/polska/

propaganda aby pomysleli ludzie ze to nieobecni imigranci zrobili

jak ladnie poprosisz, moge byc nawet krystianem

horizon a skyline to dwie rozne sprawy

po polsku musialbys powiedziec "sztuczna linia horyzontu"

nie było to do końca przyjemne bo nie robiłem tego dla przyjemności, a raczej po to aby poczuć się kontrolowanym, zdominowanym ale też chcianym

>badz mną
>miej hehe depresję
>nie chodź na zajęcia
>zle stosunki z ojcem ktory rzadko kiedy bywa w domu a jak już bywa to pije
>wychodź często z domu wieczorami
>oklamuj rodziców że do kolegi albo na spacer
>tak na serio idź na seks z innymi ludźmi
takie gówno życie

No dla mnie to na ich robotę nie wygląda bo oni raczej większe rzeczy starają się robić (choć kto wie jakie znaczenie ma tu wsparcie islamskich gett których w Polsce nie ma), ale nie obraziłbym się gdyby było tak jak mówisz. Byle te zwierzęta trzymać za granicą. A i nikt z rodaków nie zginął. Takie fałszywe flagi to ja rozumiem.

Muszę sobie tylko kupić zawczasu startery do różnych sieci komórkowych na wypadek jakby mieli nakazać rejestracji. Mam nadzieję że prawo nie działa wstecz więc kupionych wcześniej nie trzeba będzie rejestrować, a nie chce mi się babrać w papierkach. Nie lubię jak ktoś ma moje dane.

Ja pierdolę, to mogłeś chociaż ruchać kobiety, nie dawać dupy facetom.
t. user degenerat od gang bangów w seks kinie i ruchania żon gdy mąż patrzy

>aby poczuć się kontrolowanym, zdominowanym
>mogłeś ruchać kobiety

zielonytekst PLS

youtube.com/watch?v=4EF4-sqtD7c

...

No to faktycznie jak tak teraz pomyślałem. Kobiety dominujące to jednorożce.
Dlaczego chciałeś być zdominowany i kontrolowany? Bo to że pożądany to rozumiem, ale to kobieta może dać.

A nie pisałem już? O czym chcesz posłuchać? O seks kinach? O spotkaniach z parami? O spotkaniach z MILFami? O spotkaniach z młodymi dziewczynami? O wpadkach?
Tak w ogóle to nie polecam, możesz mieć wyrzuty sumienia. Zabrzmi kiczowato, ale tak, seks z kimś na kim Ci zależy jest o wiele lepszy, nawet jeśli nie możesz poruchać ostro w gardło (a to całkiem przyjemne, trudno tylko znaleźć taką co się na to zgodzi bo chyba dla nich to już nie tak przyjemne).