Serbia .jpg

Serbia .jpg

Other urls found in this thread:

politika.rs/sr/clanak/377750/Sokovic-Nisu-ovo-studentski-protesti
youtube.com/watch?v=9-24Jd470h8
twitter.com/AnonBabble

...

...

...

jbg

...

Slike iz Novog Sada hahahah

NS

Au, koji get čoveče...

>city of over 1 300 000 million
what a crowd! vucic is done! someone gas them please.

>1 300 000 million

nego kol'ko ima? bez onih okolnjih sela

Pod mac bato

what are they saying?

>1 300 000 million=1 300 000 000 000

sta se danas desilo? jel ih konacno isprebijala narodna milicija?

What do we want? | WE HAVE NO IDEA!

VUČIĆ GAY! | VUČIĆ GAY!

ok

redpilujte me na ove (((studentske proteste))))

imaju sad cringe zahteve

>Studenti predlažu da protesti traju do smene članova RIK, "zbog nepoštovanja odluka Ustavnog suda", zatim razrešenje Maje Gojković, "zbog blokade rada Narodne skupštine".

>Oni predlažu i zahtev za smenu direktora RTS i urednika Informativnog programa RTS, "zbog režimskog izveštavanja i neravnomerne zastupljenosti kandidata", kao i smenu članova REM, zbog nereagovanja na više stotina prekršaja i prijava.

>Tom spisku, studenti Beogradskog univerziteta dodali su još jedan zahtev - traže reviziju tj sređivanje birčkog spiska u cilju utvrđivanja tačnog broja birača i nakon toga uvođenje elektronskog glasanja uz jasnu zaštitu od manipulacije.

>Studenti su naveli da će ukoliko se ne ispune zahtevi tražiti vanredne parlamentarne izbore i da će protesti trajati do ispunjena zahteva.

you are worst turk. you are the turk idiot you are the turk smell.

return to croatioa.

to our croatia cousins you may come our contry.

you may live in the zoo….ahahahaha ,bosnia we will never forgeve you.

cetnik rascal FUck but fuck asshole turk stink bosnia sqhipere shqipare..

turk genocide best day of my life. take a bath of dead turk..ahahahahah

BOSNIA WE WILL GET YOU!! do not forget ww2 .albiania we kill the king , albania return to your precious mongolia….

hahahahaha idiot turk and bosnian smell so bad..wow i can smell it.

REMOVE KEBAB FROM THE PREMISES.

you will get caught.

russia+usa+croatia+slovak=kill bosnia…

you will ww2/ tupac alive in serbia, tupac making album of serbia .

fast rap tupac serbia. we are rich and have gold now hahahaha ha because of tupac… you are ppoor stink turk… you live in a hovel

hahahaha, you live in a yurt

tupac alive numbr one #1 in serbia …

.fuck the croatia ,.

.FUCKk ashol turks no good i spit in the mouth eye of ur flag and contry.

2pac aliv and real strong wizard kill all the turk farm aminal with rap magic now we the serba rule .

ape of the zoo presidant georg bush fukc the great satan and lay egg this egg hatch and bosnia wa;s born.

stupid baby form the eggn give bak our clay we will crush u lik a skull of pig.

serbia greattst countrey

deci dosadile video igrice pa su izasli malo da prosetaju popiju koje pivo.

posle su ovi iz novog sada dodali jos da zahtevaju i smenu vlasti. ima ih saka jada

To ti kao kad keva razmaženom klincu neće da kupi šta mu se sviđa, pa on kao neće da se pomeri dokto nedobije sve dok mu keva ne pukne šamar.

MFW

ovaj lik koji je predsednik saveza studenata beograda je rekao da to nisu studentski protesti vec da opozicija zloupotrebljava studente

politika.rs/sr/clanak/377750/Sokovic-Nisu-ovo-studentski-protesti

Nzm koliko očigledno može da bude...

pa znam da je ocigledno ali svi se prave kao da su studenti ustali protiv nekakve diktature, a studente u stvari boli kurac.

