Magyar fonál

Magyar fonál.

Other urls found in this thread:

rt.com/news/351343-turkey-coup-military-attempt/
twitter.com/AnonBabble

A Sup Forums-os beszélgetés folytatása btw.

atok pusztito cigany

Tartalmas.

Magyar seggbe lengyel faszt!

Half-migrant shitblood checking in, this was my last comment:

en beszel nagy magyarul, nem feher cigany.

kurva anyátok

Lol baszdmeg :D

last thread, archived:

kurva az anyátok
Mi a helyzet?

Hatalmas shitpost, kezdett érdekes lenni, erre vége lett:

Na kérem, hogy oldjuk meg a cigánykérdést?

Gyakran jártok vesztegelni Sup Forums bugyraiban?

Stadionok helyett iskolákat és kórházakat építünk, megfizetjük a tanárokat, felzárkóztatjuk a lemaradott diákokat és értelmes felnőttoktatást készítünk elő ami piacképes szakmát ad?

egész nap itt köcsögölök

Ki kellene emelni a káros kulturális környezetből azokat akik motiváltak a hasznos/pozitív változásra,és támogatni őket (nem csak a cigányság körében)
A maradékkal hogy mi legyen jó kérdés...

Én örülök ha te pozitívan látod a jövőt. A származásod miatt pedig ne aggódj. A magyarok nem eredendően rasszisták, csak rossz hatással van a társadalomra a szegénység és a szar közbiztonság. Mondjuk az orbáni retorika sem használ.

Lőjünk le téged. Nem sok, de eggyel máris kevesebb lenne.

Egyik user mondott pár jó dolgot az otthoni helyzetről. Engem igazán az érdekelne, hogy mégis hogy a faszba tudnánk megdönteni a kormányt anélkül hogy a fél ország vagy SJW mód elfutna, vagy az öregek nagy része éhen halna.

Tényleg idegel az otthoni tunyaság és kilátástalanság, de talán-talán van remény. Ti mit gondoltok? Ássuk el a kutyát vagy megéri valami puccsot szervezni nat-soc módra?

Ez kéne. Ami szakmai felnőtt oktatást láttam az hányadék volt. Minek van ott aki csak bassza a rezet és pénzt felvenni megy?

Ja ez is jó szerintem.

Na-na de Rómeó, Rómeó!

Puccsot valami szar viccnek szántad?

>Erdély - Ardeal has no meaning in romanian, but in hungarian it means Beyond the Forest..think about that for a second.

But my friend the etymology does not matter because its not the original toponym but an invented one.When magyars were conquesting Transylvania(took around 150 years, I wonder why lel :))) they kept calling this land "The land Beyond the forest" and in time it got translated Erdély and after the conquest the name was officialy added.So when the khazars raided they took the name from romanians, because as usual we were majority here.

What is most important here is that romanians do not have a name for Transylvania, because Transylvania before magyars was never historically a single regions/country.Only when magyars came they delimited it to the natural carphatian border.Romanians had knezates and split Transylvania in different countries,names even today kept for example :
Tara Bărăganul Țara Bârsei Țara Bihariei Țara Buzăului Țara Călatei Țara Chioarului Țara Codrului Țara Crișurilor Țara Dornelor

etc etc etc :)

kurva anyátok

...

Minden lehetőséget meg kell ragadni.

cigany

...

Nincs remény. A politikai bűnszervezetek annyira beágyazottak a korábbi szoc. államokban, hogy kb. lehetetlen lenne kiirtani őket. Egy szorosabb európai állam/birodalom (hívd aminek akarod) lenne a megoldás, de azt egyenlőre csak kevesen akarják.

>Tényleg idegel az otthoni tunyaság és kilátástalanság, de talán-talán van remény.
Álmodj királylány. Mindenki baszik rá. Nem baj az hogy nyakig ülünk a szarba csak ne lötyögtessék c. feeling van mindenütt. Meg rossz idióta komcsik most is álmodoznak hogy hát a régi rendszer jobbvolt.

