/polska/

...

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=2rfdRbFDHN4
paste.sh/KTrI_JlP#eA6MhPEY5-LXH6Mt5-PRfenu
radiomaryja.pl/informacje/katowice-manifestacja-obronie-polskosci-slaska/
twitter.com/SFWRedditVideos

pierwszy za kpop

POLAN :DDDDDDD

hi, poomen from pooland

ehh kurwa jak ja sobie zycie zjebalem moze przy odrobinie szczescia juz sie nie obudze

Opowiadaj, user.

dobra ide elo dla prawdziwych

Oj anonki. Zacząłem zbierać flagi ze 2 dni temu. Te happeningi na Sup Forums to zajebiste źródło flag. Z Sup Forums chyba będę miał wszystkie rary, podczas gdy z Sup Forums wszystkie powszechne i średnio-rzadkie flagi.

wstajemy, kolegi

cwiczylem na tym rowerku poltorej godziny teraz, jakos kurwa happy sie nie czuje bardziej mi sie spac chce
nogi nie bola ale dupa od siedzenia mimo ze 2 poduszki
jezeli bede tera poltorej godziny codziennie jezdzil to zostane polskim Zyzzem

nikt na swiecie od rowerka nic nie wyrobil, oprocz karty rowerowej. jak juz chcesz jezdzic to na stojaco z najwiekszym oporem

no to zostal tylko sznur znaczy bilet do francji

kupujesz sztange za 150 zł plus mate za 50 i ciśniesz w domku 30min przez 5 dni/tydzien. po 3 miesiacach masz gwarantowane widoczne rezultaty

>t. Mariusz Pudzianowski

Wstajemy zwierzaki

Nie spać

Wstajemy

A ja?

ty nie wstawaj

chcę dotykać tych stópek czubkiem nosa

t. feetfagas

Hej Zuchy

>TUG
subtelne jak na takiego małego człowieka

jak tam wczorajsza imprezka, zaruchaliscie cos?

no, aż mnie ręka boli

...

A co jak część aktów terrorystycznych nie ma związku z ISIS, a ich sprawcy to losowi muzułmanie, który, po prostu w głowie coś pękło i nie wytrzymali. Co jak ISIS nie miał nic wspólnego w planowaniu/przeprowadzeniu danego ataku, ale ogłasza że miał, tylko aby zgarnąć propsy i dać wrażenie, że to organizacja większa i ważniejsza niż naprawdę jest?

nic? oni rzucają hasła i wezwanie do walki a odpowiada za konkretny atak tzw. samotny wilk, prawdopodobnie własnie tak było teraz
>obrazek nie powiązany

słyszałeś coś?

a co za różnica. zamach to zamach. jebany ciapaty to jebany ciapaty. A ISIS trzeba bombardować

ja tam za wszystkim zawsze widzę ruskich.

Tak a propos, to ile ludzi zginęło podczas całej tej historii, ponad 150 chyba? I za co? Za nic, za jakieś memy które wyszły poza kontrolą. Surrealizm.

Mówią że o 11:45 emitowali sygnał SOS, a o 11:51 lądowali. Mówią, że przynajmniej 8 ludzi w nim było -1 cywil i 7 wojskowych. Zadrżeli rangi z mundurów. Możliwe, że to ludzie związani z zamachem stanu.

ISIS powstał z powodu bombardowań właśnie.

Teoretycznie mogliby coś z tym wspólnego mieć, w ramach planu destabilizacji Europy, ale to trochę szalone.

youtube.com/watch?v=2rfdRbFDHN4

Film o nastolatce z pierścieniem do podróży w czasie.

A, i jeszcze chcą azylu politycznego.

>ISIS powstał z powodu bombardowań właśnie.
taa. zli chrzescijanie stworzyli ISIS. a nie dlatego, ze irakijczycy to pojeby i nie potrafia zyc w pokoju

Kamień Sagali

>zli chrzescijanie
Źle rozumiesz moje sugerowanie. Religia nie ma tu nic wspólnego. Chodzi mi o politykę.

chrzescijanie, żydy i panowie od konfucjusza bardzo lubią zielone i chuja ich obchodzi kto ginie
nie wierzę, że nie stali za tym jacys biznesmeni

>Religia nie ma tu nic wspólnego.