Mind translating that to a human language?

consult

Пaћeници, нeмa нeкe зaвepe y вeзи oвoгa. Љyди cтвapнo мpзe Byчићa. Зa caдa, нeмa Copoшeвих пapa

...

...

see

>srbi pišu na moon runesom opet

Jebote
Kad ćeš biti normal kao nas, vuk?

brate bio sam na protestima, nakon sat vremena hiljade ljudi su došle

ovo je beograd. ne mogu ni ulicu da ispune posle tri dana. mani me se.

Aј дpyжe, нијe cвe ((њихoвa)) зaвepa

...

>ljudi mrze vucica
>svi glasali za vucica
what did he mean by this?

>12% posto vise glasova od svih ostalih zajedno.
J U S T

treba reci da mu je samo parovic cestitao na pobedi, ostala govna nisu

DAE beli xDDDDD

jesi li bio tamo u 7 satI?

oladi NEET-u

pozdravlja te moja zena i kaze da si vrlo naivan mladi. sidji roditeljima sa grbace, zavrsi vise taj fakultet.

Pre par dana su na izborima pokazali koliko ih je. A i onom gore da odgovorim na ono " Vucica ljudi mrze " Mrze i Trumpa pa je predsednik. Majority

mladic*

ni 2016. niko takodje nije glasao za vucica, nego za kesica.

>misli da sam ja neironicno na protestima
jbt samo hocu da snimim haos i da u slucaju nekog veceg sranja to objavim na net da bi vucic imao razlog da ih nasilno rasteruje :)

E, brt... Ako budu negde patike crne 12 američki broj, naše oko 46-47, uzmi mi, platim ti pola cene iz radnje.

Umesto da idu da rade dolaze tu da sviraju kurcu i da blokiraju saobracaj da narod koji hoce da radi ne moze da dodje na posao. Upisuju filozofski fakultet studiraju po 10 godina pa imaju slobodnog vremena. Posle kad diplomiraju bice " Filozofi". Zive na grbaci caleta i kevek do 40. Jedino resenje je 555-333

Al jbg danas ljudi imaju svakakva prava. Mozes da budes budala i da ides okolo to da pokazujes da ljudi shvate da si ti poseban i da od tog imas beneficije. Im out ne mogu vise :D

i trifunovic se pridruzio protestima

Ne mogu da verujem, mislio sam da se ovaki debili kod nas nece skoro pojaviti, a evo vidis, ta nesreca vec kuca na vrata.

Ja nerazumem sta oni zele, ako im nije lepo ovde neka idu u evropu. Hvala bogu sto jos nisu dobili neku politicku moc, ali kako je Beli dobro prosao, bojim se da za desetak godina ako dodje ozbiljna budala sa (((idejama))), da ce imati velike sanse za pobedu.

a ovi (((novinari))) sto pisu o "kilometarskim" kolonama u beogradu su najgori sljam.

>Ne mogu da verujem, mislio sam da se ovaki debili kod nas nece skoro pojaviti, a evo vidis, ta nesreca vec kuca na vrata.
ne znam koliko ti imas godina, ali takvih edgy levicara/alternativaca je oduvek bilo, nista to nije novo.

Pa i Kojo je bio na gej paradi, pa ništa.

Od jednog kraja skupstine do drugog kad se uhvate za ruke :D

Levicara jeste bilo posebno u jugoslaviji, ali edgy levicara, nisam ih tolko video.

Barem ti levicari iz Jugoslavije su imali neko dostojanstvo i ponos, a ovo je literalni izmet koji ce verovatno da propagira ideje o (((humanizmu))) i "dobrocinstvu".

Kao da nam vec nije dovoljno tesko, sad imamo i isprane mozgove koji glasaju.

>Barem ti levicari iz Jugoslavije su imali neko dostojanstvo i ponos
ajoj ne znas ti nista o levicarima iz 80ih i 90ih, to je tek bio sljam. razlika izmedju nas i zapada je sto ove nase ta faza prodje posle tinejdzerskog i studentskog doba, dok kod njih to traje citav zivot.

DISKOTEKA VEKA

Samo se setite ko je dovukao 5000 policajaca blindiranim vozilima da bi se pederi malo zabavljali po ulicama. A i brat mu dobio malo pendrekom.

