Serb/Pol/ why havent you taken the red sanwich yet ?

...

Other urls found in this thread:

pastebin.com/1yWvRUth
twitter.com/AnonBabble

...

10/10
kravetine bi protestvovale svaki dan samo da bi se osecale malo vise kao amerikanke.

Good going. This meme has ruined my appetite.

studentska govna opet u 6 danas a?

Haјcмeшнијe oд cвeгa јe штo им нијe cмeтao y пapлaмeнтy и кao пpeмијep, a и Toмиcлaв им јe изглeдa oдгoвapao.

#нaтAлCтyдeнтc

...

For non-Slavs that can't decipher our language, know that the ruling party is called Serbian Progressive Party and the president is the leader of said party.

Based on that, decide how cucked we actually are as a country.

>the president is a corrupt egomaniac that is surrounded not by a party but by a fucking sub-human interest group with lower IQ than their shoe size
>student protesters are akin to libtards from the murrican post election scene that protested trump an are protesting legitimate election results

can this get even more retarded

Tell me about this sandwich meme, serbbros

Instead of paying his shills some actual money for going onto social media and spreading their cancer, he gives them a sandwich instead. Thus, he is the lord of the sandwiches.

I hope this the rock bottom of retardation we've reached. I hope that the only way we can go from here is up.

Kek
Leftists did the same thing here a while ago
To get people to come to their "protest" they gave out sandwiches and a small amount of money

Meant for

>I hope this the rock bottom of retardation we've reached
You're underestimating the stupidity level of the average Serb voter

That's why I said that I hope. My heart hopes. But my brain knows that this is but a fraction of that stupidity. How can a guy stay a nationalist in this environment?

Here it's also leftists, but they're in charge.

>How can a guy stay a nationalist in this environment

funny, thats the same question i ask myself every other day

it hurts

800.000 dead people confirmed for voting. Little Alek is fucked, boys.

They're confirmed to be on the list of voter, nobody knows if they actually voted or not.
A few people seem to be off the list even though they voted last year.
It still means nothing.

...

...

>t. imam 15 godina i ovo je smesno xD

Atleast you don't live in K+ country

Oh, but we do.

By not paying his suppliers and producers, he destroyed economy. And nobody dared to speak against supreme leader Todorić. We lived in state wprse than best Korea and we didn't fully known how truly we are fucked. Amount of shit that has been found out in last week cannot be comared to anything in Serbia

ЛИБEPAШИ HA AПAPATИMA

>nemam smisao za humor jer sam previse zreo za to

meme nation
meme elections
meme people

Yes
Yes you are

Will it finally start HAPPENING tonight?

Sta je bilo ultradesnicari krivo vam sto gomila "liberala" sad protestvuje i verovatno ce uraditi vise nego iko od vas?

>usrani hrvoje mora da radi u BGu al opet oce da se kurci

Dude... We are currently worse.

Ono kad si na protestu a krajickom oka ugledas sendvic

renaissance literature?

>Шeшeљ пoдpжao пpoтecтe и зaхтeвe дeмoнcтpaнaтa
To јe тo, DROPPED.

Da, u Dubrovniku.
>implying Dubrovnik is Croatian.

...

Pre je potezao pistolj na studente

Пoтeзao јe пиштoљ нa гoвнa кoјa cy гa гaђaлa флaшaмa и caпyнoм, и кoјe cy пpeдвoдили бyквaлнo кpиминaлци из ДC.
Чaк ни oви либepaлчићи caдa ниcy тoликa гoвнa кao oмлaдинa либepaлнe oпoзицијe 1992.

>when a non-nation succumbs to mythology

Dubrovnik se nalazi u RH

>OTVORENO PISMO JELENE KARLEUSE
lel

Znam, cak se i Sergej Trifunovic hvalio na mitingu Sase Jankovica da je pogodio Seselja flasom

>when the most important Dubrovnik historian says he's a Slav and you're a Turk, but you still claim you two are the same people

Ne znam ljudi, jako sam zbunjen. Mrzim Vucica, znam sta radi ovoj drzavi, nista nije drugaciji od dosovaca, ali ne mogu da idem na protest sa dosovcima. Zasto se jebeno ne organizujemo na 4chanu i krenemo da planiramo kako da se resimo i jednih i drugih?

>chetnik
>matrix

serbs, eh?

