/ex-yu/

hvala ti bazirani bože edicija

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=OcFx_6Pw39o
instagram.com/tmacsinc/
twitter.com/NSFWRedditVideo

2st for /balt/

realno

do Serbs like Serbia?

We love Serbia and all our Serbian lands from Zadar across the Timisoara to Schkoder.

60246719
N O G E

koliko novopeder moras biti da mene ne poznajes

>sjeo sam na njega u busu

kontam da ne bi trebalo biti previse skupo to da se zamjeni

jedino ako si ga bas smrvio

Pozdrav ex-yu, moj stariji brat posecuje vas sajt svakodnevno pa sam hteo da vidim sta je ovde toliko zanimljivo, iako mi prica da ovo nije za mene. Pronasao sam sebe uvredjenim jer sam to shvatio kao potcenjivanje moje inteligencije i nesposobnost za vodjenjem ozbiljnijih diskusija od onih sa malih i velikih odmora (kako on rece). Medjutim, kada sam video na kom sajtu moj brat traci vreme, osetio sam potrebu da vam opisem kako sve ovo izgleda iz ugla coveka koji prvi put cita vase "rasprave".
Komentari su vam puni mrznje, neretko psujete, kacite nekakve zabe i ostale stvari nasvrljane u paint-u, odgovarate besmisleno, zvucite pederasto i glupo u isto vreme. Nema naslova topic-a, nema poente razgovora, a tek bilo kakvih argumenata pri iznosenju stavova. Ovo mi sve deluje na galamu koju prave momci iz smera kuvari/konobari u mojoj skoli.
Jedina stvar koja mi je nejasna je zbog cega moj brat dolazi ovde? Ima zavrsen fakultet, stalan posao, igra kosarku, ima prijatelje.. Sve osim devojke. Kao i, pretpostavljam, vecina vas ovde. Neki komentari u ovom topicu su me naveli na sumnju da se ovde skuplja grupa pedera koja je toliko dugo u ovome da je prakticno formirala svoj jezik, kulturu, humor, idole, van razumnih shvatanja bilo kog normalnog coveka.
Jebote, ova rupa treba da se zakopa.

ŠUUUUUUUU

>propagirati slabu CIA propagandu za glupe amerikance
Glup si.