>mlk će jazavci provest petak navečer doma
/ex-yu/
prvi za koljemo tovare
Prvi za kog podupirete u Hrvatskom građanskom ratu?
>nikad se nećeš prošetati s crnim anđelom po tkalči
ubite me
SDP pobjeđuje
Hrvatska repka ispada
Mamić i ekipa ostaju na vlasti u HNS
veliki dugovi dolaze an naplatu slijedeće godine
srbe tj. jug
one tipove koji si režu kurac i kažu da su trebe
tovari nemaju podočnjake osim od droge
dalmatinci nisu napravili ništa loše
Srbi su sjever, četo. Uostalom, uskoro će se Mlečani odvojiti od Italija pa ćemo napraviti Venetodalmatinsku Uniju. Feminiziranim sjevernjacima nema spasa.
>berlava reprezentacija popušila dva gola
>dalmatinci su krivi
lol
Srbi su Lika, jug su drogeraši
spali split
za moju bracu hrvate dijasporce
Čuo sam da u M E T R O P O L I sada ima više Asian Sensation i crnih anđela. Kao, studiraju, i takva sranja
A gdje sam ja ovdje, jebem mu majku. Proći će mi i sezona, anđeli će doći na ultru i otići...
Dalmatinski židov je to skrivio.
>srbi
>lika
>srbi
više nisu kek
source: ličanin
AYY LMAO
raspad sistema
Što istok i Hrvatsko polje nisu srbi? moj otac je radio gore i kaže sve srbin do srbina.
>Lika
>Dalmacija
Naravno da srbinizirani purger ne zna osnove hrvatskog zemljopisa.
Još samo nedostaje mišljenje Velimira Bujaneca lmao
pa i jesu večinom torcidaši stalno kmeče u vezi maminja a i bbb isto zapravo
>index
našao si baš nepristrane jade bijedni
tamo ih baš ima zapravo, ali stvar je u tome što ih ima nekih 10-15% u cijeloj županiji i to starudije
Istočna Lika još uvijek ima Srba, ali to su ti sela svako 10km sa četiri čovjeka
Evo jedna s mog faksa. Priča tečnom kajkavštinom i sve, prava crna Hrvatica.
platio bi joj da mi gurne taj nos u guzicu
>index
>našao si baš nepristrane
Što imaš biti pristran u prenošenju izjave. Kolinda i HDZ, dno dna. Eno sad i Reiner krivi Srbe za utakmicu. Nestvarno, jebote.
HNS popusti, odstupaju - terorizam pobjeđuje, napadi prestaju zasada, svako slijedeće nezadovoljstvo se pokušava riješiti divljanjem
HNS ne popusti, ostaju - napadi i neredi se ponavljaju, javlja se ljutnja naspram HNS-a ali i prema Torcidi i BBB, svi imaju krvave ruke
izaberi metak
>izaberi metak
bmk za nogomet
samo seks i napolitanke
koji faks
Ljudi... Alo, ljudi... Gdje su srpski poster nestali? Dosadno mi je bez njih.
Vole li one kršne i dlakave Dalmatince? Volio bih ju nježno, ali strasno
samo ja i ti tovarčino, nema srba pa da im ljubiš grobove
cvijetu bijeli moj
Kakva je ta Lika? Polja ili Brda? Sume ili Krs? Plodno zemljiste ili kamen?
Mozda se naselim
youtube.com
najsmiješniji hrvati ikad
Krš i kamen okružen planinama, malo nizina oko rijeka, najslabiji dio Hrvatske dbi.
Brda, planine i dolina po sredini
šume
Plodna i ravna, makar je visoko. Ali slabo naseljena, šumovita i ima vukova. Najnerazvijeni dio Hrvatske. Uglavnom, vukojebina.
>Krš i kamen
Pa ima ravnica po Lici, nije to Gorski Kotar.
Cuo sam da ima i medjeda
Ovog su spasile hrabre knindze
youtube.com
Lika je jako lijepa. Središnja je ravna, plodna, puna rijeka ponornica (jebeno za poljoprivredu), istočno je malo brežuljkasto, u stilu Dinarida. Plodno tlo svakako, mala gustoća naseljenosti, čisti zrak i prostranstvo. Jug vodi prema Dalmaciji, sjever prema Zagorju. Položaj nema što, čista peja. A poviše Like meni najdraža Hrvatska - Gorski kotar. GOAT udobna regija. Gorski kotar ti dođe kao urednija južna Srbija. Lijepo, planina što, brežuljkasto, nije daleko ni od mora
možda na samom jugu kod gračaca
krš da ali je dosta, većina prekriveno šumom
kotline, gacko polje ima poljoprivrede podosta (neusporedivo manje nego slavonci ili turopoljci)
>najslabiji dio Hrvatske dbi.
po čemu?
broju stanovnika - da
ostalo - ne
idem se okupat, legnut ću u tuš i umrijet
Najnerazvijeniji dio?