ZA TYM WSZYSTKIM STOI SOROS MOWIE WAM

to bylo o dzieciach i chyba chłopcach

z powstaniem ISISu*

Bombardowania były prowadzone przez polityków, może nawet biznesmenów którzy tych polityków kontrolowali, jak mówi. Nie ważne to, czy oni są chrześcijanami, żydami, czy czymś innym. Nie robią to aby ich religia panowała nad islamem, robią to tylko dla pieniędzy. Co do ISISu, posługuje się fanatyzmem religijnym wiadomo dlaczego. Łatwiej za jej pomocom kontrolować tłumy które czują tą nienawiść do Zachodu z powodu tych bombardowań.

a niektórym się podoba

>posługuje się fanatyzmem religijnym
nie lewaku. posługuje sie normalnymi hasłami muzułmanów.nikt nie stworzyl ISIS. to pojeby muzulmanie musieli byc trzymani za ryj przez pojebow w wierze po tym jak amerykanie sie wycofali z Iraku

>nie lewaku
Przestałem czytać.

>Przestałem czytać.
typowe dla lewaków

>to pojeby muzulmanie
co nie zmienia faktu, że sterują nimi ludzie którzy dupie mają allaha
to się nie wyklucza, islam z natury jest agresywny i dlatego się posługuje nim biznes

>to się nie wyklucza, islam z natury jest agresywny i dlatego się posługuje nim biznes
ja lubie Sup Forums ale bez przesady ze spiskami. co za roznica kto nimi steruje. chcesz zwalic wine na zachod za zamachy?

Widzę, że nie możemy się dogadać bo ja mówię o czym innym, ty łapiesz się za słowo i mówisz swoje. Nie różnisz się zbyt bardzo od "lewaków" których gonisz na internecie, oni też są triggerowani przez słówka. Poza tym widać jak dobrze podchodzisz do całej tej afery po przez cytaty takie jak
>nikt nie stworzyl ISIS

ehh user, a ja głupi myslałem, że chcesz porozmawiać a ty wędkarz zwykły

>nikt nie stworzyl ISIS
myslisz ze ktos zaplanowal stwrzenie takiej organizacji od podstaw? myslisz ze ktos im wydaje decyzje. Mylisz korzystanie z jakiegos zjawiska z zapoczatkowaniem jemu.
to ty snujesz spiski , która nawet na Sup Forums wyglądają słabo. ISIS jest wygodna, ale ani ni ejest jednorodna, ani tak naprawde nie jest organizacją. JEst wspolnotą interesów wielu grup muzulmanskich. Predzej bym sie zgodzil, ze to media stworzyly ISIS tak jak alqaede

anonku nie wiem czy na pol wyglądało by słabo czy nie bo tam nie wchodzę, za bardzo się starasz bracie

>bo tam nie wchodzę
to zacznij. przestaniesz pisać teorie z dupy.

>myslisz ze ktos zaplanowal stwrzenie takiej organizacji od podstaw? myslisz ze ktos im wydaje decyzje
Nie. Myślę tylko, że ktoś bawił się w tym regionie i potem stracił kontrolę, jak stało się w innych przypadkach. Kto wspierał ekonomicznie ludzi, którzy ostatecznie zaczęli ISIS? Takie stworzenie nie jest dyrektywne, ale ci ludzie nadal mają nad nim winę.

>pro-demokatyczna islamska armia obalająca sekularystycznego dyktatora

co tu się wyczynia

user który wrócił do życia po 2 tygodniach praktyk here
Co się odpierdala w Turcji?
Co się odjebało we Francji?
Inne ciekawe wiadomości z tego okresu czasu?

>2 tygodniach

ja się poszedłem najebać wczoraj, dzisiaj odpalam kompa i dwa happeningi

serio jest dla ciebie nieprawdopodobne, że ktos tam maczał paluchy a potem stracił kontrolę? na jakim ty swiecie żyjesz, maxa kolonko czy koran mekkiego?

>Co się odpierdala w Turcji?
Jakiś podstawiony "zamach stanu" który miał się nie udać od chwili kiedy go zaprogramowali. Dobry scenariusz - słabe wykonanie.

Dziękuję

A co we Francji?

to teraz mnie posłuchac lewaki. Tak lewaki, bo to typowe lewackie myslenie - zwalanie na kogos innego. Nie muzulmanie stworzyli ISIS tylko zły zachód. Teraz ISIS wypedza dobrych muzułmanów do Europy i trzeba ich przyjac bo to zachód stworzył ISIS. Nie kurwa, to muzułmanie stworzyli ISIS, ktore tak naprawde nie istnieje bo to jest wspolnota niepowiazanych ze soba organizacji lokalnych o jednej przewodniej mysli jaka jest szariat. Przestancie pierdolic i zacznijcie szerzyc islamofobie jak na Polaka przystało. Ja już napierdalam od samego rana. Co wy zrobiliście zeby uczynić Polskę znów wielką.