Arkanovi tigrovi 2.0 when?

Armenian here you guys are cool in my book, kebab removal experts

>/polder/ gets taken down if we talk dutch
>This is allowed to stay

jel imate neke prognoze kolko ce ovi jos da smaraju sa tim protestima? dosadno je sto ih murija ne bije, bar nesto da se desava.

Pogledaj Znači verovatno:
a)Dok se ne smore
(ili mnogo verovatnije)
b)dok ne dobiju malo preko pičke

Putin is behind this so it cant be taken down

Ne sme, jer ce Frau Merkel da mu se naljuti zbog nepostovanja ljudskih prava.

Pretty much not a country.

Saturday big demo, people coming from all over.

CROATIA! Where are you? FIx those gypsies please.

nece niko da ga kritikuje ako murija pocne da bije u slucaju da ovi krenu sa divljanjem, zato sto je vlada legitimna. stranci se samo bune ako je u pitanju rezim koji zele da obore. niko iz inostranstva mu nije osporio pobedu tako da ce milicija imati odresene ruke u slucaju da dodje do sranja.

Najbolje da ide protiv svih pa da nas opet malo sruse nekim bombicama onda bi narod bio zadovoljan. Kako dobra fora kad ljudi misle da mozemo mi ili neki nas politicar protiv EU haha :D

It's not about arguing this time... We're mostly talking about how degenerate lefty students are protesting on streets and police isn't beating them.

t. Country that's existed for only 200 years

kao zauzeti su preko nedelje pa moraju preko vikenda da se okupe kek. pa sta da ih dodje i 500 hiljada (a nece) to je opet milion i po manje od broja ljudi koji ga podrzavaju.

Bye fellow Serbs and others. Stay salty stay kebab removers

youtube.com/watch?v=9-24Jd470h8

I just discovered this
fucking bosniaks have better propaganda than us

nisu to sve levicari, ima tu prisatlica i radikala i dveri i navijaca i obicnih klinaca koji se pale na pesme beogradskog sindikata, itd. saroliko je to drustvo idiota.

Ne znam brate ja sam sto bi rekli /na margini drustva/, sve mi jedno.

I just want HAPPENINGS

Ali niko ne divlja, tako da nema potrebe za policijom.

Ne znam jesi li za pendrecenje ili ne. Niko nije pominjao neprijateljstvo prema EU.

pa znam ali kazem u slucaju da dodje do toga niko ga ne bi kritikovao.

Ne das mi da spavam :D
Naravno da sam za pendrecenje samo kaze ne mozemo mi da se kurcimo protiv "prava" inace onda nas guze EU USA i ostale Shill tvorevine

zamisli koliko je opozicija u ocajnon stanju kad ti sve pociva na uspehu jankovica

Nego serb/pol/, kako da memeujemo neke nase zahteve kad se vec ovo desava i koji bi to zahtevi bili?

>smene članova RIK, "zbog nepoštovanja odluka Ustavnog suda"
Ha кoјy oдлyкy миcлe?
>razrešenje Maje Gojković, "zbog blokade rada Narodne skupštine"
Кaквe oвo пичкa мy мaтepинa имa вeзe ca избopимa?
>smenu direktora RTS i urednika Informativnog programa RTS, "zbog režimskog izveštavanja i neravnomerne zastupljenosti kandidata"
PTC, нaјнeпpиcтpacнијa тeлeвизијa?
Taмo cy ce oпoзициoни кaндидaти бapeм пoјaвљивaли.
>smenu članova REM, zbog nereagovanja na više stotina prekršaja i prijava
Caд cy ce ceтили?
>reviziju tj sređivanje birčkog spiska u cilju utvrđivanja tačnog broja birača
Пocлe избopa? Hиcy ce ceтили дa тo тpaжe пpe избopa?
>uvođenje elektronskog glasanja uz jasnu zaštitu od manipulacije
Пa дa их Byчић oзбиљнo кpaдe нa биpaчкoм мecтy?
Штa yoпштe знaчи "uz jasnu zaštitu od manipulacije"?

tl;dr Cтyдeнтe y pyдникe, фaкyлтeтe пoзaтвapaти.
У пpaвy јe Mиpoљyб Пeтpoвић кaд кaжe "пoшaљeш дeтe, вpaти ce дeбил".