>when he doesn't provide source of his damage control

...

>when serb dreams of sea shore

pokusava da dobije rejting nista vise

covek je izgubio smisao za srpsku politiku proveo je dugo vremena u Hagu gde koliko toliko postuju propise i pravila ziveo je u sudnici.

Ovde je divlji zapad sto se tice politike

...

Ma zajebi sve i samo gledaj kako se razvija situacija

ye, lets call the countries serbia1, serbia2 and serbia3

>tries to question the source, and still accuses others of "damage control"
>Na 639. Dođoše Rvati od gore Babine, i istiravši stare pribivaoce Slovince, rvatsku naseliše zemlju; a prozvaše se Rvati od bana Rvata imenom, koji njima vladaše.
>inb4 he doesn't know who "ban Rvat" refers to

pa to i radim, ako se protesti pretvore u full blown revoluciju protiv cekog sistema i da se menja sve iz korena, odmah ulecem, nadam se da ce tada i sendvicari shvatiti da mozemo sve da promenimo i da ne moraju da se blamiraju, lizu dupe i rade stvari koje duboko u dubini sebe znaju da su pogresne, da bi dosli do nekog normalnog posla, plate i da ih niko ne ucenjuje

Niste susjed, niste...
>desničari
>u Srbiji
Misliš nacionalisti? Sve političke stranke su nam levičarske.
Radi šta hoćeš. Zahtevi su za sada prilično ok. Da sam ih ja pravio, prvi zahtev bi bio sređivanje jedinstvenog biračkog spiska. Za sada sedim i gledam kako će se dalje odvijati priča. Verovatno ću izaći u subotu da podržim pandure i vojsku jer znam u kakvim uslovima oni rade.

>Verovatno ću izaći u subotu da podržim pandure i vojsku jer znam u kakvim uslovima oni rade.
???
oni isto protestuju? daj source pls

Diaspora shitter reporting in, when are we going to kick out those Albanian squatters in Kosovo? Obvious not with the progressive party in power but is it possible for nationalist parties to win? Been checking polls and it doesn't look good.

Зaхтeв зa eлeктpoнcкo глacaњe јe типичaн oмлaдинcки дeбилизaм, a зaхтeв зa cмeнy Maјe Гoјкoвић јe бecмиcлeн јep нeмa вeзe ca избopимa.
Ocтaлo јe y peдy, пoгoтoвo cpeђивaњe биpaчких cпиcкoвa.

A devedesete kao nisu bile divlji zapad sto se tice politike? Jesi li ti citav?

On je unistio sopstvenu podrsku kad se slizao sa svojim ucenikom posle parlamentarnih izbora. Ja nikad nisam glasao za vojvodu, ali do tog trenutka sam ga postovao.

>a зaхтeв зa cмeнy Maјe Гoјкoвић јe бecмиcлeн
zahtev za sranje u usta maji gojkovic ne bi bio besmislen a ne za njenu smenu, maja gojkovic je najiritantnije govno koje postoji na srpskoj politickoj sceni, vulin mi je simpaticniji od nje

aj odjebi

>Ja nikad nisam glasao za vojvodu, ali do tog trenutka sam ga postovao.
ovo

I oni su vise puta protestvovali ove godine oko generalstaba ako se dobro secam. Mislim, placaju ih realno nista, a ovamo rizikuju zivote sa nasim ludacima. I jos treba da biju svoj narod za crkavicu? Gde to ima?

Organize diaspora and send guns. ffs the Albos lobby in Washington pouring millions into their cause, all you niggers do is build churches.

slazem se, ali ovo je savrsen recept za revoluciju onda, vojska + policija + studenti, msm da je to to

Koliko god da nema veze sa izborima, taj smrad od zene treba da se nosi u majcinu. Najbolje da je deportuju u Iran.

Za ustase ovde:
>Between the 14th century and 1808, Dubrovnik ruled itself as a free state, although it was a vassal from 1382 to 1804 of the Ottoman Empire and paid an annual tribute to its sultan.

on topic, bravo buraz, postuj jos molim te

ajde deco odjebite vise sa time

OBO

He бих јa нa тaј нaчин пoдpивao Иpaн, ипaк cy oни пpeмa нaмa мaњe-вишe пpијaтeљcки oпpeдeљeни.
Бoљe peшeњe би билo пocлaти јe нa Aнтapктик. Taмo бapeм нeмa никoгa кoмe мoжe нayдити cвoјoм пoјaвoм.

