Kurva anyátok

kurva anyátok

i like pears

körte nem csak napi második thread esetén van, Ánon?

mindegy, én leszarom, csak a szabál' az szabál'

én meg a lengyel pinákat

na mi van, nem indul a reggel?

dobjatok már be egy kávét és pörögjünk baszki

ne kelljen már csúnyán kérni, hogy basználak szájba titeket

Reggelt

NYÁR VAN NYÁR RÖPKE LEPKE SZÁL VIRÁGRA HŰ DE SOK MADÁR

hejezsírács blzs

>Az arcod, amikor korán reggel lemész a boltba, de kiderül, hogy csak kilenckor nyit

Faszom

kek

Valami szegedi buzi megtudná mondani,hogy arrafele mennyire van mostanában hőség.

hát, ha buzikat kérdezel, akkor nekik nagy lesz a hőség
egyébként időkép a barátod

Miért bújnak mindig amcsi proxy mögé a bocskorosok ha beszólogatnak? Ők is szégyenlik hogy románok?

Honnan tudod hogy bújkálnak?
Lehet hogy csak egy "muh örökség" köcsög

jóreggelt
meccsnap van srácok

végre már
a bálnazabálókat meg köll baszni

Tudjátok mit utálok kirvára? Amikor szarás közben mobilozok és elzsibbad a lábam

...

azt hogy?

mindenki homokos

apád is :DD

Mi a fasz nem nekem kellett indítani ezt a szart?
Na az jó, mert nem dinamikus az ip-m és a jani szokott néha ezért bannolni hogy "szemét a bé-re", mondjuk nem tudom mi a kurva anyjáért

te hogy evádolod a bannt, kedves user?

Sehogy
Mert hogy kéne?

HÁH noob
annyi hogy a router beállításoknál átállítod a MAC címet valami másra mondjuk +1-el többre és ha detektálja a Sup Forums a bann evade-t akkor törlöd a sütiket

én ilyenekhez nem értek

na ne aludjatok faszom

de az jó

most keltem tesó, de már megyek is a kertbe bronzolódni
písz

lassan lehet hangolódni a meccsre

hehe, szerintem kimegyek valami helyi krimóba magyar zászlóval felbaszni őket :D

dél van gec

jól teszed
ez a nap csak a meccsről szól peti

Túlságosan beleéled magad
Én is megnézem a meccset de most mi faszt kell így felfújni az egészet?
Nem mintha sok esélyünk lenne
Olyan kurva jó hogy az év 340 napjában mindenki csak szidja a focit, meg milyen szarok vagyunk már meg minek kell stadionra költeni meg kit érdekel, ilyenkor meg mindenki veri magát hogy hű de jó

meg sikerült elverni az osztrákokat és most mindenki elhiszi hogy milyen jók vagyunk
aztán majd jön egy pofáraesés és megint mindenki visszatér a közömbösséghez

éljen a bipoláris magyar nézőközönség

>ilyenkor meg mindenki veri magát hogy hű de jó
én kiskorom óta kurva sok focit nézek, és most végre lehet szurkolni a válogatottnak egy nagy bajnokságon, persze hogy bele élem magam
>Nem mintha sok esélyünk lenne
ezt imádom amikor a sok köcsög ezt mondogatja állandóan, hány meccset is néztél hogy ilyen kurva nagy szakértő vagy? a faszért nem lehet örülni semminek

Onnan tudom bazmeg hogy utolsók között sikerült kiszenvedni magunkat az eb-re és úgy is csak azért mert megnövelték a csapatok számát. És még így is kikaptunk az északírektől meg a faszom tudja kiktől, és ezeket a meccseket mind láttam
Mi a faszra számítasz, hogy csoportelsők leszünk?