Ali mi se sviđaju šume i priroda, šteta što je daleko od svega.
DA JE SLOBA PUSTAO RIJALITIJE PO TELEVIZIJIMA JOS BI ZIV BIO
www()facebook()com
jad i bijeda...
Da nije bilo ratova i peronospore, Istra bi danas imala circa 400 tisuća stanovnika, Dalmacija ravno milijun, a Lika nekih 300 tisuća. Čak je i jebena Moslavina imala oko 200 tisuća stanovnika prije 100 godina
hello
(kill all croats)
Ja sam mislio da je Smiljan tu kod Gline - Dvora, jebem li ga kako zovete taj kraj,a sad vidim da je cak kod mora jebote
>šteta što je daleko od svega
impliciras da je to lose
>BBB brane bakljaše
Jebeni top kek.
deco ajte da se dogovorimo pa da silujemo jednog dalmaticna
to moze bit bilo koji dalmatinac znaci, totalno je nebitno
>cak kod mora jebote
ne baš, velebit je između
nije baš par minuta pješke
Tesla je pravi dalmatinski Hrvat. Još samo da se zove Ante.
Dokle je srbska noga krocila majku mu jebem, stvarno smo carevi
hahaha kad se sad nisam slogiro
top kek index doslowno brani huligane, koji bajokani
Is Vis the prettiest island, but on the other hand the most expensive and infested with americans?
srbi su pravoslavni dalmatinci dbi
ako cemo realno taj dio Hrvatske je i trebo da pripadne Srbiji
Hrvati su doslovno napravili etnicko ciscenje tamo, bez toga nebi nikad imali Hrvatsku u ovom formatu
zastava ti ostala, proxy ti je kurac
Nije baš do mora. Ceste su usrane tako da za svaki put rqcunas dvostruko više vremena. I Velebit je tu. Lako je iz Smiljana doći u Gospić pa iz Gospića možeš u Zadar u razumnom roku. A ima i stanica prije (mala mjesta), koje već izlaze na more
>bosanska gloova
onda bi morao opet raditi etničko čišćenje tuko
ali samo tjerati hrvate, kao što i jeste ali nije upalilo
ma jok, to su tamo picke koje su bezale jos od kosovskog boja
mi u srbiji smo se isto borili protiv nadmocnijeg i brojnijeg neprijatelja pa smo prevagnuli, a oni opet u bezaniju
slab je to narod tamo bio
>Ceste su usrane
nisu, krivudave su, tko normalan bi kopao tunel za cestu gospić-karlobag
to stoji
ko ih jebe kad su picke pa bjeze iz rodjene otadzbine
sjebana nam domovina
al nema veze
važno da ima droge
youtube.com
Taj dio pripada Srbima, a ne Srbija. srbija tu nikad nije bila. Ako će tu već sutra doći red Srba od 100 tisuća, neka ih. Ali "Srbija" tu nema što. Srbi su se tu naselili, zajedno sa oriđiđi Vlasima i tko zna kim još, kao graničari. Tu su živjeli među Hrvatima. Bez Srbije. Lika je uvijek bila srce Hrvatske, zajedno sa sjevernom Dalmacijom i Donjim Krajima.
Nemoj se igrati igre Albanaca sa mnom, Radovane
"Statistika potvrdila: Rumunjska je prestigla Hrvatsku prema ekonomskom standardu po stanovniku. Prema podacima Eurostata Hrvatska je pala, a Rumunjska porasla na 58% prosječnog standarda EU. Sada je samo Bugarska u EU iza Hrvatske i to ne tako daleko"
Ide nam, gospodo. Unazad
Ali sad ozbiljno, Crnogorci i Dalmatinci su 90% isti kurac. Hrpa sličnosti, čak i u govoru.
Gospić-Zadar je sat, sat ipo. Dugo za poći se okupat.
