meczyk edycja
theme:
youtube.com
/balt/
postujcie więcej memicznej muzyczki na meczyk
Ale mnie wkurwiaja ci kibice przed stadionem co sie chuja znają. Kurwa Niemcy nie maja skladu na euro, sami gowniarze, nikt nie wie co pokażą, a ci juz ze final Polska Niemcy. Udusilbym normikow.
O ty zdrajco narodowy, dół z wapnem już czeka.
Polska wygra 8:0
youtu.be
Lecha nie lubie ale piosenki sluchalem za małego.
Jezu, leżę i rżę jak koń :DDDDDDDDDD
co tam sie w americe odjebało znowu
>50 dedniętych
2:0 dla Irlandii
4:0 dla Tureckich krzyżaków
3:1 dla Ukrainy
tabela dla grupy C
Niemcy 9
Ukraina 4
Irlandia Północna 4
Polska 0
będziemy jedynymi co nie wyjdą z tej mega łatwej grupy
A kurwin pewnie dalej za powszechnym dostępem do broni? Już widzę co by się odjebywało jakby każdy osiedlowy sebix w Polsce mógł mieć broń.
Wiem, sam sram na Ekstraklasę (i Legię najbardziej, nie zapominajmy tego) ale to reprezentacja. Pamiętam rozczarowania podczas Mistrzostw Świata w 2002 i 2006, oraz tych z Euro 2008 i 2012. Pamiętam też wszystkie inne porażki jeżeli chodzi o awanse. Ale w piłce nie trzeba nigdy tracić nadziei, specjalnie w takich eventach, na etapie finałowym.
>muslim zmasakrował pedałów
>lewaczki nie wiedzą kogo bronić
piękne
patrz
A-a Podbeskidzie lubisz? Bo ja lubię.
T. Nie ślązak
ANIME
Widziałem bejta, nie połknę.
Zapisan'd
ANIBE
Co nam dziś pokaże Robert "5 goli w 9 minut" Lewandowski?
Nie piłem nigdy tego piwa.
piękne :3
>maupy biegajo z bronio na ulicy bo mogo i chuj im zrobisz
AMERYKA TAKA NOWOCZESNA I PROGRESYWNA
Polsquad.
Znowu obrocilo
>bejta
aż mam ochotę postawić na 2:0 dla Irlandii
Zainteresowanie patologią trzyma mnie przy życiu
Nie ma dla mnie na świecie nic ciekawszego
Powód mojego siedzenia na 4szambie
>
nieźle masz na chacie
dobre te zdjęcia chociaż były?
>piszczek
>szczęsny
>błaszczykowski
>jędrzejczyk
>twarz zagranicznego komentatora gdy
Kiedy w Polsce wydarzyła się strzelanina z martwymi cywilami nie powiązanymi w żaden sposób z zabójcą?
Znam tylko byłego policjanta co zastrzelił rodzinę. Zawsze masowe zabójstwa to w rodzinie.
>tug śmieją się z dziadków głosujących na PiS a Jarek wygrał głosami młodzieży
jestem ciekaw kiedy będzie akcja "zabierz dzieciaczkom dowód" żeby na Jarków i Korwinów nie głosowali
A ta 11stka to chociaż odpchlona jest?
Ja jebie
takie rzeczy się często dzieją na zachodzie jak mąż przychodzi do domu z pracy a tam żona na golasa na łóżku z murzyńskim kutasem w pysku i facet bierze wtedy pistolet i rozpierdala murzyna, kobietę a na końcu strzela sobie w łeb
u nas murzynów nie ma dużo więc tego typu akcji nie ma dużo
ANIKUKURYKU
słusznie mówisz
min 24 lata
max 65 lat
min 104 IQ i zdana matura
>Mega łatwa grupa
Polska, teoretycznie, musi swobodnie zająć trzecie miejsce minimum, więc miałaby szanse awansu do następnego etapu, choćby po przez fazę knock-outową. Nie lekceważyłbym jednak żadnej drużyny z tej grupy.
-Niemcy grają jako mistrzowię, na pewno nie chcą źle odpaść.
-Ukraina ma problemy, ale na pewno będą grali z myślą o sytuacji teraźniejszej (wojna, Rosja itd), i mogą mieć przez to spory napęd.
-Irlandia Północna to taka typowa drużyna która awansuje do etapu finałowego takiego eventu i potem nie ma konkretnego planu, stara się zagrać jak najlepiej może i spędzić dobrze czas. Powinno się dać ich pokonać, ale z drugiej strony mogliby zagrać jak szaleńce, nie przewidywalnie.
Ogólnie mówiąc, to poważne zakłady podczas takich eventów nie opłaca się. Można stracić dużo pieniędzy goniąc straty, mecze są zbyt nieprzewidywalne czasami. Ja może zagram piątaka na wygranie pucharu przez Polskę, taki fun bet.
>be Poland
>get split off by Russia and German
Młodzież powinna mieć odebrane prawa wyborcze żbsz. Dosłownie najłatwiejsza do manipulacji grupa społeczna. PiS dał radę zdobyć głosy /polski/ i wykopków samymi memami w internecie - pewnie nawet złotówki za to zapłacili, tylko zatrudnili jakichś studenciaków na staż do robienia memów.
