kurva anyátok
Kurva anyátok
első a cigánymentes fonálért
Retkes pesti beállt házunk elő fűben ahova este a Fendt áll be (mert munka van gecc és nem fog folyton ki be állni minden nap)
kicsit arrébivittük a kocsiját (amugy fogalmunk sincs ki volt), erre a végén pont előtermett és elkezdett pattogni kiknek képzeljük magunk :D
mert ha ő seggmereszteni jött vidékre és a másfél millás vasfazékja fontosabb mint a 40 milliós munkagép ugye, meg ő hívja a rendőrt (hajrá neki, mindet ismerjük) és feljelent és jajjjj
faszom az ilyeneket anno földhöz lehetett jól baszni (1 satnya hipszter vs 3 megtermett jóember, lehet fogadni) és senkit se érdekelt, persze sajnos ma vannak emberi jogoknak nevezett faszságok
szép a körte
ki?
hát ez nem jött be
what the fuck is this even about
why did you even change your flag, this is so much worse than the previous one
>vape nation pepe
öld meg magad
never seen a körte before?
Óóóó, tényleg? Vajon miért?
A házatok előtti fű köz- vagy magánterület? Az ő autója köz- vagy magántulajdon?
valami nyaraló tag volt, kicsit arréb tőlünk van egy panzió és nem tudják megérteni a tulajok hogy nem a mi előttünk lévő füves placcot kéne ajánlani partkolónak (amugy kurvanagy a bejárójuk bent, csak szürkén műkődnek és nem akarnak feltűnni)
így átlag minden nyáron 1-2 kocsi koordinátái megváltoznak, a legtöbbjük reggel szó nélkül eliszkol de néha van egy kihaénnem legény
ki /jojo/ itt?
its our original flag since our independence
the green one is a commie flag simply made green cuz gaddafi didn't want to associate with state atheism
i have no idea what that is
na szóltam a janinak azt törölte a cigányt gec
Ánon buzi?
én is jelentettem
szép munka
fuck meant to you this its our original flag since our independence
the green one is a commie flag simply made green cuz gaddafi didn't want to associate with state atheism
az ilyen gyökereket úgy utálom
otthon a kis üzemünkkel szemben van egy bolt és a sok faszfej persze hogy nem az elé áll a kocsival, hanem a mi oldalunon lévő három kocsibeálló közül is pont arra az egyre ahová mi állnánk be rakodni
és ezek nem is nyaraló gecik hanem helyi parasztok
lel
telekhatár szerint 3-4mből innenső 1 méter mienk többi köz
persze az autós nem tudhatja és jogilag okés amit tehet, de ha életszerűséget nézed, ezzel egy behajtó és garázs közé, egy ablak állsz be, úgy hogy lenne bőven hely máshol, úton in, panzió előtt körül bárhol
that black in the middle is dogshit
aki nem képes uralkodni magán annak megujjazom a kis púzóját, nem lesz több szétbarmolt fonál
és mivan ha user szeretné hogy megujjazd a púzóját?
Mért posztoljátok az önelégült békákat amikor a mondandótok egyáltalán nem ezt az érzést sugallja?
hát én elég elégedett vagyok amikor a pesti kicsit megtapasztalja a helyi erőegyensúlyokat
és hívta a rendőröket?
na bazz már az ublock se blokkolja az összes youtube geci reklámot basszameg
Akkor panzióssal beszélni, hogy szokjon már le erről. Ha nem akkor rendőröknek szólni, ha már úgyis ismeritek mind.