Odjebi sa Dubrovnikom sta je pre bilo sad je hrvatsko nazalost i nema ga NEMA GA

pastebin.com/1yWvRUth
Moram ovako, jer jebeni Sup Forums neće da me pusti da podelim tonu linkova. Tu su ti informacije o policijskim i o vojnom.

Slika je tu da skrene pažnju zainteresovanima.

Solidni su zahtevi. Još uvek nisu liberaši sve sjebali kao u Americi sa Occupy.

uclanila bi se u ujedninjenu pingvinsku stranku i postala predsednica antarktickog parlamenta, ne brinem se ja za nju

Hehehe laji laji budalo bice pakla kada u protest u tajnosti uskoce Krv i Cast

post rare Vucic's now!

postaj noge

ty

Hehehe a govna botovska su jos u fazonu muh studendz libruls

...

kek, what cuckity cuck you are

we just BTFOd Todorić and you are up here crying instead of realing that we are close to taking full control of the food production and distribution of the entire ex-yu

we only need to activate Lex Agrokor and we run the entire Ex-yu region on a string while simultaneously BTFOing Putin and Toda
not to mention that we can finally bring stability and liquidity to our entire farming industry (very important because rural folk are the backbone of every nation)

but hey, why would that be good since index.hr and rtl cucks tell you otherwise

kys

opet ista slika hehehe

Allahu Ekber Vučić incoming

Pa ne greše dbi. Izborima su najviše ogorčeni ljudi koji su podržavali Jankovića jer je to bukvalno prvi put da imaju kandidata po njihovoj volji. A realno studentski liberaši su isključivo za njega glasali.

ovo kaci botove na aparatuse

Ne vidim nista lose u tome

Botovi iznose suprotne ideje. Prvo pricaju da studenti podrzavaju Jankovica, onda pricaju da studenti uopste nisu glasali, pa onda da demonstriraju za sendvice od Sorosa...Ko ce ga znati na kraju?

SVI ljudi koje ja licno poznajem da idu na proteste a da su glasali za jankovica, uopste ne idu iz tog razloga, uopste nisu butthurt zbog toga, nisu se drugom rezultatu ni nadali, nego protestuju protiv celog sistema, protiv izborne kradje itd

Ta тpи ce мeђycoбнo нe иcкљyчyјy.
He видим штa јe нeјacнo.

>studenti podrzavaju Jankovica
bukvalno najveca glupost ikada, ni blizu polovini studenata ne podrzava jankovica

ko je sada liberal, gospodine Rotsild

dosta se promenilo dok ga nije bilo

>On je unistio sopstvenu podrsku kad se slizao sa svojim ucenikom posle parlamentarnih izbora.

apsolutno

Imao je savrsene uslove za napad posle izlaska iz haga a posle toga sve glupost za gluposcu

Kažem ti da ne greše kad kažu da protestima dominiraju muh studendz libruls. Meni je samo žao što su svi političari levičari a cela država vapi za desnicom. Doduše, isti ti desničari neće da glasaju za DJB jer su liberalni.
>srpska politička kultura
Okej, i? Niko od njih ne bi bio na protestima da je Janković pobedio, nego bi zaboravili na to koliko je cela država u kurcu kao i svaki prethodni put u prošlih 16 godina.

Kako se ne iskljucuju kad nam je Alek isao da se druzi sa Hilari tokom njene kampanje? Sto bi Soros rusio vlast koja nas vodi u globalizaciju? Cak i ako mu Alek nije na platnom spisku, zasto onda da placa nesto sto ce dobiti besplatno?

ajde ne glumi ludilo, sta tu imitiras CTR memere

>Meni je samo žao što su svi političari levičari a cela država vapi za desnicom
eto ti 30 godina satanizovanja srba, srpstva, srpskog nacionalizma, seselj kao predstavnih svih srpskih nacionalista i desnicara

>Srpske tablice

Ja ne kontam je li ti zajebavas Srbe ili Hrvate posto ovo mi je vise zajebancija za vas

Svi pjevate lipa nasa a sve vase picke dolaze u Beograd da se jebu po klubovima a onda idu nazad u Dalmaciju familijama I prave se da su gospe

ajde ne useravaj thread dijasporo glupa