El kéne gázosítani az összes geci politikust, meg bárkit aki politikai pályán még csak gondolkozik is. A városok, faluk vegyék át, lokálisan szervezzék a dolgokat, szabályokat. Közös egészségügy maradhat. Vezetők helyett diszkusszió és együttműködés. Fasznak kell sok majom a parlamentbe ha full fogyatékos mind. Guillotint nekik. MINDNEK.

-És hogy tervezed Angliából megbuktatni a kormányt?
-Úgy gondolod ez a legjobb hely ennek a megvitatására/szervezésére,és nincs megfigyelés alatt tartva?
-Miből gondolod hogy nem rontanál még jobban a helyzeten egy puccs kísérlettel?
-Ha megvalósulna a puccs egy kisebb csoda folytán,miért lenne a te pártod/vezetésed kompetensebb/jobb mint a mostani vezetés?

Ilyesmire gondolsz?

MAGYAR CYGANY

meh tier shitposting

Az van, hogy nem puccs kell. Demokratikusan kell megdönteni a mostani kormányt - ami ha belegondolsz nem is olyan nehéz.

NINCS ELLENZÉK! És amíg ez sokaknak igen kilátástalan, addig ez talán a legjobb dolog ami történhetett, ugyanis az MSZP ugyanannyira hibás mindenben mint a másik fél.

Gondoljatok bele: a Fidesznek, egy, vagy akár több, kompetens, erős ellenzél kell, és végük lenne. Itt a lehetőség hogy az egész politikai elit le legyen cserélve. Mintha Amerikában megtörne a Rpublikánus-Demokrata, vagy a UK-ben a Tory-Munkás kettőshatalom, ez igenis egy baromi nagy lehetőség.

Köszi szépen a biztatást. Persze, tudom hogy a magyarok nem rassziták, én is egy vagyok, és soha nem voltak ilyen problémáim, egyszer-kétszer volt részem keményebb "banterban", de ez kb. semmi.

el chicANO

Amit itt leírsz az nem más mint a tehetetlenségből fakadó düh. Ami érthető, de haszontalan.

Hasonló alapokon figyelem a politikusokat mint te, amint kinyitja a száját, tudod hogy hazudik. Talán a lokalizáció segíthetne, vagy legalábbis könnyíthetné az otthoni helyzetet valamennyire.

Először is felvennék olyan félhülyéket mint te, akik felkapják a vizet ilyeneken. Azt mondtam, hogy meg kell ragadni minden lehetőséget, faszom sem akar puccsot főleg nem a jelen helyzetben. De másrészt, az emberek kezében a valós hatalom és nem a politikusokéban. Ennyi.

És miből gondolod hogy a vezetésedet az emberek elfogadnák/legitimnek tekintenék?

hmmm

r-really REALY makes you think...

Mennyi is pártot indítani?

Aludj erre még párat...Majd holnap vörös napra virrad az ország.Viva la revolution!

Nem. Európai Egyesült Államokra gondolok. A V4 egy kelés Európa testén. Természetesen nem a polgárok hanem a korrupt politikai rendszerek által.

>Úgy gondolod ez a legjobb hely ennek a megvitatására/szervezésére,és nincs megfigyelés alatt tartva?

Lmao.

>posting a pic from a game
M-my argument is v-v-valid!!!!!

Franciáknál meg itt lesz nemulass. Főleg Londonban hoho. Ha sétálsz egyet fehéreknek legyintéssel köszönsz olyan ritkák néhol.

Ha nem globalista alapokon lenne mint az EU, szerintem működhetne. Persze én maradnék a kizárólagos kereskedelmi kapcsolatoknál és szabad átjárásnál, de pl. a szabad munkás-mozgalmat akadályoznám.

Amúgy ez igaz. Az EU a mostani formájában egy vicc. Nincs ember, aki ma meghalna azért a zászlóért. Nincs európai identitás, ezért is akar kiválni a UK.

Nem kérlek, az anarchizmus volt, és jobb országok afelé tartanak már most is.