De ne más tulajdonát basztasd, mert az cigány szokás.
válts originra ha esetleg még a régit használod
well blame king idris
99% of Libyans like our current flag over OUR FLAG IZ GREEN
hmm
igazad van, másik gépen az van aztán azt hittem itt is, de nem
Nagyot tévedek, kizárolag a történetke alapján, ha azt mondom, hogy nem elég, hogy különböző törvényeket és jogszabályokat vettetek semmibe, de életvitelszerűen, bűnszövetkezetben elkövetve valamennyien tapló, cigány, sunyi, szűk horizontú agresszív parasztok vagytok?
emelem kalapom, Ánon
értelemszerűen neki nem nyomunk semmit a fenekébe
Dózsa népe. Hatszáz éve tudható, hogy csak a karóból értenek, mi mégis földalapú támogatunk.
de legalább magyarul tudnál bassza meg
>erőegynesúly
>nem erőviszony
Na,már csak ötszázezer hápéja van a köcsög teáskannának.
nem mi
az EUs píz
>azaz érzés amikor mamóka disznószagú és az egész folyosó megtelik vele
büdös vagyok
rossz a zászlód, Radu
fürödnöm kéne
?
olvasd a mongol falfestést károly
mi?
Már csak Háromszázezer
bazdmeg nem tudok mivel játszani a gépen, A KURVA ÉLETBE HOGY UNOK MINDENT
nekem mindegy gec
Én azon gondolkoztam,hogy kéne valami freemium szar.
Az kell.
Biztos.
Vagy egy könyv.
várj Augusztus 10ig akkor kijön a No Man's Sky
Hungary is pleb country, you made us loose WW2
az szar dögöljön meg aki játszik vele
muffolini
mondom hogy gózz
vagy sakkozz
valami hasonló, ha van hova fejlődni akkor nem lesz unalmas
>shitaly
>fighting
even before the war your grandmum was already pretty loose
Te szoktál gózni amúgy?
Nehéz "nyugati aggyal" felfogni?
>no meme sky
gózztam régen, de androidra nincs egy értelmes app se
inb4 aifactory, az szar
most miért vagytok gorombák? Ti köcsög buzik
elég egyszerű szabályai vannak, még számolgatni se kell, a gép megteszi helyette. eltér a sakktól a játékmenet, de ez is ilyen memorymeme játék
én szenetezni szoktam
az is jó játék
A pera mais comentado da Hungria.
Már csak 150ezer
nem értem
Nem is kell.
Már csak 85ezer
férsz?
Ezt meg én nem értem.
nagyon helyes
hogy kell megsütni a sertéslapockát?
Italy was in such a fighting condition that if Hitler told Croats and Hungarians to invade Italy, you would have capitulates within a month or two
30 ezer
5 ezer
Kinyírtam a teáskannát.
most magadat pls
telefonon nem játszok szóval nem tudom ott mennyire van de a gemcraft széria elég jó ilyen idő elütős játéknak. TD de elég jól kidolgozott és lehet benne variálni
mindjárt elalszok gec
FTL -t próbáltad?
szoktam, múlt hónapban voltam először a pesti go klubban
eléggé kezdő vagyok de élvezem (legalábbis a bennem lakozó autista élvezi)
mondjuk én sok kompetitív szarral kínzom magam
tsumego kell vagy valami online, CPU ellen nincs sok értelme
amúgy meg ja, olvass bazdmeg
úgy, hogy finom legyen
user elmegy október 2-án népszavazni?
nem tudom
2008 óta szavazok, és részemről ez lesz az első, amire nem fogok elmenni.
Nem. Nem akarok kvótákat, de ha tól nagy lesz a lelkesedés akkor a Kedves Vezér nagyon rá fog mozdulni a huxitre.
Mi a retekért akarna kilépni?
Már most pedzegetik a témát, Lézer Jani kijelentésein keresztül.
Mert ugye gondolom senki sem hiszi el, hogy L János, aki az uniós pénzek szétosztásáért is felelős minisztériumot vezeti, komolyan gondolná, amiket mond.
dehogy fognak kilépni
azért hergelnek vele hogy elmenj szavazni és nem fordítva
Mert jól beleillik a szabadságharcos retorikába és ha a nép is akarná akkor ő lenne a tömegek bajnoka. Ha azt gondolod, hogy a vezetőségben az ország tényleges érdekeit bárki is figyelembe veszi akkor tévedsz.
kurva anyátok ti szarjankók, itt is ilyen kibaszott dallaszt akartok niggerekkel? Azt hiszitek csak arabok jönnek majd és majmok nem, már most is itt tolonganak és ezek nem a művelt 1%, mint aki a SOTE-re és BME-re jött Magyarországra.
