From scale 1 to Sweden how cucked is UK?

From scale 1 to Sweden how cucked is UK?

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=nse0Ch5_cKs
twitter.com/NSFWRedditImage

Uff da.

Sweden level

England: 8
Scotland: 3
Wales: 2
Northern Ireland: 1

If would give Scotland a 4 or a 5 because of the SNP and the fact they're complete commies up there. It's kind of like Trondheim in Norway, not very diverse, quite homogenous, but very socialist, feminist and communist.

Binthatknife/10

youtube.com/watch?v=nse0Ch5_cKs


10

sweden :(

>scotland 3
>SNP
>voted overwhelmingly to remain in the EU
I'd say at least a 7

Pretty much. But despite their Marxist sympathies, Scotland is still one of the whitest countries in western Europe (96%). And fundamentally, demographics count for more than ideology.

If they get homerule, how many decades until they have imported half of Bangladesh?

Ideology counts.

rip in pepperonis england

Most University students in the UK are socialists. You have to pretend to be left unless you want to be hated and labelled facist. Cucked beyond belief

Hvordan er det i Sverige? Jeg kjenner en del folk som bor i Årjäng for å pendle til og fra jobben deres i Norge. Bare på grunn av de lavere boligprisene i sverige. Og generelle andre priser. Er det verdt det?

>Most University students in the UK are socialists.
More like all over the world. The Marxists have an iron grip in unis

I managed to make a group of friends in Uni that weren't the crazy leftist types, a good amount of them were Chinese though

UK+10
unironically the worst country in europe

This.

Literally all the Universities of the West are being run by Marxists

I live in dorset and there's hardly any non whites.

Tillhör man medelklassen, så är det möjligt att segregera sig.

Malmö är i en klass för sig, men det ser bättre ut i verkligheten än på pappert då en stor andel av invandrarna är jugoslaver och polacker.

Stockholm är pissdyrt men överväldigande Svenskt. De andra större orterna har jag ingen erfarenhet av.

Pretty cucked.

Næh næh du, kom til Danmark i stedet, her er meget bedre. Politikerne er mere hojre-orienteret og vi har langt færre indvandrer.

...

Uff da Malmö altså.
Jeg skal se mer på det. Jeg er drittlei av norske priserm skatter og avgifter, og å bo i Årjäng er vel langt annerledes enn å bo i Rosengård eller Rinkeby regner jeg med.

Men poenget mitt er at jeg er lei av norske priser. Norge har altså höyre-orientert politikk når det gjelder innvandring og slikt. Men skatten er alt for höy, og jeg har erfart at den er enda höyere i Danmark.

Jeg er glad i mitt hjemland, og har lyst til å være tilknyttet til det, men å bo nært grensa for å spare mange mange tusen i året mener jeg at det kan være verdt det.

Du har ret i at Norge er bedre end Danmark, med skat osv. men du kan ikke benægte at Danmark er bedre end Sverige! Det var egentlig det der var min pointe.

Mainland china is near fascist now
So there's that

Helt og fullstendig enig. Jeg er glad i Danmark også :) Men merk deg at Årjäng er en småby midt i granskogen, det bor få til ingen innvandrere der. Det er jo samme prinsippet som å bo i nordsiberia, hvis du bor på en slik type plass bryr deg ikke mindre om politikken til landet du bor i.