ale szeregowych i podoficerów szkoda
pewnie nawet większosć nie wiedziała, że bierze udział w puczu, powiedzieli im, że trenują albo, że chuj wie i tyle, wykonać rozkaz trzeba

ale wykopem zajebało

>Teraz ISIS wypedza dobrych muzułmanów do Europy i trzeba ich przyjac bo to zachód stworzył ISIS.
kiedy tak powiedziałem? ile masz pan lat?

paste.sh/KTrI_JlP#eA6MhPEY5-LXH6Mt5-PRfenu

to na chuj dyskutujesz kto steruje ISIS. Są w nim tylko muzułmanie. Ich wiń i ich napierdalaj. Za za różnica kto zaczął i kto korzysta.

dobrze rozegrane, panie turecki

>tug koksal baba pewnie wrzucony do maszyny do mielenia mięsa za zbrodnie wojenne

>Za za różnica kto zaczął i kto korzysta.

zginął robiąc to co kochał
kochał ginąc to co robił

to wszystko sie odjebalo przez noc?

Nie zganiam winę na innych. Według mnie, są 2 problemy w całej tej sprawie: Wina ludzi którzy bawili się w tym regionie i podłożyli podstawy do nowego cyklu przemocy - Wina drugiej strony że kontynuują walki i rozpierdalanie krajów bo są religijnymi amebami (chociaż myśląc tak logicznie, jak żyjesz z 10 lat w kraju, gdzie ciągle jest wojna nie wiem czy możesz nawet zacząć żyć normalnie, bijatyka to, w sensie, jedyne co znasz i umiesz).

Oszczędź sobie frustracji, bo my co innego mówimy a ty rzucasz strasznymi projekcjami. Przyjęcie muzułmanów do kraju nawet nie grozi Polsce w danym momencie, kraj jest w bardzo wysokim poziomie jednorodny. Ja rozumiem, że należysz do elitarnej brygady internetowej tępienia lewaków, ale ta gadka ma sens dla ludzi z Niemiec, Francji czy Szwecji. Przystosuj się do realu i do sytuacji w twoim kraju.

dla odmiany pozytywne wiadomości katolickie
radiomaryja.pl/informacje/katowice-manifestacja-obronie-polskosci-slaska/

noc+dzisiaj rano, wciąż się pojawiają niepotwierdzone doniesienia o kolejnych członkach sztabu wziętych na zakładników przez puczystów, o wybuchach czy o przejętej fregacie
było też info o tym, że cia miało informacje, że pucz będzie za miesiąc

No, trzeba było wybrać inną karierę lub spierdolić do Europy.

>Przyjęcie muzułmanów do kraju nawet nie grozi Polsce w danym momencie, kraj jest w bardzo wysokim poziomie jednorodny.
Kurwa i jeszcze się ludzie obrażają jak piszę, że są lewakami.

ehh anoni lezalem w lozku mowie mamie ze mnie kolana bola a ona "lez dziadiu a twoi koledzy sie bawia" zaczyna klaskac nie wiem czemu i mowi ze pianka zlizuja
pierwsze co mi przyszlo do glowy to pianek z sutek szarych myszek to ja do niej z czego a ona "to ja mam ci mowic ? z dziewczyn"
ehh anoni , sram psa jak sra.

nie bardzo rozumiem co jest w tym lewackiego, nie chce koles muzułmanów tutaj i pisze, że ich tutaj nie będzie
staraj się bardziej, panie anonie

Nikt nie chce jechać do Polski. Nawet jak UE każe rządowi przyjąć pewną ilość, ci ludzie będą starali się jechać gdzie indziej.

nic nie zrozumiałem wowik

ktoś na polski to może przetłumaczyć z wowiczego?

>Nikt nie chce jechać do Polski. Nawet jak UE każe rządowi przyjąć pewną ilość, ci ludzie będą starali się jechać gdzie indziej.
to za kurwa mentalnosc? "UE każe, przyjmowac bo i tak uciekną. Nie przyjmowac nawet kurwa jednego chocby zdychali z głodu pod nasyzmi granicami. Nie i chuj. Każdy muzułmanin to pojeb, bez wyjątków.W dupie mam kto zaczął, jakie są 'zasady europejskie' i ile ich zdechnie na morzu. Nie nasz problem.
to jest myslenie pod tytułem "troche mozna przyjac bo tak mało ich jest i pewnie uciekną. zobaczycie tylko 10k. Na pewno sie zasymilują". Ani kurwa jednego

no ze jego koledzy pianke zlizuja z suteczkow szarych myszek a on lezy bo go kolana bola kolegow tez nie ma a szarej myszki to on nigdy nie bedzie miec

Własnie goje, Polska jest beznadziejna, nie ma co tu przyjeżdżać, nic się tu nie dzieje, smród syf i ubóstwo...