Ha miattatok fognak idetoloncolni egy nagy rakás fekát akkor remélem a ti barátnőtöket/lányotokat/anyátokat/masztipárnátokat fogják először megerőszakolni a bantuk.
Te attól még nyugodtan elmehetsz szavazni.
Amúgy meg szerintem biztos a "Köszönöm szépen nem kérjük" győzelme.
Teljesen hülyék vagytok bazdmeg, az eju fizet itt mindenért?
Orsós vajda honnan kapná majd a dellát, hogy kifizesse a sokezer csókosát, putyintól? A nagy magyar iparra kivetett adókból?
Legyetek már észnél, csak a nyugatiak akarnak kilépni, mert nettó befizetők.
de a nép nem akarja és ezt ők is nagyon jól tudják
az emberek akarják az eut csak a kvótákat nem
erre építik az egész politikát, az eu az ellenség akivel lehet harcolni, hülyék lennének kilépni
ha kilépnénk egy hónapon belül belebuknának az egészbe, szerinted ők nem gondolkodnak?
Akármi is lesz a népszavazással, Magyarország úgyis pereli az EU-t a kvóták miatt. Gyakorlatilag az egyetlen célja a dolognak az hogy a fidesz növelje a támogatottságát.
éppen az EU-s pénzek azok amivel nem csinálhat azt a kormány amit akar
Lézer agylábon hordta ki az agyhalált. Csak azért csinálja, mert ha ő mond baromságot azzal nem a vezénylő vajdát hozza hírbe a fidesz, csak az aktuális főbohócot.
Az ilyen kiszólások arra jók, hogy a sámánhitűek is biztos rájuk szavazzanak, kb. mint David Duke kiállása Trump mellett. A fidesz mindig is ilyen egy a tábor, egy a zászló, szavazni a zombi is tud mentalitású párt volt.
Fognak biztos megint ingyen narancsot meg tésztát is osztani, hogy a buta cigány is tudja, hogy orsósra kell behúzni az ikszet.
Ettől még nem lép senki sehova, mert két hét alatta tönkremenne az ország, őket meg felaggatnák a lámpavasakra, de most komolyan. Orsóséknak, Mészároséknak, Lázáréknak meg az összes oligarcha haverjuknak, mind itt van a szaros kis birtoka, dolomitfejtője, ezmegaza, nem tudnak csak úgy megpattanni Svejcbe.
>szerinted ők nem gondolkodnak?
Hát eléggé úgy tűnik. Nem véletlen, hogy pár napon belül több kormánytag is "véletlenül" megemlítette, mennyire szívesen kilépne az euból. Ezek nem nagyon gondolkoznak előre, mindig csak a pillanatnyi érdek számít nekik (lásd pl.: internetadó)
lófaszt nem, hol élsz ember. Pont ebből van egy rakat per, mert még sokszor ahhoz is hülyék, hogy rendesen lopjanak és nem szabályos (előre megkent) tenderkiírások miatt nem kapják meg az EU-s forrásokat.
De a teljesen szabályos projektek is ebben az országban vastagon le vannak kenve mindenhol. Az EU egy tervirányításos komenista pöcegödör, nem is csoda, hogy itt is, a görögönél is pont az "ingyen pénz" miatt van ilyen szép jóléti korrupció.
aki nem a kommunista partra szavazott , az nem is igazi magyar
Aki nem a jobbikra szavazott az buzizsidó :^)
>nem szabályos (előre megkent) tenderkiírások miatt nem kapják meg az EU-s forrásokat
Hát épp ez az, a mi pénzünket mindig megkapják, de az EUsokat csak, ha legalább valamennyire jól viselkednek. Nem mondom, hogy ott is minden felhőtlen, de legalább a kontroll látszata megvan.