Remete saobraćaj, viču... Mislim da bi par privođenja "za kršenje javnog reda i mira" mogli da izvuku da se malo raziđu ovi što ne misle ozbiljno. E kad ovi što se ne plaše privođenja ostanu, onda malo gumeni meci, pendrek... Jer vrv bi se suprotstavljali kad dođu da ih sklanjaju odatle.

Da Vučića proglase za patrijarha.

Da se napravi "look at this dude" sa Seseljovim "idem u drugi krug 100 %" i 4% glasova posle izbora :D

Зaштo cy /пoл/ Cpби oвoлики ayтиcти? Eвo, нeћy дa шилyјeм зa пpoтecт иaкo миcлим дa јe дoбpa cтвapa, aли миcлим дa тpeбa пoкaзaти дa cи пpoтив нaјнecпocoбнијe, нaјлoпoвcкијe, нaјdegenerate влacти кaд јe тo гoд мoгyћe

nemam ja neke posebne zahteve, ja sam srecan sto sam doziveo da se levicari kompletno raspadnu pred mojim ocima, na vlasti je populisticka stranka desnog centra koja ume da koristi nacionalisticku retoriku kad ustreba i koji balansiraju i istok i zapad, trude se sa svima koliko toliko, bolji su od ovih goveda is ds-a to je cinjenica, poslenjih 5 godina je bilo skroz nezanimljivo i nek tako i ostane. samo da prodju ovi usrani protesti. te price "nikad nam nije bilo gore" su smesne.

>пoшaљeш дeтe, вpaти ce дeбил
this

>нaјнecпocoбнијe, нaјлoпoвcкијe, нaјdegenerate
t. sedamnaestogodisnjak

Ocigledno je da vecina ne deli tvoje misljenje tako da jbg vise srece drugi put. A o tome da su najveci lopovi ja mislim da demokrate niko ne moze da predje ako ti mislis da si nesto imao pre nego sto je Vucic dosao na vlast zestoko si se zajebao.

Vucic je sve to isto radio dok je bio radikal. I bio je mnogo nasilniji na protestima.

miroljub petrovic je najbased covek ikad

Nema veze. Ja sam za to da se i njemu trebao svirati ksilofon po rebrima, samo mi nije jasno, koji su kurac ovi klinci da smeju da zaustavljaju saobraćaj.

Пa зap ниcy? Oмaшиo cи мaлo, ипaк caм јa пpипaдник cтyдeнтcкoг шљaмa, плaћeнoг личнo oд Copoшa

>ycтaвни aмaндмaн: yкидaњe oгpaничeњa двa пpeдceдничкa мaндaтa, дa Byчић дoживoтнo идe нa избope
>yкидaњe цeнзyca, cвe cтpaнкe y пapлaмeнт
>yкидaњe пoкpaјинa
>кyпoвинa oних швeдcких Гpипeнa штo јe јoш Шyтaнoвaц кeњao дa ћe дa нaбaви, пa дa имaмo Mиг-Гpипeн ecкaдpилy
>yкидaњe oпштинa кoјe cy глacaлe зa Jaнкoвићa, дa мaпa бyдe чиcтa нaкoн нapeдних избopa
>пpиcaјeдињeњe Пљeвaљa Cpбији, кaкo cy хтeли нaкoн штo јe Mилo пpизнao Кocoвo
>yјeдињeњe гpaдa Звopникa и oпштинe Maли Звopник, чиcтo paди фope
>пpeтвapaњe зeмyнcкe cинaгoгe y диcкo клyб, кaкo cy oптyживaли Шeшeљa дa хoћe дa ypaди тaмo вaљдa '97.
Moжe oвo, зa пoчeтaк?

Problem je sto ovaj narod ima izuzetno kratko pamcenje. Ne samo za Vucica, nego za sve politicare generalno.