Hagyjuk már. Az EU egy tetűlassú, döntésképtelen szarkupac, ami teljesen idejétmúlt a jelenben, sőt elárulja saját polgárait az USÁnak is (TTIP), képmutató és hazug (diktátorokkal üzletelés, miközben tömjénezzük magunkat mint a legnagyobb humanitárus)

Hányingert kapok.

>M-my argument is v-v-valid!!!!!

just to trigger you my bozgor friend ;)

>spooner
Valami konstruktív javaslat esetleg?

i saw some magyars today they were brown

No worries gypsy, I like your kind even though your education is shit-tier.

Egyébként maradásra/kiválásra szavaztál?(brexit)

Come on Suomi I thought we were brothers.

Egy párt létrehozása, nem lenne hülye ötlet. A jelenlegiek picsipacsizva adják át egymásnak a kemény pénzeket, mi meg (népesség több mint 70%) meg esszük a média kenyerét. Van egy államfőnk aki focibuzisága miatt kell az országnak rengeteg stadion meg sportkomplexum, miközben szét van baszva az egészségügy, az oktatás és jóformán minden ami nem politikai érdeket képvisel.

Nem szavazhattam, de ha tehettem volna kiválásra.

Ettől a focibuziságtól kiégek. 1, Hol kell azoknak akkora fizetés, bármelyik csapatban is legyenek. 2, Mióta fontosabb 11 gyökér aki a bőrt rúgja mint 1 kórháznyi kölök vagy életét végigdolgozó nyugdíjas? Ki ad vagy adhat többet az országnak?

LMP most dől be.Egy új párttal csak még inkább marganizálódna az ellenzék. Mozgósítani kellene a szavazókat egy kompetens ellenzék mögé.Bár így is koalíció kényszer lesz jó eséllyel,és ugrik a 2/3.

Lehet, hogy pont azért mondtam, hogy föderalizálni kéne?

Egyébként milyen anarchizmusra gondolsz? Kapitalista, kommunista, szindikalista?

Miért pont a kiválásra?

userék, ti mit gondoltok, egy politikailag elkülönült netes lap, ami tisztán is világosan közli a külföldi helyzeteket méltó közönségre lelhetne otthon? Beszélek itt a Clinton ügyről, Trumpról, a menekültválságról, faji dolgokról stb. Nem szélső-jobbos dolgokra gondolok, csak közölni a tényeket, ahogy megjelennek.

Who's igazi os-magyar here?

anybody else got their DNA tested or are you just stereotypically poor like the rest?

100% magyar with german branch that were magyarized in the 1730s

anybody? I'd really like to compare

Nem vagyok rasszista, unokatesóm lánya félvér, és a párja iszonyat normális, jófej srác. De ettől függetlenül alig látni fehéret, és azok közül angolokat. Szeretném ha ez az ország azoké az embereké lenne akik felépítették.

E mellett, statisztikailag a bevándorlók 18 milliárdba kerülnek az országnak. Itt azokról is szó van akik bár dolgoznak, segélyt vesznek fel mert családjukkal képtelenek kifizetni egy lakást/albérletet. Hatalmasak a bérleti árak és 1 ember de olykor 2 alapfizetéséből nem tudsz 1-2 gyereket felnevelni.

Ismét visszatérbe a faji dologra, az óvodákban szinte 0, az általános és középiskolában 1-3 fehér gyereket látok. És itt most 1-1 egész intézményről van szó.

Tényleg vannak olyan helyek ahova nem szivesen mennék este, csak mert fehér vagyok.

>független
A saját életével kapcsolatban is érdektelen az átlag magyar.Ha belföldi hírek amik közvetetten érinthetik nem nagyon érdekli őket,szerinted hogyan reagálnának a külföldire?
Ha a sajtóval akarsz foglalkozni szerintem nagyobb potenciál rejlene egy határon túli magyarokkal foglalkozó médiumban.