>troche mozna przyjac bo tak mało ich jest i pewnie uciekną. zobaczycie tylko 10k. Na pewno sie zasymilują
gdzie ty to widzisz bracie? dobrze ci napisał, takie gadki to we francji czy szwecji, tobie po prostu przykro bo chcesz być ideologicznym krzyżowcem a srednio masz o co

ja to mam za miękkie serce na to, kurwa jak mi ich szkoda

>to jest myslenie pod tytułem
Jestem sfrustrowanym gimnazjalistą, który jest hardcorowym wojownikiem internetu i spinam się, chociaż nie jestem nawet w stanie zrozumieć co inna osoba do mnie pisze*

Bo tak to wygląda... Masz jakieś ogólne nastawienie, w stylu "STOP ISLAMIZACJI POLSKI". I gdzie ty widzisz próbę islamizacji kraju, ja się pytam. Nie próbuj ściągać na siebie problemów, z chwili kiedy ich nie ma, tylko po to aby o czymś mówić na internetach. Kiedy (i jak) dojdzie do nich, będziesz płakał i mile wspominał czasy gównopostowania na czanie.

>Przyjęcie muzułmanów do kraju nawet nie grozi Polsce w danym momencie, kraj jest w bardzo wysokim poziomie jednorodny.
tu to widzę: " Przyjęcie muzułmanów do kraju nawet nie grozi Polsce w danym momencie, kraj jest w bardzo wysokim poziomie jednorodny.". To jest podstawowy lewacki argument na przyjmowanie do nas muzułmanów. B
>Bo przeciez nas jest tyle milionów a ich tylko 10k. No przecież kazda parafia mogłaby przyjać jedną rodzinę i nikt by nie zauważył. Polacy to przeciez chrześcijanie i Jezus był tez uchodżcą"
>I gdzie ty widzisz próbę islamizacji kraju, ja się pytam.
w narzuceniu nam kwot. Było 12k na początek i na szczescie sie zesrało. Jak to nie jest próba islamizacji to juz kurwa nie wiem co nią jest.

>Z każdą godziną siły stojące przy prezydencie przejmowały kontrolę. Nad Ankarą pojawiły się m.in. myśliwce F-16, oswobodzony też został szef Sztabu Generalnego gen. Hulusi Akar. Prezydent ogłosił, że pucz został powstrzymany, jednak w kraju wciąż panuje chaos. Wiadomo, że nie wszyscy spiskowcy złożyli broń, a w niektórych częściach Ankary wciąż dochodzi do eksplozji. Przynajmniej jedna turecka baza powietrzna pozostaje w rękach zbuntowanego wojska.

>Z nieoficjalnych informacji wynika, że za puczem stoi grupa żołnierzy sił powietrznych oraz żandarmów, którzy spodziewali się swojego odwołania. Według tureckiego MSW, w wyniku puczu dotychczas ze służby odwołano 5 generałów i 29 pułkowników.

oj. a przed chwilą kilka rozdziałów negocjacyjnych otworzono w sprawie akcesji do EU . A tu takie rzeczy.

>To jest podstawowy lewacki argument na przyjmowanie do nas muzułmanów.
Chyba w Polsce. Ja nie mieszkam w Polsce i nie zajmuję się aktywnie (po przez popieranie danej partii lub/i inną aktywność) jej życiem politycznym. Przestań traktować politykę i opinie ludzi w taki sam sposób jak Amerykanie, którzy widzą tylko 2 spektrum i nic innego.

>w narzuceniu nam kwot
Kwoty nic nie znaczą do póki konkretnie nie zrealizuje się tych ustaw. Chodzi tu bardziej o PR Unii.

debatują nad przywróceniem kary smierci
chyba będzie chuja z unii
swoją drogą prezydent wezwał swoich zwolenników do wyjscia na ulice, puczysci swoich wzywali do pozostania w domach

no ale przeciez kurwa musze cos wpierdolic a nie ma nic innego tylko te le* *tips nose* kaloryczne bomby

wstalem a teraz pytanie czy wstac z lozka czy lezec dalej ta decyzje pozostawiam wam moi drodzy

a chuj mnie to rób co chcesz ludzka amebo i pijawko

A gra ktoś w Mount&Blade, lub czeka na dwójkę? Podobno tłum zajebał lead designera, jak na razie nie potwierdzone.

ja gram, w różne modziki ostatnio na warbandzie
no i fajnie kurwa, nie bede grał bo się karaluchy bawią na ulicach

japierdole ten grek musi zbanowany zostac tak dluzej byc nie moze

po ilu sesjach na tym rowerku mnie przestana kolana bolec i dupa od siedzenia