Już po rozwodzie xD
>btw matka nauczycielka w podstawówce
Hi
>jarek wygrał głosami młodzieży
twarde memy
Polska na mistrzostwach jest zawsze przewidywalna żbsz
a żebyś wiedział
i do tego kurwina scuckowały kobiety
memy same się tworzyły, bo PO to jest kurwa dramat
I love poland
Nie zmienia to faktu, że za głosowanie na partie bo hehe memy to jest jakaś porażka i zarówno /polska/ jak i wykop powinny za to codziennie po stokroć przepraszać.
Normalne że głosami młodzieży, jak stare dinozaury robiły wnukom i synom pranie mózgu. Tak samo jest w Grecji.
Jest tylko jedna rzecz (dla której warto pić) gorsza od PiSu -Legia.
fuck off
Kto /euronakolanachucukierkowegotatusia/ tutaj? Tylko ja?
>sugerowanie, że dziadygi nie są łatwiejsze do zmanipulowania
bądź lekką konserwą, szanuj jezuska i "instytucję rodziny", mruknij coś o służbie zdrowia i wyższych rentach, a głos emerytów będzie ci dany
>głosowanie na memy
nikt na Tanajno nie głosował
co to kurwa za kontrola obrażeń - ludzie wierzą/wierzyli w PiS i dlatego na nich zagłosowali
memy to tylko element promocji, ale same memy nie pozwolą wygrać wyborów
I love Poland!
impressive
y-you too
KEK
U
C
K
nie forsuj
No i? Co to kogo obchodzi co dorośli ludzie chcą robić w wolnym czasie?
no i chciał bym tak umieć zbsz
To on mnie przeforsowal, a dzisiaj kieszonkowe dostanę.
no i chuj
też tak umiem ale tylko jak mi penisek stanie żbsz
Ja dzisiaj zaczynam trenować - jak się uda to poproszę współlokatora żeby zrobił zdjęcia, to wam pokażę. Trzymajcie kciuki.
ignore him
wykopki które głosowały na memy typu zandberg/korwin mierzą teraz innych swoją miarą
Ale memiczne studio na jedynce. Ech nc swietnie zagralo z tym euro 99zl to jest nic raz na 4 lata zbsz
spierdalaj czarnuchu
Ech. Wegetarianska pizza bo tatus mowi ze nie mogę przytyć.
jest jakis sztrim online meczyka
>płacenie 99zl
>komukolwiek za cokolwiek
cena wywoławcza z mojej strony to 1,33 zł (ale to zależy co kupuję, bo jak gówno to nawet mniej)
>wykopki
>zandberg
ale zanim zaczniesz memić to kurwa się doedukuj
na sport.tvp.pl leci ale chyba będzie chujowy komentarz Szpakowskiego
jak chcesz po angielsku to tu
livefootballvidz.blogspot.com
KUPCIE SOBIE KURWA PAKIET WY JEBANE BIEDAKI.
tak jest, nojropki głosują na zandberga, a konserwy na ozjasza
Zaczyna się, jestem zhajpowany. Lecimy kurwa w chuj.
co on powiedział?
Conitkowy przypominacz że jaranie się facetami w krótkich majtkach tarzającymi się za nadmuchiwanym kozim pęcherzem to pedalstwo
>komentują Laskowski i Żewłakow
o kurwa całe szczęście
BACZNOŚĆ
ŚPIEWAĆ
To ty możesz sobie oglądacz mecze kobiet. Do widzenia.
>implikowanie że coś złego w pedalstwie
Czy ty w ogóle wiesz który mamy rok?
>to ty możesz sobie patrzeć na kobitki!
Poszło mi w pięty
>p*łeczka dla kurwa jebanych dz*eciaczków
>2016
>pedalstwo
raczej nie sądzę
Chodziło mi bardziej o fakt, że poziom kobiecej piłki nożnej jest strasznie niski w porównaniu do męskiej. Ale co byś ty o tym wiedział, dla ciebie sport to wstanie z łóżka i zaciągnięcie się do lodówki.
Co wulgarnego w dzieciaczkach?
GRAJO
no jak tam mecz zaraz bedzie w telewizji obyscie przegrali wy kurwy jebane polskie
ALE MAM KUPĘ W MAJTACH PO TYM JAK SZCZĘSNY WYSZEDŁ POZA POLE KARNE JA PIERDOLE
...
>cz*niki dla kurwa dzi*ciaczków
GGGOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Co tam się dzieje, to było jak ping pong.
>strasznie niski w porównaniu do męskiej
Oczywiscie nie odmawiam nikomu własnej interpretacji co znaczy 'wysoki poziom', ale odkąd kulfony ładują w męski futbol kupę szekli, to nie sądzę żeby tę ustawianą paradę udawanych kuku można uznać za imponujące widowisko
>polska koordynacja ruchu nogami
Nie wiem czy oglądasz piłkę, a jak tak, czy rozumiesz to co widzisz. Pooglądaj sobie 2-3 mecze z 3-4 ligi dobrowolnie wybranego kraju, potem obejrzyj kobiety.