Tényleg most kellene egy teljesen új ellenzéki párt. A Jobbik, legyünk őszinték, túl radikális, mégha vannak ott jó gondolatok is (parlamenti vitákban mindig kompetensek, ez tagadhatatlan), LMP az most dől be, MSZP halott, DK vicc, és igen, a Fidesz csak azért van hatalmon mert tényleg NINCS MÁS, hatalmas szavazótábort lehetne összeszedni ha képesek lennénk életszerű alternatívát nyújtani.

Te nem tekintesz magadra bevándorlóként?

Care to speak hungarian? Is that from 23 btw?

Lelövöm magam én is ha folyton ilyeneket hallok. Hiába álmodjon az ember egy jobb hazáról, mikor az átlag nem érdekelt a dologban.

how does it feel to be magyarised

kek Ill never know this pain :)

Kek, dehogynem. De én nem veszek fel semmi féle segélyt vagy pótlást amit a kormány adhatna. E mellett, fizetem az adót és az NI (TB)-t rendes polgárként.

rather hard to type hungarian without a hungarian keyboard don't you think so? yes 23andme

but you know the pain of being an original hungarian that has been romafied and turkeyfied

A jobbik most kezd bele egy néppártosodási kommunikációs stratégiába,és mérséklődni.Az embereknek kellene változniuk,kétlem hogy egy új párt felépítése (ha sikerülne egyáltalán) komolyabban változtatna a dolgokon.

Vagy az EUt kéne megreformálni, de olyan szinten hogy rá se lehessen ismerni, vagy alágyújtani és kezdeni előről. Mivel az első lehetetlen már csak abból is kifolyólag hogy vagy 5 év egyáltalán megtárgyalni hogy kell e változtatni valamit és akkor még nincs is arról szó hogy mit, én inkább a másodikra szavazok.
Jó, papíron szép és jó, sokmindent ígér de gyakorlatban homlokegyenest más. Én akartam hinni az EU-ban de keservesen csalódtam.

>kapitalista anarchizmus
Remélem most csak trollkodsz vagy csak egyszerűen nem tudod hogy anarchista körökben közröhej tárgya az an-capok társulása. Annál nagyobb oxymoron nincs a világon.
Amúgy fogalmam sincs. Mindenki másképp képzeli el a véget. El kéne kezdeni összeszedni miaz amiben a legtöbb irányzat egyetért és onnan felfelé építkezni.

Szóval a hasznos és békés (tegyük fel van ilyen) színes bőrű bevándorlókkal nem volna problémád?

No I don't. I'm sure you can add the settings, and I doubt you'd need to see the actual letters on the keyboard. But whatever, everyone speaks English so no worres mate.

I think I'm gonna go with 23andme too, what's your neanderthal %?

also hungarians have an above average % of neanderthal genes
that's why we have the most nobel prize winners and the biggest dicks in europe

Én személy szerint hivatalos Purge napot akarok minden évben. Ha megnézitek, rengetegen vannak/ lesznek akik már ebben hisznek.. csak éppen büdös szélsőséges muszlimok vagy megkattant amerikai katonák..

Abban az esetben, hogy kontrollált a bevándorlás, nem. Persze, hogy vannak ilyenek. Ismerek jópárat.

A gond ott kezdődik, hogy a helyi lakosság nem csinál elég gyereket, míg a bevándorlók (muszlimok átlagban 3-5) jóval többet. Ergo idővel a nagyobb populáció kiírtja, beolvasztja a kisebbet. Ezt persze köszönhetjük a jól ismert politikusoknak, akiknek a fő gondja hogy mennyi van a zsebükben.

don't use your real name if you do 23andme it's owned by jews, also go and but the kit in the superdrug store so they wont know your real address

fucking hive mind...

És ez probléma?Hogy az új,akár életrevalóbb utat tőr magának?

Ez a kép, végem.

That's a cool % bro, I wonder how mine is. Well, while those are true I wouldn't go the muh dick route on arguments.

Just curiosity, for facial features what do you have? Big-ass nose, wider lips, heavier brows?

Oh shit thanks, I heard about the jew stuff but didn't know they sell it in superdrug. I greatly appreciate that man.