To se dogodilo prije skoro šest mjeseci, maci moj. To bit će tek sada hvataju ovi naši nesposobnjakovići i "ekonomski stručnjaci"
jos je stereotip za jedne i druge da su lijeni
Samo da ostanemo u EU dok ne završim faks, pa da mogu lagano u dijasporu.
koji faks ides?
Dalmacija-Hercegovina-Crna Gora, ista raca
ne razumijem kako odredjujes koje su to prave granice Hrvatske. Mijenjala je granice jedno 20 puta tokom istorije
zasto jednostavno ne rasparcati Hrvatsku i taj dio gdje su vecinski srbi pripojiti Srbiji?
Medicina.
I'm on holidays here retard
>ne razumijem kako odredjujes koje su to prave granice Hrvatske. Mijenjala je granice jedno 20 puta tokom istorije
ko i srbija
>zasto jednostavno ne rasparcati Hrvatsku i taj dio gdje su vecinski srbi pripojiti Srbiji?
gotove su 90-e, Radovane
kaj ćemo s hrvatima tamo?
srpske enklave u Rh udaljene za cijelu BIH od Srbije?
ma ode nam tim's team
sad se možemo samo jebat
sad se vidi da se nama za koga glasat više i da nam je propast suđena
osim ako se adolf nije rainkarnirao kao ante iz dubrave kod šibenika
TI si verovatno Srbin. Ima li Srba u Drvaru i u Jajcu?
nezavisna republika srpska kada ?
IceSlasher Pokémon Gameplay and More1 hour ago
I'm from Croatia, we are ashamed of those people!! We were crying in the pub. We are VERY ANGRY!!! They ruined whole Tournament!!!!! Btw. They are not normal!!!
2
Već postoje dvije albanske države, samo još fale i dvije srpske. Ko da Balkan nije dovoljan umojeb i obako.
>on bi adolfa
niste mi jasni mamu vam jebem, stalno pvaleić i hitler
zašto ne Vladko maček? osoba koja se izborila za Banovinu Hrvatsku? osoba koja je odjebala naciste dva puta pa ga je Pavelić na kraju strpao u Jasenovac?
pa kak smo izjednačili s česima jebote jel smo se sčoukali opet il
Bez obzira koliko puta kidana, područje Velebita i istočno uvijek je bio u nekim vrstama Hrvatske, bez obzira kome je bila podložna. Sjeverna Dalmacija jezgra je hrvatske države, Lika, Donji Kraju i put Zagreba su baš "Hrvatska" kao regija (nekoć). Lika i sjeverna Dalmacija su hrvatsko Kosovo/Raška. Tu smo došli, tu smo napravili svoju državu i od tu smo se širili. To što su nas turci potarqcali i otjerali administrativni vlast put sjevera (u Zagorje) zbog sigurnosti je jedna povijesna okolnost. Zagreb i okolica su tek u 16. stoljeću počeli poprimati funkciju (ekonomskog pa političkog) središta Hrvatske
nema al ima u Glamocu i dole u istocnom djelu BIH, al smo ih dali muslimanima zbog dejtonskog sporazuma. I oni su nama dali recimo Srebrenicu u kojoj ima podosta muslimana
te enklave da se spoje sa Republikom Srpskom, oni prirodno teze ka nama
tovari su radili sranja bakljama, produžetci, vida igrao rukom, penal
bit će dobro ako nas ne izbace s natjecanja
ako moze kosovo moze i RS
mislim da se lik zajebava, smiri se, brajo
pa šta su sad napravili jel su morali prekidat utakmicu il kaj inače ne vidim razlog zakaj bi nas izbacivali
proći ćemo grupu
>turska će btfoat čehe bar 3:0
>mi ćemo izjednaceno odigrat sa spanjolcima
IDEMO DALJE
Ma znam da ta dva mesta nisu u RS nego te pitam za stanovnistvo. Znao sam da je Drvar bio pun Srba, ali kako je posle Oluje?
>te enklave da se spoje sa Republikom Srpskom, oni prirodno teze ka nama
Odjebi. To je Hrvatska i neću zemlju s ružnim oblikom.
onda gubite sjevernu vojvodinu, ono tamo s bugarskom, JI sandžak, stvaraju se enklave s rumunjima u srbiji...
i napušeni vilibor bi ga odbio pa ti misliš da je on sposoban za išta?
Maček je bio mlakonja koji se nije usudio izbrati stranu (iako je eto na kraju dobro izabrao jer je Njemačka izgubila)