tekrar düşün amına koduğum. Konuştuğumuz esnada amerikanın her tarafından gizli ajan ağımla iletişim halindeyim ve IP'in şu an izleniyor, siktiğimin fırtınasına hazırlansan iyi olur, solucan. Senin o yaşam dediğin acınası şeyi silip atacak olan fırtına. Çocuk, öldün sen amına koyayım. Her yerde, her zamanda olabilirim ve seni yedi yüzün üzerinde farklı şekilde öldürebilirim, bu sadece çıplak ellerimi kullanarak. Sadece silahsız çarpışmada da eğitimli değilim, ayrıca Birleşmiş Devletler Marine Gücünün tüm cephanesine de erişimim var ve bunu senin acınası o götünü kıtadan silmek için sonuna kadar kullanıcam, küçük bok. Eğer senin o "akıllı" yorumunun üzerine nasıl bir cehennem çöktüreceğini bilseydin, belki de dilini tutardın. Ama tutamadın, tutmadın ve şimdi cezasını çekiyorsun, siktiğimin gerizekalısı. Üstüne kıyamet gibi sıçıcam ve bokun içinde boğulacaksın. Çocuk, sen öldün amına koyim.
Cameron Williams
Senin için hiçbir umut yok, Hans Kartofel.
Christopher Peterson
Dirty Roaches.
Joshua Torres
turkish soldiers in total despair after constantinople is liberated. Ayse and Fatima already preparing their tongues for licking delicious christian soldier boots (not in picture).
William Moore
I get the feeling that this thread is just a bro-tier Turk doing some good shitposting.
Nice work, Turkfriend.
Isaac Gomez
Is Milhouse a meme now?
Luke Torres
Even your dead know whose boss.
Caleb James
No.
Christopher Barnes
Woah, woah, destroy our squares, okay. Loot our salvation army, fine. Damage good police dog teeth, I can live with.
But LEAVE RUDI CARRELL OUT OF THIS YOU RUTHLESS HORRIBLE SAVAGE HE DID NOTHING TO DESERVE THIS REEEEEEE
Wyatt Ramirez
Oh crud, doublets makes it possible
Isaac Richardson
Top kek
Anthony Garcia
Roaches don't even make up 5% of our population
Caleb Thomas
All the other kids with their pumped up kicks
Joseph Thomas
...
Luis Bailey
...
Brandon Jenkins
2.5% to be exact
Oliver Garcia
I dont speak turkish and I doubt you have anything to say that is worth the time to google translate
anyone?
Adam Turner
Turks are whiny little bitches and cowards
Brayden Edwards
...
Jacob Peterson
TRIGGERED MUCH?!??
Ölülerin hiç barış bulamaz!
Brandon Adams
Çok geç! CHECKMATE! HAHAHAHAHAA
Jeremiah Bennett
Uzayda Türkiye!
Nolan Ortiz
I actually hired a Turkish scribe to interpret this post and thought I'd paste it to you:
"You are an arrogant bastard who is full of himself and even Sup Forums does not want you."
*shrug*
Brayden Walker
>Thrillho
Parker Gomez
fuck erdogan, that watermelon seller
Owen Cooper
Kill yourself you subhuman fucking filth
Wyatt Johnson
Bir sonraki seçimlerde farklılıklar olacak!!
Jack Morgan
You guys sound like faggots with all those ü's. Even more than the French.
Jace Cruz
hahaha that dumb ass ape language makes me lol everytime.
Josiah Nguyen
Kendine bak, FAGGOT!
Carter Williams
Millhouse will never ever be a meme
Jason Garcia
...
Joseph Allen
._.
Nathan Wood
Osman flood rising! Ayrıcalığınızı kontrol edin, Franz!
Cooper Campbell
>Turks are so proud of their homeland they leave Turkey.