Ezek többsége minden csak nem életrevalóbb

Nem trollkodtam, sok hülye van.

>amikor nincs csajod

Nem, ez természetes lenne, ha természetes körülmények között jött volna ez a helyzet létre.

Az európaiak átlagos IQ-ja 100 körül mozog, a muszlimoké 80 körül. E mellett ott vannak a palesztinok (az UK-ban a belterjes születések nagy része tőlük származik) ahol ez a szám még kisebb. Ergo a tulipánt nem rózsákra, hanem szarra cseréled le.

Lehet átfogják venni az irányítást idővel,ha életrevalók,ha nem.Londonnak is új polgármestere van :^).

Lehet hogy az emberek nem látják hova kéne változniuk. Igen, most nagyon idealista vagyok, de úgy érzem, életképes alternatívával az emberek is képesek változni.

Nem plakátok kellenek, hanem ezer és egy mozgalom, szerveződés.

Mint írtam korábban nekem még 2 év amíg befejezem az egyetemet, de már most ismerek embereket akikkel talán lehetne valami újat indítani.

Ja tessék, Sadiq Khan aki kapcsolatokat ápolt terroristákkal. Látnod kéne mi folyik itt barátom. Csodálom is, hogy nem járunk még Franciaországhoz hasonló helyzeteknél.

6'2
195lbs
dark hair/ no body hair
also your description but you have to consider that I have a huge head so a small nose small lips small brows would look weird

I look like the dude on your 200forint bank note

You are a big guy :3

Mit értesz természetes alatt?
Másrészről a muzulmánok nem etnikai csoport,hanem egy vallás,és eddig bőrszínről beszéltünk.Az Iq alapján határozod meg ki mennyire értékes tagja a társadalomnak?

only 1 hungarian nobel prize winner is non-jew

Ahová mi tartunk, barátom, ott nincs szükség szerveződésekre.

Továbbá arcom mikor Szalacsinak lesz igaza.

A terroristákkal kapcsolatban.

Az alkatuk szép, kár hogy a fejük olyan rusnya

a hungarian-jew is still a hungarian my dear brown neighbor

>I wouldn't go the muh dick route on arguments.

it's the truth tho' and it's something to be proud of we are bigger then most nasty negro countries

A lényegre tapintottál...

Haha, yeah I do too, kinda. Just don't have that sad face. Eye color?
I think hairyness depends on your environment as well when you grow up. I slept outside a lot until the age of 5 and now I am hairy as Sasquatch.

Természetes mint pl. a homo-sapiens bevándorlása európába, aminek köszönhetően beolvadtak a neandervölgyiek. Már lehetetlen, hogy ez megtörténjen.

Igen, a muzulmánok nem etnikai csoport, de átlagban ennyi az IQ-juk. Az afrikai feketék IQ-ja 80 körül forog, a dél-afrikaiaké 70 körül, az alacsony kis dél-afrikai törzsé (pigmik azt hiszem) 57. Az ausztrál abo-ké kb 60-70 között mozog. Ezzel szemben a fehéreké 100-105, kelet-ázsiaiaké 105-110, az askenázi zsidóké pedig 115 körül van. Az IQ igen is sokat számít abban, hogy ki mennyire lehet sikeres a nyugati társadalmakban, ergo mennyire értékes tagja TUD lenni. Ettől függetlenül, nem biztos hogy az lesz.

Ihh, főleg a 3.

im a very cute wolfgirl

rawr!

Én így is. Kanos vagyok.

AMÚGY GYEREKEK TÖRÖKORSZÉGBAN ÉPPEN MEGDÖNTIK A KORMÁNYT BAZMEG

Haha, still, muh dick never made a man. Also I'd denounce Soros as a Hungarian.

うる聖奈、ボケ!出てけよお前

link?

És tényleg bazdmeg.

ITSZ HEPPÖNING

All over the news. CNN BBC and everything.

rt.com/news/351343-turkey-coup-military-attempt/

I got no TV man, thanks!

ROMANIA IS INVADING HUNGARY