>Mi a faszra számítasz, hogy csoportelsők leszünk?
nem, de attól még ugyanúgy szurkolok a csapatnak és nem veszem el mások kedvét azzal hogy "semmi esélyünk"

15kiló orbándollárt a bótba hagytam pedig lófaszt se vettem kábé, bassza meg a világ

hát akkor költs kevesebbet gec

de enni kell gec és hétközben meló mellet faszom vásárol

használj valami büdzsétervező programot gec

mit vettél bazz

látszik h a sok anime lerohasztotta az agyad

nekem is el kellene menni a boltba de olyan meleg van hogy semmi kedvem hozzá gec

meg is érdemled az animéd miatt

feltöltöttem a kibaszott hűtőt mert lófasz se volt már meg (hús, zöld, gyümölcs) plusz kávé meg elállós vésztartalék, 11-12k ra saccoltam oszt kicsit szívenütött

de mi most 12 helyett 15 az nem olyan nagy különbség

+25%, annyira azért nem kevés, meg általában jól belövöm fillérbaszás és fejszámolás nélkül oszt meglepett

hát ja de gec már a 12k is elég sok nem hogy a 15 érted

aszalt szilvát eszek és elég finom gec

én nem szeretem az aszalt gyümölcsöket hogy őszinte legyek

én se de ez finom

user hol sportfogad?

ízre igazából egyik se rossz de olyan gusztustalan mindegyiknek az állaga hogy nem bírom enni
A legidegesítőbb amikor egy jó péksüteménybe kötelező jelleggel belebasznak mazsolát, de nem írják ki a cetlire hogy ebben az is van, és csak evés közben veszem észre aztán vagy van kedvem kihalászni a sok szart belőle vagy megy a kukába

fo geci megvan az érettségi
97% informatika

A fidesz jobban teljesít.

>top proli

Vajna művek

a mazsolát én is utálom

ügyes vagy Peti, apu vesz neked 2 hónap wow előfizetést ajándékba?

>sportfogadás
van az a szint ahova már nem érdemes lemenni

Igen cunci

legalább emelt szintű?

faszom reggel óta verik szét a lépcsőházat már kurvára idegesít

Emelt. C#

Faszom itt lenn szegeden milyen kurva meleg van gec

pesten is bazz

Nálunc hajnalban valamikor a cigányok disznótvágtam a pincében. Most itt van kint az egész yard.

Szentgotthárdon is, nem igaz..

mi a fasz

>disznóvágásra kijön a rendőrség
Csak nem elfelejtettek engedélyt kérni a tanácstól?

Balassagyarmattól mit vársz?

az valahol nógrádba van nem?

szarnom kell

A következő fonál lehet szilvás?

villanykörte eladó xd

ott van anyád szája

leszarom milyen gyümölcs csak lehessen belőle pálinkát főzni

>ő nem c ben csinálta az éretségit
>top pleb

geci messze van

az nem jó gec, addig be fosz szarni

nem kell gec én már ilyen energiatakarékos ledeket használok nem suttyó izzószálasat

nemtom egy emelt informatikai érettségin mitököm van de feltételezem nem alacsonyszinten hardvert basztatnak valszeg becsúszhat karakter/stringbuzeráló móka ami cében nagyon szépen el lehet tolni szóval én bármennyire is szeretem a cét valszeg pythont nyomnék. amúgy meg 18 évesen feltételezem a deják kb egy nyelvben tud magabiztosan mozogni szóval úgyis azt használná...

>az érzés amikor neked Pascal-t tanítottak középsuliban és info érettségit is Turbo Pascal-al csináltad

>infó érettségi
jobbágyok

turbó pacalt használták valaha valami értelmesre egyáltalán? vagy mindig is megmaradt tanítónyelvnek mert egyesek szerint a C nehéz...

tudja tököm, semmi szerintem

>vannak hülyék akik nem hittanból érettségiznek...

Pythonba valaszeg könnyebb lenne, kivéve az őszi, amit én csináltam, azt nem tudomh hogyan oldanám meg. Am c-t tanultam középsuliban

Miből kellet volna?

én gondolkozom h hagyom a faszra a gazdinfót aztán elmegyek papnak vagy valami hasonló

az jó lehet gec

ingyen fiúpunci egy életre, gondolj bele

kurvára leszarom amúgy az egész vallás dolgot, de pénz van benne, embereket folyamat keresik rá
van pár vallásos ismerősöm és rokonom is, nekik lehetne nyomatni a bullshitet állandóan
poén lenne na

tecik

ja gec de prédikálni meg a tököm tudja mi
az nem szívás egy kicsit?

wikipédia megint tarhál

tuti fárasztó tud lenni, de hát melyik munka nem?
lehet még élvezném is mosni az öreg nagyikák fejét

am te választod ki hova akarsz menni vagy elküldenek a halál faszára valami faluba ?

passz, de ha van internet akk leszarom